Къде видя газ до дупка при мен?
От изгряваща Везна толкоз инатлък и газ до дупка не става..
Ооо да! Аз познавам една зодия Везна, на която много вярвах, докато не реших, че е много добра манипулаторка, която под прикритието на изключително мил човек манипулира околните.На Везните вече хич не им вярвам. Правят мили очички, говорят ти благи думи и в същото време изкусно те манипулират. Но пък и наистина са добри. Раздвоена съм. Но със сигурност не може чак толкова да им се вярва. Но с тези техни манипулаторски способности, съчетани с добър външен вид, предполагам са идеални манипулаторки на мъжете. Но аз не умея и не желая да манипулирам мъжете. Може би в това ми е грешката - говоря им директно.
Цитат на: Helo в Август 15, 2009, 09:54:04 pmОоо да! Аз познавам една зодия Везна, на която много вярвах, докато не реших, че е много добра манипулаторка, която под прикритието на изключително мил човек манипулира околните.На Везните вече хич не им вярвам. Правят мили очички, говорят ти благи думи и в същото време изкусно те манипулират. Но пък и наистина са добри. Раздвоена съм. Но със сигурност не може чак толкова да им се вярва. Но с тези техни манипулаторски способности, съчетани с добър външен вид, предполагам са идеални манипулаторки на мъжете. Но аз не умея и не желая да манипулирам мъжете. Може би в това ми е грешката - говоря им директно.Нямаш Асцендент на 29 гр. Везни и това е! Просто го приеми. Една Везна не говори и не се държи по този начин. Имам Марс на 29 гр. във Везни и със сигурност щях да почувствам, ако твоя Асценднт беше в съвпад с моя Марс. Нямаш нищо от качествата на Везните. Те са дипломатични и елитарни. Държат на изисканите обноски, на галантното поведение и на балансираните отношения. Любители са на изящните изкуства. Деликатни са. А ти си просто директна...и натуралистична, да не кажа "груба". (една Везна няма да постне вагина- типично по скорпионски).
Внезапно се сетих за една доста популярна и емблематична с "деликатното" си поведение личност със Слънце и Асц Везни за затвърждение и Венера на Асц - Слави Трифонов
Часът на раждане, който ми е известен е точен, но от етични съображения не бих могла да го разпространя в публичното пространство
Не е необходимо да дава часа,каквото трябваше вече го каза-АСЦ Везни-Венера на АСЦ (ако наистина са взели точен час)
Четем си мислите-точно това ми се наби на 1 поглед Нит Стреляшката ранена Луна,нит неаспектиран Марс са за мираж ...а пардон-mariage Пък и това самовлюбено Слънце в 1дом в съвпад с Венера на трон го е хванала здраво да си се обичка сам човечеца -представям си колко му се е сбръчкало огледалото от това да се оглежда в него Абе той и неаспектиран Юпитер си има-смятай за каква авторитарна идеология става въпрос,че и във Лъв-ууу ужаст Това по-велик от него на света (10 дом),няма бе
Хехе, това и без наталната карта може да се каже Венера на сц не прави ли човек чаровен? Или аз нещо не разбирам от чаровни мъже, защото и Бойко Борисов, набеден за секссимвол, ми е грозен на мене
Всъщност ти каза достатъчно - направо всичко си каза. С Венера на асцендента трябва да е роден в 6,00 часа. и все пак не съм убедена,че часът е този.