Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848499 Прегледи
*

Skarlet

Re:"Говорилня"
« Отговор #2580 -: Август 15, 2009, 09:59:22 pm »
Никога не ми се е налагало на мен да манипулирам мъж.Изобщо,не знам защо ,но нямам проблем при общуването с мъже.Може би,защото моя характер е сходен с мъжките.  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2581 -: Август 15, 2009, 10:03:04 pm »
Щом си директна,значи е Скорпион! ;D
От изгряваща Везна толкоз инатлък и газ до дупка не става.. ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #2582 -: Август 15, 2009, 10:09:21 pm »
Къде видя газ до дупка при мен?  ;D

...въпросите са ти в тази насока  :P

*

Skarlet

« Отговор #2583 -: Август 15, 2009, 10:11:26 pm »
От изгряваща Везна толкоз инатлък и газ до дупка не става.. ;D

Голям залък лапни,голяма дума не казвай.  ;D С асц. Везни и с Марс в Телец,гледай да видиш кво се казва инат,кат се запъне.

*

Nebesna

« Отговор #2584 -: Август 15, 2009, 11:26:38 pm »

Ооо да! Аз познавам една зодия Везна, на която много вярвах, докато не реших, че е много добра манипулаторка, която под прикритието на изключително мил човек манипулира околните.

На Везните вече хич не им вярвам. Правят мили очички, говорят ти благи думи и в същото време изкусно те манипулират. Но пък и наистина са добри. Раздвоена съм. Но със сигурност не може чак толкова да им се вярва.  ;)

Но с тези техни манипулаторски способности, съчетани с добър външен вид, предполагам са идеални манипулаторки на мъжете.  ;)

Но аз не умея и не желая да манипулирам мъжете. Може би в това ми е грешката - говоря им директно.

Нямаш Асцендент на 29 гр. Везни и това е! Просто го приеми. Една Везна не говори и не се държи по този начин. Имам Марс на 29 гр. във Везни и със сигурност щях да почувствам, ако твоя Асценднт беше в съвпад с моя Марс. Нямаш нищо от качествата на Везните. Те са дипломатични и елитарни. Държат на изисканите обноски, на галантното поведение и на балансираните отношения. Любители са на изящните изкуства. Деликатни са. А ти си просто директна...и натуралистична, да не кажа "груба". (една Везна няма да постне вагина- типично по скорпионски).

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2585 -: Август 15, 2009, 11:59:15 pm »
Брей как набедихте скорпионите нещастни.  :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2586 -: Август 16, 2009, 12:04:03 am »

Ооо да! Аз познавам една зодия Везна, на която много вярвах, докато не реших, че е много добра манипулаторка, която под прикритието на изключително мил човек манипулира околните.

На Везните вече хич не им вярвам. Правят мили очички, говорят ти благи думи и в същото време изкусно те манипулират. Но пък и наистина са добри. Раздвоена съм. Но със сигурност не може чак толкова да им се вярва.  ;)

Но с тези техни манипулаторски способности, съчетани с добър външен вид, предполагам са идеални манипулаторки на мъжете.  ;)

Но аз не умея и не желая да манипулирам мъжете. Може би в това ми е грешката - говоря им директно.

Нямаш Асцендент на 29 гр. Везни и това е! Просто го приеми. Една Везна не говори и не се държи по този начин. Имам Марс на 29 гр. във Везни и със сигурност щях да почувствам, ако твоя Асценднт беше в съвпад с моя Марс. Нямаш нищо от качествата на Везните. Те са дипломатични и елитарни. Държат на изисканите обноски, на галантното поведение и на балансираните отношения. Любители са на изящните изкуства. Деликатни са. А ти си просто директна...и натуралистична, да не кажа "груба". (една Везна няма да постне вагина- типично по скорпионски).

абсолютно съм съгласна,че става дума за скорпион и то на 0гр.,ако не ме лъже паметта-градус анарета.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

123

« Отговор #2587 -: Август 16, 2009, 12:12:33 am »
Внезапно се сетих за една доста популярна и емблематична с "деликатното" си поведение личност със Слънце и Асц  Везни за затвърждение и Венера на Асц - Слави Трифонов ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2588 -: Август 16, 2009, 12:14:48 am »
Внезапно се сетих за една доста популярна и емблематична с "деликатното" си поведение личност със Слънце и Асц  Везни за затвърждение и Венера на Асц - Слави Трифонов ;D ;D ;D

Дай му данните насам, ама с точен час на раждане.

*

123

« Отговор #2589 -: Август 16, 2009, 12:23:44 am »
Часът на раждане, който ми е известен е точен, но от етични съображения не бих могла да го разпространя в публичното пространство

*

Nebesna

« Отговор #2590 -: Август 16, 2009, 12:29:14 am »
Часът на раждане, който ми е известен е точен, но от етични съображения не бих могла да го разпространя в публичното пространство

Жалко

*

Nebesna

« Отговор #2591 -: Август 16, 2009, 12:42:41 am »
Всъщност ти каза достатъчно - направо всичко си каза. С Венера на асцендента трябва да е роден в 6,00 часа. и все пак не съм убедена,че часът е този.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2592 -: Август 16, 2009, 12:45:07 am »
Не е необходимо да дава часа,каквото трябваше вече го каза-АСЦ Везни-Венера на АСЦ (ако наистина са взели точен час)  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #2593 -: Август 16, 2009, 12:50:17 am »
Не е необходимо да дава часа,каквото трябваше вече го каза-АСЦ Везни-Венера на АСЦ (ако наистина са взели точен час)  ::)

ученото си е учено! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2594 -: Август 16, 2009, 12:54:29 am »
Горкичкият, кога ли ще го оженим?. С тоя неаспектиран Марс - господар на 7-ми дом в ергенския 11-ти?  :(

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2595 -: Август 16, 2009, 01:08:55 am »
Четем си мислите-точно това ми се наби на 1 поглед   :o

Нит Стреляшката ранена Луна,нит неаспектиран Марс са за мираж ...а пардон-mariage  ;D

Пък и това самовлюбено Слънце в 1дом в съвпад с Венера на трон  го е хванала здраво да си се обичка сам човечеца -представям си колко му се е сбръчкало огледалото от това да се оглежда в него  ;D :P

Абе той и неаспектиран Юпитер си има-смятай за каква авторитарна идеология става въпрос,че и във Лъв-ууу ужаст  :-X  ;D ;D ;D Това по-велик от него на света (10 дом),няма бе  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #2596 -: Август 16, 2009, 01:45:36 am »
Четем си мислите-точно това ми се наби на 1 поглед   :o

Нит Стреляшката ранена Луна,нит неаспектиран Марс са за мираж ...а пардон-mariage  ;D

Пък и това самовлюбено Слънце в 1дом в съвпад с Венера на трон  го е хванала здраво да си се обичка сам човечеца -представям си колко му се е сбръчкало огледалото от това да се оглежда в него  ;D :P

Абе той и неаспектиран Юпитер си има-смятай за каква авторитарна идеология става въпрос,че и във Лъв-ууу ужаст  :-X  ;D ;D ;D Това по-велик от него на света (10 дом),няма бе  ::)

човека си има и сатурн в 5-ти , е почти на к6.тук е хирон :).
но за сметка на това мерка и нептун са във втори.нептун се свързва с телевизията доколкото знам.мерка и то в скорпион-рови до дъното.паричките му са от приказки по телевизията ;D ;D ;D.
а с тоя телец на к8!!???мани , мани-практичен лИбовник ;D,със слв тук!
леле,спретнахме му анамнезата!

*

Nebesna

« Отговор #2597 -: Август 16, 2009, 02:10:32 am »
Хехе, това и без наталната карта може да се каже :P
Венера на сц не прави ли човек чаровен? Или аз нещо не разбирам от чаровни мъже, защото и Бойко Борисов, набеден за секссимвол, ми е грозен на мене ::)

Ти кво искаш от човека? Я виж колко е любезен с жените - ръцете им целува и ги нарича "мила". Само дето за брак не е узрял още, а и не смятам, че скоро ще узрее. А с тоз сатурн в 5-ти дом на куспидата 6-ти бая работохолик си пада, винаги ще предпочита работата пред забавленията. Казват бил много строг началник. А Юпитер в 10-ти дом в скрит квадрат със Слънцето ми мяза на грандоманщина. Ама винаги ще има работа за него, в излишък и добре платена. Алчен е за работа, заради квадрата с господаря си- Слънцето. Юпитер в 10-ти дом вещае успех в кариерата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2598 -: Август 16, 2009, 02:25:53 am »
сатурн все пак е в пети дом.трудно дава любов човека.това е дома на сърцето.суров и строг ,дори и в любовта.

*

Skarlet

« Отговор #2599 -: Август 16, 2009, 08:14:58 am »
Всъщност ти каза достатъчно - направо всичко си каза. С Венера на асцендента трябва да е роден в 6,00 часа. и все пак не съм убедена,че часът е този.

А не мислите ли,че по-вероятно МЦ да е в Лъв,с Юпитер на МЦ и Слънце и Венера на асц. откъм 12 дом? Не ми се вярва да има МЦ в Рак.