Нещо документи-отношения? Ти с твоя неаспектиран Юпитер ... то и аз незнам какво да очаквам, но обикновено просто не очаквам от Юпитер.
Мчи сайтът си е астрологичен, а пък и познаването на глифовете и символизма е част от обучението. :blink:
А дано и за минорните аспекти се намери нещо,абе хора аз предлагам символите на планетите да бъдат по-големи и да бъдат направени в съответните цветове (ето тук Аурора прозира синтетичната Везна ) :blink:
сега ли почна?Aurora Borealis, моля да сложиш картите за синихе в темата таро, че да видим за събитието?
Цитат на: abroad в Януари 06, 2010, 08:58:23 pm Имам колега със Слънце /Лъв/ в съвпад с Юпитер и Венера - не познавам по-голям оптимист и положителен човек от него Ама какъв парадокс - Боби Цанков - Слънце, съвпад с Юпитер и Венера! Просто съвпадение, в момента разглеждах позициите на планетите от рождената му дата. Тричките и Меркурий в началото на Лъв засегнати от транзита на Марс. Марс е в Рак - в началото, вероятно точна опозиция с Плутон в момента в Козирог.Има Сатурн в съвпад с северен възел в Дева - отсреща е Уран, но аспекта е разпадащ се със сигурност. Луна в Овен, но понеже нямам час, точен градус под въпрос ... а отсреща сега е Сатурнчо във Везни.И какво ли управляват, за да го гръмнат?!
Имам колега със Слънце /Лъв/ в съвпад с Юпитер и Венера - не познавам по-голям оптимист и положителен човек от него
Хора, аз установих, че в момента съм в ТОЧНА НЕПТУНОВА КВАДРАТУРА. Възможно ли е на това да се дължи онзи деншния изблик на нещастни чувства и самосъжаляване при мен?
Цитат на: sunrain в Януари 08, 2010, 04:16:49 pm Имам колега със Слънце /Лъв/ в съвпад с Юпитер и Венера - не познавам по-голям оптимист и положителен човек от негоРождените данни на колегата ми са с 6 дни разлика от посочената тук. Познавайки го добре, идентифицирайки го с най-положителната проява на Юпитер съвпад Венера съвпад Слънце в Лъв, много ми е трудно да направя връзка с покойния вече Боби Цанков...
Цитат на: Небесна в Януари 08, 2010, 07:57:49 pmХора, аз установих, че в момента съм в ТОЧНА НЕПТУНОВА КВАДРАТУРА. Възможно ли е на това да се дължи онзи деншния изблик на нещастни чувства и самосъжаляване при мен?Амииии може. Потънала си в дълбините му. :blink: