Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848881 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:"Говорилня"
« Отговор #5720 -: Януари 08, 2010, 04:46:07 pm »
 :jup:-транзитира през 3-ти натален ,аспектира наталния с :tri:  и нищо нтересно :73: :57:
питам се дали няма да донесе по-късно събития :rolleyes: наталния е в 7-ми.
има ли някой с опит от такъв аспект?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5721 -: Януари 08, 2010, 04:55:29 pm »
Нещо документи-отношения? Ти с твоя неаспектиран Юпитер ... то и аз незнам какво да очаквам, но обикновено просто не очаквам от Юпитер.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5722 -: Януари 08, 2010, 05:17:30 pm »
Нещо документи-отношения? Ти с твоя неаспектиран Юпитер ... то и аз незнам какво да очаквам, но обикновено просто не очаквам от Юпитер.  ;)

много е интересно това ,че и аз започвам да не очаквам нищо от него ;D :85:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #5723 -: Януари 08, 2010, 05:25:34 pm »
Астрологията не работи  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5724 -: Януари 08, 2010, 05:32:21 pm »
Астрологията си работи, просто понякога не залагаме на правилните аспекти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5725 -: Януари 08, 2010, 06:15:43 pm »
  ;D Хей, хора, тук с тия сигли наистина сме станали чисто астрологичен сайт, има да се чудят някои новобранци кви са тия точки и запетайчици  :soe: :opo: :sec: :19:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5726 -: Януари 08, 2010, 06:18:19 pm »
Мчи сайтът си е астрологичен, а пък и познаването на глифовете и символизма е част от обучението.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5727 -: Януари 08, 2010, 07:23:01 pm »
Мчи сайтът си е астрологичен, а пък и познаването на глифовете и символизма е част от обучението.  :blink:

много ни е хубава придобивката ,да имаше символи за градуси и минути ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5728 -: Януари 08, 2010, 07:31:12 pm »
И за минорните аспекти, може и да потърся такива...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #5729 -: Януари 08, 2010, 07:54:47 pm »
А дано и за минорните аспекти се намери нещо,абе хора аз предлагам символите на планетите да бъдат по-големи и да бъдат направени в съответните цветове (ето тук Аурора прозира синтетичната Везна  :P )  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #5730 -: Януари 08, 2010, 07:57:49 pm »
Хора, аз установих, че в момента съм в ТОЧНА НЕПТУНОВА КВАДРАТУРА. Възможно ли е на това да се дължи онзи деншния изблик на нещастни чувства и самосъжаляване при мен?

*

Марая

• 28287
« Отговор #5731 -: Януари 08, 2010, 07:59:41 pm »
А дано и за минорните аспекти се намери нещо,абе хора аз предлагам символите на планетите да бъдат по-големи и да бъдат направени в съответните цветове (ето тук Аурора прозира синтетичната Везна  :P )  :blink:

да , по-големички ,АБЕ БАТЕ ШЕФЕ ПО ЮПИТЕРЯНСКИ! ТО Е ЯСНО ,ЧЕ НА ТОЯ РЕТРО МЕРК ЩЕ ГИ ПРЕПРАВЯШ ПЪТИ ,АМА ДАВАЙ - ДОКАТО СТАНЕ ДИРЕКТЕН ИМА ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ.... :kissd:

« Отговор #5732 -: Януари 08, 2010, 08:25:45 pm »
ПО ТВ 7 дават Предчуствие със Сандра Бълок. Филмът е много хубав. Препоръчвам ви го.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5733 -: Януари 08, 2010, 08:26:57 pm »
сега ли почна?

Aurora Borealis, моля да сложиш картите за синихе в темата таро, че да видим за събитието?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #5734 -: Януари 08, 2010, 08:28:35 pm »
сега ли почна?

Aurora Borealis, моля да сложиш картите за синихе в темата таро, че да видим за събитието?

Да, в 21 ч. Тъкмо й съобщиха, че съпругът й е починал в автомобилна катастрофа.

За картите - едва ли ще се налага да ги тълкуваме  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #5735 -: Януари 08, 2010, 08:50:09 pm »
Хей, накой от вас чувал ли е Скарлет? Как е тя, знаете ли?

*

abroad

« Отговор #5736 -: Януари 08, 2010, 09:20:37 pm »

Имам колега със Слънце /Лъв/ в съвпад с Юпитер и Венера - не познавам по-голям оптимист и положителен човек от него :)

Ама какъв парадокс - Боби Цанков - Слънце, съвпад с Юпитер и Венера! Просто съвпадение, в момента разглеждах позициите на планетите от рождената му дата.

Тричките и Меркурий в началото на Лъв засегнати от транзита на Марс.
Марс е в Рак - в началото, вероятно точна опозиция с Плутон в момента в Козирог.
Има Сатурн в съвпад с северен възел в Дева - отсреща е Уран, но аспекта е разпадащ се със сигурност.

Луна в Овен, но понеже нямам час, точен градус под въпрос ... а отсреща сега е Сатурнчо във Везни.

И какво ли управляват, за да го гръмнат?!         

Рождените данни на колегата ми са с 6 дни разлика от посочената тук. Познавайки го добре, идентифицирайки го с най-положителната проява на Юпитер съвпад Венера съвпад Слънце в Лъв, много ми е трудно да направя връзка с покойния вече Боби Цанков...
« Последна редакция: Януари 08, 2010, 09:26:25 pm от abroad »

*

Uran

• 6041
« Отговор #5737 -: Януари 08, 2010, 09:21:10 pm »
Хора, аз установих, че в момента съм в ТОЧНА НЕПТУНОВА КВАДРАТУРА. Възможно ли е на това да се дължи онзи деншния изблик на нещастни чувства и самосъжаляване при мен?
Амииии може. Потънала си в дълбините му. :blink:

« Отговор #5738 -: Януари 08, 2010, 10:10:05 pm »

Имам колега със Слънце /Лъв/ в съвпад с Юпитер и Венера - не познавам по-голям оптимист и положителен човек от него

Рождените данни на колегата ми са с 6 дни разлика от посочената тук. Познавайки го добре, идентифицирайки го с най-положителната проява на Юпитер съвпад Венера съвпад Слънце в Лъв, много ми е трудно да направя връзка с покойния вече Боби Цанков...
и аз познавам жена родена 11 дни след него, разликата е Луна Дева в секстил Марс Рак,

и тя е с неаск.Меркурий - позитивен,добродушен и оптимистичен човек
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #5739 -: Януари 08, 2010, 10:28:55 pm »
Амииии може. Потънала си в дълбините му. :blink:

небесна,пази се от алергий,алергични реакциййй :( ,внимавай!студ ,храни,лекарства,илюзий,самосъжаление.медитирай,употребявай лилаво,носи лилаво и пиши.....,колкото можеш повече! :wub: