Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 852422 Прегледи
*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #120 -: Януари 09, 2007, 07:16:27 pm »
Ммм... да взема да "поумнея" малко и да ти послушам съвета - да си оставя естествения тъмно-рус цвят на косата вместо все да се потъмнявам, ъ?  :D то от толкова сериозност ми останаха само работата, астрологията и... многото мислене и съзерцаване  :rolleyes: последното като една от "рисковите" страни на ретроградна Венера  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #121 -: Януари 09, 2007, 07:20:16 pm »
Цитат
Ммм... да взема да "поумнея" малко и да ти послушам съвета - да си оставя естествения тъмно-рус цвят на косата вместо все да се потъмнявам, ъ?  :D то от толкова сериозност ми останаха само работата, астрологията и... многото мислене и съзерцаване  :rolleyes: последното като една от "рисковите" страни на ретроградна Венера  :huh:
Е, поне изчакайте да преминат модните тенденции-ТЪМНИТЕ КОСИ СА МОДЕРНИ :D  :D  

"Говорилня"
« Отговор #122 -: Януари 09, 2007, 07:53:24 pm »
:D Az sam sas sinio-zeleni o4i i s tamna kosa 6te svetnat o4ite mi kato cvetofar, to i sega 4ovek kato me vidi za prav pat me gleda kato sledovatel :lol:  :lol:  :lol:
Eh, Venera :P  :P  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

"Говорилня"
« Отговор #123 -: Януари 09, 2007, 08:07:14 pm »
Цитат
:D Az sam sas sinio-zeleni o4i i s tamna kosa 6te svetnat o4ite mi kato cvetofar, to i sega 4ovek kato me vidi za prav pat me gleda kato sledovatel :lol:  :lol:  :lol:
Eh, Venera :P  :P
Нали това е целта,да подчертаеш нещо ,а и така ще си сигурна ,че мъжката част от населението ще те гледа в очите постоянно :D  :D  :D  :D  :P  

"Говорилня"
« Отговор #124 -: Януари 09, 2007, 08:19:19 pm »
:D  :D  :D  
« Последна редакция: Април 15, 2007, 03:02:21 pm от SANIELI »

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #125 -: Януари 09, 2007, 08:31:01 pm »
Цитат
:D Az sam sas sinio-zeleni o4i i s tamna kosa 6te svetnat o4ite mi kato cvetofar, to i sega 4ovek kato me vidi za prav pat me gleda kato sledovatel :lol:  :lol:  :lol:
Eh, Venera :P  :P
Ако трябва да се представяме, да не пропусна и аз да си лобирам Венерата  :P и аз съм от зеленоокия отбор, макар и без "ефекта на Горгона" в погледа  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #126 -: Януари 09, 2007, 08:33:50 pm »
Цитат
Цитат
:D Az sam sas sinio-zeleni o4i i s tamna kosa 6te svetnat o4ite mi kato cvetofar, to i sega 4ovek kato me vidi za prav pat me gleda kato sledovatel :lol:  :lol:  :lol:
Eh, Venera :P  :P
Нали това е целта,да подчертаеш нещо ,а и така ще си сигурна ,че мъжката част от населението ще те гледа в очите постоянно :D  :D  :D  :D  :P
 :P Dok v momenta s ki4uri izglejda kato jenata kotka :rolleyes: Stiga mi tolkova :D  

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #127 -: Януари 09, 2007, 08:34:43 pm »
Цитат
I sam do tuk sas sinastiyata, o4akvam vklu4vane ot vas
Ми за това си имаме и тема "Sinastriq Help"  B)  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #128 -: Януари 09, 2007, 08:39:37 pm »
Цитат
Цитат
I sam do tuk sas sinastiyata, o4akvam vklu4vane ot vas
Ми за това си имаме и тема "Sinastriq Help"  B)  :D
Da,no 6te e otavya za utre  :D  :D 4ao

*

RaHari

"Говорилня"
« Отговор #129 -: Януари 11, 2007, 02:46:11 pm »
Vsichko koeto kato muzika bjah dosega e tuk
Priveti i ljubov za tazi godina! :))

*

АН

"Говорилня"
« Отговор #130 -: Януари 12, 2007, 10:17:00 am »
Цитат
Vsichko koeto kato muzika bjah dosega e tuk
Priveti i ljubov za tazi godina! :))
и на теб :)  :)  :)  

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #131 -: Януари 12, 2007, 10:54:14 am »
Ако се концентрирате и вгледате в "сърцевината" на картинката, ефектът е невероятен  :o може да се използва и за активиране на Sahasrara (the crown chakra,  the chakra of consciousness).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #132 -: Януари 12, 2007, 08:57:53 pm »
Пак се е сбъркал сървърът, от който поствам тия картинки, и ми се промени картинката  :blink: добре, че поне има нещо общо с първоначалната идея за чакрите  :lol: нищо де, замениха ни Sahasrara с Ajna- чакрата на интуицията и екстрасензорното възприятие  :rolleyes: а тъкмо в една от съседните теми - за Лилит - за интуиция си говорехме...  :o  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ГостРаХари

"Говорилня"
« Отговор #133 -: Януари 13, 2007, 08:54:59 am »
Привет!

Сънувах преди седмица-2 едно изобретение, с което един мой другар ходеше на работа - нещо като китайски червен фенер или по-скоро надуваема възглавница с дупка посредата в която хората промушваха глава и си я носиха на врата - давало им чувство на увереност в себе си и всякакви други положителни хипермега-супер-възприятийни улеснения. Пробвах я насън и - работеше :))

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #134 -: Януари 18, 2007, 10:55:20 am »
Отсега нататък ще си говорим само като регистрирани... на който му се говори, да заповяда  :D

*шегичка*

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #135 -: Януари 19, 2007, 12:02:08 am »
Цитат
Ммм... да взема да "поумнея" малко и да ти послушам съвета - да си оставя естествения тъмно-рус цвят на косата вместо все да се потъмнявам, ъ?  :D то от толкова сериозност ми останаха само работата, астрологията и... многото мислене и съзерцаване  :rolleyes: последното като една от "рисковите" страни на ретроградна Венера  :huh:
За смяната на прическата при момичетата ;)

Магия и коса

Счита се,че косата съдържа информация за човека и ако се използва при заклинания,то те действително ще подействат.Затова в миналото велможите ,когато са ходили на фризьор задължително са събирали отрязаната коса и са я изгаряли ,за да не попадне в ръцете на недоброжелатели.С изгарянето на косата се прекъсват и негативните влияния от миналото и се дава път на новите събития свободно да стигат до човека.Съществуват различни обичаи свързани с отрязаната коса,на някои места се хвърля във вода за да расте бързо и гъста,на други места са я заравяли под върба да е гъста и да пада тежко като клоните на върбата,а при българите е съществувал обичай да се заравя в мравуняк за да е толкова гъста колкото са мравките в мравуняка.

Когато сменяме прическата си ,то променяме хода на съдбата си.
Затова мили момичета ако искате да промените нещо в живота си,марш да си правите прически ;)  :P  :D

А за тъмната коса на Лили,ще кажа ,че показва :Своенравност и свободолюбие.Тъмните цветове даряват острота на езика,желание на притежателките на тъмни коси да са центъра на компаниите и да блестят с ума си.Като правило това са най -ярките представителки на нежната половина от човечеството ;) .
« Последна редакция: Януари 19, 2007, 12:09:09 am от ЗЪБОЛЕКАР »

"Говорилня"
« Отговор #136 -: Януари 19, 2007, 08:29:17 am »
Цитат
А за тъмната коса на Лили,ще кажа ,че показва :Своенравност и свободолюбие.Тъмните цветове даряват острота на езика,желание на притежателките на тъмни коси да са центъра на компаниите и да блестят с ума си.Като правило това са най -ярките представителки на нежната половина от човечеството ;) .
а колко тъмна трябва да е :)))

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #137 -: Януари 19, 2007, 09:02:39 am »
Док, кажи нещо за тъмно-русите  :rolleyes: само, моля те, без вицове за блондинки  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #138 -: Януари 19, 2007, 09:33:12 am »
хе-хе то вицовете за блонди могат да се приложат и за останалите  :rolleyes:  

"Говорилня"
« Отговор #139 -: Януари 19, 2007, 09:37:18 am »
Цитат
Док, кажи нещо за тъмно-русите  :rolleyes: само, моля те, без вицове за блондинки  :P  :D
За блондинките ;)

Русия цвят на косите ,говори за вродено спокойствие и мекота на характера.Често обаче блондинките се оказват в душите си твърди и силни.Много често на блондинките им писва да ги приемат като меки и нежни и това ги води до боядисването на косите в тъмни цветове.Към блондинките,трябва специален подход.Ако човек намери подходящия ключ към нейното сърце,то те са в състояние да разтопят ледената обвивка,с която тези представителки на нежния пол,обвиват чувствата и емоциите си.

Всеки един от основните цветове си има своя символика.
Блондинките са свързани с Водата и посоката Север
Червенокосите-Огън посока ЮГ
Кестенявите -Земя и направление Запад
Брюнетките -Въздух и направление Изток