Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 852506 Прегледи
"Говорилня"
« Отговор #140 -: Януари 19, 2007, 09:51:26 am »
Когато решите да дадете някакъв нюанс на косите си може да следвате елементите на цветовете.
Брюнетките могат да си направят микс с червен отенък,което ще им донесе малко по-романтичен вид. Блондинките микс с кестенявите отенъци ,които им носят магията на нимфите и елфите ;)  :D  

"Говорилня"
« Отговор #141 -: Януари 19, 2007, 09:56:49 am »
:P Dok kak 6te komentira6 jelanieto za vra6ane kam estestveniya cvyat na kosata :P  B)  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

"Говорилня"
« Отговор #142 -: Януари 19, 2007, 10:03:36 am »
За червенокосите :)

В миналото ,това се е считало за явен показател,че притежателките на този вид коси носят нещо от магията на вещиците.Това поверие идва от една проста причина,черенокосите са се свързвали с дяволския огън.Червенокоските наистина са много чувствителни и често притежават различни дарби,които трябва да се развиват за да се превърнат в истинси вещици ;) .Тези жени притежават лек и весел характер и като правило са много горди от цвета на косите си :lol:  ;) .

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #143 -: Януари 19, 2007, 10:07:58 am »
Цитат
:P Dok kak 6te komentira6 jelanieto za vra6ane kam estestveniya cvyat na kosata :P  B)
Простете за намесата  :rolleyes:

Да се върнеш към естествения цвят на косата в чисто психологически план не би ли означавало най-сетне да приемеш себе си такава, каквато си? Как мислите?  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #144 -: Януари 19, 2007, 10:09:52 am »
добре де, а какво ще кажете за тези, които не биха си сменили цвета на косата (разбира се това би могло да стане, когато се появат белите косици)

*

Valda

• *
  • 377
"Говорилня"
« Отговор #145 -: Януари 19, 2007, 10:10:37 am »
Цитат
:P Dok kak 6te komentira6 jelanieto za vra6ane kam estestveniya cvyat na kosata :P  B)
Док, I AM BACK :D  :D  :D

С тия разговори за косите ме накарахте да пусна една карта и видях,че Луната е влязла във Водолей и вече е в компанията на Меркурий, Хирон, Венера и Нептун. А Венерката милата е в точен съвпад с Нептун,мммм сладки заблуди ;) И цялата тая прелест в 11 дом. Нали косата беше под управлението на Водолея? :rolleyes:  

"Говорилня"
« Отговор #146 -: Януари 19, 2007, 10:16:41 am »
Цитат
Цитат
:P Dok kak 6te komentira6 jelanieto za vra6ane kam estestveniya cvyat na kosata :P  B)
Простете за намесата  :rolleyes:

Да се върнеш към естествения цвят на косата в чисто психологически план не би ли означавало най-сетне да приемеш себе си такава, каквато си? Как мислите?  B)
 :D Moje bi naistina si prava, no az vinagi sam se haresvala. Samo nyakoi hora ne me haresvat, no......... ;) Mnogo si haresvam esteatveviya cvyat na kosata, no eksperimentirah :P  :P  :P  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Valda

• *
  • 377
"Говорилня"
« Отговор #147 -: Януари 19, 2007, 10:24:01 am »
Цитат

В миналото ,това се е считало за явен показател,че притежателките на този вид коси носят нещо от магията на вещиците.Това поверие идва от една проста причина,черенокосите са се свързвали с дяволския огън.Червенокоските наистина са много чувствителни и често притежават различни дарби,които трябва да се развиват за да се превърнат в истинси вещици ;) .Тези жени притежават лек и весел характер и като правило са много горди от цвета на косите си :lol:  ;) .
Ма то всичко що е Овне все на червенокосо налита :D  :D  :D
Док, аз май съм вещица под прикритие ;)  Брюнетка съм, но преди много години се опитах да се превърна в блонди. Фризьорката беше ужасена когато като краен резултат се получи някакъв оранжев цвят, който с нищо не можеше да бъде премахнат. Оказа се ,че имам някакъв естествен червен пигмент на косъма, който обаче не предава червен отенък на косата дори на силно слънце :D  :D  :D
Изобщо съм страшилището на фризьорите- не могат да покорят косата ми с нищо, била много жива и все така си ходя като вещица в главата :angry:  :o
Няма ли шанс...? и за мен малко да се разхубавя, а? :o  :huh:  :huh:  

"Говорилня"
« Отговор #148 -: Януари 19, 2007, 10:41:11 am »
Цитат
Цитат

В миналото ,това се е считало за явен показател,че притежателките на този вид коси носят нещо от магията на вещиците.Това поверие идва от една проста причина,черенокосите са се свързвали с дяволския огън.Червенокоските наистина са много чувствителни и често притежават различни дарби,които трябва да се развиват за да се превърнат в истинси вещици ;) .Тези жени притежават лек и весел характер и като правило са много горди от цвета на косите си :lol:  ;) .
Ма то всичко що е Овне все на червенокосо налита :D  :D  :D
Док, аз май съм вещица под прикритие ;)  Брюнетка съм, но преди много години се опитах да се превърна в блонди. Фризьорката беше ужасена когато като краен резултат се получи някакъв оранжев цвят, който с нищо не можеше да бъде премахнат. Оказа се ,че имам някакъв естествен червен пигмент на косъма, който обаче не предава червен отенък на косата дори на силно слънце :D  :D  :D
Изобщо съм страшилището на фризьорите- не могат да покорят косата ми с нищо, била много жива и все така си ходя като вещица в главата :angry:  :o
Няма ли шанс...? и за мен малко да се разхубавя, а? :o  :huh:  :huh:
Сестра ми използва PALETTE за да се справи с вещерския ефект под прикритие  ;) ,но е хубаво да си придадеш малко по друг вид.
Използвай кестеняво с меден отенък ,ще ти върви на тена на лицето ,а и по медно да вкараш ще по добре ;)  

*

Valda

• *
  • 377
"Говорилня"
« Отговор #149 -: Януари 19, 2007, 10:48:59 am »
Цитат
Сестра ми използва PALETTE за да се справи с вещерския ефект под прикритие  ;) ,но е хубаво да си придадеш малко по друг вид.
Използвай кестеняво с меден отенък ,ще ти върви на тена на лицето ,а и по медно да вкараш ще по добре ;)
Не ми се тормозят фризьорките, нищо не сами направили горките, та да ги подлагам на подобни изпитания :D  :D  :D
Така или иначе не мога да си сменя погледа-все едно току що съм спряла да рева или пък всеки момент ще заплача ;)  ;)  ;)
Безнадежден случай съм, но все пак благодаря за съвета! може пък да се възползвам някой ден :D  

"Говорилня"
« Отговор #150 -: Януари 19, 2007, 10:57:06 am »
Цитат
Цитат
Сестра ми използва PALETTE за да се справи с вещерския ефект под прикритие  ;) ,но е хубаво да си придадеш малко по друг вид.
Не ми се тормозят фризьорките, нищо не сами направили горките, та да ги подлагам на подобни изпитания :D  :D  :D
Така или иначе не мога да си сменя погледа-все едно току що съм спряла да рева или пък всеки момент ще заплача ;)  ;)  ;)
Безнадежден случай съм, но все пак благодаря за съвета! може пък да се възползвам някой ден :D
Използвай коректор за сенките под очите и ще премахнеш ревливия ефект :P

"Говорилня"
« Отговор #151 -: Януари 19, 2007, 11:04:45 am »
Кестенявите ;)

Ако тези жени се научат да използват магията на дърветата и земята ще бъдат неотразими.Кестенявите представителки на нежния пол имат мек и топъл характер.Те са много грижовни и внимателни в общуването с хората.

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #152 -: Януари 19, 2007, 11:16:58 am »
http://photobucket.com

Много функционален сайт, предлагащ безплатен хостинг - могат да се качват картинки и изображения там и после да се постват тук  B)  :D
« Последна редакция: Януари 19, 2007, 11:17:44 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #153 -: Януари 19, 2007, 11:20:52 am »
едно, две, три...  :rolleyes:  :D

П.С. Да знаете откога се чудя как да постна тази картинка - тя ми е една от любимите!
« Последна редакция: Януари 19, 2007, 06:02:37 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #154 -: Януари 19, 2007, 11:33:49 am »
Тези дни една приятелка ми се оплака от негативни въздейсвия ;)

Ето какво придлагам да направи за да се лиши от негативните влияния.
Нарича се "Магическа бутилка"

Вземате една стъклена бутилка и я пълните до половината с остри предмети (кърфици,игли,пирони), а след това я заливате със солена вода.Вече приготвената бутилка отнасяте на някое тихо и усамотено място,разклащате я три пъти и се молите да ви помогне да се изчистите от лоши въздействия.
След това я закопайте на дълбочина повече от 40 см.
Действието на защитата е до седем години.

*

Valda

• *
  • 377
"Говорилня"
« Отговор #155 -: Януари 19, 2007, 11:58:07 am »
Цитат
едно, две, три...  :rolleyes:  :D

П.С. Да знаете откога се чудя как да постна тази картинка - тя ми и една от любимите!
Lillie, за пореден път по неведоми пътища ми пращаш информация, за което ти благодаря :) Случва се когато нямам собствени подходящи мисли да кажа нещо на някого :)
Надарена си с невероятната способност да улавяш и предаваш информация, вероятна от и на хора със същата енергийна награса като теб :)
Не знам дали това е ДАР , обаче или някакво проклятие :huh:
Преди няколка часа само писах нещо за превръщането на Scorpius в
Aquilla а ти сега ме подкрепяш с невероятна картина :)

Помисли за антените, огледалата и маските :)  и не искам никой да се сърди :rolleyes:Приятели сме, все пак :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  

*

Valda

• *
  • 377
"Говорилня"
« Отговор #156 -: Януари 19, 2007, 12:32:00 pm »
Цитат
Използвай коректор за сенките под очите и ще премахнеш ревливия ефект :P
Док, най-големият ми проблем е как да се справя с маските и огледалата, а ти ме караш да се маскирам :D  :D  :D
Не си съвсем прав, просто там съм адски ядосана :D  :D  :D  

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #157 -: Януари 19, 2007, 12:51:51 pm »
И тази е една от най-красивите... къща-мечта  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #158 -: Януари 19, 2007, 01:06:57 pm »
голям зор ще падне докато ти я построя :(  :huh:  :angry: ,а като кандитат ерген трябва да се постарая,че някой ще те грабне под носа ми <_<  :D  

"Говорилня"
« Отговор #159 -: Януари 19, 2007, 01:10:59 pm »
Цитат

;)  :P  :D Валде ,аз само исках да ти дам съвет как да махнеш ефекта на погледа