Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 852622 Прегледи
*

Valda

• *
  • 377
"Говорилня"
« Отговор #200 -: Януари 30, 2007, 09:11:52 pm »
Цитат
Цитат
Днес с една приятелка си говорехме, че цял живот се учим един от друг.
Най -после...там където ти ме прати ми направиха хороскоп и ми казаха да си го разчета сам. Но нали съм си късметлия и звездите ми определиха и ТОВА
Час:  03:20  
Gmt: + 2  
Асцендент: 16 ° - Везни  
Медиум цели: 20 ° - Рак  
Луна: 0 ° - Близнаци  

Можете да ми честитите, днес звездите ме направиха хилядник..на хиляда един, може ли да си представите
Ми като не искате вие да ми направите хороскоп, на света има и други астролози :D  :D  :blink:  :rolleyes:
Много се радвам че дойдох при вас :)
Не искам да те разочаровам ,ПЪТник-о :(
Все пак ,внимавай да не се окажеш хилядния прецакан :huh:  :o  :huh: пътник из 14 страни в Европа :o  ;)  

"Говорилня"
« Отговор #201 -: Януари 30, 2007, 09:35:27 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Днес с една приятелка си говорехме, че цял живот се учим един от друг.
Най -после...там където ти ме прати ми направиха хороскоп и ми казаха да си го разчета сам. Но нали съм си късметлия и звездите ми определиха и ТОВА
Час:  03:20  
Gmt: + 2  
Асцендент: 16 ° - Везни  
Медиум цели: 20 ° - Рак  
Луна: 0 ° - Близнаци  

Можете да ми честитите, днес звездите ме направиха хилядник..на хиляда един, може ли да си представите
Ми като не искате вие да ми направите хороскоп, на света има и други астролози :D  :D  :blink:  :rolleyes:
Много се радвам че дойдох при вас :)
Не искам да те разочаровам ,ПЪТник-о :(
Все пак ,внимавай да не се окажеш хилядния прецакан :huh:  :o  :huh: пътник из 14 страни в Европа :o  ;)
 :) Да бе, вече ми завиждаш :)  :)  
Пътят на звездите води към никъде. Важното е да не сбъркаш посоката.

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #202 -: Януари 30, 2007, 09:45:47 pm »
Завистта е чувство, което не можем да си позволим тук.
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #203 -: Януари 30, 2007, 09:56:09 pm »
Цитат
Завистта е чувство, което не можем да си позволим тук.
 :)
То написаното не е като да го изживееш....ако искаш да знаеш завистта е по- силна все още от нас двамата взети заедно....Ако се опиташ да оспориш казаното от мен, да знаеш че не се познаваш добре...като лодка си , люшкана от вълните..накъдето, натам....ама си пиши де
Започвам да се ядосвам за този хороскоп мой :)  :)  

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #204 -: Януари 30, 2007, 10:02:33 pm »
Не споря с теб...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #205 -: Януари 31, 2007, 02:42:57 am »
Аз Съм Пътник през пустинята. От Себе Си Идвам ↔ Към Себе Си Пътувам

ОБЕЩАНО ЗАВРЪЩАНЕ

Пристигнах.
Ето ме!
Пътувах дълго, дълго...
Пътувах през морета и гори,
пътувах през зелено и сахарено,
понякога в душите ви дори.

Пристигнах.
Ето ме! - Далечно Обещание...
Ах, колко бързо времето лети!
Отца ми казва:
"ВСИЧКО Е ПРЕМЕРЕНО",
и ме напълни с вашите мечти.

Пристигнах.
Ето ме - Необходимо Връщане...
Как бавно, бавно раната кърви,
Олтарът ви е като гара чакаща,
А Пътникът към Себе Си върви.

Пристигнах.
Ето ме!

Добре дошли.

ТОВА СИ ГО ХАРЕСАХ от тук     ;)  :)  

"Говорилня"
« Отговор #206 -: Януари 31, 2007, 06:21:08 am »
Цитат
Аз Съм Пътник през пустинята. От Себе Си Идвам ↔ Към Себе Си Пътувам

И аз си избрах това

:) Ти си желан, не си дете на случайността, нито прищявка на природата,
Независимо дали свириш музиката на живота си в минор или в мажор,
Ти си Божие творение, гениално при това.

Юрген Верт  

*

Valda

• *
  • 377
"Говорилня"
« Отговор #207 -: Януари 31, 2007, 03:15:38 pm »
Цитат
:) Да бе, вече ми завиждаш :)  :)
Виж, изобщо не ти завиждам: ;)  :D  :P

http://youtube.com/watch?v=YRFxCV5fWkY

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #208 -: Януари 31, 2007, 07:57:46 pm »
Цитат
Най -после...там където ти ме прати ми направиха хороскоп и ми казаха да си го разчета сам. Но нали съм си късметлия и... можете да ми честитите, днес звездите ме направиха хилядник..на хиляда един, може ли да си представите...
А на мен виж какво ми отговориха като поисках скромна интерпретацийка на хороскопа - за любов и бизнес  :P  :rolleyes:

"Става дума за това, че за да бъде обявена една хиперповърхнина за модел на Вселена, тя трябва освен изискванията за сферична симетрия, да изпълнява няколко други усливия: нормалния вектор във всяка точка на хиперповърхнината трябва да е колиниарен на нормалния вектор в проекцията на тази точка, върху пространствено-подобната хиперсфера..."

Как ще коментирате това? Какво бъдеще ми вещаят звездите?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #209 -: Януари 31, 2007, 10:05:23 pm »
Днес ми е деня на вицовете ето един,на който се смях много,но не най-много,защото онзи не подлежи на публикуване във форума . Сложил съм му цензура, но е на тема бързо отслабване ;)  :P  :D

Английски лорд се обръща към сина си:
- Млади господине, Вие получихте добро образование, имате завидно положение в обществото, време е да помислите за семейство. Какво ще кажете за брак с лейди Маргарет? Тя също е от старинен род като нашия, красива е...
- Не я искам!
- Добре, а какво ще кажете за лейди Емили? Тя не е от знатен род, но родителите й са крупни индустриалци, тя е образована...
- Не я искам!
- А лейди Дороти? Тя не е богата, но е мила, симпатична, спортистка...
- Не я искам!
- Добре, кажете какво искате?
- Искам Джон камериера...
- Но той е католик! :o  :o  :o  :o  :D  

"Говорилня"
« Отговор #210 -: Януари 31, 2007, 11:31:26 pm »
Цитат
Цитат

Може да ми е много слаб компютъра и въобще да не разбирам какво искаш да ми кажеш.Проблема би трябвало да и взаимен, но не съм го проявил аз.

"Говорилня"
« Отговор #211 -: Януари 31, 2007, 11:34:54 pm »
Цитат
Цитат
Най -после...там където ти ме прати ми направиха хороскоп и ми казаха да си го разчета сам. Но нали съм си късметлия и... можете да ми честитите, днес звездите ме направиха хилядник..на хиляда един, може ли да си представите...
А на мен виж какво ми отговориха като поисках скромна интерпретацийка на хороскопа - за любов и бизнес  :P  :rolleyes:

"Става дума за това, че за да бъде обявена една хиперповърхнина за модел на Вселена, тя трябва освен изискванията за сферична симетрия, да изпълнява няколко други усливия: нормалния вектор във всяка точка на хиперповърхнината трябва да е колиниарен на нормалния вектор в проекцията на тази точка, върху пространствено-подобната хиперсфера..."

Как ще коментирате това? Какво бъдеще ми вещаят звездите?
Че по какво се различават тук от тях?
 Вие на мен какво ми отговорихте?
Как ще коментирате това? Какво бъдеще ми вещаят звездите

*

Valda

• *
  • 377
"Говорилня"
« Отговор #212 -: Февруари 01, 2007, 08:02:30 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

Може да ми е много слаб компютъра и въобще да не разбирам какво искаш да ми кажеш.Проблема би трябвало да и взаимен, но не съм го проявил аз.
 :)  :)  :)
Няма проблем! Никой нищо не е проявявал :)
Просто една песен!

Светлина по пътя ти! :)  

"Говорилня"
« Отговор #213 -: Февруари 02, 2007, 06:13:02 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат

:)  :)  :)
Няма проблем! Никой нищо не е проявявал :)
Просто една песен!

Светлина по пътя ти! :)
Добро утро и лек ден.
Няма проблем наистина.
Но и да има, за мен решаването на проблема не е нищо друго освен предпоставка да появата на нов проблем с още по- голяма трудност :)
Така , че старият проблем е винаги за предпочитане :)  

*

Valda

• *
  • 377
"Говорилня"
« Отговор #214 -: Февруари 02, 2007, 07:49:07 am »
Цитат
Добро утро и лек ден.
Няма проблем наистина.
Но и да има, за мен решаването на проблема не е нищо друго освен предпоставка да появата на нов проблем с още по- голяма трудност :)
Така , че старият проблем е винаги за предпочитане :)
Добро утро и на теб ПЪТник-о! :)

Свикнах да приемам трудностите като предизвикателство да изкачиш още едно стъпало на стълбата, да направиш още една извивка в спиралата или просто да си разбиеш главата в по-твърда стена :)
Обикновено успявам да постигна последното :) , но не се отказвам да вървя по пътя си. Има и прави отсечки, заемаш нисък старт и спринтираш. По други се влачиш с години.После си спомняш,че си от звездите и можеш да летиш :)

Светлина за всички! :)  

"Говорилня"
« Отговор #215 -: Февруари 02, 2007, 04:43:56 pm »
Цитат

Свикнах да приемам трудностите като предизвикателство да изкачиш още едно стъпало на стълбата, да направиш още една извивка в спиралата или просто да си разбиеш главата в по-твърда стена :)
Обикновено успявам да постигна последното :) , но не се отказвам да вървя по пътя си. Има и прави отсечки, заемаш нисък старт и спринтираш. По други се влачиш с години.После си спомняш,че си от звездите и можеш да летиш :)

Светлина за всички! :)
Аз това се питам...предизвикателството да не би да е някаква моя илюзия след като решаването на един проблем освобождава място за появата на следващия проблем и след като следващия е обикновено е по- тежък от предишния?
Няма логика от никакви предизвикателства такива някакви...се питам аз, че нали виждам че е така и пак се питам :)  :)
Питам се още защо тук никой не желая да ме направи хороскоп, как ли не ви се молих и защо сте такива коравосърдечни хора, това астролозите.
И защо е скрита АН, това за мен са по- важни въпроси от темата за проблемите
Никой не ми отговаря на запитванията и всеки си говори неговото, каквото му се говори.
Пък после си говорим че светлина трябвало да има за всички...
Не е честно така, не е.

*

AH

• 2201
"Говорилня"
« Отговор #216 -: Февруари 02, 2007, 07:28:51 pm »
Цитат

И защо е скрита АН, това за мен са по- важни въпроси от темата за проблемите
Никой не ми отговаря на запитванията и всеки си говори неговото, каквото му се говори.

пък ти искаш да си говорим за каквото на теб ти се говори :D
 На мен знаеш ли за какво ми се говори :D - за логаритми :D - преди малко установих, че не мога да решавам задачите с логаритми и сега смятам да им посветя нощта :D

Преди това обаче нека да ти кажа какво пише в учебниците по астрология за твоя съвпад на тр.Сатурн с наталния :D - съвсем разбираемо е, че търсиш отговори :D  - периодът е дълъг и критичен, като го преодоляваме чрез филосовски разсъждения за важните неща - смисъл на живота, на смъртта, на работата и пр. по-маловажни неща :) Човек трябва да се пази от болести, от депресии, от работа :D  - може да се занимава с любов - това е най-добрата превантивна мярка за всичко :D  

"Говорилня"
« Отговор #217 -: Февруари 03, 2007, 01:19:11 am »
Цитат

На мен знаеш ли за какво ми се говори :D - за логаритми :D - преди малко установих, че не мога да решавам задачите с логаритми и сега смятам да им посветя нощта :D

Здравей, божиййй как ти се радвам... и каква е причината да не си поговорим...майната му на хороскопа ми...Логоритми...съжалявам, няма да съм аз...Аз само мога да задам въпроса: Защо, защо е това разминаване.?..мога, но не е в моя стил да го преодолея...защото ще ми са необходими тройно повече сили за да го задържа...а не съм убеден..Но все пак имам напредък...вече говоря с теб

Знаех си аз че щом всички астролози се крият от мен, то хироскопа ми ще е тежък и нещестен...но все пак..ти благодаря за труда и усилията да го погледнеш...
Не ми се говори повече :)  

*

AH

• 2201
"Говорилня"
« Отговор #218 -: Февруари 03, 2007, 06:06:47 am »
Цитат

Знаех си аз че щом всички астролози се крият от мен, то хироскопа ми ще е тежък и нещестен...но все пак..ти благодаря за труда и усилията да го погледнеш...
Не ми се говори повече :)
няма лоши и нещастни хороскопи :)

няма лоши и добри логаритми :) - или можем да ги решаваоме, или не :) Понякога не сме във форма и следователно трябва да се грижим за формата си :D  

"Говорилня"
« Отговор #219 -: Февруари 03, 2007, 09:52:48 am »
Цитат

няма лоши и добри логаритми :) - или можем да ги решаваоме, или не :)
Философски погледнато е така както го описваш.
Тоягата с която ме налагат не лошо нещо.
Само че не съм дорасъл до такова разбиране и усещам само тоягата в момента.
А усещането не е никак философско...та така и аз говоря за моя хороскоп.
Добре де , хайде както ти предлагаш да си говорим. Кажи според звездите и твоето виждаане за тях, скоро ли ще ме налагат с тоягата...с голямата или с малката тояга?
Ако си забелязала предупредения човек се свива, стяга при удара,а  и е някакси сконфузно да ме ударят с тоягата в момент на щастие, ей тъй както се смея захилен и ..прас....по главата с тоягата
Как да решаваме логаритмите като сме устроени да се учим от грешките си, което логично означава винаги да грешим при решенията-винаги ще не можем.
Така е замислено, казват.
А ти логично мислиш обратното на моето мислене..по логика би трябвало и двамата да грешим и предполагам, почти съм сигурен, че грешката ни се показва чрез резултата...и че нашите очаквания за него са част от цялата мозайка.
За мен резултата е че все още никой не желае да ми направи хороскоп, но не зная какво да мисля за този резултат, да мисля както ти предлагаш или както аз си зная.
 То поне хороскоп да имах :)