няма лоши и добри логаритми
- или можем да ги решаваоме, или не
Философски погледнато е така както го описваш.
Тоягата с която ме налагат не лошо нещо.
Само че не съм дорасъл до такова разбиране и усещам само тоягата в момента.
А усещането не е никак философско...та така и аз говоря за моя хороскоп.
Добре де , хайде както ти предлагаш да си говорим. Кажи според звездите и твоето виждаане за тях, скоро ли ще ме налагат с тоягата...с голямата или с малката тояга?
Ако си забелязала предупредения човек се свива, стяга при удара,а и е някакси сконфузно да ме ударят с тоягата в момент на щастие, ей тъй както се смея захилен и ..прас....по главата с тоягата
Как да решаваме логаритмите като сме устроени да се учим от грешките си, което логично означава винаги да грешим при решенията-винаги ще не можем.
Така е замислено, казват.
А ти логично мислиш обратното на моето мислене..по логика би трябвало и двамата да грешим и предполагам, почти съм сигурен, че грешката ни се показва чрез резултата...и че нашите очаквания за него са част от цялата мозайка.
За мен резултата е че все още никой не желае да ми направи хороскоп, но не зная какво да мисля за този резултат, да мисля както ти предлагаш или както аз си зная.
То поне хороскоп да имах
Хороскопът ти се прави с всяка дума, която пишеш или четеш тука, след като си заявил желанието си:)
Нали се сещаш как почваше Книгата на Книгите:”В началото бе словото”:)
Трябва да осъзнаваме силата на думите си:)
Да осъзнаваме отговорността, която поемаме, изричайки ги:)
Въпросът е, че и за думите няма добри или лоши, т.е. щеше да е много лесно, ако добрите думи и мисли водеха само до добри резултати, както и обратното:) Ограничени сме в прозренията си от времето и пространството:)
На практика сигурно всеки от нас е забелязал как негови думи, предназначени за друг човек, се връщат към самия него:)
И пак въпросът е, че и добри думи да сме казали, могат да се върнат по лош начин към нас – може би заради равновесието:)
И не казвам, че не трябва да говорим:)
Така че не бързай- каквото трябва да научим, задължително го научаваме, в съгласие с духовните закони:)