Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 852748 Прегледи
*

Xalia

• *
  • 164
"Говорилня"
« Отговор #240 -: Февруари 18, 2007, 08:09:05 pm »
Е как няма да ти благодаря за това изкуство?! Благодаря, и то наистина от сърце, това ми стопли душата! Досега се чувствах малко като със шапка невидимка, ама съм свикнала... с моя Плутон на асцендента.

*

Xalia

• *
  • 164
"Говорилня"
« Отговор #241 -: Февруари 18, 2007, 08:21:33 pm »
Цитат
И аз искам да ми благодарят  

А и шутът пасва на карнавалите, които са се развихрили из Германия.

Ама между нас: въпреки всичко някак си имам чувството, че котките не са ти най-любимите животни. при теб те са някак си все в измъчени пози. ;)  

"Говорилня"
« Отговор #242 -: Февруари 18, 2007, 08:34:18 pm »

Познай на кого е този светски лъв ,а ла Евгени Минчев  :P  ;)

*

Xalia

• *
  • 164
"Говорилня"
« Отговор #243 -: Февруари 18, 2007, 09:03:19 pm »
Добре! Вземам си подозренията обратно. Този господин с черния мустак и козя брадичка е много симпатичен и явно добре гледан. Прилича ми на Феликс, обожателят на моята котка.

"Говорилня"
« Отговор #244 -: Февруари 18, 2007, 09:12:50 pm »
Цитат
Добре! Вземам си подозренията обратно. Този господин с черния мустак и козя брадичка е много симпатичен и явно добре гледан. Прилича ми на Феликс, обожателят на моята котка.
Казва се Мазнислав   ;)  

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #245 -: Февруари 18, 2007, 09:27:11 pm »
Цитат
Досега се чувствах малко като със шапка невидимка, ама съм свикнала... с моя Плутон на асцендента.
Тук-там се намират скорпионски Асценденти и Слънца в този клуб, но доминантата като че ли засега клони към рогатите  :D

Моето коте го кръстих Лео  :) като си прехвърля снимките от телефона, ще ви го представя някой път какъв е красавец  :rolleyes: и ерген... засега  :lol:

« Последна редакция: Февруари 18, 2007, 09:29:47 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

"Говорилня"
« Отговор #246 -: Февруари 19, 2007, 12:17:08 pm »
Цитат
Досега се чувствах малко като със шапка невидимка, ама съм свикнала... с моя Плутон на асцендента.
Халия не си сама, и аз имам Плотонче на Асц. като подарък дори ретрограден и ме кара да се чувствам по същия начин.

Аз харесвам котки ама други котки -гепарди,тигри,пантери и т.н.Няма ли от тях една и за мен? :D  :P  :D  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

"Говорилня"
« Отговор #247 -: Февруари 19, 2007, 02:40:59 pm »
Цитат

Аз харесвам котки ама други котки -гепарди,тигри,пантери и т.н.Няма ли от тях една и за мен? :D  :P  :D
И специално за теб

ANIELI

"Говорилня"
« Отговор #248 -: Февруари 19, 2007, 02:51:26 pm »
Цитат
Цитат

Аз харесвам котки ама други котки -гепарди,тигри,пантери и т.н.Няма ли от тях една и за мен? :D  :P  :D
И специално за теб

ANIELI
Док,много благодаря. Благодарение на теб днес ще се усмихвам повече. :D  :D  :D

:P Навремето много му се радвах на Пинко Розовата Пантера, връщаш ме в детството ми.Благодаря :P  :P  :D  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Xalia

• *
  • 164
"Говорилня"
« Отговор #249 -: Февруари 19, 2007, 04:34:54 pm »
Цитат
Цитат
Тук-там се намират скорпионски Асценденти и Слънца в този клуб, но доминантата като че ли засега клони към рогатите  :D

Моето коте го кръстих Лео  :) като си прехвърля снимките от телефона, ще ви го представя някой път какъв е красавец  :rolleyes: и ерген... засега  :lol:
Рога също си имам - овнешки.

Пък моята принцеса се казва Флауши (Пухчо) и прилича на старата смееща се котка от серията на ЗЪБОЛЕКАР. Тя ми носи през лятото отвреме навреме ужасни подаръци, като например уловени птички, които за щастие обикновено успявам да спася.  

*

Xalia

• *
  • 164
"Говорилня"
« Отговор #250 -: Февруари 19, 2007, 04:48:53 pm »
Цитат
Цитат
Халия не си сама, и аз имам Плотонче на Асц. като подарък дори ретрограден и ме кара да се чувствам по същия начин.

Аз харесвам котки ама други котки -гепарди,тигри,пантери и т.н.Няма ли от тях една и за мен? :D  :P  :D
Моят Плуто също е ретро.

Аз тия големите котки също ги харесвам много, Като ги гледм на филм например все си мисля колко би било хубаво да ги намачкам, а те биха си мислили след това оригвайки се: "колко беше вкусна Xalia". :D  

"Говорилня"
« Отговор #251 -: Февруари 19, 2007, 04:49:00 pm »
Здравейте и от мен!  :D  :rolleyes:  :D  Както се казва, а и тук се доказва-
добрите хора като всички нас :rolleyes: обичат животните! Аз също си имам домашни любимци: сиамска котка- Мими /не се смейте, защото сестра ми гадното скорпи я кръсти на мен/ и куче- Доберман, което се казва Бард /това име аз му го избрах, като по- умната от нас двете/!?! Ужасна комбинация, ама какво да направя? Много си ги обичам!  

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #252 -: Февруари 19, 2007, 05:01:06 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

И ти ли?  :blink: Много станахме овнешките рогца в този клуб  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Xalia

• *
  • 164
"Говорилня"
« Отговор #253 -: Февруари 19, 2007, 05:20:47 pm »
Цитат
Здравейте и от мен!  :D  :rolleyes:  :D  Както се казва, а и тук се доказва-
добрите хора като всички нас :rolleyes: обичат животните! Аз също си имам домашни любимци: сиамска котка- Мими /не се смейте, защото сестра ми гадното скорпи я кръсти на мен/ и куче- Доберман, което се казва Бард /това име аз му го избрах, като по- умната от нас двете/!?! Ужасна комбинация, ама какво да направя? Много си ги обичам!
Какво ценим у кучето: верността, приятелството, доброто възпитание, чувството на закрила, което ни дава...

При котката ценя своенравието, неподкупността, непредвидимото и неуправляемото, способноста й да релаксира и да се наслаждава, мистичното.

От това, което търсим у домашния любимец можем да си направим важни изводи за себе си.

Наскоро четох, че домашното животно може да компенсира дефицити от детството, свързани с майчиния дом, тъй като то е надеждно и чака вярно в дома ни, като ни обича безусловно.

*

Xalia

• *
  • 164
"Говорилня"
« Отговор #254 -: Февруари 19, 2007, 05:33:29 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат

И ти ли?  :blink: Много станахме овнешките рогца в този клуб  :lol:
То на овнешкото в хороскопа ми не му е лесно - много вода има да компенсира, горкото, все му се налага да взема уроци по плуване и то все не ще. :unsure:  

"Говорилня"
« Отговор #255 -: Февруари 19, 2007, 06:35:52 pm »
:P  :P  :P  :P

поздрави на всички колеги ;)  

"Говорилня"
« Отговор #256 -: Февруари 19, 2007, 06:46:28 pm »
И нещо за моята любима принцеска  :P

*

Xalia

• *
  • 164
"Говорилня"