Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 852108 Прегледи
*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #440 -: Април 02, 2008, 02:59:20 pm »
Цитат
Водолей: "Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран... И е скучен... Пълна мизерия е това! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " ...след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения.

Риби: Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …
Това ми хареса най-много  :lol:  :D  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
"Говорилня"
« Отговор #441 -: Април 02, 2008, 03:35:24 pm »
Ето още....

За водолеите са най-оригинални. На мен ми хареса за Скорпиона и астралния секс и Рибите, които объркали пътя.

Колко души от вашата зодия са нужни, за да се смени крушка?

Овен: "Само един. При това може да смени не само крушката!!!"

Телец: "Предпочитам естествена светлина. И абсолютно сигурни ли сте, че старата крушка е изгоряла? Мразя да хвърлям неща, които биха могли да са полезни!"

Близнаци: "Един вероятно е най-добрият вариант, защото ако са повече от един, ще се отплеснат в разговори и напълно ще забравят за крушката..."

Рак: "Четирима. Един рак и трима психотерапевти, които да помогнат за мъчителния процес на смяната"

Лъв: "Истинските лъвове не сменят крушки! Истинските лъвове намират някой друг да направи това вместо тях."

Дева: "Точно 1,655221 души в средностатистическия случай"

Везни: "Добре, де, ще го направя... освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента... тъй че ще го направя... И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?"

Скорпион: "Нито един. Скорпионите не ги е страх от тъмнината!"

Стрелец: "Айде стига, бе! Я погледни навън... Слънцето грее, птичките пеят, животът е пред нас, а ти се шашкаш за някаква глупава крушка?!?!?!"

Козирог: "Нямам време за глупости."

Водолей: "Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано, но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка е материя...."

Риби: "Каква крушка?"

Какъв домашен любимец подхожда на вашата зодия?

Овен: "Всичко, стига да е пълно с енергия!"

Телец: "Костенурка. Бавна, не й трябват много грижи и няма да изяжда храната на собственика си."

Близнаци: "Папагал... Има ли нужда да казвам нещо повече? Естествено, че има...."

Рак: "Каквото и да е... Важното е да се поддава на дресировка!"

Лъв: "Голяма, красива и дръзка котка, която не се състезава със собственика си в това кой е по-по-най."

Дева: "Да видим. Ще трябва да ставам точно в 7:30, за да го храня. В 10:20 ще ходя до магазина и ще му купувам храна за 4,38 лв. с включен ДДС..."

Везни: "Хммм... От една страна, кучето е добродушно, предано и пази къщата. От друга, котката е по-независима, изисква по-малко внимание и е много грациозна... Ох, не знам. Ти какво би си взел? А сигурен ли си?"

Скорпион: "Котка! Тайнствена и непредсказуема... Какво й е? "

Стрелец: "Кон, естествено! И да се надяваме, че ще има достатъчно енергия, за да издържи темпото ми!"

Козирог: "Аз ли ще му купувам храната?"

Водолей: "Хамстер. Ще му взема клетка с климатик, водоснабдяване и канализация... Ще му сложа тунелче, с което да може да преминава извън клетката и ще го огранича с фибростъкло... Не продават ли такива клетки? Простаци! Нищо, аз ще изобретя нещо много по-добро тогава..."

Риби: "Риби, естествено. Дори да ги забравя за седмица-две без храна и те измрат, бързо ще ги подменя... ако не забравя и това, де..."

Типичен коментар след секс?

Овен: "Хайде пак!!!"

Телец: "Ама как огладнях! Подай ми пицата."

Близнаци: "Къде е дистанционното?"

Рак: "А кога ще се оженим?"

Лъв: "Бях страхотен, нали?"

Дева: "Трябва да изпера чаршафите..."

Везни: "Ако на теб ти е харесало, значи и на мен ми хареса."

Скорпион: "Хмм... да те развържа ли?!"

Стрелец: "Не ми се обаждай... Аз ще ти се обадя!"

Козирог: "Имаш ли визитка?"

Водолей: "Искаш ли да пробваме нещо лудо другия път... например да сме голи?"

Риби: "Ъъъ... Как ти беше името?"
« Последна редакция: Април 02, 2008, 03:40:59 pm от Asaia »

"Говорилня"
« Отговор #442 -: Април 20, 2008, 10:18:30 pm »
С голямо извинение искам да честитя именния ден на всички момичета с имена на цветя .

Да сте живи и здрави и да носите красота на този форум с присъствието си  :wub:  :wub:  :wub:

слагам повече цветенца за да има за всички ;)  :D  

*

unicorn

"Говорилня"
« Отговор #443 -: Април 20, 2008, 11:14:10 pm »
Честито и от мен!!!Много любов и много слънце!

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #444 -: Април 21, 2008, 08:22:43 am »
Благодаря  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
"Говорилня"
« Отговор #445 -: Април 22, 2008, 02:23:28 pm »
Преди 2 дни слушах много хубава лекция за прошката, за смисъла и целта й.

Намерих и една хубава мисъл по този повод.

Простете

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Londa

• **
  • 561
"Говорилня"
« Отговор #446 -: Април 24, 2008, 06:20:34 pm »
Здравейте  симпатяги!Как сте днес? ;)  

*

Londa

• **
  • 561
"Говорилня"
« Отговор #447 -: Април 24, 2008, 06:26:36 pm »
Цитат
Преди 2 дни слушах много хубава лекция за прошката, за смисъла и целта й.

Намерих и една хубава мисъл по този повод.

Простете

[I
MG]http://seegers.lccharities.org/photos/Devotions/June%202007/2007%2006%2005%20Forgiveness%202.jpg[/IMG]
Много хубаво е казано! :) Но защо понякога е толкова трудно!Като , че ли на другите  ми е по лесно да прощавам, отколкото на себе си!

"Говорилня"
« Отговор #448 -: Април 26, 2008, 09:35:27 pm »
Пожелавам на всички весели празници и много добрини да ви споходят :D !

*

sunrain

• 6710
"Говорилня"
« Отговор #449 -: Април 27, 2008, 10:27:04 am »
Христос Возкресе! Нека Великден ви изпълни с надежда и светлина, за да вървите напред усмихнати и доволни!  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #450 -: Април 28, 2008, 12:32:50 pm »
Честито Възкресение Христово на всички вярващи християни  :)

По този повод вчера получих много забавен смс - "честито рождество Христово!"  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
"Говорилня"
« Отговор #451 -: Април 28, 2008, 01:17:04 pm »
Стават грешки..всякакви  ;)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Инти

• 2068
"Говорилня"
« Отговор #452 -: Април 29, 2008, 12:53:25 pm »
Цитат
По този повод вчера получих много забавен смс - "честито рождество Христово!"  :D
Лили, приеми го по философски, Христос се ражда но в друга форма и на друго ниво, тъй че не са много далеч от истината. Може да приемем ,че грешката е вярна  :D  

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #453 -: Май 07, 2008, 10:58:10 pm »

Сигурно се е хранил в Макдоналдс  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
"Говорилня"
« Отговор #454 -: Май 08, 2008, 10:49:29 am »
От предозиране с картофки така се получава ;)  
« Последна редакция: Май 08, 2008, 10:50:35 am от Asaia »

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #455 -: Май 19, 2008, 11:13:40 am »
Търсех как се тълкува една диалектна дума и вижте какво намерих в гугълЯ  :D
"тълковен" речник

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
"Говорилня"
« Отговор #456 -: Май 19, 2008, 11:49:00 pm »
Много е забавно,само това за Дракула прочетох и уби рибата  :lol:  

*

Mims

• **
  • 772
"Говорилня"
« Отговор #457 -: Май 27, 2008, 08:31:47 pm »
Това ми питане го "турям" тук,да не навъждам само нови теми.. :)
Одеве се "дзверя" в 3-4 карти на хора ,които са ми интересни и чак сега открих,че и фазата на Луната е отбелязана в натала..
Това сигурно има голямо значение,дали рождената ти Луна е растяща или старееща??
Къде може да се прочете повече?

*

Lillie

• 30532
"Говорилня"
« Отговор #458 -: Май 27, 2008, 09:08:49 pm »
Цитат
Това сигурно има голямо значение,дали рождената ти Луна е растяща или старееща??
Къде може да се прочете повече?
Добър въпрос, но май мястото му не е в говорилнята, за това бихме могли специално да отворим нова тема - заслужава си  :)

Фазите на Луната не би трябвало да се подценяват, дори напротив - това е едно от първите неща, на които се обръща внимание в хороскопа, независимо дали става въпрос за натална, хорарна или елективна карта. По тази тема е писано от Дейн Ръдиар, а има и мнозина други астролози, за чиито имена не се сещам...

Фазите на Луната съответстват на три митологични архетипа - Диана /растяща - "девица"/, Церера /пълна - "майка"/ и Хеката /намаляваща - "старица"/.

В античността астролозите са обръщали особено внимание на лунните фази и затъмнения. На тази база има разделение на лунни стоянки и лунни дни, които се използват както в наталната, така и в предиктивната астрология (а в древността, както се знае, астрологията се е използвала предимно за предсказателни цели).

В индийската астрология лунният месец се разделя на "светла" и "тъмна" Луна. През първата половина от месеца, т.е. от новолуние до пълнолуние вкл. Луната се счита за благотворна, през втората - след пълнолуние до новолуние - има по-неблагоприятно влияние. За най-злотворни се считат дните на Хеката, т.е. фазата на балсамична Луна /непосредствено преди новолуние/.

В индийската астрология лунните стоянки са известни с наименованието "накашатри", в античната арабска астрология - "маназили", в астрологията на Китай са известни като "се" /транслитерация на български/.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Agna

• 21
"Говорилня"
« Отговор #459 -: Юни 04, 2008, 12:41:22 am »
Здравейте,  
Чудех се в коя  тема да изразя задоволството си от този форум. Преди да се регистрирам  имах възможността да попрочета доста оттук:) Изненада е и  позитивното отношение:)