Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848766 Прегледи
Re: "Говорилня"
« Отговор #480 -: Август 22, 2008, 02:23:10 pm »
Днес прочетох интервю на Алена,4е само 4 души в света имат дарба като нейната.Вие можете да кажете колко е добра тя но явно е доста скромна.Не съм чела нищо от нея,знам само че е учила в чужбина.

« Отговор #481 -: Август 22, 2008, 02:32:23 pm »
И в какво точно вижда дарбата си?Нали не е с паранормални способности.Никой надарен не ги говори тези неща,а скромно си върши работата.

« Отговор #482 -: Август 22, 2008, 02:35:09 pm »
Днес прочетох интервю на Алена,4е само 4 души в света имат дарба като нейната.Вие можете да кажете колко е добра тя но явно е доста скромна.Не съм чела нищо от нея,знам само че е учила в чужбина.
Оооооо! 4! Обикновено хора като нея твърдят, че нямат "колеги"  ;D  ;D  ;D И как си дели славата с още 4-ма?! Тя твърди, че е обучавана в Тибет при някакви монаси. Не, че знам подробности, но но в Тибеските манастири /ако така се наричат/ жени не се допускат. Иначе казва, че основните познания ги е получила в Япония от някакъв човек, който я обучил и тутакси се споминал.
Алена сигурно е мн. добър астролог и мн добър нумеролог. Аз съм чела и съм се учила от някои нейни нумерологични книги и те наистина са страхотни. Само, че има една нумероложка Цветанка Рангелова. Е, тази е ненадмината!!! Няма книги, а и май и ученици няма. Казва, че знанията са й дадени от една еврейка, която е я е отгледала, защото самата тя остава мн млада без родители. Даже май е била дете. И нейния подход в нумерологията не е като този на Алена, нито на Муси Дачева. Цветанка преплита датата на раждане с името на родения и се получават наистинина много интересни резултати. Но това ще си отане тайна, може би ....  ??? 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #483 -: Август 22, 2008, 02:57:00 pm »
Това били Елана Блаватска,Дънов .Бо Ин Ра и Линда Гудмън.Те и Нашата Алена имали умението да виждат духовната аура.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #484 -: Август 22, 2008, 02:59:14 pm »
Днес прочетох интервю на Алена,4е само 4 души в света имат дарба като нейната.

С достъп до Шамбала, нали?  ;D
Гледах я в "Горещо" с Венета Райкова, там твърдеше същото. Според мен някои се самозабравят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #485 -: Август 22, 2008, 03:10:02 pm »
Евала на жената ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #486 -: Август 22, 2008, 03:14:16 pm »
Никой надарен не ги говори тези неща,а скромно си върши работата.

Окултното знание затова е "окултно", защото остава скрито, не се афишира. И определено няма нищо общо с медиите  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #487 -: Август 22, 2008, 03:21:31 pm »
Никой надарен не ги говори тези неща,а скромно си върши работата.

Окултното знание затова е "окултно", защото остава скрито, не се афишира. И определено няма нищо общо с медиите  ;D

Имам една любима финална реплика от филм - Адвокат на дявола. Сатаната казва в края на филма : Суетата е любимият ми грях.  ;)

« Отговор #488 -: Август 22, 2008, 03:30:42 pm »
Определено доста хора му създават работа на Сатаната ;D ;D

« Отговор #489 -: Август 22, 2008, 03:40:41 pm »
Гледах в Горещо някаква нумероложка от Бургас или Несебър.Много известна но не помня името й.Та тя споменава Акашевите записи.Не съм сигурна как се пише.Търсих в нета но нищо конкретно няма.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #490 -: Август 22, 2008, 03:45:14 pm »
И като говорим за рогатия,следващата част от едно изложение покрай картата Таро Дяволът на една българска авторка в една история в която е замесен,ми остана здравата в главата и винаги като се сетя се пукам да се смея:

" -Знаеш ли,много са ти прости номерата.
  -Прости,ама хващат-каза той с равнодушния тон на търговец,чиято стока и без друго се купува."

;D ;D ;D

Леле,ако има само 4 човека на цялата Земя,които могат да виждат аурата,значи много сме я закъсали,пък уж 6та раса очакваме,за индигови деца и екстрасенси няма какво да споменаваме даже  ;D ;)

« Отговор #491 -: Август 22, 2008, 03:51:22 pm »
Имало повече хора но те били в др.измерение,казва Аленка.Дявола едва ли смогва вече.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #492 -: Август 22, 2008, 03:59:18 pm »
Паранормалното е нещо съвсем нормално, което все още не е получило своето научно обяснение. Огънят много, много назад във времето също е бил паранормално явление.

« Отговор #493 -: Август 22, 2008, 04:10:34 pm »
Записите от Акаша-акашови записи.Смята се ,че там се съхранява световната памет,всяка значима мисъл и действие,сътворено на земята,както и бъдещите ни предопределения.Нещо като централен компютър и основна информационна банка .Местонахождението се предполага,че е Тибет.Там е и познанието за предишни раси,повод за изчезване,пътят на всяка отделна енергиина единица(душа)

*

Инти

• 2068
« Отговор #494 -: Август 26, 2008, 04:51:02 pm »
Днес се случи нещо странно. Сутринта като дойдох на работа си влизам в пощата за да проверя за входящи писма, и изведнъж без да съм натискала абсолютно нищо ми се включва страницата на YOUTUBE, и какво мислите ми се показва , видео с заснети цивилни жертви в Цхинвали, абсолютен натюр, изгорели трупове, жертви и ранени.

Сега реших отново да се върна към видеото, но ми се изписа напис "This video is no longer available". Репортажът беше от руската национална телевизия 1, явно някой няма интерес да се разпространява, или модераторите на YOUTUBE са го свалили поради фрапиращите сцени, които бяха показани.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #495 -: Август 26, 2008, 05:01:51 pm »
Истината такава, каквато е - грозна, безмилостна, жестока...
Не се и съмнявам защо репортажът от мястото на събитието бе свален. Не е в интерес на западните медии. Когато геноцидът срещу един народ се назовава "демокрация", става наистина страшно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #496 -: Август 26, 2008, 05:28:32 pm »
На този етап събията са далеч от геноцид, но за съжаление този филм сме го гледали многократно, пресен случай е Косово.

Не защитавам нито една страна, ако Русия действа под скрития мотив на "защитник на онеправданите", а в крайна сметка цели да оползотвори 40 билиона похарчени във военната си индустрия, то Грузинците се опитват като сърбите да запазят целостта на държавата си, независимо от цената, която в крайна сметка винаги се плаща от цивилните.

Много е далеч човечеството от ЛЮБОВТА.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #497 -: Август 26, 2008, 05:43:54 pm »
За съжаление, когато става въпрос за милиони и милиарди, човешкият живот не струва нищо. Тъжен пример за това е и "миротворческата" акция на САЩ в Ирак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #498 -: Август 26, 2008, 07:26:36 pm »
За съжаление, когато става въпрос за милиони и милиарди, човешкият живот не струва нищо. Тъжен пример за това е и "миротворческата" акция на САЩ в Ирак.

А хорицата в САЩ се надяват, че когато Обама спечели /ако спечели/ веднага ще прибере войниците им в къщи. А онези там - какво? Ще продължат да се избиват в гражданска война.

« Отговор #499 -: Август 26, 2008, 11:24:12 pm »
Винаги е било така и така ще бъде.Личните интереси над тези на обществото.