Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851480 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: "Говорилня"
« Отговор #560 -: Декември 19, 2008, 07:00:55 pm »
Имах предвид наскорошния съвпад на Венера и Юпитер, за който във всички астро форуми се чуват само суперлативи...
На родените със Слънце в трета декада Козирог сигурно не им е било никак зле...

Ми за сега мога да кажа за 3 Козирога 3 декада,че от тогава насам ако не нещо друго здраво се пръскат пари за удоволствия и удобства   ;D Особено с моята натална квадратура Венера/Юпитер ...  :P 

« Отговор #561 -: Декември 20, 2008, 12:18:54 am »
Моята майка е сред тях. Но какво се случва - удариха я някакви тежки ставни болки, невралгия ли, какво ли, от 2 седмици едва се движи. А хем Сатурн й е в тригон със Слънцето в момента. Но пък Юпитер й е в опозиция на наталното си положение... Май там е ключът от палатката: проблемите са точно в Юпитерова област - тазобедрената.
Така че медалът си има 2 страни...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #562 -: Декември 20, 2008, 11:15:37 am »
Моята майка е сред тях. Но какво се случва - удариха я някакви тежки ставни болки, невралгия ли, какво ли, от 2 седмици едва се движи. А хем Сатурн й е в тригон със Слънцето в момента. Но пък Юпитер й е в опозиция на наталното си положение...

Много съжалявам, надявам се майка ти скоро да се оправи.
Да, и дрyги астролози казват, че Юпитер има две страни, две лица... Както ти дава с пълни шепи, така и ти взема нещо...
Имам колежка с Венера в точен съвпад със Слънце на МС /АС Телец/. Та транзитът на Юпитер през тяx й донесе неочаквани финансови yспеxи, макар и спечелени с yпорит и къртовски трyд... Но сега времената са такива, че повечето от нас трябва да се радваме, ако ни се дава шанс за допълнителна работа... особено ако си представител на някоя от свободните професии...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #563 -: Декември 20, 2008, 04:36:13 pm »
Много съжалявам, надявам се майка ти скоро да се оправи.
Да, и дрyги астролози казват, че Юпитер има две страни, две лица... Както ти дава с пълни шепи, така и ти взема нещо...
Имам колежка с Венера в точен съвпад със Слънце на МС /АС Телец/. Та транзитът на Юпитер през тяx й донесе неочаквани финансови yспеxи, макар и спечелени с yпорит и къртовски трyд... Но сега времената са такива, че повечето от нас трябва да се радваме, ако ни се дава шанс за допълнителна работа... особено ако си представител на някоя от свободните професии...
Благодаря ти Lillie. Все пак вярвам, че не е нищо сериозно и отминавайки юпитеровата опозиция ще се оправи...
И аз имам АС телец като твоята колежка и съвпадът на Венера и Юпитер ми се случи в 10 дом. Получих една неочаквана премия, така че и на мен ми се отрази положително. И дй боже през новата година да има хубави транзити за всеки, че като гледам каква паника е настанала с тази финансова криза...

*

Nebesna

« Отговор #564 -: Декември 27, 2008, 06:57:18 pm »
В момента повечето планети са в земни знаци, с изключение на Венера и Нептун (Водолей) и Уран в Риби.

Слънце, Луна, Меркурий, Марс, Юпитер, Плутон в Козирог. Цялото кралско войнство ми е във втори дом (Козорог;Водолей). А опозицията Уран в Риби-Сатурн в Дева - в 3-ти/9-ти. Постоянно си мечтая за излизане в чужбина. Мисля да заделя парички и догодина да изляза зад граница. Хайде, стига сме бачкали. Все работа, работа...Пътува ми се и това е. :)

« Отговор #565 -: Декември 27, 2008, 07:25:09 pm »
И да са ни живи и здрави всички Стефановци!  :-*  :-*  :-*
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #566 -: Януари 01, 2009, 09:25:01 pm »
Я да взема да си се похваля във форума ,че ми умря циганката дето ме хвалеше.
От две седмици съм се захванал с фотошопа и днес си направих първата анимирана картинка ;D ;D ;D.
Не че е нещо кой знае какво ,но съм се наперил като папагал :-[ ;D ;D ;D

« Отговор #567 -: Януари 01, 2009, 09:29:42 pm »
Браво! Първо аватари, сега анимирана картинка. Както е тръгнало до края на годината ще заснемеш и първият си филм.  ;D :P
Шегичка, Док!  :-*  :-*  :-*

Картинката е много хубава!

« Отговор #568 -: Януари 01, 2009, 09:35:37 pm »
Браво! Първо аватари, сега анимирана картинка. Както е тръгнало до края на годината ще заснемеш и първият си филм.  ;D :P
Шегичка, Док!  :-*  :-*  :-*

Картинката е много хубава!
Още преди две години бях споделил с Лили ,че анимираните картинки са ми голяма краста ,а и обичам много анимирани филми. Лют фен съм на Pixar и техните филмчета .На компа имам поне 20 анимации ,които гледам като ми стане много тъжно и успявам да си вкарам настроението в час.
Ако успея да направя филмче ,то съфорумците ще са първите ,които ще го гледат ;D ;D ;D

« Отговор #569 -: Януари 02, 2009, 09:10:39 pm »
Преди малко търсех информация за затъмненията в една книга, която всъщност е първата ми книга по астрология - "Астрология от А до Я" на  Джордж Левeлин, на руски, и какво намерих в нея...касовата бележка от покупката - 6 август 1997 12:45 ч.  :) Стана ми мило...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #570 -: Януари 02, 2009, 10:52:55 pm »
От две седмици съм се захванал с фотошопа и днес си направих първата анимирана картинка ;D ;D ;D.

Браво на теб!
Аз почнах с фотошопа миналата година по това време и напреднах доста бързо, мога да правя вече доста шашми.
Ма изобщо не знам как да правя движения, моите картинки са само стационарни.  :'(

« Отговор #571 -: Януари 02, 2009, 11:25:04 pm »

Браво на теб!
Аз почнах с фотошопа миналата година по това време и напреднах доста бързо, мога да правя вече доста шашми.
Ма изобщо не знам как да правя движения, моите картинки са само стационарни.  :'(

Реално ми се събират около 36 часа максимум  :-[
Сега съм се захванал да рисувам тоа звер ,но съм стигнал само до тука
« Последна редакция: Януари 02, 2009, 11:39:14 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #572 -: Януари 02, 2009, 11:39:24 pm »

Аз ги прая с Macromedia Fireworks, обаче тая снежинка горе вляво не се движи като хората.

« Отговор #573 -: Януари 02, 2009, 11:41:11 pm »

Аз ги прая с Macromedia Fireworks, обаче тая снежинка горе вляво не се движи като хората.
Това и аз го мернах ,но пък беше първата ми анимация  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #574 -: Януари 02, 2009, 11:44:41 pm »
Ми да беше казал как го правиш или откъде четеш как се прави, че да наперя перушинка и аз, а?  :'(

« Отговор #575 -: Януари 02, 2009, 11:50:56 pm »
Ми да беше казал как го правиш или откъде четеш как се прави, че да наперя перушинка и аз, а?  :'(
Виж си пощата :P ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #576 -: Януари 02, 2009, 11:57:20 pm »

http://www.tutorialized.com/view/tutorial/Photoshop-Tutorial-Basic-Animation/38093

« Отговор #577 -: Януари 03, 2009, 01:26:26 am »
Вече докарах тигъра до това положение ,но ми се измориха очите и шъ си давам почивка ;D ;D ;D

« Отговор #578 -: Януари 03, 2009, 01:31:49 am »
Вече докарах тигъра до това положение ,но ми се измориха очите и шъ си давам почивка ;D ;D ;D
Сега трябва да го научиш да казва "Мияу"  :P

« Отговор #579 -: Януари 03, 2009, 01:33:18 am »
Сега трябва да го научиш да казва "Мияу"  :P
Рано му е още за мяу,докато го докарам до положение да го казва още зор пред компа ще видя ;D