Астролозите са хора като всички останали и забележката на Лонда е правилна-по тази логика не трябва да гледаме както картите на други известни астролози(известни в цял свят),така и на известни личности по принцип,била тя президента на Щатите или любима певица!

Скарлет астролозите не могат да се скрият от световното информационно поле,нито им е необходимо-в крайна сметка всички сме души на този свят,живеем под общи духовни (не социални)закони,да се ограничава една група от хора за които нещо не било хубаво според професията им,говори за прекален акцент върху личността като цяло-ти си в своето право да мислиш всякак си,но аз не съм съгласен с подобно виждане.Не виждам нищо неетично в това да разглеждаш картата на някой,още повече когато този човек е астролог .Ние не сме питали за позволение за хилядите карти на личности с които не сме били в пряк контакт,но въпреки това сме ги разгледали,а и не е необходимо след като това разглеждане е имала всякаква друга цел,но не и да се повлияе на самата личност по някакъв начин чрез анализа на информацията от картата и.На мен по интуиция и по реален поглед Алена също не ми е симпатична,но това не означава,че нямам право да и погледна и хороскопа за да обогатя виждането си за нея ,но независимо какво е нивото и на астролог,характера и т.н. имам елементарно уважение към всеки астролог.След като тази личност е избрала астрологията за своя професия-тарифите и макар да изглеждат високи обаче според общия случай за Б-я,както и Скарлет каза-тя си е в правото да определя цената на труда си;хора които се занимават с далеч не толкова сложна наука и отговорна професия,дори сред свободните може да имат много по-високи хонорари, а обикновено заплащането на един труд се определя комплексно от неговото ниво на сложност и търсене,макар това не винаги да е така.Лично аз съм срещал ясновидец в Русия на който тарифата само за една консултация е 3000 долара,но дори и това не ме учудва-така както на един художник една мацаница може да струва милиони(говоря и за съвременници),въпроса не е в това да сравняваш своя труд с този на други както и в различни области,а на колко определяш точно своя си-така както една маркова тениска може да струва 300лв/която е едно парче плат с надпис/,винаги ще се намери кой да си я купи-Lillie е права в това отношение,до колко са будали вече зависи от много фактори

Във форума не се трие нищо/освен спама/-и какъв е смисъла да се трие нещо след като е част от реалността- и да го затриеш за да ти пасне на идеалната картинка според твоите ценности,това не променя факта,че има хора с различно от твоето отношение и виждане,за това е форум,всеки да изказва и да споделя своето виждане.