Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850078 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: "Говорилня"
« Отговор #700 -: Февруари 12, 2009, 12:10:44 am »
наздраве! ;D приемате ли още един алгоколик ;Dв клуба? ;D наядохме се ;D,готвихме,сега и да се нафиркаме иииии......жална му маика на форума ни миличкия как шъ съ справи с група *пиани* професионални *астролози.щот сме по-добри понякога и от алена! ;D :P
 Аре,пак се започна с тая Алена. ;D Върти,сучи.....все около г...а. :P Има ли значение кой е по-добър,бееее да му е... м.....Всички сме безценни със собствената си неповторимост.Искаш ли да дойда и при теб да те преборя на канадска?  :P Да ти покажа кой е по-добър.И нИдей обижда.Никой не е пиян.Аз лично съм изпила само 1 чаша бира.Но щом си от бирената партия,приета си,нямаш грижа.  :D
;Dмерси,ей много си гостоприема.аиде на дже пресечки си!от миналата седмица те чакам :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #701 -: Февруари 12, 2009, 12:11:26 am »
Либка е  ;D
И аз имам една Либка в къщи.И то милото на мама обича да мие и чисти.Нали ми беше планилан за момиченце?  ;D Да са живи и здлави.

*

veshti4ka

« Отговор #702 -: Февруари 12, 2009, 12:11:52 am »
хихиииииии правилно  ;D

аре аз се метлосвам да се прилеглявам  :P  чао ви и умната  ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #703 -: Февруари 12, 2009, 12:13:26 am »
;Dмерси,ей много си гостоприема.аиде на дже пресечки си!от миналата седмица те чакам :)
  Помня,помня,но днес ме уловиха в крачка.Утре ще се чуем и ще се уговорим.

*

Skarlet

« Отговор #704 -: Февруари 12, 2009, 12:14:15 am »
хихиииииии правилно  ;D

аре аз се метлосвам да се прилеглявам  :P  чао ви и умната  ;D ;D ;D
Полегнала ми е Тодорка,за всички,които я пожелаха. ;D

« Отговор #705 -: Февруари 12, 2009, 09:43:38 pm »
Брей ,тази вечер какво сте замлъкнали всички  ??? :P ;D?

« Отговор #706 -: Февруари 12, 2009, 09:56:33 pm »

Аз съм замлъкнала от известно време, а повече от лунното затъмнение насам.  ??? Намам муза нито да пиша, нито да говоря.  ???  ???
Имам чувството, че ....не ми се смейте....в къщи има полтъргайст  8) Ден преди затъмнението както си стоя пред компа се чу, че нещо тежко падна на паркета /около мен/, а нищо не беше паднало. ПОсле на следващия ден шапката ми, която си стоеше спокойно на куката два дни реши да пане сама. Седя си пред компа, а той и интернета ми /избирателно само този контакт/ изведнъж се рестартираха. А сега нещо тропа ...сякаш от съседите, но като почукване хем на вратата, хем като тежки стъпки в горния апартамент. Това не е шум, който съм чувала преди  ???  ??? ??? Тръпки ме побиват...бърррррр  8)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #707 -: Февруари 12, 2009, 10:00:33 pm »

Аз съм замлъкнала от известно време, а повече от лунното затъмнение насам.  ??? Намам муза нито да пиша, нито да говоря.  ???  ???
Имам чувството, че ....не ми се смейте....в къщи има полтъргайст  8) Ден преди затъмнението както си стоя пред компа се чу, че нещо тежко падна на паркета /около мен/, а нищо не беше паднало. ПОсле на следващия ден шапката ми, която си стоеше спокойно на куката два дни реши да пане сама. Седя си пред компа, а той и интернета ми /избирателно само този контакт/ изведнъж се рестартираха. А сега нещо тропа ...сякаш от съседите, но като почукване хем на вратата, хем като тежки стъпки в горния апартамент. Това не е шум, който съм чувала преди  ???  ??? ??? Тръпки ме побиват...бърррррр  8)
Е, то при колебания на тока и това може да се случи (имам предвид рестартирането на компа),но за останалите неща мога само да гадая . ;D

« Отговор #708 -: Февруари 12, 2009, 10:12:14 pm »
Аз пък от своя страна от няколко дни забелязвам ,че съм направо уникално разсеян . Днес реших да разгледам комбина си с Хело ,но дори сега не съм в състояние да разбера с кого се бяхкомбинирал преди да се светна ,че има нещо гнило в Дания ??? ;D.
След това тръгнах да гледам разни други нещица ,но невероятния ми късмет продължи в същия дух вместо картата на един човек ,се хващам ,че съм разглеждал някой друг. Затова съм се спрял и започвам да досаждам във форума и определено ми трябва  Скарлета да ми се мерна на хоризонта  ;D ;D ;D да се подчешем отново ;)

« Отговор #709 -: Февруари 12, 2009, 10:15:38 pm »
НА мен затъмнението беше в съвпад на АС-то ми /и бяха намесени Нептун и Хирон/ и очаквах нещо да се шашкам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #710 -: Февруари 12, 2009, 10:17:04 pm »
На мен понякога просто не ми се пише, само ви чета...
Основната ми работа е свързана с постоянно писане, търсене, четене, говорене, затова в повечето случаи към края на деня вече се чувствам творчески изчерпана...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #711 -: Февруари 12, 2009, 10:18:27 pm »
Всъщност ,точно това съм сътворил ,но след това си внесох корекции  ;D

« Отговор #712 -: Февруари 12, 2009, 10:22:14 pm »
На мен понякога просто не ми се пише, само ви чета...
Основната ми работа е свързана с постоянно писане, търсене, четене, говорене, затова в повечето случаи към края на деня вече се чувствам творчески изчерпана...  :-[
Абе ,четене писане и на мен не ми липсват за деня ,но като настане гробовна тишина във форума ми докривява.

Днес определено ми е върховата точка в разсеяността и по-добре да не захващам някоя нова тема ,но на дъра -бъра съм склонен да се вихря (пък може да ми дойде музата)

« Отговор #713 -: Февруари 12, 2009, 10:23:22 pm »
Скарлет ,тука си изхващах те  :P ;D ::)

*

veshti4ka

« Отговор #714 -: Февруари 12, 2009, 10:29:42 pm »
аз бях на родителска среща и се върнах и си сипах едно малко  :P ;D ;D ;D и досега гледах дъщеря ми как топли рибките в микровълновата и се сетих за вас  ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #715 -: Февруари 12, 2009, 10:35:07 pm »

Тутуууу,тука е.  ;D Само че тази вечер интересни филми,туй онуй. А пък утре трябва да съм свежа като репичка,мозъка да е на място.... ;D И трябва пак да полягвам раничко.На мен ми трябват минимум 8 часа сън.

« Отговор #716 -: Февруари 12, 2009, 10:37:11 pm »
Разбрах от къде идва чукането. Ей, аман от кретени!  >:(

« Отговор #717 -: Февруари 12, 2009, 10:39:52 pm »

Тутуууу,тука е.  ;D Само че тази вечер интересни филми,туй онуй. А пък утре трябва да съм свежа като репичка,мозъка да е на място.... ;D И трябва пак да полягвам раничко.На мен ми трябват минимум 8 часа сън.
Кои са филмите ,а и аз трябва да си наваксам със съня ,че от пет дена съм с три /четири часа сън на денонощие.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #718 -: Февруари 12, 2009, 10:40:54 pm »

Знаех си, че няма да е полтъргайст.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #719 -: Февруари 12, 2009, 10:42:20 pm »
В нашия блок е целогодишно тропане / все се намира по някой да захване с ремонтите , а тъкмо един спре другия започва/ . Имаме и един уникат ,който е хронично ремонтиращ  :-\