Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848554 Прегледи
*

Skarlet

Re: "Говорилня"
« Отговор #720 -: Февруари 12, 2009, 10:46:49 pm »
Кои са филмите ,а и аз трябва да си наваксам със съня ,че от пет дена съм с три /четири часа сън на денонощие.
[/quote] Единият е "Анатомията на Грей",другите два са за "нещастните" съпруги  ;D и "Шепот от отвъдното" по БТВ. Но тях не ги дават в четвъртък.

« Отговор #721 -: Февруари 12, 2009, 10:50:51 pm »
Кои са филмите ,а и аз трябва да си наваксам със съня ,че от пет дена съм с три /четири часа сън на денонощие.
Единият е "Анатомията на Грей",другите два са за "нещастните" съпруги  ;D и "Шепот от отвъдното" по БТВ. Но тях не ги дават в четвъртък.
[/quote]Шепот от отвъдното го превъртях по някой от AXN -те в малките часове на ноща ,когато няма какво да се гледа , а Анатомията на Грей не съм го захващал.
Гледах Хаус до четвъртия сезон и съм си свалил пети ,но не ми идва музата да си дръпна субтитрите и запам за манайсти път Старгейт.

*

Skarlet

« Отговор #722 -: Февруари 12, 2009, 10:53:26 pm »
Анатомията на Грей не съм го захващал.
Гледах Хаус до четвъртия сезон и съм си свалил пети ,но не ми идва музата да си дръпна субтитрите и запам за манайсти път Старгейт.

Новите серии на "Анатомията на Грей" започна от вчера.

*

Skarlet

« Отговор #723 -: Февруари 12, 2009, 10:55:49 pm »
Стават,стават.Всички Марсови мъже стават.Те и други стават-кой как си го направи,нали знаеш.  ;D

« Отговор #724 -: Февруари 12, 2009, 10:57:08 pm »
Я кажете кои мъже са най-добри и страстни в секса. Чела съм, а и разправят, че такива са Скорпионите. Искам да чуя и вашето мнение.  ;D  8)  ;D  :P  ::)  ::)  ;D

Фалшива ли е тая слава на мъжете Скорпиони, която им се носи или стават?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Лежи ти на тая кълка да разбереш от зодията кой какъв любовник е .
Виж от цялата му натална карта може да изскочи пиленцето ,но само по слънчев знак тц.

« Отговор #725 -: Февруари 12, 2009, 11:02:44 pm »
Стават,стават.Всички Марсови мъже стават.Те и други стават-кой как си го направи,нали знаеш.  ;D

Казват, че за съвместимостта на Телец и Скорпион се разправяли легенди за страстта.  ;D  :P :P :P :P  ;D ;D ;D

Чудя се дали е така!  ;D  ;D  ;D  :)  :)  ;D  ;D
Ами сестрата с едно нейно бивше гадже от тая страст Антарктида можеха да изградят . /тя е Телец със АСЦ телец ,а той Скорпион с АСЦ скорпион/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #726 -: Февруари 12, 2009, 11:04:56 pm »
Е, определено имам какво да кажа и за Телци, и за Скорпиони - кацат ми на Асцендента като мухи на мед.  :P Легенди за страстта? О, да!  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #727 -: Февруари 12, 2009, 11:07:11 pm »

Казват, че за съвместимостта на Телец и Скорпион се разправяли легенди за страстта.  ;D  :P :P :P :P  ;D ;D ;D

Чудя се дали е така!  ;D  ;D  ;D  :)  :)  ;D  ;D

Аз мога да ти разкажа една легенда за Марсове в Скорпион и Телец.Така е.  ;D Много ми е приятно,но е време за нанка нунка.Че утре ще съм със сенки под очите.А хората с асц. Везни не обичат да изглеждат зле.  ;D Желая ви сладки приказки и сънища после.  :-*

« Отговор #728 -: Февруари 12, 2009, 11:07:33 pm »
Е, определено имам какво да кажа и за Телци, и за Скорпиони - кацат ми на Асцендента като мухи на мед.  :P Легенди за страстта? О, да!  :-[
Ти какво се репчиш , овне такова  :P ;D ,да те бяха повишили в едър рогат добитък може но от овнешката височина и ти като мен си безгласна буква  ;D :P

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #729 -: Февруари 12, 2009, 11:30:20 pm »
Малее, за джиджи биджи дочух ,че става дума .... ;DМога да говоря за Марсче в Овен и в Рак.Категорична съм, в собствения си знак просто е незаменим. :PЯ кажете дали е важно Марсовете в една двойка да са от една стихия, сиреч еднакви марсове.Това ли е показател за сексуална съвместимост?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #730 -: Февруари 13, 2009, 12:02:42 am »
марс в рак е много чувствен  марс и с голяма потребност от сексулана съвместимост :)  и като цяло  мисля, че водните марсове са много интересно  противоречиви стихийно..докато огнените марсове на тях "да" не им трябва (радар съм за   марс в лъв) не е нужно марсовета да са от една стихия- добре е да има  подобни стихии застъпени в личните планети :)
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 12:12:41 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #731 -: Февруари 13, 2009, 11:06:30 am »
Марсчето в Рак беше много всеотдайно, но това не ме зъдържа с него.Нямаше страстта, която с Марса в Овен винаги е била налице.И това,което ме отврати ,е че за рачешкия Марс секса не бил толкова важен, и това в началото на нашата връзка?! :-XИзвинявам се ама съм Марс в Лъв и  имам свойте нужди.Ами разделихме се...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #732 -: Февруари 13, 2009, 11:21:35 am »
За теб кришнар = сектант ли е?
Тогава същото би трябвало да важи и за редица модификации на християнската религия. По тази логика Бялото братство също е секта, нали?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #733 -: Февруари 13, 2009, 11:33:26 am »
А защо си правиш такива изводи?
И къде във въпроса ми към теб личи, че съм се засегнала/ядосала? Защо задължително трябва да има елемент на лична обида, за да ти задам такъв въпрос? Въпросите, които задавам, рядко са случайни. Моят въпрос към теб е какво разбираш под "секта" и респ. "сектантска религия"?  :)

ПП. Не познавам "въпросния".

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #734 -: Февруари 13, 2009, 11:52:12 am »
Опа, тази тема - НЕ.  :) Много емоционално я приемам.  :P

Лили просто иска да ти каже да не обобщаваш, ако не знаеш разликата. Лесно е да се объркаш, тъй като и сектите се представят за религия с чисти идеи и помисли и така прилъгват хората. Там нещата са много сериозни, задълбавала съм по темата понеже ми се наложи по работа. Сблъсквала съм се лично с такива хора, както и доста мои познати са пострадали или за малко да станат жертва и честно казано се побърквам като чуя за тия паразити.  >:(
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #735 -: Февруари 13, 2009, 12:48:20 pm »
хахха, "сектания" баш не се вижда, но ако потърсиш някои индикатори за отдаване на духовни учения, склоост към абсолщтизиране на идея за света, желание за изследване на "други светове" :)
LONDA - мисля,че си попаднала на най- трудния  от водните марсове, те малко бавно се задвижват и обикновено са  много трудни да се разберат пъвро какво искат, че ако ти го кажат ще е чудо ( най-трудно се изкопчва от тях собсвените им желания- често неосъзнати)
марс в риби е доста палав марс, фриволен и кокетен с подчертана склонност към еротиката (пък и по мое мнение трудно казва "не", ако от него се очаква да участва  в някоя игра :P)
марс в скорпион наподобява бягане с препядствия- има го желанието и засилката, но сам си поставя някои бариери по пътя и е доста странна смесица между обсебащо желание и изявата му и изненадващо затваряне в себе си.

водните марсове риби и скорпион имат по осъзнати пориви и желания и са по-склони да им се отдават, марс в рак е бил малко стреснат от инвазията на марс в лъв ;D марс в рак е бавен за марс в лъв :P

но има нещо такова, че на огнени марсове е добре да отговарят огнени луни или слънца, Ац и някои други разположения имаче не им е интересно

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #736 -: Февруари 13, 2009, 12:59:54 pm »
Лили просто иска да ти каже да не обобщаваш, ако не знаеш разликата.

Точно това ми беше мисълта - да не се правят обобщения. Не можеш да квалифицираш някого като "сектант", само защото е приел да следва религия (духовно учение), по-различна от твоята или от приетата в обществото, в което живееш.
А пък и доколкото се сещам, самата Хело спомена, че проявява интерес към езотериката. Едно от качествата, необходими на всеки, който е поел в тази посока, е умението за различаване, т.е. да се прави разлика. Дуалният свят, в който живеем, предполага нещата да се опознават чрез сравнение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #737 -: Февруари 13, 2009, 09:09:45 pm »
Да вкарам малко оф-топик в оф-топичната тема.  :)

Днес бях с едни рускоговорящи клиенти и ме питаха: "Утре имате празник?". И аз, естествено, отговарям, че имаме два. На което те репликират: "Да, у вас завтра День пьяного влюбленного!".  ;D

Има ли нужда от превод или всички разбрахте?  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #738 -: Февруари 13, 2009, 09:21:00 pm »
Разбрахме,разбрахме  ;D ;D ;D   /само дето мене не ме гони Нептуна...или поне не така/

« Отговор #739 -: Февруари 13, 2009, 09:32:47 pm »
Да вкарам малко оф-топик в оф-топичната тема.  :)

Днес бях с едни рускоговорящи клиенти и ме питаха: "Утре имате празник?". И аз, естествено, отговарям, че имаме два. На което те репликират: "Да, у вас завтра День пьяного влюбленного!".  ;D

Има ли нужда от превод или всички разбрахте?  ::)
;D ;D ;D ;D
Това ми дойде много добре ;D