Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847144 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re: "Говорилня"
« Отговор #760 -: Февруари 13, 2009, 11:32:55 pm »
Дано да ги дочакаш  ;D.

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #761 -: Февруари 13, 2009, 11:34:56 pm »
Дано да ги дочакаш  ;D.

Вместо да ми се хилиш ,що не вземеш да си кажеш мнението ,щото аз изхълцах от картите  ???

*

veshti4ka

« Отговор #762 -: Февруари 13, 2009, 11:37:22 pm »
хахааааааа пуля се пуля се, ама тези карти са като на близнаци бре  ;D ;D ;D ;D  

всички вече спят явно  ;D

« Отговор #763 -: Февруари 13, 2009, 11:38:14 pm »

Казвай от къде ти е родата ,че и външно си приличаме  ???

*

veshti4ka

« Отговор #764 -: Февруари 13, 2009, 11:40:04 pm »
ами родата  откъм тати е от Бургас и част от нея преселена в София и Варна, а от мама си е от Варна  ;D

« Отговор #765 -: Февруари 13, 2009, 11:42:18 pm »
ами родата  откъм тати е от Бургас и част от нея преселена в София и Варна, а от мама си е от Варна  ;D
Да не са случайно от преселниците в България ,защото баба ми са от Дедеагач  и повечето роднини на майка са или в Бургас или около Ямбол ,а другите са във Варна  ???

*

veshti4ka

« Отговор #766 -: Февруари 13, 2009, 11:44:12 pm »
тцъ баща ми си е родом от с. Веселие - Бургаско и все рода му е оттам  :P ;D

« Отговор #767 -: Февруари 13, 2009, 11:45:27 pm »
тцъ баща ми си е родом от с. Веселие - Бургаско и все рода му е оттам  :P ;D
Сигурна ли си ,че са кореняци  ???

*

Helo

« Отговор #768 -: Февруари 13, 2009, 11:45:44 pm »

Опааааа Голяма сапунка заформихте. Да не се окажете накрая брат и сестра. Дори брат и сестра близнаци, разделени при ражадането. Ама единия се е родил по-късно заради усложнения при раждането.  ::) ;D ;D
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 11:50:23 pm от Helo »

*

veshti4ka

« Отговор #769 -: Февруари 13, 2009, 11:48:43 pm »

Опааааа Голяма сапунка заформихте. Да не се окажете накрая брат и сестра. Дори брат и сетстра близнаци, разделени при ражадането. Ама единия се е родил по-късно заради усложнения при раждането.  ::) ;D ;D

хахахаааааааааааа Хело и се бъзикаш а  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  чи как ши е роден с месец и половина закъснение бре - нали ако толкова е преносен ще се роди с плавници и хриле  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

сериозно Док, мисля че са оттам  :P

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #770 -: Февруари 13, 2009, 11:50:41 pm »
После ще ходиш ли да си легнеш? :)

Мислех, че синастрия се прави при вече установени отношения /абе вие да не сте се гаджосали без да ни кажете?  ;D/

Най-общо имате аспекти, благодарение на които се чувствате добре заедно, в контактите ви има някаква лекота, без затруднение обменяте мисли. Домовете почти ви се припокриват и управителите им в повечето случаи са едни и същи, което определя сходното или близко отношение към различните сфери. 4-ти дом и при двамата е силно застъпен чрез съвпада на двата Сатурна с твоя Марс и нейната Луна. Да не забравя да добавя, че многото съвпади са от набора.  ;D Съвпадът на Луна с Венера в синастрията е много приятно нещо /личен опит/, но трябва да се разработи, само с приказки не става.

Това върши ли работа?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #771 -: Февруари 13, 2009, 11:52:24 pm »
Не ми се ще да ви развалям идилията, но да взема да честитя Трифон Зарезан ли вече?
И едно предпразнично поздравче от мен  ;D

"Самогон БИЛДИНГ"
http://rutube.ru/tracks/1518559.html?v=ec2dcfc38a5ab52b9c0a1afd516843db

"Самогонньiй аппарат" ако някой не знае какво е - казан за варене на ракия.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #772 -: Февруари 13, 2009, 11:54:00 pm »
Не ми се ще да ви развалям идилията, но да взема да честитя Трифон Зарезан ли вече?
И едно предпразнично поздравче от мен  ;D

"Самогон БИЛДИНГ"
http://rutube.ru/tracks/1518559.html?v=ec2dcfc38a5ab52b9c0a1afd516843db

"Самогонньiй аппарат" ако някой не знае какво е - казан за варене на ракия.  :-[
А твоето мнение ,че аз започнах да се съмнявам ,че сме рода :P :P

*

veshti4ka

« Отговор #773 -: Февруари 13, 2009, 11:54:41 pm »
ваййййй Кали, направо уби коня с мотиката  ;D   верно е, че не само от набора ами и близките месеци  ;)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #774 -: Февруари 13, 2009, 11:55:09 pm »
Сега още повече ще се разсмеете ама аз имам една прабаба, преселничка от Дедеагач, живяла е в Стара Загора.

« Отговор #775 -: Февруари 13, 2009, 11:56:22 pm »
После ще ходиш ли да си легнеш? :)

Мислех, че синастрия се прави при вече установени отношения /абе вие да не сте се гаджосали без да ни кажете?  ;D/

Най-общо имате аспекти, благодарение на които се чувствате добре заедно, в контактите ви има някаква лекота, без затруднение обменяте мисли. Домовете почти ви се припокриват и управителите им в повечето случаи са едни и същи, което определя сходното или близко отношение към различните сфери. 4-ти дом и при двамата е силно застъпен чрез съвпада на двата Сатурна с твоя Марс и нейната Луна. Да не забравя да добавя, че многото съвпади са от набора.  ;D Съвпадът на Луна с Венера в синастрията е много приятно нещо /личен опит/, но трябва да се разработи, само с приказки не става.

Това върши ли работа?
Да , но припокриването на домовете не е от набора ни :P

*

veshti4ka

« Отговор #776 -: Февруари 13, 2009, 11:57:40 pm »
хахаааааааааааа сега ще излезе целия форум братчеди  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #777 -: Февруари 13, 2009, 11:57:58 pm »
Сега още повече ще се разсмеете ама аз имам една прабаба, преселничка от Дедеагач, живяла е в Стара Загора.
Ами може да сме рода ,кво пък  :P

*

veshti4ka

« Отговор #778 -: Февруари 14, 2009, 12:02:07 am »
аре наздраве и от мен - Трифон зарезан е редно да го почетем вече /пък и Нептуна ми се мотае вече около Ас-то дан го пропусна и него  ;);D ;D ;D ;D ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #779 -: Февруари 14, 2009, 12:02:49 am »
Да ви е честит хубавия празник, вече е 14 февруари.

Лека нощ от мен