Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847916 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: "Говорилня"
« Отговор #780 -: Февруари 14, 2009, 12:08:07 am »
Честит празник на всички!  :)
И лека нощ от мен...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #781 -: Февруари 14, 2009, 12:09:58 am »
лека и от мен  :)

отивам да си чета "изумрудените скрижали" в леглото  :P

« Отговор #782 -: Февруари 14, 2009, 12:13:02 am »
Честит ден на влюбените !

« Отговор #783 -: Февруари 14, 2009, 12:16:30 am »
Аз съм от влюбените по рождение  ;D.
Лека нощ и от мен !

« Отговор #784 -: Февруари 14, 2009, 10:48:52 am »
Истински щастлив се чувства човек, чийто Слънце или Луна съвпаднат с нечий чужд Юпитер особено ако се повтаря и при двамата, чувството за пълнота е взаимно

но съвпада в синастрията на чужд Сатурн върху твоя Луна
 не е от най- приятните при живот под един покрив,
 особено за по-чувствителните и раними души ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #785 -: Февруари 14, 2009, 11:10:40 am »
Стреличке, тоя съвпад си го имам по рождение  ;) ;) ;)  и вече много отдавна съм му свикнала  ;D  плюс това в моята карта е разходящ, което ще рече, че в минал живот е бил истински и тогава му е било времето да му свиквам, а сега просто му се кефя  ::)
а ако някой се опита да ме нарани, съм световен шампион в хвърляне на домакинска посуда - само че да взема и да започна да улучвам, че ми е време вече  ;D ;D ;D

пък и кой е казал, че ще се женим я  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #786 -: Февруари 14, 2009, 12:12:23 pm »

И ти ли ги четеш? Миналата година си взех това книжле, много ми хареса...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #787 -: Февруари 14, 2009, 12:24:46 pm »

Е, вече разбрахме, че имате сходни характери. Ама дали не е защото сте брат и сестра близнаци, разделени при раждането?!  ;) ;) ;) ;D ;D ;D :P ::) ;D ;D ;D

САПУНКАТА СТАНА ПЪЛНА!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #788 -: Февруари 14, 2009, 12:27:33 pm »
Хихи, няма нужда да ги гледаш и по телевизията. Достатъчно е да влезеш в Говорилнята.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #789 -: Февруари 14, 2009, 12:31:53 pm »

И ти ли ги четеш? Миналата година си взех това книжле, много ми хареса...

ммм дааааааааа... най-накрая намерих книжлето. до сега ги имах на руски или части смъкнати оттук оттам от нета. вече си имам тази книжчица  ;D  сега и ако успея да намеря "корпус херметикум" ще е цяло чудо. библиографска рядкост била. издавана за първи и последен път в Бг преди около 5 години. във Варна на две места където продават езотерика съм я поръчала, но вече 6 месеца ни дума, ни вопъл, ни стон от тях  :(

*

Инти

• 2068
« Отговор #790 -: Февруари 14, 2009, 12:42:20 pm »
На мен тази година тази книга ми беше подарена за Рожденния Ден( "Изумрудените скрижали" ), още не съм ги довършила.

Някои книги ги чета на интуиция, в точния момент и време, за да може да се осмисли по-добре информацията. Имам усета, че дадено събитие или вътрешен процес, те предизвиква да усвоиш дадено знание и обикновено това става в най-подходящия момент. Просто грабвам дадена книга и продължавам да чета до там докъдето съм стигнала, но се оказва че точно сега е трябвало да прочета даден абзац и глава от книгата.

Принципно е добре да се чете книгата наведнъж, и в дълбочина, но аз чета това което в момента е интересно за мен, и ми е приятно, и затова съм с недочетени книги. Дали е от интерсептираните Близнаци, макар че Меркурий ми е в Козирог и в секстил със Сатурн?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #791 -: Февруари 14, 2009, 12:42:56 pm »
сега и ако успея да намеря "корпус херметикум" ще е цяло чудо. библиографска рядкост била. издавана за първи и последен път в Бг преди около 5 години. във Варна на две места където продават езотерика съм я поръчала, но вече 6 месеца ни дума, ни вопъл, ни стон от тях  :(

Струва ми се, че го имам. Съвсем случайно го намерих още миналата година в книжарница "Пингвините" на ул. 27-ми юли. Но много трудно се чете, още стои на етажерката...
Авторът, превел трактата, е Джордж Мид. Книгата се казва "Трижди Величайшия Хермес", Военно издателство, 2005.
Вещичке, ако искаш да се срещнем някой път "на живо", мога да ти я дам за преснемане на ксерокс.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #792 -: Февруари 14, 2009, 12:48:06 pm »
ухааааааааааааааааа  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ша та изям с парцалите /танцуващо човече/... още утре ако кажеш  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #793 -: Февруари 14, 2009, 12:52:24 pm »
Може и утре, ако не ми се появи неочаквано друг ангажимент. Ще ти пиша после телефонния си номер на лични. Впрочем мислили ли сте ние, варненската група, да се съберем всички някой път и да се запознаем?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #794 -: Февруари 14, 2009, 01:00:55 pm »
ами че редно си е  ;D тъй и тъй си лафим като отървани тук, хубаво ще е и да се видим  ;D ;D ;D
ок Лили, ще чакам да хвърлиш номера и да се срещнем утре  :P  аз си нямам ангажименти и съм волна птичка  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #795 -: Февруари 14, 2009, 01:02:57 pm »
Може и утре, ако не ми се появи неочаквано друг ангажимент. Ще ти пиша после телефонния си номер на лични. Впрочем мислили ли сте ние, варненската група, да се съберем всички някой път и да се запознаем?  :)
много егоистично лилие,ами ние от прашната столица :-\,какво да правим?познавам,само един човек от варненската група и той е невероятен ЧОВЕК,с главно Ч.дано да ни поканите някой път и нас,като бедни роднини... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #796 -: Февруари 14, 2009, 01:09:46 pm »
Ама кой каза, че не сте поканени!? Доколкото разбрах, Скарлет ще идва, но чак през лятото. През март чакаме още един господин, от друг форум, ако все пак реши да дойде.  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #797 -: Февруари 14, 2009, 01:11:50 pm »
аз от Варна познавам Кабалита, но тя май не влиза тук и Небесна /задочно/, а от София само Скарлетка  ;D  а пък maraj  като идвате към Варна свиркайте - ей на и лятото идва  ;D  винаги съм на среща за купон  :P ::) ::) :-[ :-[ :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #798 -: Февруари 14, 2009, 01:15:47 pm »
аз от Варна познавам Кабалита, но тя май не влиза тук и Небесна /задочно/, а от София само Скарлетка  ;D  а пък maraj  като идвате към Варна свиркайте - ей на и лятото идва  ;D  винаги съм на среща за купон  :P ::) ::) :-[ :-[ :-[
:)
и много си я обичам морската столица.....така,че няма смисъл да чакаме лятото....
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 01:40:28 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #799 -: Февруари 14, 2009, 01:20:13 pm »
Да, Вещичке, някои от тях не пишат тук, а другаде... Но нищо не пречи да дойдат на срещата, поканата е за всички.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.