Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 846909 Прегледи
*

veshti4ka

Re: "Говорилня"
« Отговор #900 -: Февруари 19, 2009, 02:38:21 pm »

да така е, много хора ходят по астролози и врачки за да разберат какво става и защо така става в живота им. но от цялата работа се получава, че въпросните личности, които извършват услугата само дават нишан на отишлия за да има кого той да обвинява за случките в живота си. в случая човека си казва "аааааааааа ей на тоя транзит е виновен за да загубя еди какво си!" и точка. никой не визира вътрешният си свят и нещо по-дълбоко от това Слънцето да гравитира около личността им...

*

Uran

• 6041
« Отговор #901 -: Февруари 19, 2009, 02:53:57 pm »

да така е, много хора ходят по астролози и врачки за да разберат какво става и защо така става в живота им. но от цялата работа се получава, че въпросните личности, които извършват услугата само дават нишан на отишлия за да има кого той да обвинява за случките в живота си. в случая човека си казва "аааааааааа ей на тоя транзит е виновен за да загубя еди какво си!" и точка. никой не визира вътрешният си свят и нещо по-дълбоко от това Слънцето да гравитира около личността им...
Не съм много съгласна да се наемат хора по наталните им карти.
Познавам хора с много хармонични карти, които като личности никак не са уравновесени, както и обратният слуай- с много напрегнати аспекти, но това напрежение е само вътрешно и по никакъв начин не рефлектира в комуникациите им с другите- много по-обрани като поведение са. Абе да не подценяваме днк и възпитанието, както и житейските уроци, които са различни за всеки.
« Последна редакция: Февруари 19, 2009, 05:07:34 pm от Uran »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #902 -: Февруари 19, 2009, 03:08:49 pm »

да така е, много хора ходят по астролози и врачки за да разберат какво става и защо така става в живота им.

Или пък защо "не става"...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #903 -: Февруари 19, 2009, 07:51:27 pm »
Моите "любимки", както казваш, поне са астролози... Нали се сещаш, "астролог" може да се титулова всеки, но дали това е призванието му?

Астролози, да бе.  ;D
Ти си астроложка и не те четкам, щото астрологът требе да има емпатия и човечност. Задължителни качества.
Твоите любимки са пълни тикви с много инфо.  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #904 -: Февруари 19, 2009, 08:00:47 pm »
може понякога да е заради отчайващата нужда от друга гледна точка ..или пък, за да разбере себе си  или пък това понякога е пътя на неговите търсения:) ( за хората по астролози..)

понякога ми се иска да  имам тази лекота на битието с обувките гучи и новата дискотека, а не само непоносимостта :P

veshti4ka, останах с впечатление,че се интересуваш от картите таро?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

veshti4ka

« Отговор #905 -: Февруари 19, 2009, 08:12:56 pm »
може понякога да е заради отчайващата нужда от друга гледна точка ..или пък, за да разбере себе си  или пък това понякога е пътя на неговите търсения:) ( за хората по астролози..)

понякога ми се иска да  имам тази лекота на битието с обувките гучи и новата дискотека, а не само непоносимостта :P

veshti4ka, останах с впечатление,че се интересуваш от картите таро?

Kaya, не отричам това, което пишеш... аз навремето тръгнах оттам - да намеря себе си  ;) има и такива хора, но преобладаващата част са от първите. и на мен ми се иска понякога да бъда твърд материалист и да си гледам кефа, но не става - изобщо не се получава - или ще тръгна с твърдото намерение да изхарча едни пари за дрешки и ще нахлуя като хуна в първата книжарница и ще оставя парите там, или пък ако успея да задоволя някаква по-материалистична нужда и след 2-3 часа се сдобивам с адско главоболие...  явно по-високите вибрации не понасят това... но това е наистина много дълга тема...
да тарото също ми е страст отдавна  ;D

Кайли, трудно да не кажа невъзможно е да се събере много инфо в тиква  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #906 -: Февруари 19, 2009, 09:35:31 pm »
астролога според клиента!зависи от нивото и на двете страни.и още нещо има ;D астролози и астрология е имало ,и винаги ще има...,тя е затова ,да бъде в полза на хората!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #907 -: Февруари 19, 2009, 10:36:52 pm »
Всеки клиент попада на определен тип астролог - онзи, който най му импонира.
Съответно астролозите се делят на такива, които могат да си позволят да избират клиентите си, и такива, за които е по-важна бройката.
Много харесвам астропсихологията и това е една от областите, в които мога да кажа, че съм се специализирала. Но когато наистина съм изправена пред сериозен проблем, предпочитам да се допитам до астролог, който се занимава с по-конкретна астрология. Един вид да си сверя часовника, т.е. да се потвърдят или да не се потвърдят предположенията ми.
И специално към Кайли - при мен "четкането" в повечето случаи има обратен на желания ефект и рядко поражда реакция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #908 -: Февруари 19, 2009, 11:25:02 pm »
Ми аз те изчетках тебе и ти оплюх вкусовете, така че съм танто за кукуригу.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #909 -: Февруари 19, 2009, 11:47:31 pm »
О, аз моите вкусове никъде не съм заявявала. Но определено, каквито и да са, са за предпочитане пред астролози, които като ти гледат картата ще си мислят за поредния чифт ботушки Гучи... Надявам се астроложката, при която ще ходиш, да е това, което наистина търсиш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #910 -: Февруари 20, 2009, 12:08:33 am »
Ма аз не съм я търсила, тя ме намери.  :P

*

Nebesna

« Отговор #911 -: Февруари 20, 2009, 12:12:27 am »
Ма аз не съм я търсила, тя ме намери.  :P

Момиченце-кокиченце, хайде най-после иди при таз астроложка, че съм любопитна за развръзката. Дали ще може да ти предскаже нещо на нивото на Лили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #912 -: Февруари 20, 2009, 12:34:11 am »
Е, хайде да не подценяваме астролозите сега.
Между другото, когато сметна, че наистина имам нужда не толкова да ми се "предскаже", колкото да ми потвърдят някое интуитивно предусещане, се обръщам към мои познати астролози, в чиято компенетност съм убедена. Когато имам нужда да седя и да дъвча сополи ( ;D), не търся астролог - в крайна сметка и те са хора и не бива да ги натоварваме с душевните си... хм, "отпадъци". В крайна сметка астрологът трябва да притежава качествата емпатия и съпричастност, без обаче да се идентифицира с личността отсреща и нейния живот, а да може да запази обективност. Границата е много фина и мнозина клиенти и търсещи съвет от астролог не винаги успяват да я спазят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #913 -: Февруари 20, 2009, 03:53:52 pm »
Е, хайде да не подценяваме астролозите сега.
Между другото, когато сметна, че наистина имам нужда не толкова да ми се "предскаже", колкото да ми потвърдят някое интуитивно предусещане, се обръщам към мои познати астролози, в чиято компенетност съм убедена. Когато имам нужда да седя и да дъвча сополи ( ;D), не търся астролог - в крайна сметка и те са хора и не бива да ги натоварваме с душевните си... хм, "отпадъци". В крайна сметка астрологът трябва да притежава качествата емпатия и съпричастност, без обаче да се идентифицира с личността отсреща и нейния живот, а да може да запази обективност. Границата е много фина и мнозина клиенти и търсещи съвет от астролог не винаги успяват да я спазят.
ех лили , не можеш да си представиш колко си права за това./всъщност ти за всичко си права/това не е четка ;D,а мнение изградено с времето и с написаното от теб.
преди време една астроложка от която започнах да уча ,по-точно заради която започнах да уча астрология се опитваше да проектира собственото си мнение,виждане ,както и начина си на живот в/у мен.на всичкото отгоре ме виждаше и като спестовна касичка ;D,много набързо се осъзнах.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #914 -: Февруари 20, 2009, 07:32:53 pm »

Момиченце-кокиченце, хайде най-после иди при таз астроложка, че съм любопитна за развръзката. Дали ще може да ти предскаже нещо на нивото на Лили.

ми  ???
« Последна редакция: Февруари 22, 2009, 10:57:13 pm от kaily »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #915 -: Февруари 20, 2009, 07:50:02 pm »
Кайли, аз обаче изобщо не разбрах защо щефът ти те праща на консултация при астролог? Тази консултация променя ли нещо?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #916 -: Февруари 20, 2009, 08:20:29 pm »
Ми отде да знам променя ли.
« Последна редакция: Февруари 22, 2009, 10:56:20 pm от kaily »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #917 -: Февруари 20, 2009, 10:33:56 pm »
Тоя път като отишъл и тя му рекла, че за да разбере какво я чака фирмата му, требва да гледа не неговия, а моя хороскоп, щото аз съм и управител на тая фирма.

Е, тогава разбирам.
За една фирма хороскопите на учредителя, управителя и изпълнителния директор са по-важни от датата на създаването й. Защото въпреки всичко елективната карта си остава статична, "нежива", а и както добре се знае, перфектни карти няма.
В създаването на едно дружество, фондация, организация винаги стои движещата я идея, наред с целите и мисията. Те обаче - целите и мисията - се въплъщават в реалността, минавайки по сложна верига отношения. Не бива да се подценява човешкият фактор. Елективната карта е своего рода "снимка на събитието", но тя не съдържа в себе си потенциала на участващите в това събитие. И естествено, в този смисъл капацитетът и възможностите/способностите на преките ръководители и изпълнители трябва да се вземат под внимание - най-малкото на онези, от чиито решения и действия зависи развитието на организацията. Дори имаше един астрологичен метод за определяне на групови доминанти в един колектив или, да речем, в мениджърски екип, но за това ще трябва да се допиташ до някой по-опитен астролог... ::)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #918 -: Февруари 20, 2009, 11:09:08 pm »
Мулти композита е един много добър метод за анализа на екипа като съвместна работа.Има го и като опция в астро ком.

*

Nebesna

« Отговор #919 -: Февруари 20, 2009, 11:35:29 pm »
Мулти композита е един много добър метод за анализа на екипа като съвместна работа.Има го и като опция в астро ком.

Чела съм за този метод, но никога не съм го пробвала. И сега реших да видя какво ще излезе, като спретна една карта в астро ком. Обаче, нещо май не се получава. Избирам двама души, на които правя композит по мидпойн метод. След това избирам данните на същите тези двама души и задавам опцията за мултикомпозит (по същия метод), но с възможност за добавяне на още данни. Да, обаче, още преди да съм въвела третия човек, забелязах, че позициите на планетите на първите двама са коренно различни и се чудя защо.