Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847900 Прегледи
*

veshti4ka

Re: "Говорилня"
« Отговор #1060 -: Март 20, 2009, 11:09:08 pm »
А бе не е лошо мимичето, но ми се вижда нещо енергийно изсмукана. Уморена е, нали знаете коя жена е хубава ? Свежата  ;D ;D ;D

абе дали тя е изсмукана или се е накъсала от "изсмукване" въпросът е много спорен  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1061 -: Март 20, 2009, 11:12:54 pm »
Днес четох в една онлайн медия за интервю с миската...
Бюстът й бил подарък от приятеля й бизнесмен. Имала афинитет към по-имотни мъже. Е, поне в това е искрена, казва си го направо. Захаросаното лицемерие винаги ми е било противно...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1062 -: Март 20, 2009, 11:34:27 pm »
А бе какво чудно има в това да и ''става'' от имотни ? Всеки си има фетиш нали ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

veshti4ka

« Отговор #1063 -: Март 20, 2009, 11:38:19 pm »
абе ебаси фетиша /упс г-н Жином, да ма прощавате ама ми е трудно да си държа езика зад оградата  ;D  /... това е прекалено детинско - ако слушкаш ще ти дам шоколад  :P  ама не и идва на ум, че от шоколада избиват пъпки и задника става голям  ;D ;D ;D  - това си го перифразирай сама, че пак ще изтърся нещо дет не е за пред хора  ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1064 -: Март 21, 2009, 02:49:58 pm »
Нали знаеш, всеки си е луд с номера, а някои вървят с цяла програма..... ;D ;D ;D
а бе щом са обичат хората.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1065 -: Март 21, 2009, 05:04:34 pm »
Абе как да изглежда свежарка, Мис България като е на две пълни юпитерови обиколки ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1066 -: Март 21, 2009, 05:46:50 pm »
Е, айде сега пък!  :P

Точно това коментирахме с една колежка, и двете сме стигнали 30те. А миската изглежда като 35-36-годишна жена. Дори се пошегувахме да не би да не сме чули добре и конкурсът да е бил за "Мисис"... 
Свежестта няма нищо общо с годините, поне до определена биологична възраст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1067 -: Март 21, 2009, 06:02:33 pm »
е, да ама всяка пълна упойка "съкръщава "живота, а тя доста се е
корегирала явно за да изглежда така изцедена, очите, очите й са
празни, не излъчват нищо освен студенина, надменост и неистово самочувствие,човек,които поставен между творчески и реализирали
се личности в Брадъра се губи, няма присъствие, става безличен,
докато бившата миска Бакалова и сега изглежда много по- добре от нея и е магнетична, привлича околните, излъчва сила,която лично на мен ми допада :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1068 -: Март 21, 2009, 06:15:15 pm »
сладури , абе това не беше ли конкурс мисис силикон? ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1069 -: Март 21, 2009, 06:28:25 pm »
конкурс между това, което е сътворил Господ и това,което е сътворил някой известен пластичен хирург и пак човека се поставя като творец над Бога, абе с две думи "дяволска работа" :o ма коя съм аз , да го казвам
те си избират менюто, те си плащат след това.... :o жалкото е, че
корекциите вече се наричат красота :o

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1070 -: Март 21, 2009, 07:27:35 pm »
Ми това е ерата на Водолея.............
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

veshti4ka

« Отговор #1071 -: Март 21, 2009, 08:43:26 pm »
ееееееей Лили, ми че ти си ме виждала бре  :P  че аз с чиста съвест мога да кажа че съм по-свежа и по-убава от тая мис  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  хахааааааааа пак се из...ках на метеното  ;D ;D ;D ;D ;D

работата на пластичния хирург никога не може да се сравнява с работата на Бога  :P  пластичния хирург ще си остане няква крива имитация на собствените си демони  ;D ;D ;D  а потърпевшия на хирурга - грозно чучело от идиотска анимация  ;D ;D ;D ;D

понякога има попадения от пластичната хирургия, но те са само изключенията потвърждаващи правилото  :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1072 -: Март 22, 2009, 07:19:26 pm »
Вещичке, имаш си фенове тука, щяхме да пускаме СМС -и като луди, нямаш проблеми с това  :-* :-* :-*
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

veshti4ka

« Отговор #1073 -: Март 22, 2009, 08:45:15 pm »
аааааа Елфи, не става - аз съм реалист  ;D ;D ;D
1. 35 лазарника не предполагат титла МИС  ;D  - дори и да приемем факта, че скоро ще бъда госпожица отново  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
2. фигурата ми би била супер - например за Саудитска Арабия или някой касапин  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

просто с горният си пост визирах ИЗЛЪЧВАНЕТО като дух, чар, усмивка и топлота  ;D  а не че се натискам да ходя там  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #1074 -: Март 22, 2009, 08:50:52 pm »
аааааа Елфи, не става - аз съм реалист  ;D ;D ;D
1. 35 лазарника не предполагат титла МИС  ;D  - дори и да приемем факта, че скоро ще бъда госпожица отново  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
2. фигурата ми би била супер - например за Саудитска Арабия или някой касапин  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

просто с горният си пост визирах ИЗЛЪЧВАНЕТО като дух, чар, усмивка и топлота  ;D  а не че се натискам да ходя там  ;D ;D ;D ;D ;D

Ми, значи ще те пазарим за мис Саудитска Арабия.  ;D  :-*
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #1075 -: Март 22, 2009, 09:01:25 pm »
аааааааа ни щъ  :P :P :P  аз си предпочитам спокойствието   ;D ;D ;D

*

crazy_666_999

« Отговор #1076 -: Март 23, 2009, 09:36:09 am »
Искам пак да сЪ оплачИм. :(Вчера ми беше най-каръшкия ден от много време насам :'(Значи ислизам с една френдка,отиваме до един друг квартал.Не зная къде се бях зазяпала,но така щях де се пребия, за щастие някак си успях да се спра...След това отиваме до едно кафене.Отивам до тоалетната и тръгвам да излизам,но забравям че има стъпало ???Пак същтото положение.Спирачките подействаха.Но... >:(Прибираме се в нашето кварталче.Да ходим до друго барче.Вървим по улицата,весели,щастливи...И в един момент ми се скрива усмивката.Така се итърсих ???И сега кракът ми е леко изкълчен ???Аз ли съм карък или просто денят си беше такъв не знам ???

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1077 -: Март 23, 2009, 01:08:21 pm »
Имах един такъв период, свързан с големи падания и изкълчвания. Направо незнам как ги намирах тез неравности и стълби все да се "пребивам". Сатурнчо ще е замесен тук да знаеш.  ::) Я го виж къде е и какво иска да ти каже.  ;)
От тогава само като видя стълби и ми се завива свят.  :) 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1078 -: Март 23, 2009, 01:55:07 pm »
Може и съвпада Хирон/Нептун да и аспектира нещо  ???

Отделно гледам,че сега и Луната и Юнона им правят компания,да видим какво ли ще даде  ::)  ;D

Едит: нета ми се развали на това стана с тоя съвпад на Луната  ;D Юнончето беше жената от фирмата която 2 часа си игра дори пращайки техници да го оправи.
« Последна редакция: Март 23, 2009, 03:44:44 pm от Sinyhe »

*

Nebesna

« Отговор #1079 -: Март 24, 2009, 01:29:24 am »
Интересни астро-факти за звездите и звездните двойки: Едит Пиаф, Мерилин Монро, Мадона и Гай Ричи, Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас,  Анджелина Джоли и Брат Пит.

http://www.kiberstar.ru/stars/stars_estrada.htm