Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849384 Прегледи
*

Nebesna

Re: "Говорилня"
« Отговор #1080 -: Март 25, 2009, 08:32:16 pm »
Опозицията Венера-Марс предрича ли непременно семейни кавги?  :-\

Искам да знам и за 12-ти дом във Везни. Прочетох, че бракът при това положение не носи късмет. Така ли е?  ::)

По първия въпрос: Зависи, ама може да даде караници от страст и мислене от типа: "които се карат, те се обичат".

По вторият въпрос: За първи брак се гледат аспектите на Слънцето и Марс при жената, знака на върха на 7-ми дом, планетите в него, неговия господар и техните аспекти. Дванадесети дом няма нищо общо с брака, освен ако господарят на 7-ми дом не е в него.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1081 -: Март 25, 2009, 09:02:27 pm »
Дами и господа, има клубове, в които май никой с никого не се кара или почти. В които се говори не за лични драми, а по принцип.
И два от тях са Астролози в дира и оня клуб, доколкото съм го мяркала, на Инок.
Астролози го знам от началото, както и Астрология.
Като светилата на астрологията излязоха там, пророкувах, че ще се пошуми, пошуми и в един момент ще стане слабо посещаван, докато Астрология ще си остане жив.
Щото знам, че същото стана няколко години преди това.

Хората влизат тук - в нета, за да усетят общност, да си поговорят, да понаучат нещо, но не и да водят високонаучни диалози след работен ден, пълен и без това със стрес.

Искате или не, нетът е съвременен вид седянка по интереси.

По-важно е споделянето.
По-важно от всичко друго - от теории, науки, чистота на форуми и прочее.
Най-важното нещо в тоя свят е споделянето.
И е все едно дали споделиш ценно астрологично знание или споделиш чисто лична радост. Важното е, че споделяме.

С други думи....що се карате па сега?  :P

« Отговор #1082 -: Март 25, 2009, 09:09:52 pm »
Проблеми в брака имаме ,когато:

1. Ако Луната, Слънцето и сигнификаторите на брака се намират в лоши аспекти с малефиците.
2. Ако Слънцето и Луната се намират в квадрат или опозиция, особено ако са поставени в I-ви, VII-ми, VIII-ми или ХI-ти дом и ако в същото време някой от малефиците ранява едно от светилата.
3. Когато сигнификаторите на брака, Луната и/или Слънцето се намират в последните градуси на един знак.
4. Когато Венера и Луна са в стерилни знаци, в аспект със Сатурн или в рецепция с него.
Ситуацията се усложнява ако злотворните планети се намират в V-ти или VII-ми дом. По-лекия вариант е когато сигнификаторите на брака се намират в V-ти или VII-ми дом и са ранени от злотворни планети.Това са най-общите и повърхностни забележки, които могат да се направят върху която и да е карта, но не винаги дават верен резултат, поради не отчитане на индивидуалността на родения.

(тези правила съм си ги записал от някъде и ще преровя записките си да намеря източника ,защото бяха доста интересни )

*

Nebesna

« Отговор #1083 -: Март 25, 2009, 11:00:13 pm »
Звездобройката срещу пророчицата

Голямото й желание (на Тамара Глоба) било да се срещне с Ванга и това станало. .....Още когато рускинята прекрачила прага на къщата в Рупите, Ванга започнала да я хока за трите й брака, за мъжете, които се въртели около нея... С една дума, ясновидката от Петрич направила пълен преглед на интимния живот на гостенката и накрая я смъмрила: "Не те ли е срам, мари?!" После, за да смекчи атмосферата, поискала Тамара да й направи хороскоп. Астроложката се измъкнала „по английски" и казала, че "в момента звездите и планетите не й помагат".

С това злополучната среща завършила, а дълго време след това Ванга се шегувала с руската "звездобройка", която не могла да й погледне в бъдещето. "Веднъж и аз да поискам да разбера нещо за себе си, а то немало звезди посред бел ден!" - шегувала се пророчицата.  ;D ;D ;D

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=2435

*

Nebesna

« Отговор #1084 -: Март 25, 2009, 11:22:38 pm »
Много свежарски, леки и закачливи стихчета за разтоварване. Ох-х-х! Не зная при вас как е, ама на мене като ми прелее чашата и ми омръзне да се правя на умна, и да го раздавам сериозно, почвам да се смея на простотийки...

http://www.bukvite.bg/print.php?docid=8047

*

Nebesna

« Отговор #1085 -: Март 25, 2009, 11:35:13 pm »
Като продължение на темата за личните нападки във форума:

Сънувах... Че съм най-Безгрешният...
И с камъни замерях всички грешници...
И бях щастлив... Че правдата раздавам...
Преборил в съвестта си всички мелници.
И Дон Кихот заврях го в миша дупка,
със неговите идеали смешни...
Събудих се... Засипан с камъни...
И други СЕ сънували Безгрешни...

(неизвестен автор)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1086 -: Март 26, 2009, 01:05:13 am »
Ох-х-х! Не зная при вас как е, ама на мене като ми прелее чашата и ми омръзне да се правя на умна, и да го раздавам сериозно, почвам да се смея на простотийки...

О това си е типично Ураново-Хиронова черта !  :) :P

Лично аз си имам Упр на АСЦ във Водолей и Уран в 3ти и ако реша мога да мина всякакви граници,че направо по вертикалата... ::) Пък оная консерва Сатурн просто го оставам да гледа ококорен  :o  ;D В крайна сметка далеч не е последна инстанция ,да си имаме уваженията все пак  8)

*

veshti4ka

« Отговор #1087 -: Март 26, 2009, 09:02:28 am »
хаха Синухе, преди малко се сетих за последната планета Ерис. после гледах реклама на анимацията "Синдбад" и там излезе една мацка и му вика "аз съм Ерис - богинята на ХАОСА"!  ;D ;D ;D   тааааа по въпроса за последната инстанция - ми тя е  ;D ;D ;D
а за капак на мен ми се намира в 1 дом овен накрая в съвпад с Хирон във 2ри овен и Хирон опозе на Уран в осми  ;D ;D ;D  - явно тръгна ли да се лигавя и онези на оня свят ще побъркам  ;D ;D ;D  добре, че Урана е във везни все пак - понякога и спирачки имам  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #1088 -: Март 26, 2009, 09:23:57 am »
вижте какво намерих  :o 

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1280595

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1089 -: Март 26, 2009, 12:09:45 pm »
И като рекохте Хирон, таман снощи устанивих, че съм а хироново завръщане барабар с Нептун, на какво беше това?  :-[

*

Nebesna

« Отговор #1090 -: Март 26, 2009, 10:39:27 pm »
Ох-х-х! Не зная при вас как е, ама на мене като ми прелее чашата и ми омръзне да се правя на умна, и да го раздавам сериозно, почвам да се смея на простотийки...

О това си е типично Ураново-Хиронова черта !  :) :P

Лично аз си имам Упр на АСЦ във Водолей и Уран в 3ти и ако реша мога да мина всякакви граници,че направо по вертикалата... ::) Пък оная консерва Сатурн просто го оставам да гледа ококорен  :o  ;D В крайна сметка далеч не е последна инстанция ,да си имаме уваженията все пак  8)

Ам чи той в хороскопа ми Хирон е в точна опозиция на Уран, почти в съвпад със Сатурн и в тригон с Нептун и Юпитер. Май съм се плъзнала по големия воден тригон, че ми е омръзнало Сатурна да ми потиска Хирона.

« Отговор #1091 -: Март 28, 2009, 04:03:47 pm »
Часът на Земята 28.03.2009 от 20.30 до 21.30 ч
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B0%D1%81%D1%8A%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%8F%D1%82%D0%B0
Изгасете лампите. И никакъв нет, дето харчи толкова ток! Извънземните трябва да останат с впечатлението, че напускаме планетата.  ;D

П.П.

О-о-о, тя, Вещичка пуснала линк.  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1092 -: Март 28, 2009, 04:06:22 pm »
Извънземните трябва да останат с впечатлението, че напускаме планетата.  ;D

;D ;D ;D

Ааааа не! Само това оставаше- ще си помислят че сме отишли в друго измерение и веднага ще се населят!  ;D
После не индиго ми бимбяно ще стане положението тука  ;D

*

Helo

« Отговор #1093 -: Март 28, 2009, 04:40:35 pm »
Според вас какво влияние ще окаже планетата Нибиру, която през 2012 година ще премине блезо до Земята?

Кажете и дали това е вярно и какво влияние ще окаже върху хората и планетата:  ;D

На 21 декември 2012 година ще се наблюдава т. нар. "парад на планетите" - тогава на една линия ще се построят не само планетите от Слънчевата система, но и от други звездни системи, от самия център на Галактиката.

;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1094 -: Март 28, 2009, 04:48:49 pm »
Хело тоз въпрос го нищих в един друг форум преди няколко месеца и там само дет не ме пратиха на психиатър  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  само че аз го наричам ВЛАКЧЕТО НА УЖАСИТЕ  :P  чеки да си напиша мнението в темата за индиго /онова което съм запланувала за днес/ и после ще потърся картите за да видим кви ще ги дървим 2012  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #1095 -: Март 28, 2009, 05:54:45 pm »
Аз не вярвам особено в децата индиго. Деца и възрастни с необикновени способности вдинаги е имало и ще има. Но, не вярвам, че в епохата на Водолея щяло да има бум на хора с необикновени способности.  :-\

*

veshti4ka

« Отговор #1096 -: Март 28, 2009, 06:04:26 pm »
Аз не вярвам особено в децата индиго. Деца и възрастни с необикновени способности вдинаги е имало и ще има. Но, не вярвам, че в епохата на Водолея щяло да има бум на хора с необикновени способности.  :-\

именно в епохата на водолея е нормално да има бум на необикновените /според нас/ способности  ;D

относно парада могат да ме цунят отзад, че ще е декмври 2012... напротив  :P  ще бъде 2011. тука пускам моя солар за 2011/2012 - само солара, което ще рече само транзитните планети. абстрахирайте се от домовете /щото са си моите/ но вижте транзитите - за пояснение солара ми започва от началото на март  ;D   демек месец март 2011 година град Варна - транзитните планети и аспектите им... гледах транзитите за декември 2012 ми те са пръснати като кокошки всички планети бре - кви са тея спекулации пак за него време тююююююююю....

*

veshti4ka

« Отговор #1097 -: Март 28, 2009, 06:12:03 pm »
като гледам сега тя Венерата по някое време и тя ще се цъцне на опашката на влакчето но Сатурна и Плутона си остават там където са си  ;D

нямам карта на Варна или България ама тая става за нагледен материал, пък и ме мързи да въртя транзити за всичко я...

това е положението - тотална трансформация ако питате мен на духовно ниво - водолей и риби - претоварени отвсякъде и тоя Юпи в овена ми мирише на нещо като насилствено разширение на съзнанието щото и Ерис е в овен ...

ей те тоя стелиум /щото тоя тюрлю гювеч си е чиста проба стелиум нищо че са пръснати в 3 знака/ ако някой ми го дефинира точно съм съгласна да му правя метани цял живот  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1098 -: Март 28, 2009, 09:06:12 pm »

ей те тоя стелиум /щото тоя тюрлю гювеч си е чиста проба стелиум нищо че са пръснати в 3 знака/ ако някой ми го дефинира точно съм съгласна да му правя метани цял живот  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Бъди сигурна,че ще го измисля !  :P ;D Само ми обясни какво е това "метани" за да знам заслужава ли си наградата  ;D ;D ;D

« Отговор #1099 -: Март 28, 2009, 09:07:56 pm »

Бъди сигурна,че ще го измисля !  :P ;D Само ми обясни какво е това "метани" за да знам заслужава ли си наградата  ;D ;D ;D
Четки, да ходатайстваш на някой,  мазнене и т.н.