Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847100 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: "Говорилня"
« Отговор #1140 -: Март 30, 2009, 07:51:18 pm »
Какво можете да ми кажете за Хирон в осми дом и в Близнаци? Разбрах, че хората с Хирон в осми дом обезателно ще се интересуват от окултното. Но, това, че са манипулативни не знам дали е вярно.  :-\
няма да ти хареса вероятно това ,което ще чуеш за хирон в 8-ми ,но.....титанична борба с земните желания:пари ,секс.това е онзи роднина ,когото ще помним с поколения,този който заграбва наследството на всички и на когото не може да се вярва.потайност.живот изпълнен с интриги и контрол над другите!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #1141 -: Март 30, 2009, 07:56:00 pm »
няма да ти хареса вероятно това ,което ще чуеш за хирон в 8-ми ,но.....титанична борба с земните желания:пари ,секс.това е онзи роднина ,когото ще помним с поколения,този който заграбва наследството на всички и на когото не може да се вярва.потайност.живот изпълнен с интриги и контрол над другите!

Аз това нещо вече го четох от сайта на Пими.

Става въпрос за мен.  ;D Аз определено не съм такъв човек. Но са прави, че ме интересува окултното, мистичното. Аз си знам за себе си, че изобщо не мамя хората. Интересуват ме другите негативи на това влияние.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1142 -: Март 30, 2009, 07:59:14 pm »

Става въпрос за мен.  ;D Аз определено не съм такъв човек. Но са прави, че ме интересува окултното, мистичното. Аз си знам за себе си, че изобщо не мамя хората. Интересуват ме другите негативи на това влияние.  ;D

не знам какъв е този сайт , аз цитирам барбара хенд клоу и "ХИРОН" мост м/у вътрешните и външни планети.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #1143 -: Март 30, 2009, 08:04:29 pm »

не знам какъв е този сайт , аз цитирам барбара хенд клоу и "ХИРОН" мост м/у вътрешните и външни планети.

Пими цитира същата авторка.

http://astro-pimss.mylivepage.com/wiki/1117/2794_%D0%A5%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BD_%D0%B2_8-%D0%BC%D0%B8_%D0%94%D0%BE%D0%BC

« Отговор #1144 -: Март 30, 2009, 08:45:28 pm »

А това чела ли си го ?
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=break&Number=1941293313&page=11&view=collapsed&sb=5&part=all&vc=1

*

Nebesna

« Отговор #1145 -: Март 30, 2009, 09:24:19 pm »
Значи аз трябва да съм била много лоша в миналия си живот, щом имам шест ретроградни планети.  ;D  ;D  ;D  :P  ;D

Скъпа, Хело! Недей да си внушаваш лошотии за себе си и да се самобичуваш след това. Много болезнено изглежда отстрани. Половината човечество има ратрограден Плутон, например, в картите си. Аз също. Отказвам да приема, че съм на страната на по-лошата половина. Забелязала съм, че хората с ретроградни планети са призвани да работят върху себе си, повече от останалите. Докато директните планети действат навън, то ретроградните планети работят в посока към вътрешното усъвършенстване. Това, че настойчиво се опитваш да опознаеш себе си е поредното доказателство за това.

Искам да добавя още, че родените с ретроградни планети винаги търсят причината за своите грешки в себе си, а тези с ретро Марс май-май - честичко се самобичуват и самообвиняват. Трудно се живее с такъв тежък товар, като чувството за вина. Ето от тези неща трябва да се освободиш.
« Последна редакция: Март 30, 2009, 09:41:05 pm от Nebesna »

*

Nebesna

« Отговор #1146 -: Март 30, 2009, 10:29:29 pm »

Знаеш ли, ти май си от малкото хора, които са способни правилно да ме оценят и които разбират подбудите за моите действия. Другите като че ли си правят грешни заключения за мен или просто не са способни да задълбоченост и цялостен поглед на нещата от всчиките им страни.

Е-ееееее! Това вече е голямо признание. Благодаря ти, чак ме просълзи. Причината да започна да се занимавам с астрология е като продължение на заниманията ми с психология. Просто исках да разбера как са устроени хората, защо изпитват едни или други чувства, защо действат по различен начин в едни и същи ситуации и дали наистина са способни да съхранят човешкото у себе си, колкото и труден да е живота.

*

crazy_666_999

« Отговор #1147 -: Март 31, 2009, 02:50:12 am »
Хора бихте ли могли да ми кажете нещо повече за Плутон в секстил с Нептун? ???

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1148 -: Март 31, 2009, 11:01:45 am »
Помня че в близките няколко месеца за точно този аспект писах малко някъде из форума...но хич не се сещам къде  :(
А не ми се пише отново,ползвай търсачката на форума  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1149 -: Март 31, 2009, 01:14:03 pm »

Аз имам Плутон в секстил с Нептун. И вчера попаднах на този материал:

"нептун секстил с плутон - творчески и артистичен аспект, мистични и окултни дарби, може да доведе до оттегляне от обществото"
цели поколения имат този аспект поради бавното движение и на двете планети :) , по-важно е каква е домефикацията им.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1150 -: Март 31, 2009, 01:18:42 pm »
Е да,но просто домовете ще отразят къде се изразяват специфичните им енергии и принципна изява!  ;)

Леле като го чуя това,че някой си аспект го имали цели поколения и  ... >:(  ;D  Какво от това-всеки според нивото си го изявява,отделно и в различни области.Ако Нептун или Плутон управляват лични планети,стелиум ,АСЦ или друго тогава аспекта хич не е за подценяване дори на едно основно равнище. :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1151 -: Март 31, 2009, 01:32:48 pm »
не можеш да го отречеш!дали ти харесва или не -няма значение.мойто поколение го има този аспект.
Е да,но просто домовете ще отразят къде се изразяват специфичните им енергии и принципна изява!  ;
като управители на светилата или разположени на четирите оси е съвсем нормално да имат повече послания , но тези планети имат и свойте съуправители.
друг е въпроса ,че аз приемам за упр.на скорпиона-плутон , а за упр. на риби нептун.

*

Helo

« Отговор #1152 -: Март 31, 2009, 01:35:27 pm »

"нептун секстил с плутон - творчески и артистичен аспект, мистични и окултни дарби, може да доведе до оттегляне от обществото"
цели поколения имат този аспект поради бавното движение и на двете планети :) , по-важно е каква е домефикацията им.

Е, не може всички от едно поколение да притежават тези качества - творчески и артистичен аспект, мистични и окултни дарби, може да доведе до оттегляне от обществото. Просто не може! Това, че цели поколения го имат не обезмисля ли малко аспекта, защото не може за всички да е характерно това?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1153 -: Март 31, 2009, 01:51:49 pm »

Е, не може всички от едно поколение да притежават тези качества - творчески и артистичен аспект, мистични и окултни дарби, може да доведе до оттегляне от обществото. Просто не може! Това, че цели поколения го имат не обезмисля ли малко аспекта, защото не може за всички да е характерно това?
зависи дали ,ще ги развият , притежават потенциал за това , но какво ще бъде развитието зависи от нивото на просветление.заложбите са дадени-развитието е личен избор.
този аспект , аз го приемам катонай-мощният политически аспект. той е свързан за мен с манипулацията на масите , с лъжите и окултното влияние в/у социалната нагласа на електората.
знам ,че това което цитираш е извод на големите астроложки марион марч и джоан макевърс.според мен те са дали фундамента от които може да започне изграждането на по-обстойно тълкуване.
ако секстила е точен и плутон упр. дсц , а нептун иц , какъв би могъл да бъде извода?хайде помисли....

*

Helo

« Отговор #1154 -: Март 31, 2009, 02:02:33 pm »
този аспект , аз го приемам катонай-мощният политически аспект. той е свързан за мен с манипулацията на масите , с лъжите и окултното влияние в/у социалната нагласа на електората.

Какво означава това - окултното влияние върху социалната нагласа на електората?  ???  :-\ 

Някои използва окултните сили, за да влияе чрез тях на електората ли?  :-\

Колкото до манипулацията на масите и лъжите - ами това го има от хиляди години.  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1155 -: Март 31, 2009, 02:06:31 pm »
не можеш да го отречеш!дали ти харесва или не -няма значение.мойто поколение го има този аспект.

Не съм казвал че го няма! ???

Марая вземи го укроти този огън,много бързаш  ;)

Имах предвид,че аспекта си е аспект и всеки го изразява индивидуално.А и този аспект далеч не се разполага само с творчески и артистични изяви (дори е слаб за това и лично аз не го слагам в тази графа) или политически кариери.
Дразни ме когато някой каже този или този аспект е на поколението...е да може много хора да го имат,но всеки индивидуално си го проявява и поколението далеч няма да го прояви като теб,че понякога дори и на принципно равнище-зависи от много неща,за това се гледат конкретно картите.И личността като отправна точка.Знаеш ли колко хора имат съвпад на Меркурий с Венера, на Венера със Слънцето и Меркурий със Слънцето-сигурно повече отколкото ще имат примерно точно този секстил ?Аз не поддържам схващането,че висшите планети влияят само на поколения и маси,а не и индивидуално....който мисли по същият начин не би вкарал в речника си уеднаквяване влиянието на един аспект само защото го имало цяло поколение ... в смисъл да го подценява  8)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1156 -: Март 31, 2009, 02:56:55 pm »
синухе , аз въобще не го подценявам като аспект.но висшите планети не влият на всеки , в частност транссатурновите.
аспектите на личните планети не ги комнтирам и е много ясно , че има много такива хора.идеята ми е ,че за тези аспекти определено трябва да се гледат домовете и управителите.
що се правиш ,че не ме разбираш?
как влияе един нептун на един артист и на един алкохолик?-примерно.
как влие плутон на един писател и на един политик?
когато тези са от едно поколение-разбира се ,че различно.....,т.е , всички го имат ,но кой къде,кога и как ще го използва.
един овчар да не би да пее песни на овцете докато ги пасе , защото има секстил м/у нептун и плутон в 6-ти и 8-ми примерно. ;D ;D ;D
това исках да кажа-аспект на поколението ,но.....посоките са различни и докато стигнем до този аспект трябва да извървим много път , ама много.....транс сатурновите планети не влият на всички ,просто въпрос на космическо просветление.
нима всички ,които имат силен уран усещат по един и същи начин вибрацийте му?

« Отговор #1157 -: Март 31, 2009, 07:44:06 pm »
Господи, Синухе! Къде го намери този мигренозен аватар  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #1158 -: Март 31, 2009, 08:33:49 pm »

транс сатурновите планети не влият на всички ,просто въпрос на космическо просветление.
нима всички ,които имат силен уран усещат по един и същи начин вибрацийте му?

адаш, замисляла ли си се, че можеш да отработваш един аспект по 1000 начина и по този начин да прескочиш това което прогнозираш принципно?  аз си имам собствена теория по този въпрос и затова не се включвам много по темите, поради простата причина, че за мен стандартната астрология е безинтересна... не отричам, че работи безотказно, но има начин да се надскачат събития и аспекти по начин който си искаш  ;)

начинът ти на мислене предшества преработката на аспекта, а преработката предшества събитията  ;)

*

porto_kalka

« Отговор #1159 -: Март 31, 2009, 08:42:17 pm »
Господи, Синухе! Къде го намери този мигренозен аватар  :'(
За аватара незнам, но мъж да си сложи вместо подпис друг гол мъж, /в случая няколко други голи мъже/  е доста...двусмислено ???