Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847059 Прегледи
*

veshti4ka

Re: "Говорилня"
« Отговор #1160 -: Март 31, 2009, 08:48:41 pm »
Господи, Синухе! Къде го намери този мигренозен аватар  :'(
За аватара незнам, но мъж да си сложи вместо подпис друг гол мъж, /в случая няколко други голи мъже/  е доста...двусмислено ???

не беееееее...  Порто тва е бог Нептун  ;D ;D ;D   ама нищо, че е бог - само да ми падне, пък хеле онзи дяволския  ;D ;D ;D ;D ;D

аватара е много убийствен - седемте чакри ... само дет много бързо мърдат и ми се връзва погледа на панделка  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #1161 -: Март 31, 2009, 08:49:58 pm »
Господи, Синухе! Къде го намери този мигренозен аватар  :'(
За аватара незнам, но мъж да си сложи вместо подпис друг гол мъж, /в случая няколко други голи мъже/  е доста...двусмислено ???

Аха!  ;D

А аватарът му е много дразнещ. Толкова бърза смяна на картинките и всички са едни ярки и цветни, то човек не може да се съсредоточи върху написаното.

*

porto_kalka

« Отговор #1162 -: Март 31, 2009, 08:56:43 pm »
А аватарът му е много дразнещ. Толкова бърза смяна на картинките и всички са едни ярки и цветни, то човек не може да се съсредоточи върху написаното.
Ами виж то може и това да е всъщност целта - всички да бъдат хипнотизирани и никой да не забелязва  написаното.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1163 -: Март 31, 2009, 09:06:57 pm »
Намерихте,че премерихте- чудите се за какво да се хванете май !  ;D

Аватара много си го харесвам  :) Хич не ми дреме кой го харесва и кой не.
А в подписа си не виждам нищо двусмислено,нормално е да се идентифицирам чисто физически -все още- със собственият си пол и тяло.И како обясних на Вещичка - това са 3те лица на Нептун,който ми се падна на астрологични празник.1то лице е Ангелското( в човека ),второто е Демонско-Огнен Джин като вид изкусител и като мистичен любовник на който лицето никога няма да се види,а 3тото лице е Нептун във Дионисиева фаза на космическо блаженство.Голатата за мен символизира по принцип божественото и трансцендентното,Бог ако е искал да сме създадени облечени освен в кожа -щеше да го направи.

Хело,за тебе знаем къде ти се губи концентрацията-не е от аватара ,а от подписа  :P

Много далеч сте от момента в който ще ме издразните ако това целите-поне една седмица сега ще се радвам на новият си аватар и подпис,тамън на новия ми Лунар ме хвана вдъхновението така да го сменя  ;)

А иначе който иска да се хипнотизирва- това е ролята на Нептун ( и на Плутон )  ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1164 -: Март 31, 2009, 09:08:12 pm »
Не знам за аватара ти, ама този умопомрачителен Нептун ли е кой е ли...ще го сънувам довечера !   
И тримата ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1165 -: Март 31, 2009, 09:15:10 pm »
В насройките намерих опция "Не показвай аватарите на другите потребители"  :)  и подписи  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

porto_kalka

« Отговор #1166 -: Март 31, 2009, 09:17:03 pm »
В случая се сетих за прекрасната приказка на Андерсен "Новите дрехи на царя" - ти можеш да си мислиш, че си сложил хм, "снимки на бог Нептун", обаче действителността е съвсем друга ;D
Ами честит ти нов подпис!

*

Helo

« Отговор #1167 -: Март 31, 2009, 09:17:37 pm »

Хело,за тебе знаем къде ти се губи концентрацията-не е от аватара ,а от подписа  :P

Лелеййй!!! Това откъде го измисли?  ;D  ;D  ;D

А на мен ми е много трудно да преценя кое лице на Наптуна му е ангелското и кое му е божественото, понеже те и тримата са голи голенички, та човек има много да се чуди. Само крилата малко подсказват.  :P  ::)  ;)  8)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1168 -: Март 31, 2009, 09:22:44 pm »

Лелеййй!!! Това откъде го измисли?  ;D  ;D  ;D

А на мен ми е много трудно да презеня кое лице на Наптуна му е ангелското и кое му е божественото, понеже те и тримата са голи голенички, та човек има много да се чуди. Само крилата малко подсказват.  :P  ::)  ;)  8)

Абе Хело -ти досега в темите освен за секс и мъже ,за друго говорила ли си ?  ;D А там дето що има мъже- били форумци или картинки си първа писта,направо първосигнална  ;D И сега го доказваш  8)

А ми да трудно се презеня , особено като ти липсват познания. Пак съм бил мил за хората с по-малко знания и с по-слабо въображение-сложих един с крилца  ;D Пък за голотата извън сексуалният контекст явно има още доста какво да учиш!  8)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1169 -: Март 31, 2009, 10:04:13 pm »
Разсъжденията ми може и да са грешни за теб-признавам си -не те познавам  :)

Обаче за впечатленията ми,не мисля  ;D

Такова Слънце скоро няма да ви огрее-да ме видите натюр във форума (пък било то и до кръста)  ;D Все пак няма да имитираме колегата Апостолофф ,от "Дионисиевия" му период ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #1170 -: Март 31, 2009, 10:09:06 pm »
Разсъжденията ми може и да са грешни за теб-признавам си -не те познавам  :)

Обаче за впечатленията ми,не мисля  ;D

Такова Слънце скоро няма да ви огрее-да ме видите натюр във форума (пък било то и до кръста)  ;D Все пак няма да имитираме колегата Апостолофф ,от "Дионисиевия" му период ;D ;D ;D

Пфуууу, жалко! А  ще те видим ли облечен?  ;D  ;)  ;D  :P  ::)

*

Nebesna

« Отговор #1171 -: Март 31, 2009, 10:14:37 pm »
Аз предлагам всички да си сложим снимка. Освен мен и Вещичка, никой не се престраши да го направи. ;D ;D ;D
Не настоявам, разбира се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1172 -: Март 31, 2009, 10:22:12 pm »
В случая се сетих за прекрасната приказка на Андерсен "Новите дрехи на царя"....

Ох, тая вечер откакто влязох във форума, не спрях да се смея! Благодаря ви, че ви има!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1173 -: Март 31, 2009, 10:27:15 pm »
В насройките намерих опция "Не показвай аватарите на другите потребители"  :)  и подписи  ;D

Хахаха, верно ли?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1174 -: Март 31, 2009, 10:29:15 pm »
Все пак няма да имитираме колегата Апостолофф ,от "Дионисиевия" му период ;D ;D ;D

Я раздуй малко за дионисиевия период на г-н apostoloff? Досега не бях чувала за такъв...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1175 -: Март 31, 2009, 10:31:42 pm »
Все пак няма да имитираме колегата Апостолофф ,от "Дионисиевия" му период ;D ;D ;D

Я раздуй малко за дионисиевия период на г-н apostoloff? Досега не бях чувала за такъв...  :-[
Нали имаше изтипосан аватар с негова актова снимка.

*

veshti4ka

« Отговор #1176 -: Март 31, 2009, 10:31:57 pm »

стига бе Лили, едва ли ти се ще да гледаш дори и на снимка дърти и спаружени мантрахулки  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1177 -: Март 31, 2009, 10:34:18 pm »
Ще ме прощавате за мръсния език, но да си го кажа пък!  :P

На тоя от последната картинка мисля, че му се е отворила сърдечната чакра (или някоя по-надолу). И другото, което си мисля, е че някъде "извън кадър" има още един... хм, да кажем някоя от еманациите на Нептун? С това си обяснявам безкрайното блаженство, изписано върху лицето му...  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1178 -: Март 31, 2009, 10:35:58 pm »
дърти и спаружени мантрахулки  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Мантрахулки?
Тази дума ще си я запиша в речника!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #1179 -: Март 31, 2009, 10:37:35 pm »
Ще ме прощавате за мръсния език, но да си го кажа пък!  :P

На тоя от последната картинка мисля, че му се е отворила сърдечната чакра (или някоя по-надолу). И другото, което си мисля, е че някъде "извън кадър" има още един... хм, да кажем някоя от еманациите на Нептун? С това си обяснявам безкрайното блаженство, изписано върху лицето му...  :-[

Баш си е така!  ;D  :P  ::)  ;D

И аз искам да видя така наречените мантрахулки на Апостолов.  ;D  ;D Ако някой има негова снимка да я дава, че тук има няколко желаещи да го видят, независимо дали е грозен и колко точно.  ;D  :P  ;D

При мен е просто от любопитството на Телец, не от друго!  ;D  :P  ::)