Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851815 Прегледи
*

veshti4ka

Re: "Говорилня"
« Отговор #1200 -: Март 31, 2009, 11:29:34 pm »
луд фен съм на Луис Ройо  ;D  а пък какви картинки негови имам на двойки малиииииииии  :-[   невероятна еротика са .... аааааааа таз овенската Венера съвсем ми пощръкли понятията  ;D ;D ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #1201 -: Март 31, 2009, 11:30:53 pm »
Да няма ден за смяна на аватарите нещо...?
Ето Вещичка сложи меч, на бой отива, явно по Овнешки :)

*

veshti4ka

« Отговор #1202 -: Март 31, 2009, 11:34:27 pm »
те ви нещо за Луната в БЛИЗНАЦИ    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #1203 -: Март 31, 2009, 11:47:10 pm »

въпреки, че при теб има лека инфантилна забежка,може да се хареса на някой чичко :)

Между другото, как позна, че си падам по по-възрастни?  ;D  :P  ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #1204 -: Март 31, 2009, 11:51:43 pm »
Личи си бе :), аз не го казах като обида, а като констатация, защото ти питаш. Но една жена, зряла няма да сложи такива картинки.
Първо реших, че си мъж, после нещо много подозрителен ми се стори интереса ти към Sinyhe...
но въпреки това се очудвам, че слагаш толкова откровенно предизвикателни "картинки" и като се замисля колко жени се оправят на такова техническо ниво във форума (т.е. 0 - само мъжете имат такива картинки - движещи се :) ) пак си мисля, че си момче/мъж под прикритие.
Ако не си, не се обиждай...просто си разсъждавам... :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1205 -: Март 31, 2009, 11:54:30 pm »
Тарарарам, ето ме и мен...
Тежка плутонова артилерия  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1206 -: Март 31, 2009, 11:56:46 pm »
И още няколко, не така "ангажиращи"  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #1207 -: Март 31, 2009, 11:57:12 pm »
Личи си бе :), аз не го казах като обида, а като констатация, защото ти питаш. Но една жена, зряла няма да сложи такива картинки.
Първо реших, че си мъж, после нещо много подозрителен ми се стори интереса ти към Sinyhe...
но въпреки това се очудвам, че слагаш толкова откровенно предизвикателни "картинки" и като се замисля колко жени се оправят на такова техническо ниво във форума (т.е. 0 - само мъжете имат такива картинки - движещи се :) ) пак си мисля, че си момче/мъж под прикритие.
Ако не си, не се обиждай...просто си разсъждавам... :)

Ще ти издам една тайна - не съм ча толкова добре с компютрите. Картинката в подписа ми която махнах и която беше движеща си, всъщност си беше аватар. Взех го оттук:

http://avatars.jurko.net/

И ти можеш да си вземеш, ако ти хареся някой.  ;D

Хич не съм мъж под прикритие. Не знам откъде ти хрумна. Със Синухе просто се шегувах - вече го казах.  :P  8)

Между другото, има ли друга причина, която те кара да мисилш, че може да съм момче?  ??? Явно има нещо в мен? Кажи!  :)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #1208 -: Април 01, 2009, 12:08:21 am »
Аз не те познавам :), чела съм само 3-4 твои мнения и то в тази тема и затова казах, че е възможно да греша. Виж разликата между картинките, които слагаш ти и другите жени. В техните, които също са "еротични" има уважение към жената, уважение към тялото на жената също, красота, магия, дух и ние нещо не обичаме движещи се картинки, явно ни идват в повече :), по-пасивни сме:)

А и в другите картинки сложени от жени има цяла история, като видиш картинката си представяш приказка цяла, а в твоите няма. По принцип мъжете са такива - без много "прелюдия" действат и по-буквалничко...при тях всичко минава,стига да е женско.

Синухе не го гледай, той е друга категория, по-лиричен е, но има Везни в 1 дом (на мен всички приятели сами били с асц Везни...знам си ги :) обичат да обичат и ВЕНЕРА си казва думата).

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1209 -: Април 01, 2009, 12:08:42 am »
Голям купон сте направили докато ме е нямало,все в този дух да сте ! ;D :P

В творческата енергия е истината,слушайте ме какво ви казвам !  ;D

Лили много са ти страшни картинките,то бива Плутон и садо-мазо ама ... ??? ;D

А Вещичке-имаме си арт галерия-ще те помоля всички картинки на двойки дето викаш ,че са интересни да ги постнеш там,че моят Меркурий е от любопитните !

И онази снимка с двамата в синьо където се сипе вода  е ВЪРХА !!!  :)  :P

Кали,ти тая кола няма ли да я смениш-червеното в годината на Бика не е на мода  ;) ;D Все пак с подписа и с идеята си -браво!  :)

А JD_K - нищо не ми се е случвало,освен че аз често се случвам на себе си!  :)  Но си права-пролетта ми влияе, особено днес се заредих с повече слънчева енергия и то едни ендорфини...  :)

*

Helo

« Отговор #1210 -: Април 01, 2009, 12:18:14 am »
Аааааа, Скарлет, твоят подпис е най-хубав!  ;D

Аполон и бабата.  ;D  ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #1211 -: Април 01, 2009, 12:24:37 am »
Helo дай си данните да хвърля  един хороскоп, то и аз съм с асц Скорпион, ама при теб е .... това не е Аполон, а Давид на Микеланджело :), а бабата е произволна италианска баба :)

*

Skarlet

« Отговор #1212 -: Април 01, 2009, 12:27:57 am »
Аааааа, Скарлет, твоят подпис е най-хубав!  ;D

Аполон и бабата.  ;D  ;D

И новия го бива.  ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #1213 -: Април 01, 2009, 12:41:12 am »

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #1214 -: Април 01, 2009, 12:53:29 am »
Ето една от най-красивите 3D визуализации, които съм виждала...която си носи еротиката обаче

и за Halo - ето примерно аз каква картинка "еротична", насоченост лекаинфантилизация :) бих сложила :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1215 -: Април 01, 2009, 09:47:46 am »
Цитат
Кали,ти тая кола няма ли да я смениш-червеното в годината на Бика не е на мода  ;) ;D Все пак с подписа и с идеята си -браво!  :)

Много ми стана езотеричното по едно време  :) и това ме тласна в другата посока. Ще дойде и моят ден, когато енергиите ще се уравновесят, а аз ще намеря свободно време, ще ме споходи музата и ще имам нов аватар.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #1216 -: Април 01, 2009, 11:19:14 am »
и за Halo - ето примерно аз каква картинка "еротична", насоченост лекаинфантилизация :) бих сложила :)

Е не съм чак толкова инфантилна. Освен това, аз много отдавна нямам плюшени играчки.  ;D  ;D

Но картинката до известна степен правилно ми описва външността - тъмна коса и сини очи.

Я кажи за данните, които ти дадох - какво виждаш и виждаш ли там инфантилизация?  ;D

Между другото, четох за един от аспектите в моята натална карта, но вече не си спомням за кой точно, че хората с този аспект са много зрели като деца, но с годините се подмладяват все повече. Абсолютно вярно! Аз като дете бях много по-зряла. Сериозно! Ама какво да ги правим - планети!  ;)  ;D  :P  ::)  ;D

Ще ти го пратя като лична бележка, днес след 22 ч., че пак ще меобвинят за off topic, защото това е говорилнята, не е за сериозни хороскопи. :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1217 -: Април 01, 2009, 01:03:34 pm »
сатурн мила ,за него си чела....,като остаряваш изглеждаш все по-млада и по-млада...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #1218 -: Април 01, 2009, 01:17:57 pm »
хахах дай боже :) всички Сатурновци да сме така, ама аз вече имам бръчкиии :)

« Отговор #1219 -: Април 01, 2009, 03:23:39 pm »
Небесна предложи да си качим снимките тук, за да "се запознаем" визуално. Слагам моята на аватара и ще я държа известно време, заради идеята. После ще я махна.