Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850256 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re: "Говорилня"
« Отговор #1260 -: Април 03, 2009, 05:46:30 pm »
Проблемът е че това и е третата бременност.При втората нищо такова не и бяха казали слава богу нямаше проблем,но сега вече има.Нито при първото,нито при второто раждане са и били инжекция.А следващия месец ще ражда и чак сега и откриха този отрицателен резус фактор.Според мен не е нормално в края на бременност да и съобщат тези неща,може би аз съм тъпа и не разбирам не знам.Май вече ставам досадна.Извинявам се ако е така,но просто от вчера място не мога да си намеря :-\

Не е късно да се вземат мерки. Дали е трета или не няма значение, след първата при всяка може да се случи да има антитела. Просто трябва сега да се изследва. Най-добре потърси добър специалист, където е тя /града/, ненужно и излишно е вместо това да се притесняваш.
Трябвало е по-рано, да. Незнам как досега не са й правили никакви изследвания, предвид че е бременна... Въобще хубаво е човек да си знае кръвната група.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1261 -: Април 03, 2009, 05:48:23 pm »

Кръвта на бебето може да бъде сменена.

Тъй като не разбирам много- с каква и на кой кръвта сменят тази на бебето?

Защото Духа отпечатва своите вибрации в кръвта и ако се смени напълно,мисля че ще настане голяма каша по-късно с тези хора  ??? Било тя и роднинска- вибрациите са различни.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1262 -: Април 03, 2009, 05:52:37 pm »

Кръвта на бебето може да бъде сменена.

Тъй като не разбирам много- с каква и на кой кръвта сменят тази на бебето?

Защото Духа отпечатва своите вибрации в кръвта и ако се смени напълно,мисля че ще настане голяма каша по-късно с тези хора  ??? Било тя и роднинска- вибрациите са различни.
Oтрицателният резус фактор е този, който създава проблема.
Понякога и когато майката е 0-ва кр.гр., а плодът е А кр. гр., бебето може да прекара по-тежка постнатална жълтеница.
http://www.lekar.bg/news-43/info-767/Отрицателният.резус.фактор.не.е.пречка.да.родите!/

*

crazy_666_999

« Отговор #1263 -: Април 03, 2009, 05:59:42 pm »
Правили са и иследвания,тъй като първите две раждания бяха секцио,но досега нищо не са и казвали.Най лошото е че вече на две места и казват че не искали да се наемат ???Как така не зная,явно положението е доста лошо.Рових се в интернет след като разбрах и прочетох това за преливането на кръв.Много ме е страх за детенцето дано всичко да бъде наред :(

*

Nebesna

« Отговор #1264 -: Април 03, 2009, 06:11:44 pm »

На времето, разбирай 80-те години на миналия век (Боже, колко далечно звучи!), когато изучавах детски болести в полувисшия медицински институт, оновният начин да се предпази бебето беше, като му се смени кръвта. Така е било и децата са оцелявали. Едва ли някой се е замислял тогава за вибрациите на кръвта. Или лекарите съветваха да не се забременява повторно.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1265 -: Април 03, 2009, 06:27:01 pm »
Обърках темата  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1266 -: Април 03, 2009, 07:06:48 pm »
Емма ето ти картата /ако кажеш я махам де/, но нагледно да я видиш  :P

много е интересна и според мен имаш огромен шанс в този живот да бъдеш страхотна Вещица  ;D  - стелиума ти в 8 дом го доказва, а Юпи в 9 дава разширение на ума ти към далечни земи ... планети ... и т.н.  ;D  Урана в съвпад с МС го доказва отново - така, че дерзай дете  ;D ;D ;D ;D ;D

много въздух - мисловно ориентиран и много огън - нужният подтик  :-[

*

veshti4ka

« Отговор #1267 -: Април 03, 2009, 07:20:48 pm »
а вие докато сте ги гледали очите, аз правих сладкиши и ся бързам да се похваля  ;D ;D ;D

за първи път правя такива неща, но от облизването на суровото тесто от купите съдя, че ще са вкусни  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1268 -: Април 03, 2009, 07:32:18 pm »
То на хора със силен Водолей не им трябва нещо да са го правили-от 1вия път го правят по-добре и от указанията , най-важно е желание да има  ;)

Лелеееее идвам ти на гости,гледай хлапетата да не изядат всичко докато дойда !  :P  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1269 -: Април 03, 2009, 07:38:15 pm »
Вещичке, ако продължаваш в същия дух, повече няма да вляза в Говорилнята.  ;D
Очи пълни, ръце празни!  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #1270 -: Април 03, 2009, 07:40:29 pm »
Синухе, хахааааааа ми побързай, щото вече се сбиха и вдигнаха олелия до небесата за чинията с "калите"  ;D ;D ;D ;D ;D

Лилииии творя бе  ;D ;D ;D  днес Луната е в рак, а аз се чудех кво да правя  ;D ;D ;D ;D 

п.с. ако някой иска рецепти да свирка  :P

*

Nebesna

« Отговор #1271 -: Април 03, 2009, 08:14:53 pm »
Аз минах този период с готвенето и сладкишите. У наща къща се готвеше почти всеки ден. Мъжът ми много обичаше сладки неща и в къщи без домашно приготвени не оставахме. Сега съм си волна птичка....Готвя само, когато имам кеф. А пък, ако има кой да ми приготви нещо домашничко, а аз да седна наготово на масата, ей така най-обичам. Браво! Добре си ги докарала на търговски вид. Вкусни са, яла съм калии....Сетих се, моят свекър въобще не ядеше сладко и казваше, че и на "цървулите" си да сложел захар, пак същия вкус щял да докара. Но иначе правеше кексове и баници, дядото. ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1272 -: Април 03, 2009, 08:31:34 pm »
е,как не ти е неудобно,мама му стара.бива бива изкушение , ама и бивол за мезе не бива.представям си колко са вкусни.ужас , то тоя гъз не е от бъз.ясно е! ;D ;D ;D , ама моля те ,ако не те мързи мини през скаипа и ми пусни тая рецепта,че лигите ми текът. ;D :-* :-* :-*,моля те!имат невероятен суров вид , представям си ги лекичко порозовели,леле .....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #1273 -: Април 03, 2009, 08:36:49 pm »
Вещичка, благодаря ти. Аз явно нещо не бутам добре по настройките на астрото, защото за първи път я виждам толкова пълна и с толкова много аспекти тая моя карта.  :-[ :-[ :-[
Вещица не звучи крайно лошо, не знам дали имам този талант, не съм го откривала до момента, но наистина ме влекат потайните неща.  ;D Приемам, че този стелиум като цяло ми действа най-силно, а не бива да го разглеждам на "парче" и отделни планети? Мен това ме затруднява, от тази гъчканица не мога да разбера кое взема превес.  :D
Остава и наследство да получа и всичко ще е перфектно - ще си направя вещерско училище, но със сигурност ще е много потайно и ще се учи в него само с покани.  8) ;D

Подносчето на точици е безкрайно симпатично.  :-[За вкусотиите не коментирам. Добре е, че хапнах навън един боровинков пай, че иначе щях да завия по тъмно от изкушение.  :-[
Sinyhe, много красиви очи имаш.  ;D Три парчета, три различни погледа и цвят на очите.  :D

Забравих да спомена, че няма никакъв проблем за картата.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1274 -: Април 03, 2009, 08:39:26 pm »
Аз минах този период с готвенето и сладкишите. У наща къща се готвеше почти всеки ден. Мъжът ми много обичаше сладки неща и в къщи без домашно приготвени не оставахме. Сега съм си волна птичка....Готвя само, когато имам кеф. А пък, ако има кой да ми приготви нещо домашничко, а аз да седна наготово на масата, ей така най-обичам. Браво! Добре си ги докарала на търговски вид. Вкусни са, яла съм калии....Сетих се, моят свекър въобще не ядеше сладко и казваше, че и на "цървулите" си да сложел захар, пак същия вкус щял да докара. Но иначе правеше кексове и баници, дядото. ;D ;D ;D

Небесна, аз готвя само като ми е кеф, лошото е че май обичам да готвя  ;D ;D ;D  добре че само готвя и принципно рядко ям сладкишите  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1275 -: Април 03, 2009, 08:46:21 pm »
е,как не ти е неудобно,мама му стара.бива бива изкушение , ама и бивол за мезе не бива.представям си колко са вкусни.ужас , то тоя гъз не е от бъз.ясно е! ;D ;D ;D , ама моля те ,ако не те мързи мини през скаипа и ми пусни тая рецепта,че лигите ми текът. ;D :-* :-* :-*,моля те!имат невероятен суров вид , представям си ги лекичко порозовели,леле .....

адашче имам си гъз - гледам си го дан заслабне  ;D ;D ;D  но не се препичат в никакъв случай щото не можеш ги прегъна - чупят се  :P  а вкуса е точно като на старите бисквити "котешко езиче"  ::)

те ти рецептата:
 за тестото: 2 яйца
                  2 к.ч. пудра захар
                  2 к.ч. брашно
                  1 ванилия
 за украса: сладко от вишни
разбиваш с миксер продуктите за тестото и с чаена лъжичка сипваш върху намаслена тава на разстояние. пекат се в предварително загрята фурна на 160*С /готови са много бързо/ до порозовяване на крайчетата. още горещи се прещипват в единия край за да наподобят кала. в средата им се слага сладко от вишни.

бързо и  лесно е  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1276 -: Април 03, 2009, 08:59:59 pm »
Вещица не звучи крайно лошо, не знам дали имам този талант, не съм го откривала до момента, но наистина ме влекат потайните неща.  ;D Приемам, че този стелиум като цяло ми действа най-силно, а не бива да го разглеждам на "парче" и отделни планети? Мен това ме затруднява, от тази гъчканица не мога да разбера кое взема превес.  :D
Остава и наследство да получа и всичко ще е перфектно - ще си направя вещерско училище, но със сигурност ще е много потайно и ще се учи в него само с покани.  8) ;D

Емма, вещица произлиза от ВЕЩ - знаещ и можещ  :P 
енергията на стелиума е голяма /5 планети/ и тежка /Плутон и Сатурн са там/, а принципно 8 дом е естественият дом на Плутона - затова този стелиум ти е много важен в картата  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1277 -: Април 03, 2009, 09:01:05 pm »

адашче имам си гъз - гледам си го дан заслабне  ;D ;D ;D  но не се препичат в никакъв случай щото не можеш ги прегъна - чупят се  :P  а вкуса е точно като на старите бисквити "котешко езиче"  ::)

те ти рецептата:
 за тестото: 2 яйца
                  2 к.ч. пудра захар
                  2 к.ч. брашно
                  1 ванилия
 за украса: сладко от вишни
разбиваш с миксер продуктите за тестото и с чаена лъжичка сипваш върху намаслена тава на разстояние. пекат се в предварително загрята фурна на 160*С /готови са много бързо/ до порозовяване на крайчетата. още горещи се прещипват в единия край за да наподобят кала. в средата им се слага сладко от вишни.

бързо и  лесно е  ;D ;D ;D

:-* много благодаря ,ще ги пробвам задължително, а оня другата тава...,а само с калите ли мислиш да минеш....
то аз визирах моя, ;D,ама щом си рекла и твоя ;D,кво пък наши са ша си ги гледаме!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #1278 -: Април 03, 2009, 09:04:43 pm »
Гледате ли "Хипноза" по БТВ?  ;D

Иска ми се да видя как проявяват екстрасенски способности под хипноза.

*

veshti4ka

« Отговор #1279 -: Април 03, 2009, 09:12:24 pm »
еееееееей нема отказване бре  ;D  те ти и другата рецепта  :P

чийзкейк

за блата: 1 пакет бисквити "закуска"
              100гр масло
              1 яйце 
натрошаваш бисквитите на много ситно. добавяш маслото и яйцето и объркваш всичко с ръце хубаво. разстила се в тортена форма /със свалящите стени/ и се пече на 180*С за 15 минути.

за крема: 400гр пълномаслена извара
              200гр заквасена сметана
              2 яйца
              1 ванилия
              3 с.л. кокосови стърготини
смесват се в голяма купа изварата, сметаната, жълтъците, стърготините и ванилията и се разбиват. отделно се разбиват белтъците на сняг и се добавят към другата смес. всичко се изсипва върху изстиналия блат и се пече на 150*С около 50 минути. като изстине се намазва отгоре със сладко /каквото ти хареса/ и се наръсва с кокосови стърготини. туй то  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

п.с.  уф забравих да кажа, че в крема люснах 6 с.л. препълнени с пудра захар, че обичам сладичко  ;D  иначе в рецептата нямаше захар в крема  ;D ;D ;D ;D ;D ;D