Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848883 Прегледи
Re: "Говорилня"
« Отговор #1280 -: Април 03, 2009, 09:17:51 pm »
Охоооо,даже сте започнали и да готвите тука.Браво ;D.Този чийзкейк ми е любим и как ме изкушава :-[.Ама сега съм на пости :'(,иначе бих се пробвала още сега.
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1281 -: Април 03, 2009, 09:19:27 pm »
мерси вещата ;D,дори и в кухнята.....стягай се ,ще идвам.... :) :-* :-* :-* :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #1282 -: Април 03, 2009, 09:24:20 pm »
ами а де - ко само разправяш  :P ;D ;D ;D ;D ;D  а за стягане и дума не може да става - дънките ми стискат  ;D ;D ;D

« Отговор #1283 -: Април 03, 2009, 10:44:12 pm »
Това са маслини с бадем на Crespo. От вчера не мога да се спра  :-\ Опустоших едно бурканче. Днес второ... :-[

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1284 -: Април 03, 2009, 10:52:31 pm »
Маслини с бадем? Не знаех, че има и такива...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1285 -: Април 04, 2009, 01:19:51 pm »
Aurora Borealis , котето е много сладко :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1286 -: Април 04, 2009, 01:22:01 pm »
Ако имахме японци във форума до сега да са го хапнали !  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1287 -: Април 04, 2009, 01:29:41 pm »
Японците карат на риба, ориз и водорасли. За котки и кучета не знам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1288 -: Април 04, 2009, 01:31:59 pm »
е,много е сладко това пухче ,аурора!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1289 -: Април 04, 2009, 01:33:11 pm »
Ядат,ядат ....  :D

Ще ви кажа нещо много гнусно,за да разберете,че това котенце хич не им се опъва  ;D

На черният пазар в Япония преди няколко години (4-5), голям и най-скъп деликатес е човешкият суров ембрион ( взимат ги след аборти),имал ценни протеини.No comment !  :o

« Отговор #1290 -: Април 04, 2009, 01:36:38 pm »
 :o :o :o :o :o :o :o :o Боже Господи,що за извращение е това :o :o :o :o :o :o

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1291 -: Април 04, 2009, 01:42:56 pm »
 има ампули за коса с плацента  и твърдят, че е прасешка (пупу дано не е от друго)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #1292 -: Април 04, 2009, 01:48:21 pm »
има ампули за коса с плацента  и твърдят, че е прасешка (пупу дано не е от друго)
Доколкото знам е телешка плацента. Те човешката няма тъй лесно да я дадат, не се безпокой. Човешката я ползват за други цели. Ама кой знае, може да използват човешка при скъпата козметика за лице.  :P  ;)

« Отговор #1293 -: Април 04, 2009, 01:49:54 pm »
5 год. работех с китайци и съм се нагледала и наслушала на какво ли не,а пък какви неща съм яла,няма да ви казвам.Но това за ембрионите ми идва в повече.За плацентата мога да го приема,защото след раждането тя така или иначе се отделя и изхвърля.Но,не бих я хапнала .

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1294 -: Април 04, 2009, 02:30:07 pm »
Макар и към края си - Ретро Венерата в Овен се отрази на форума :P  (Или именно заради това се стремеше бързо да навакса преди да излезе  ??? ;D )

Това със снимките и обръщането към личната персона си е точно по Венера и Овен.Явно ретроградните фази имат и за цел да изкарват скритото  ::)

*

Nebesna

« Отговор #1295 -: Април 04, 2009, 04:00:28 pm »
Като заговорихме за храна и хранене, вижте как посрещат поляците. Хем задушевно, хем аристократично. Умеят да влагат изисканост и красота в храненето. Обърнете внимание на скаридата и лимончето върху обърнатите чаши.

Всеки на летището носеше цвете (независимо мъж, жена или дете). Винаги посрещат с цвете пристигащите от път. Между другото мъжете са големи кавалери.

http://i489.photobucket.com/albums/rr252/Nebesna/zzgodna032.jpg

http://i489.photobucket.com/albums/rr252/Nebesna/zzgodna028.jpg

*

Skarlet

« Отговор #1296 -: Април 04, 2009, 04:34:54 pm »
Макар и към края си - Ретро Венерата в Овен се отрази на форума :P  (Или именно заради това се стремеше бързо да навакса преди да излезе  ??? ;D )

Това със снимките и обръщането към личната персона си е точно по Венера и Овен.Явно ретроградните фази имат и за цел да изкарват скритото  ::)
  Трябва да ти кажа,че всички транзити действат като по учебник.През януари,при тригон на транзитната Венера през 6-я ми дом към наталтата Венера имах интересно предложение.Иии.....застой.Тъкмо се чудех дали Новолунието на 26 март на 6 градуса в Овен в 6 дом,което е в съвпад с наталната ми Луна,при ретро Венера там няма да поднови нещата и да се обадят отново.И точно това стана.Нека после някой каже това онова за астрологията.  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1297 -: Април 04, 2009, 05:00:42 pm »
Ядат,ядат ....  :D

Ще ви кажа нещо много гнусно,за да разберете,че това котенце хич не им се опъва  ;D

На черният пазар в Япония преди няколко години (4-5), голям и най-скъп деликатес е човешкият суров ембрион ( взимат ги след аборти),имал ценни протеини.No comment !  :o

това ми дойде малко в повече! :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #1298 -: Април 04, 2009, 05:34:10 pm »

Трябва да ти кажа,че всички транзити действат като по учебник.През януари,при тригон на транзитната Венера през 6-я ми дом към наталтата Венера имах интересно предложение.Иии.....застой.Тъкмо се чудех дали Новолунието на 26 март на 6 градуса в Овен в 6 дом,което е в съвпад с наталната ми Луна,при ретро Венера там няма да поднови нещата и да се обадят отново.И точно това стана.Нека после някой каже това онова за астрологията.  :)

солари,молари бош лаф ,като за всички родени на твоя ден и в твоя час...Транзита е друга история.....просто съвпадите работят безотказно , не само при мен , но и в цялата къща и така са навързани нещата , че немам думи...
въпроса е да умееме да ги тълкуваме :)

*

Helo

« Отговор #1299 -: Април 04, 2009, 06:52:53 pm »

солари,молари бош лаф ,като за всички родени на твоя ден и в твоя час...Транзита е друга история.....просто съвпадите работят безотказно , не само при мен , но и в цялата къща и така са навързани нещата , че немам думи...
въпроса е да умееме да ги тълкуваме :)

А не сте ли се замисляли, че като знаете какво се очаква да се случи според разположението на планетите, вашите мисли и очаквания съшо влияят в голяма степен на ситуациите около вас?
 :-\

Все пак мислите уж градят реалността!  :-\  ::)

А от друга страна, нагласата на човек към дадено събитие и против друго (защото планетите това показвали), също ограничава или разширява възможностите на човека.

Чузя се дали влияят САМО планетите или човек като ги знае как ще се разположат предварително се настройва и ...