Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849110 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:"Говорилня"
« Отговор #1440 -: Април 21, 2009, 10:21:11 pm »
 ;D

*

Skarlet

« Отговор #1441 -: Април 21, 2009, 10:26:03 pm »
Синухе, Бат Бойко си е "избрал" подобен на твоя аватар. Скива ли?

Аааа,на бат Бойко му е по-буйна косата.  ;D Ох,милия,голямо бреме носи на плещите си.

*

Nebesna

« Отговор #1442 -: Април 21, 2009, 10:32:11 pm »
Като му гледам жаловития поглед.....ми идва да го гушна и да го цункам по челото....бащицата наш.
На предните кметски избори една баба във Варна дошла да гласува за бойко Борисов, а те и викат : "Не може, бабо! А тя : "Кък тъй не мой! Аз съм дошла за Бойко Борисов да гласувам."....."Ама, не може"- казват и. Той е в София, не тук във Варна.

*

Nebesna

« Отговор #1443 -: Април 21, 2009, 11:59:03 pm »
Абе на този Виктор Калев (от предаването на Слави) много му отива да играе жени. Играе Лили Иванова, а "професор Вучков" и партнира. Паднах от смях... ;D ;D ;D ;D ;D Двамата, демек Лили и Вучков рекламират "Бягство към победата", а Лили пита Вучков: "Абе!.... Вали ли? .........(пауза)......Или нещо ме преплю ти?  ;D ;D ;D

« Отговор #1444 -: Април 22, 2009, 01:02:08 pm »
Синухе, Бат Бойко си е "избрал" подобен на твоя аватар. Скива ли?

Само дето е забравил да си сложи и рогата  ;), щото тоя ореол не му ходи  :P

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1445 -: Април 22, 2009, 06:48:15 pm »
Вчера получих един безценен подарък..Юпитер ли ми го подари,вярата ли в това,че Вселената изпълнява желания?Не знам кое от двете,или пък и двете..
За няколко седмици племенничето ми беше на гости,всички толкова се привързахме към него,че вчера сутринта,изпращайки го за летището,ревяхме дружно...Помислих си,че давам всичко,само поне още седмица да е с нас.
Следобед се отдадох на безумна шопингтерапия.По едно време телефонът ми звъни и чувам гласчето му:"Лельо,аз се върнах пак!"Хвърлих чанти,зарязах компанията и сигурно съм хвърчала по пътя,добре,че бях наблизо.
Точно една седмица остава тук заради някакви проблеми с документи..
Е,как да не вярваш в чудеса? :)

*

Skarlet

« Отговор #1446 -: Април 22, 2009, 07:01:07 pm »

Точно една седмица остава тук заради някакви проблеми с документи..
Е,как да не вярваш в чудеса? :)

Супер!  ;D И аз обичам и вярвам в чудесата.  ;D

*

Helo

« Отговор #1447 -: Април 24, 2009, 01:30:18 am »
Вярно ли е това, че хората със Слънце в Осми дом притежават особен "животински магнетизъм", който е способен да въдейства на околните - т. е. милите на човека оказват влияние на околните, като това може и да става незъзнателно?  ::)

« Отговор #1448 -: Април 24, 2009, 04:18:10 am »
Сега ще пробвам.    Е, как, въздействам ли ти? :)))

*

Helo

« Отговор #1449 -: Април 24, 2009, 04:00:55 pm »
Сега ще пробвам.    Е, как, въздействам ли ти? :)))

Би ли ми казал как по-точно си ми въздействал, защото в 4 часа пред нощта спях?  ;D  :P  ::)  ;D  ;D  ;D  ;D

« Отговор #1450 -: Април 24, 2009, 04:34:29 pm »
Странно. И аз спях.

« Отговор #1451 -: Април 25, 2009, 10:12:32 pm »
Онова странно създание от първото издание на БГ ясновидците - Викория Аронова се появи в седмия сезон на руските ясновидци   ;D  ;D  ;D Има хора, дето са си гастрольори по природа  8)

Да си припомните коя е http://www.telemaniac.com/iasnovidci-contestants
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1452 -: Април 26, 2009, 01:46:33 pm »
Гледахте ли снощи предаването ''Ясновидци"?Наистина ли Христо познава толкова много...Странна работа...И аз се чудя,как така чрез гледане на кафе може да открие съкровище.Другите участници и те доста се усъмниха... :o

« Отговор #1453 -: Април 26, 2009, 02:02:43 pm »
Кафето е просто проводник. Аз пък не вярвам, че човек може да се "научи" да гледа на кафе. Това, че виждаш фигурки за мен нищо не значи. А другите се съмняват, защото човешката завист няма предел. Иначе, на мен този участник /Христо/ ми е симпатичен  :).

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1454 -: Април 26, 2009, 02:05:51 pm »
И на мен ми е доста симпатичен,но това което показва е направо изумително! :)

*

aiia

« Отговор #1455 -: Април 26, 2009, 02:25:56 pm »
И на мен Христо ми е симпатичен.
Лично аз на гледане на кафе не вярвам. Несериозно ми звучи, както и карти.
Но Христо ми даде да разбера, че е възможно. Наистина, няма как да се научиш да гледаш на кафе, то си е дар явно.
Ама странна птица е този, наистина.
Другите участници малко шарлатани ми се струват. Пипат, питат, чудят се, налучкват като че ли понякога, дава им се информация за имена, дати на раждане и т.н.
 :-[

*

Skarlet

« Отговор #1456 -: Април 26, 2009, 04:17:27 pm »
А на мен Христо ми е най-симпатичен.Той има невероятен дар.А другите направо му завидяха.Харесва ми и младата жена от Варна.Те двамата с Христо единствени познаха кой за кого е женен от младоженците.  ;D

*

Helo

« Отговор #1457 -: Април 26, 2009, 04:37:25 pm »
Ще ми кажете ли най-основното, което е характерно за Вертекс в 8-ми дом и в Близнаци?  ???   :-\

Прочетох, че Вертекс в Близнаци ще изисква от човека да умее да борави със словото и да се защитава с факти, а не да говори с общи приказки.

А в 8-ми дом дава желание за неразрушим съюз с партньора. И има големи изисквания към партньора. Ако някой не отговаря на тези изисквания, няма да се получи връзка.  :-\

Така ли е според вас?  :-\
« Последна редакция: Април 26, 2009, 05:01:00 pm от Helo »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1458 -: Април 27, 2009, 10:08:48 am »

« Отговор #1459 -: Април 27, 2009, 10:56:55 pm »
Бих искала да ви попитам, според правилата на хорарната астрология, когато се задае един въпрос колко време след това не бива/не може да се зададе отново същия въпрос.  :-\