Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847106 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:"Говорилня"
« Отговор #1480 -: Април 30, 2009, 11:22:46 am »
Вертекс освен че имал сходно  значение с десцендента, той носел и някаква впезапност и съдбовност. Хората, които срещаме при транзити върху Вертекса ни можели коренно да променят нашия живот за добро или за лошо.

При мен така подейства.Наистина се появиха важни за мен личности,при това Вертекса ми не е в 7 дом ,а точно на куспидата на 6 дом в точен съвпад с Марс.Имам предвид транзита на Нептун върху Марс и Вертекс,но Нептун е също така управител на 7 дом. ;)

*

mamma_mia

« Отговор #1481 -: Април 30, 2009, 05:11:29 pm »
Здравейте,
вчера имах уговорка с приятелка живееща в чужбина да се видим.Не сме се виждали 2 год.Много се радвах и си направихме уговорка.Чаках,чаках....тя не се обади,не дойде.Много се натъжих.
По-късно ми се обади друга приятелка живееща в чужбина(не сме се виждали сигурно 10 год),много и се зарадвах,предложи да се видим днес.
Днес я чаках,чаках на балкона да дойде....но не дойде :(Много се разочаровах,обади се и се оправдаваше с нещо.
Кажете ми на какъв аспект може да се дължи това разочарование? С венера ли е свързано?
В момента луната ми транзитира през 12 дом.Прави квадрат с меркурий.
А нат венера ми е в 10ти и не прави лоши аспекти.
Чудно ми е как за 2 дни се разочаровах от 2 приятелки.... ???

« Отговор #1482 -: Април 30, 2009, 05:51:13 pm »
Вертекс освен че имал сходно  значение с десцендента, той носел и някаква впезапност и съдбовност. Хората, които срещаме при транзити върху Вертекса ни можели коренно да променят нашия живот за добро или за лошо.

и при мен е така, най-важният човек в живота ми , който тотално го обърна на един кошмар го срещнах при тразнит на слънце и венера въху вертекс в 8дом близнаци и ретро меркюрий въху северен възел в същия дом съвпад с вертекс. иначе нямам мажорни аспекти на вертекс към рожденни планети

« Отговор #1483 -: Април 30, 2009, 10:28:56 pm »
Да знаете, че не ми било "свински грип". Най ми било "Грип А, H1, N1" Да не се бъркате в бъдеще, де.  ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #1484 -: Април 30, 2009, 11:57:53 pm »
Напоследък тук е пусто като в пустиня!  ;D Просто исках пак да го отбележа.  ;D

Ами,сигурно е от Меркурия в Телец.От утре навлиза в приказливите Близнаци.Надявам се да се появи нещо интересно.  ;)

За кратко влиза в Близнаци, после става ретро и.... хоп, пак обратно в Телец.
« Последна редакция: Май 01, 2009, 12:14:29 am от Небесна »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1485 -: Май 01, 2009, 12:47:24 pm »
сеизмограф-събота от 18 часа , ще има среща м/у кирил стойчев и емил лещански. :)темата вероятно ще бъде около несбъдналото се предсказание на последния... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1486 -: Май 01, 2009, 12:51:18 pm »
О, МАрая добре ,че каза. Аз довечера съм на гости и щях да го изпусна.

*

Nebesna

« Отговор #1487 -: Май 01, 2009, 04:15:32 pm »
сеизмограф-събота от 18 часа , ще има среща м/у кирил стойчев и емил лещански. :)темата вероятно ще бъде около несбъдналото се предсказание на последния... ;D

Темата ще бъде за пандемиите и дали могат да се прогнозират астрологично (във връзка с разпространението на "свинския грип".)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1488 -: Май 01, 2009, 04:20:46 pm »
Според мен голяма част от опасните щамове и вируси (вкл. и "нелечимите" болести) са изкуствено създадени, т.е. генетично модифицирани, ако щете преднамерено. Така, както и финансовата криза, която тече понастоящем.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1489 -: Май 01, 2009, 04:42:22 pm »
Според мен голяма част от опасните щамове и вируси (вкл. и "нелечимите" болести) са изкуствено създадени, т.е. генетично модифицирани, ако щете преднамерено. Така, както и финансовата криза, която тече понастоящем.

Всички мутации са генетични. Друг е въпросът дали са изкуствено създадени. Със сигурност има антгопогенна намеса. Малко ли замърсяваме околната среда? Това създава предпоставка за възникване на нови болести от една страна и за имунологичен дефицит от друга страна (т.е. намаляване на защитните сили на организма).

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1490 -: Май 02, 2009, 04:49:33 pm »
Небесна,винаги повтарям на мъжа си,че природата си отмъщава-луда крава,птичи грип....ами,нормално е,ние ....хме мамата на Земята...Дойде и до гуша.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #1491 -: Май 02, 2009, 06:58:35 pm »
А бе, този Кирил Стойчев бил младичък, пък и хубавичък.  :P

*

Skarlet

« Отговор #1492 -: Май 02, 2009, 07:27:16 pm »
А бе, този Кирил Стойчев бил младичък, пък и хубавичък.  :P

Това хубаво,ама не чух никакви астрологични обосновки за вируса.

*

Nebesna

« Отговор #1493 -: Май 02, 2009, 07:33:24 pm »
Роден на 14.11.1970, гр. Варна, зодия Скорпион.

« Отговор #1494 -: Май 02, 2009, 07:37:51 pm »

И той ли?  :(

Скарлет, какви обосновки, като Св. Петрова е гола вода като водещ. А и съм много против телевизионната астрология. Това не е популярна наука и мястото й не е пред широката общественост.

*

Nebesna

« Отговор #1495 -: Май 02, 2009, 07:38:39 pm »
Широката аудитория не се интересува от специфични астрологични аспекти. Това си е тясно специализирана тема. Човекът каза, че има цикличност и толкова стига. ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #1496 -: Май 02, 2009, 08:36:15 pm »

И той ли?  :(

Скарлет, какви обосновки, като Св. Петрова е гола вода като водещ. А и съм много против телевизионната астрология. Това не е популярна наука и мястото й не е пред широката общественост.

Абе,така е,ама се бях наточила за нещо по-конкретно.Не става въпрос за аспекти.А Светла Петрова си е много добра водеща,но водещите като не разбират нищо от астрология,става така.Не съм съгласна,че астрологията не трябва да се популяризира.Как ще разберат какво "може" астрологията като се скрият всички.

« Отговор #1497 -: Май 02, 2009, 08:52:30 pm »
ЗАбелязали ли сте от Ясновидците - Михаил /онзи с обичките/, каква походка има  ;D  ;D  ;D

*

Nebesna

« Отговор #1498 -: Май 02, 2009, 08:56:38 pm »
ЗАбелязали ли сте от Ясновидците - Михаил /онзи с обичките/, каква походка има  ;D  ;D  ;D

Хи-хи -хи ! И аз видях.

*

veshti4ka

« Отговор #1499 -: Май 02, 2009, 09:02:55 pm »
хахааааааа някой да е чел тази книга - много смахнато заглавие има  ;D ;D ;D ;D ;D  и дали е свястна  :(

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-511/id-3776/kyde-na-majnata-si-zimuvat-zvezdite-po-pladne-ili-kak-da-prilapame-edin-milion-reshenia-mirzakarim-norbekov.html