Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850252 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:"Говорилня"
« Отговор #1520 -: Май 06, 2009, 07:34:18 pm »
Ами аз не съм сигурен какво са визирали християните,но по аналогия връвта е контрол и връзка т.е. жената контролира злото или е свързана с него.Злото може да е подсъзнанието,хаотичната сила,тъмнината,ирационалността в противовес на съзнанието,реда,светлината,разума.

Може и да означава,че жената е пленник на злото,че връвта всъщност показва нея обримчена,а не че тя контролира.
Така жената може да е Душата,която се освобождава от силата на Духа (мъжа).

А тук злото освен обективна сила,може да е материята,нисшето,първичното,инстинктивното.

Някой ако знае точно в случая какво искат да кажат да се намесва,аз само размишлявам  :-\

Зъболекара къде е ?  ???

*

Nebesna

« Отговор #1521 -: Май 06, 2009, 09:24:15 pm »
Жената е рисувана с корона. Това трябва да е царица Александра, която повярвала в чудесата на Св. Георги и също като него била окована и осъдена на смърт. 

*

Skarlet

« Отговор #1522 -: Май 06, 2009, 09:43:08 pm »

Зъболекара къде е ?  ???

И аз това се чудя.  :(  ??? Дано този Марс в Овен поне на него да му носи хубави неща,че при мен валят страхотии след страхотии.Онзи ден моторист се заби в колата на сина ми,днес котарака ми падна от 5-я етаж.Слава Богу,че всички за добре.Но момичето ,което се е возило с моториста,преживя операция на крака.Ужас!

*

Helo

« Отговор #1523 -: Май 06, 2009, 09:48:27 pm »
днес котарака ми падна от 5-я етаж.Слава Богу,че всички за добре.

Котето добре ли е?  :-\

*

Skarlet

« Отговор #1524 -: Май 06, 2009, 09:53:37 pm »
Добре е,само е много стресиран.Добре,че имаме високо дърво достигащо до 4-я етаж на блока.Явно се е метнал там или падайки клоните са убили скоростта.Чак след около час се усетих,че го няма.

*

Helo

« Отговор #1525 -: Май 06, 2009, 09:55:35 pm »
Добре е,само е много стресиран.Добре,че имаме високо дърво достигащо до 4-я етаж на блока.Явно се е метнал там или падайки клоните са убили скоростта.Чак след около час се усетих,че го няма.

Добре, че котките имат 9 живота!   ;D

« Отговор #1526 -: Май 06, 2009, 10:22:33 pm »
Преди много години /в една далечна галактика  ;D/, когато живеех на 4-тия етаж, видях котака на съседите от втория как скочи през нощта през балкона. На следващия ден си го намериха. Не смеех по нощите да ги будя.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1527 -: Май 06, 2009, 11:17:17 pm »
Така си застъпвам,че котките основно се свързват с Марс-като представители на хищнически вид.Винаги съм мислел така,макар да ги свързват и със знак Лъв и с Луната . Моята пък е здраво разгонена в момента,Марса я тресе ама не през балкона  ;D

*

Helo

« Отговор #1528 -: Май 06, 2009, 11:23:35 pm »
Така си застъпвам,че котките основно се свързват с Марс-като представители на хищнически вид.Винаги съм мислел така,макар да ги свързват и със знак Лъв и с Луната . Моята пък е здраво разгонена в момента,Марса я тресе ама не през балкона  ;D

Котките се свързват с жените и с женствеността.  ;D

Не случайно още в Древен Египет са рисували котките предимно заедно с жени.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1529 -: Май 06, 2009, 11:26:19 pm »
Хм, мислех си, че котките са по Луна, а кучетата по Марс. Е, някои декоративни кученца може да са и по Венера.
На моята тъкмо й мина разгонването, трето поред. Няколко безсънни нощи за мен, защото мъжкия котарак не си върши работата...  А хем спят заедно на едно легло, при мен... :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1530 -: Май 06, 2009, 11:31:41 pm »
Lillie, ама вие нямахте ли 3-4 кучета?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1531 -: Май 06, 2009, 11:32:16 pm »
Леле,Лили... ;D
Как го изтърпяваш това.На мен котките не са ми въобще кръвна група,гледаме се отдалече.Ако трябва да спят и при мен-разгонени сигурно ще изпадна в нервна криза. ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1532 -: Май 06, 2009, 11:55:43 pm »
Ако трябва да спят и при мен-разгонени сигурно ще изпадна в нервна криза. ;D ;D ;D

Кучета, котки... циркът е пълен!  ;D
А котките са ми много сладки. Мъжкия изглежда, че е с объркана ориентация, щом още не се е поддал на изкушението да стане татко.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1533 -: Май 07, 2009, 12:08:10 am »
Мъжкия изглежда, че е с объркана ориентация, щом още не се е поддал на изкушението да стане татко.  :-[

Или просто мацката не е негов тип  ;D ;D ;D

Котарака ти е ако е с натален ретро Марс ще има да почакаш също докато вземе решение...Хм,не може ли да проверим  ::)

Трябва да им спретнеш една синастрийка,туко виж кармичните им пътища се разминават  ;) :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1534 -: Май 07, 2009, 12:14:59 am »
Или просто мацката не е негов тип  ;D ;D ;D

Абе аз и други две съм му водила преди да му вземем женка.
Ефект нулев.  :-[
От едната се скри, другата първа го нападна и щеше да го одере много жестоко.
А със сегашната може и да нямат сексуална съвместимост, знае ли човек...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #1535 -: Май 07, 2009, 12:15:47 am »
Я,какъв лаф пада покрай моя котарак!!  :P Много обичам животните.То не бяха рибки,хамстери,кучета и накрая си взех и котето.  ;D Разбира се сега е само то в къщи,че иначе и трите деца???? Лудницата ще е пълна. Мъжа ми го намерил на улицата близо до работата си заедно с още 2 котета.И два дни след рождения ми ден,си имах и жив подарък.Така съм му се радвала! Беше като малка пухена топка.И спеше при мен под юргана зимата,в краката ми.Нямах нужда от парно.Сега ще направи годинка и вече походката му е като на цар лъв.Има рунтава опашка като на катерица,а е уличен превъзходен.Мисля,че ви бях пускала тук снимката му.По цял ден го гушкам,мачкам,като свое дете го обичам.И днес за малко да го загубя.  :(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1536 -: Май 07, 2009, 12:38:08 am »
Аз ги харесвам котенцата,особено когато са малки.Много са сладки,но като пораснат и като започнат да ми се осуркват в краката,направо настръхвам. ;D Намирам ги много прилепчиви някакси и бегам. ;D За сметка на това много обичам кучета.Имах далматинец,сега канадска лисичка. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1537 -: Май 07, 2009, 12:43:20 am »
Не всички котки са прилепчиви. Моите са с характер, не обичат твърде много да ги гушкам и притискам, защото имам навика да прекалявам понякога...  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1538 -: Май 07, 2009, 12:49:25 am »
Не всички котки са прилепчиви. Моите са с характер, не обичат твърде много да ги гушкам и притискам, защото имам навика да прекалявам понякога...  ::)

Не зная защо така,но съм забелязала,че когато отида някъде на гости и хората имат котка,тя задължително се върти около мен и за капак сяда в скута ми. ;D

« Отговор #1539 -: Май 07, 2009, 11:31:01 am »

Не зная защо така,но съм забелязала,че когато отида някъде на гости и хората имат котка,тя задължително се върти около мен и за капак сяда в скута ми. ;D

:) - котките усещат добрите хора и тези, които стопаните имат афинитет към тях. Реакцията им е двуяка - или сядат на скута ти, което ще рече че те одобряват или изпадан в ревностни кризи -  ;D. Израстнала съм с котки. А сега нямам възможност, някой път не издържам и галя улични котки и кучета.