Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851269 Прегледи
*

veshti4ka

Re:"Говорилня"
« Отговор #1560 -: Май 08, 2009, 09:46:59 pm »
Къде ни е Зъболекаря?  :-\
Его къдей ,но пак отива да спи ,че е уморен ;D

аааааааааааа Док, ти мърдаш бре  ;D ;D ;D  викам дан са затри кат нямаше  :P

« Отговор #1561 -: Май 09, 2009, 08:40:58 am »
Къде ни е Зъболекаря?  :-\
Его къдей ,но пак отива да спи ,че е уморен ;D

ей, това овнетата, кво ви направиха Марс/Венера в Овен, вместо джиджи- биджи, ви късат
шортите от бачкане, а ние чакаме увеличаване на раждаемостта ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1562 -: Май 09, 2009, 11:06:31 am »
И ся докато се чудиш, да не вземеш да се преместиш за 50 лв подобрение в заплатата!!! Формулата е брутната като нетна +30% увеличение  ;) И кажи, че мотивите ти за преместване са чисто икономически. Остави ги те да смятат.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1563 -: Май 09, 2009, 12:45:58 pm »
Абе,не знам как се оцелява след падане от 5-я етаж? Благодаря ти,дано е жив и здрав,че много го обичам. А вие тук много ме заразявате с тези нови "дрешки" и ще взема и аз да се подновя.  :P Много са ви готини новите аватарчета и на теб, и на Синухе. Честито!

Скарлетче, оцеляват, чудни са тия котета. Аз имах едно, дето летя от осмия и беше много стресирано, но Слава Богу се оправи, може би защото много се молех и го обичах с цялата си душа.  :-* Не яде цяла седмица, пък аз му давах лимонтозу да не повръща с цялата си "компетентност" тогава...ама животното се възстанови, имаше само един белег на нослето.  :)   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #1564 -: Май 09, 2009, 12:47:21 pm »
И ся докато се чудиш, да не вземеш да се преместиш за 50 лв подобрение в заплатата!!! Формулата е брутната като нетна +30% увеличение  ;) И кажи, че мотивите ти за преместване са чисто икономически. Остави ги те да смятат.

Вече им обясних,че мога да си сменя работата единствено и само срещу повече пари.Поисках им сериозна сума-ако искат. ;)
Въпросът е,че ако ме вземат,трябва пак отначало да започвам-нови колеги,нова обстановка,всичко.А тук в общи линии си се чувствам добре. :-\
Май не ми се иска много да я правя тази гимнастика. :-[

Нека първо да видим какво ще е тяхното решение,след това ще му мислим. ;)

Ако искаш да промениш нещо в живота си, започни от прическата, лято идва. (това е в кръга на шегата). Ако наистина само един инцидент е бил причината да се ядосаш, поеми си дълбоко въздух, махни с ръка и ги накарай да разберат, че стоиш над тези неща. Смяната на работата е много сериозна стъпка. Направих го по ред причини (при това не е имало конфликти на старата ми работа и отношенията бяха перфектни). После си блъсках главата, та трябваше да се връщам обратно, но по трудния начин - конкурс и т.н. Психоклиматът на работното място не е маловажен фактор и хич не е за подценяване. Хем "познавах" лично човека, за когото отидох да работя (бях работила за него като външен консултант на хонорар). Ама друго си е като си вътре в "кухнята" и те пекат на бавен огън. Ако понаваш някого в тази фирма, първо проучи как стоят отвътре нещата. Има една граница на поносимост, над която, никаква заплата не си струва усилията.

*

Nebesna

« Отговор #1565 -: Май 09, 2009, 12:58:25 pm »
За любителите на кучетата и котките - една много симпатична снимчица.

*

Skarlet

« Отговор #1566 -: Май 09, 2009, 01:07:43 pm »
Мале,мале,мале.......невероятни сладурчета! Съкровища!  ;D

*

Nebesna

« Отговор #1567 -: Май 09, 2009, 01:33:32 pm »
Ето и още една, да си я сложите на десктопа.

*

Skarlet

« Отговор #1568 -: Май 09, 2009, 02:01:39 pm »
Някой питаше за щастието и планетите.Емиии,това е щастието.Благодаря ти,Небесна!  ;D Само снимчицата ме разплака от умиление и щастие,пък ако са и при меннннн,изяждам ги горкичките от прегрътки и целувки.Мамини сладки съкровища!

*

Nebesna

« Отговор #1569 -: Май 09, 2009, 02:04:21 pm »
Ами това е щастието - да можеш да се радваш на живота във всичките му форми... Живинки.

*

Nebesna

« Отговор #1570 -: Май 09, 2009, 05:44:45 pm »
На покрива на отсрещната кооперация има малки гларусчета. Днес майкта ги учи да летят. Едното се беше качило на един комин, а тя го бутна с клюна си и то политна. Много са интересни.

« Отговор #1571 -: Май 09, 2009, 06:19:19 pm »
На покрива на отсрещната кооперация има малки гларусчета. Днес майкта ги учи да летят. Едното се беше качило на един комин, а тя го бутна с клюна си и то политна. Много са интересни.

Сладкиши  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #1572 -: Май 09, 2009, 06:27:28 pm »

Хахахаха,кат каза гларуси,та се сетих миналата година моя малкия като видя гларус във Варна рече:"Мамо,мамо,я,щъркел!" Смяхме се с Кабала с глас.А то милото,нали си мисли,че Варна е голяма като София,но не му минава през ума,че там също е море като в Созопол.И не може да вдене.Като е голям град,значи там не може да има гларуси и чайки.  ;D ;D ;D

« Отговор #1573 -: Май 09, 2009, 08:09:08 pm »
Здравейте,
искам да попитам дали някой от вас може да ми каже нещо за синастрията между мен и приятеля ми- много ме интересува, а не знам нищо по въпроса.
аз съм родена на 30.07.1985г. в Плевен, а той на 31.08.1972г. в Перник.
Благодаря ви предварително :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1574 -: Май 10, 2009, 12:23:59 am »
Lillie :
Синухе, откога ме сърби езика да те питам нещо...  Как тъй с транзитен Сатурн на АС все те избива на "грандомански" подписи? (слагам кавички, за да не се обидиш) На мен не ми пречат де, не искам да кажа нищо лошо, но много са големи и по-скоро бих ги свързала с някаква юпитерова вълна, а не сатурнова...

;D Ау ми от къде да знам  ??? :-[ ;D Сигурно наталния ми 5 дом надделява,все пак там ми е упр на АСЦ и обичам шаренийките.Пък и монитора ми е голям и подписа ми стои точно на един ред,изцяло е уплатнено празното пространство.Много се дразня от празнотата ,може пък Сатурн да иска да запълни празното с форма  ??? А нали наталният ми е във Везни-в знак на Венера... и в съвпад с Юпитер-та нищо чудно че са малко грандомански и екзотични  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1575 -: Май 10, 2009, 12:30:25 am »
Сигурно наталния ми 5 дом надделява,все пак там ми е упр на АСЦ и обичам шаренийките.

Да, ама и аз си имам цяло стълпотворение там, при това огнено, а пък не ми се отразява изобщо тъй...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1576 -: Май 10, 2009, 12:39:49 am »
Лили...,
сготви ли пилето днес??? ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1577 -: Май 10, 2009, 12:41:09 am »

Да, ама и аз си имам цяло стълпотворение там, при това огнено, а пък не ми се отразява изобщо тъй...  :-\

Нещо ти е гнила работата,да не е от удавения Марсчо Господарчо ?  И Диспозиторчо Нептунчо в 1 дом ;D :D  Шегичка  :)

Оф,няма да говоря много за себе си,но много често и аз се чудя от къде го вадя тоя огън,често задминавам приятели,които имат сума ти огнени планети,светила и асц даже ,по енергия и огненост,ма явно Марс съвпад упр на АСЦ при мен си казва тежката дума :-\ Нищо,че е във въздушен знак...абе той Водолея си е напаст,не се знае с какво ще те изненада и шокира,дори и това да е парадокс някакъв  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1578 -: Май 10, 2009, 01:30:57 pm »
Лили...,
сготви ли пилето днес??? ;D

Вече е почти изядено даже!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1579 -: Май 11, 2009, 09:18:37 am »
Лили, Сатурн му транзитира през Асц., ама Юпитер транз. през 5д и
щом и Марса и Мерка са там във Водолей, пък и подписа му е прекалено Нептунов, който е във водолей лонг, лонг тайм ....
на Сатурн му идва в повече този "Биг Мак" в 5 дом :)

Сунухе,начешахме си езиците,  дано имаш чувство за хумор :)

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...