Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849495 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:"Говорилня"
« Отговор #1580 -: Май 11, 2009, 01:27:41 pm »
Стреличке,имам чувство за хумор ама и така не видях нещо чак толкова  ;)

Само ще кажа,че Юпитер и Нептун са ми в 6ти дом,в 5 дом нищо не се подвизава.Тя за това Лили се чуди и мае, ма като се замисля май тия по-големите подписи ме привлякоха около Юпитеровото преминаване през Мерк/Марс т.е. на Юпитер в 5 дом,като Мерк е упр на АСЦ (подписа).Явно още държат влага или както се казва като видиш хубавото след това му свикваш  ;D

« Отговор #1581 -: Май 11, 2009, 03:02:04 pm »
верно бе, нали  и аз съм с асц. дева, как можах да сгреша дома, ех този ретро мерк отиде ни подредеността на кино :)

а подписите - новите по ме кефят от предишните  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #1582 -: Май 11, 2009, 06:53:52 pm »
Някои казват, че не е важен точно часът на раждане - когато бебето излиза, а трябва да се ичисли с няколко минути след това - например 10 минути след това, когато бебето си поемало за пръв път дъх. Вие какво мислите по този въпрос? Ако се гледа няколко минути след това може да се получи друг асцендент. Дали е възможно тогава, човек да е на границата на два асцендента и да взема и от двата?  :-\  :(

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1583 -: Май 11, 2009, 07:07:11 pm »
Дали е възможно тогава, човек да е на границата на два асцендента и да взема и от двата?  :-\  :(

Не.АСЦ е енергийна стрела и дори в последен градус се оцветява от знака през който преминава.Следващият знак може и да влияе,но като участващ в 1 дом,но не и да играе ролята на АСЦ,което е по-различно.

Важно е раждането,защото това е събитието-раждането на душата в материята,прекъсване на връзката с източника-в случая с майката,първоначалното обособяване като единица.А първата глътка въздух ако не е до 1-2 мин бебето го пиши умряло,къде ти 10 мин  :o ;)

Едит: Според една теория за торсионните излъчвания,бебето за 1ви път чрез мозъка си възприема космическите влияния самостоятелно ( в случая конкретното влияние на планетите),когато се отделя от организма на майката,където до тогава е бил все едно в изолатор.Не че и тогава плода не е възприемчив,но мозъка на майката и нейната енергийна система му дават вторична информация и енергия,тъй като тя играе ролята на ретранслатор.Така че и в този случай е важно отделянето,раждането.При това 1вият отпечатък на вселената върху мозъка е толкова силен,че остава за цял живот като основен модел.И тъй като това влияе и на разума на клетките,а съзнанието е в симбиоза с тях е толкова трудно да се преодолеят определени запечатани влияния.
« Последна редакция: Май 11, 2009, 07:18:01 pm от Синухе »

*

Skarlet

« Отговор #1584 -: Май 11, 2009, 08:43:39 pm »
Някои казват, че не е важен точно часът на раждане - когато бебето излиза, а трябва да се ичисли с няколко минути след това - например 10 минути след това, когато бебето си поемало за пръв път дъх. Вие какво мислите по този въпрос?

Helo,извинявай,но ти явно не си раждала.  ;) Ако бебето не е поело първата си глътка въздух до около минута,никой няма да чака 10 минути,за да я поеме само,защото ще умре. И ако започнем да правим хороскопите по този начин,то по-правилно би било да се направи според деня и часа на оплождането.Но това на практика е невъзможно и затова хороскоп се прави на базата на момента,в който бебето е извадено на бял свят и това се пише като час и минути на раждане.

*

Skarlet

« Отговор #1585 -: Май 11, 2009, 08:47:21 pm »
А първата глътка въздух ако не е до 1-2 мин бебето го пиши умряло,къде ти 10 мин  :o ;)

Извинявай,Синухе!  :) Аз отговорих без да прочета твоето мнение.  8)  После нека говорят,че астрологията била шарлатания.  ;) Пустата ми бързашка Луна.  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1586 -: Май 14, 2009, 06:47:51 pm »
За обичащите непретенциозни и спокойни места за почивка-едно място,в което си презареждам батериите.. ;D -   http://www.byalokamane.com  Китни полянки,гори за бродене,басейн,кокетни вилички,коне-всичко е супер..Единственото неудобство е пътят до там,но някак се изтрайва...Като прибавим в съседство тракийския култов храм,етно-хотела и винарната в Старосел,мястото е невероятно за уикенд..
« Последна редакция: Май 14, 2009, 06:54:05 pm от Mims »

« Отговор #1587 -: Май 15, 2009, 12:06:37 am »
Утре е последния ден на ретро Сатурна. Ураааа!  :) Айде лека нощ и приятни сънища...а не като моите  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1588 -: Май 15, 2009, 08:20:06 am »
не е ли на 17 май стационарно- ретро и до 21 май стационарен  в 14гр.54Дева
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Skarlet

« Отговор #1589 -: Май 15, 2009, 02:12:31 pm »
До 20 е стационарен, а от 21-ви- директен.

*

aiia

« Отговор #1590 -: Май 15, 2009, 02:18:00 pm »
Интересно, че моята натална венера е на 14гр. 55 в дева, а сатурн стига точно , ще постои и помисли няколко дена стационарен до 21 май и от там тръгва директен. Трябва да е знак  ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1591 -: Май 15, 2009, 05:38:54 pm »
абе хора, я кажете какво мислите за Краси Аврамов и "Илюжън" /мързи ме да пиша на латиница/... тази песен така ми е влязла под кожата, че не е истина  :P  има невероятен глас  ::)

не мога да разбера защо го плюят - толкова ли много завист има в тая държава  ???  в клипа има много насилие и не ми харесва това, ама и не зная за какво се пее в песента щото английският ми е потънал дълбоко в морето много отдавна  ;D ;D ;D

*

aiia

« Отговор #1592 -: Май 15, 2009, 07:22:57 pm »
Не знам дали коментарите са злобни, ама са обективни.
Говорим за оригиналност, песен която да е разтърсваща, различна и т.н.
Аз не видях такова нещо в песента на Аврамов. Че то Карамелия може да ни предстви 10000 пъти по-добре. Просто боза е песента на никому известния Аврамов. Целият конкурс е една боза.
Италианците да не са будали, изобщо не се занимават с подобни тъпотии като евровизия.
Много рядко ще се чуе ДОБРА песен.

*

Nebesna

« Отговор #1593 -: Май 15, 2009, 07:42:36 pm »
Не само песните на Аврамов, целият конкурс Евровизия е една боза. На мен също не ми допада стила на повечето изпълнители. Не ме грабват песните им.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1594 -: Май 15, 2009, 07:50:46 pm »
А аз днес цял ден слушам "Serebro" / тук  благодаря на Лили, че популяризира руска музика/.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

veshti4ka

« Отговор #1595 -: Май 15, 2009, 08:29:26 pm »
за мен лично песента "Илюжън" е страхотна. такъв глас се ражда веднъж на мнооооооооогооооо години. и песента звучи много "космично" някак си - просто не мога да го определя, но внася в душата ми невероятна палитра от страхотни усещания...

не съм слушала другите /пък и нямам намерение/, защото обикновено конкурсите не са обективни. мен ме възхити гласа му. сравнявам го с гласа на Таря Тюрюнен /бившата вокалистка на Найтуиш/ и на Сара Брайтман по чистота и височина. принципно аз съм дърт фен на хард рока и поради тази причина съм свикнала да слушам дрезгави гласове, но обожавам да слушам и опера, и инструментали /Бонд и Ванеса Мей/...

лично за мен няма любими изпълнители, а любими песни - определено "Илюжън" е една от любимите ми  ;D  просто ме подразни факта, че са взели да се заяждат за ориентация, къде бил живял досега и прочее простотии. не може ли просто всеки човек да потвърди или отрече пристрастие без да обижда в тая държава беееееееееееееее  :-\ :-X :'(

а за поп фолк изпълнителите ни мога да кажа само -  :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X  /бе що няма повръщащи емотикони тука бре  :P /.....

*

aiia

« Отговор #1596 -: Май 15, 2009, 08:41:27 pm »
Споменах в частност Камелия - Карамелия, а не цялата поп фолк гилдия.
Е добре, щом ви харесва илюжън слушайте... да видим на кое място ще се подредим  ;D

Освен това, то не е само да излезеш да изтраскаш песента, трябва да направиш впечетление със сценично поведние, да се харесаш, да завладееш сърцата на милиони.
Че то утре баба Пена може да излезе да изпее песен и да стане звезда евровизионна.

*

Skarlet

« Отговор #1597 -: Май 15, 2009, 11:30:17 pm »
Не само песните на Аврамов, целият конкурс Евровизия е една боза. На мен също не ми допада стила на повечето изпълнители. Не ме грабват песните им.

Защо, бозата не е лоша  :P Баница с боза - класика в жанра  :)

Оооох,бозица,бозица!!! Обичам я.  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1598 -: Май 16, 2009, 12:08:39 am »
Синухе,
 чудех се дали звездата  и асо жезли описват момента, в който се намираш?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1599 -: Май 16, 2009, 12:18:43 am »
Синухе,
 чудех се дали звездата  и асо жезли описват момента, в който се намираш?

А не просто ми харесват като карти ,както и самите картини както са ги нарисували в МААТ колодата. :)