Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850488 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:"Говорилня"
« Отговор #1600 -: Май 16, 2009, 12:22:13 am »
:) тази звезда и на мен ми допада
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1601 -: Май 16, 2009, 08:24:17 pm »
Да ви питам - вие обичате ли да знате края на книгата/филма, например, преди да сте го/я  прочели/гледали?

Аз от малка /и до днес/ като хвана книгата и обичам да прочета първо 2-3 последни страници  ;D На филмите обичам да знам края.

Мислила съм си даже, дали някога не съм живяла в близкия изток - те така пишат - от дясно на ляво и прелистват отзад напред.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #1602 -: Май 16, 2009, 09:07:28 pm »
Никога не съм почвала отзад напред. Само веднъж, един приключенско-изследователски роман, толкова ме погълна, че не ядох, не спах от нетърпение да разбера развръзката, и накрая отгърнах на последната глава, не за друго, а  защото не можах да заспя от любопитство. 

*

aiia

« Отговор #1603 -: Май 17, 2009, 12:47:02 am »
Асол, къде е красавеца Аврамов? Сега гледам евровизия гласуването, ама що ни няма нас? ???

« Отговор #1604 -: Май 17, 2009, 12:54:39 am »
След няколко счупени витрини под напора на фалцетите му той беше изпратен у дома още след предварителния кръг.  ;D

*

aiia

« Отговор #1605 -: Май 17, 2009, 12:55:41 am »
Сериозно ли? Какво се е случило с човека?? Я разкажете ...
Ама норвежците избиха рибата с тяхната пимба.

« Отговор #1606 -: Май 17, 2009, 12:56:29 am »
Не бе нищо не му се е случило. Такъв ми е хумура.  ;)  ;D

*

aiia

« Отговор #1607 -: Май 17, 2009, 12:59:20 am »
Ама що така викат като луди, не са таман тия хора. Не могат ли да се държат нормално. Имат много огън в наталните си карти сигурно. ???

*

aiia

« Отговор #1608 -: Май 17, 2009, 01:06:16 am »
:o Какво гласуване нашето от БГ де. Гърция ясна, ама другите ...

Не можах да ти схвана интимната мисъл нещо.  :o
Дай пак, напиши въпросът си.

*

Nebesna

« Отговор #1609 -: Май 17, 2009, 01:08:41 am »
Я, чуйте леля ви Алена колко е даровита....и скромна.
http://yasnovidci.btv.bg/bg/videos/view/59#video

*

Skarlet

« Отговор #1610 -: Май 17, 2009, 08:47:58 am »
Остави "скромността",но изказването че астрологията не може да предсказва,за мен е показател,че на някои хора им куца предсказателната астрология. Ще дам само за пример предсказанието на Уилям Лили за Лондонския пожар през 17 век,който е разрушил почти целия град,15 години преди това да се случи.

« Отговор #1611 -: Май 17, 2009, 09:46:52 am »
Тя верно се изхвърли с това "предсказване", но имаше предвид гадаене и съм съгласна това, че няма формула за подобни неща. А за пожара в Лондон - това по -скоро изключение, а не правило. Астролози има по цял свят, но очевидно не се случва често да се изказват по подобен начин за катаклизми или атентати. А пък личното ми мнение е, че дори да знаят едва ли някой ще им повярва. И досега ми е чудно как никой не "видя" срутването на двете кули в NY.

*

veshti4ka

« Отговор #1612 -: Май 17, 2009, 09:58:33 am »
абе едва ли не са го "видели" ама нали знаеш, че хората не вярват на такива неща - все едно да кажеш на някой мъж, че ще му увяхне "лалето"  ;D ;D ;D  ми че и той нема да ти повярва. та тия кулите близнаци си бяха като едно такова мъжко достойнство за американците и няма как да повярват, че някой ще посмее да им го "резне" ... та тъй де...

а пък за "леля" ти Алена предпочитам да си мълча, че имам голяма уста, а "леля" ти хич не ми е на сърце  ;D

« Отговор #1613 -: Май 17, 2009, 10:09:04 am »
Добре де, колко от вас ЗНАЯТ, ама наистина днаят поне 4-5 важни събития в следващите 20 години от живота си?! Да дефинирам важни събития - раждане на деца, смърт на най-близки роднини, злопулуки водещи до инвалидност или смърт. Аз не вярвам, че има САМО едно единствено дефинирано бъдеще! В този смисъл - не може да се предсказва.

*

veshti4ka

« Отговор #1614 -: Май 17, 2009, 10:17:47 am »
виж сега има неща, които просто ЗНАЯ, че ще се случат в живота ми и никой не може да ме убеди в противното. това не го казвам заради солари и т.н. а просто това е едно вътрешно мое знание, което не подлежи на съмнения. има неща, които съм ги казала преди години, че ще се случат и те в момента СЕ случват.

сега, съвсем друг е въпроса, че е напълно възможно да съм КОДИРАЛА бъдещето с мисловни импулси и по този начин да съм затворила веригата на събитията до случващото се в момента - не отричам и този факт. но принципно онзи вътрешен глас наречен интуиция е единственият верен глас вътре в нас и аз си се водя по него...

аааа и дан забравя - и аз първо се ровя в края на книгата и след това я започвам от началото  ;D ;D ;D  ама моя близнашкия Марс в 3 дом си е такъв - не трае хич  ;D ;D ;D

« Отговор #1615 -: Май 17, 2009, 10:29:42 am »
сега, съвсем друг е въпроса, че е напълно възможно да съм КОДИРАЛА бъдещето с мисловни импулси и по този начин да съм затворила веригата на събитията до случващото се в момента - не отричам и този факт. но принципно онзи вътрешен глас наречен интуиция е единственият верен глас вътре в нас и аз си се водя по него...

Докато се оправдаваме с ретро Мерка тези дни си мисля за авто сугестията. Когато правих застраховката ЗНАЕХ, че ще я оплескат, но трябваше да спазя срока. Не взех с мен старата полица, защото друг път тяхното копие е вече приготвено. Програмата им не тръгна и не намериха старата ми полица дори и в компа им. Сега ще съм на тръни една година.

НА 30.04 /преди празниците/ в работата стана страхотен скандал с едно рекламно издание, което беше по вина на колежката ми, но касае моята работа. От тогава си представям /ама все едно ми е е случило/ как тя идва ими обяснява, че ще я уволнят. Е в петък / 15.05/ точно това се случи. Тя очевидно не се сдържа да дойде да се обяснява, как ако я няма след един месец, това ще е заради този случай. И сега се чудя - аз визуализирайки сцената, предизвикала ли съм я или просто хората са ми лесно предвидими и няма какво толкова да се гадае около поведението им.

И друг път ми се е случвала подобна визуализация и не съм могла да си отговоря на този въпрос.

*

veshti4ka

« Отговор #1616 -: Май 17, 2009, 10:38:10 am »
  И сега се чудя - аз визуализирайки сцената, предизвикала ли съм я или просто хората са ми лесно предвидими и няма какво толкова да се гадае около поведението им.

И друг път ми се е случвала подобна визуализация и не съм могла да си отговоря на този въпрос.

не си я предизвикала ти - освен ако трайно не визиуализираш дадена ситуация - това се нарича кодиране! но понякога човек улавя дадени сигнали и ги интерпретира чрез своето си съзнание и тези сигнали може да са свързани с нас, с нашето обкръжение или близки хора. така си е и е нещо нормално. не се обвинявай, че може ти да си предизвикала нещо, защото всеки човек САМ си гради живота. в случая просто си уловила нейните сигнали и ако тя го е предчувствала предварително - явно си уловила нейно предчувствие  ;)

а че напоследък хората са станали лесно предвидими - то е ясно  ;D ;D ;D

« Отговор #1617 -: Май 17, 2009, 12:33:41 pm »
Това за кодирането си много права. Аз обаче го свързвам по-скоро с изговарянето, но пък става и с мисъл, ако е системно. Неща, кото не искам нито да се знаят, нито да се предполагат от хората, а и са мен самата, не ги изговарям.

*

veshti4ka

« Отговор #1618 -: Май 17, 2009, 12:38:28 pm »
хъммм според мен кодиране става и с мисъл, и с изговаряне - нали има такава поговорка "казана дума - хвърлен камък"  ;)  но тук става въпрос за насочена нарочно мисъл и системното и повтаряне...

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1619 -: Май 17, 2009, 03:04:11 pm »
Това за кодирането си много права. Аз обаче го свързвам по-скоро с изговарянето, но пък става и с мисъл, ако е системно. Неща, кото не искам нито да се знаят, нито да се предполагат от хората, а и са мен самата, не ги изговарям.
                                                                                                                                                                                          Аз пък си мисля,че самата мисъл е по-важна,вербализацията не е от значение..Имам богат горчив опит с "оживели" лоши мисли и то не системни,а "помислени" веднъж само и реализирали се за кратко време..Затова си мисля сами хубави нещица..