Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850084 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:"Говорилня"
« Отговор #1720 -: Май 24, 2009, 09:28:03 pm »

Ти от Бургас ли си? ;D Що не каза по-рано?!..Божееее... ;D
Само за потоп нема да ми говориш,че не знам къде ще се крием. ;D

Да. И вече ти намекнах поне  ;D Ето:

А с теб Мия може да се засечем я из Бургас,я из Странджата особено лятото  ;D

Може,може.... ;D

Е да...,това си го спомням доста добре,но мислех,че просто идваш тук лятото. :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1721 -: Май 24, 2009, 09:49:55 pm »
Не,имах предвид че ходя в Странджа лятото,иначе обикновено съм си тука  ;)

*

Nebesna

« Отговор #1722 -: Май 24, 2009, 10:25:19 pm »
Аз си нямах работа да й кажа на Вещичка какво съм прочела преди 10-на години/когато сте ходили прави още под масата  ;D/ в едно списание.Една ясновидка беше предрекла,че морето щяло да стигне до Пловдив.Не мога да го забравя и до ден днешен.Толкова ме уплаши.Та,нормално е един изпитан страх от чутото,да го преживее и на сън.

Направо ще ме уморите от смях. По време на терциера, когато морското ниво е било със 100 м. по-високо от днешното морето е стигало едва до Шумен. Тази "ясновидка", не я зная коя е, ама да вземе да се пообразова малко....А Рибите, че са лесно внушаеми, то е ясно.
« Последна редакция: Май 24, 2009, 10:47:47 pm от Небесна »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1723 -: Май 24, 2009, 10:28:44 pm »
Аз пък вдигнах кръвно по едно време... ;D

*

Nebesna

« Отговор #1724 -: Май 24, 2009, 10:43:37 pm »
Аз пък вдигнах кръвно по едно време... ;D

Мия, недей, така бе момиче! Ще вземеш да се гътнеш "преди края на света". Гледай с по-критично око на такива изказвания....и ако това те натоварва, не е нужно да спориш....особено с тази чувствителна Луна в Риби.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1725 -: Май 24, 2009, 10:55:35 pm »
Ами аз,защото така гледам,за това се ядосвам. ;D С тази Луна в Рибиии...,мека Мария,само къде разлайвам кучетата и се тормозя. :D

« Отговор #1726 -: Май 24, 2009, 11:51:44 pm »
Eй, честит 24-ти май! Винаги да бдите над знанията и словото!  :)

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1727 -: Май 25, 2009, 12:12:54 am »
Днес усетих леко разклащане, но понякога ми се случва да усещам несъществуващи - усещане за поклащане на стола или пък леко разтърсване, докато лежа.
Наскоро си мислех за земетресение, но си спомням и един стар неприятен сън - сънувах, че се събуждам около 4:30 през нощта от страхотно земетресение, всичко се тресе, и бегом по чехли и пижама пред блока.

П.П.: Някои от фалшивите усещания за поклащане бих могъл да обясня с моментно ниско кръвно налягане или по-ниска кръвна захар поради глад, но не всички. Разтърсването в легнало състояние пък може да се дължи на мускулен тремор.  ;D
« Последна редакция: Май 25, 2009, 12:21:13 am от ka »

« Отговор #1728 -: Май 25, 2009, 08:35:20 am »
епицентъра на снощното земетресение е във Валандово,Македония близо до Петрич в 22:40 се усети и второ доста силничко в София 4,4 по Рихтер,
в областа на Кресненското дефиле има срутване на земна маса и пътя е бил ограничен за преминаване ... ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1729 -: Май 25, 2009, 02:55:07 pm »
Вчера ми казаха,че някой астролог казал,че до 29ти много хора може да се изцелят от болести чрез вяра или нещо такова,звездите го давали.Ми гледам -сигурно е имал предвид съвпада на Нептун,Хирон и Юпитер.А до 29ти е вероятно защото Нептун тогава тръгва ретро,но то този съвпад ще си е и след това актуален .Да видим-то този съвпад на световно ниво доста дава и това също,само трябва да се възползваме от него.От горе на всичко на мен ми е в 6 дом и ми прави полусекстил със Слънцето  ;D

« Отговор #1730 -: Май 25, 2009, 03:08:59 pm »
Вчера ми казаха,че някой астролог казал,че до 29ти много хора може да се изцелят от болести чрез вяра или нещо такова,звездите го давали.Ми гледам -сигурно е имал предвид съвпада на Нептун,Хирон и Юпитер.А до 29ти е вероятно защото Нептун тогава тръгва ретро,но то този съвпад ще си е и след това актуален .Да видим-то този съвпад на световно ниво доста дава и това също,само трябва да се възползваме от него.От горе на всичко на мен ми е в 6 дом и ми прави полусекстил със Слънцето  ;D

:) - Ооооо, аз трябва да съм щастливка тогава, в момента са в съвпад с МС, Луна и СЛВ. Значи ако моделирам в съзнанието си физическото си тяло, здраво, чисто избавено от всякакви шлаки, отрови и тем подобни, значи може и да се случи  ;D.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1731 -: Май 25, 2009, 03:25:10 pm »
Напълно възможно е-съзнанието може всичко,още повече с лек хелп от планетните енергии  ;)

И аз точно това си викам,то нещата стават поне с някакво усилие-тия дни ще се занимавам активно със визуализация, пък после ще видим резултатите  :)

« Отговор #1732 -: Май 25, 2009, 04:30:57 pm »
Да видим-то този съвпад на световно ниво доста дава и това също,само трябва да се възползваме от него.От горе на всичко на мен ми е в 6 дом и ми прави полусекстил със Слънцето  ;D

не знам колко и какво дава, но при мой познат съвпада Нептун/Юпитер Вд. е точно върху нат. Меркурий/ упр. на Дсц/ и в точна опозиция на нат.Сатурн съвсем е изпушил, загубил си е разума и предприе точно на стационарен Сатурн стъпка да напусне най- ценното в живота на човек,
ума не ми го побира, толкова неочаквано - тр. уран квадрат юпитер 7 дом
още съм в шок от новината.... :o

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1733 -: Май 25, 2009, 05:31:48 pm »
Не разбрах какво е станало с познатият ти-самоубил ли се е или е напуснал някой?

Излишно е да повтарям,защото и ти го знаеш,че всяка планета си дава плюс и минус влияние,а що се отнася до висшите планети каквато е Нептун-обикновено за едно по неразвито съзнание,те могат да бъдат смазващи и за това се твърди,че обикновено действат отрицателно.За да се стигне до висшият им потенциал трябва да се спази закона за енергийния резонанс-т.е. съзнанието да вибрира на нужното ниво.Нормално е Нептун да даде голяма заблуда,хаос в ума и преценките в съвпад с Меркурий при едно не силно или извисено съзнание (макар че всеки може да мине през една такава проверка,но работата е там че за някои ще си остане просто такава,а не препъни камък),докато за друго това може да е време на духовен ръст,на виждане на цялото,на вдъхновение  и т.н.Между другото Юпитер има свойството да раздува нещата,та със съвпад на Меркурий може човека да си е мислил,че е видял цялата картинка на нещата (или просто да я е видял наистина за себе си и живота си) и това да го е хвърлило в паника или друго покрай Нептун-но персоналната реакция зависи от нивото на съзнанието.Планетите само активират определени процеси.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1734 -: Май 25, 2009, 05:58:58 pm »
Не знам дали е до развиване на съзнание, преработване по определени начини в зависимост от съзнанието, понякога нещо просто се случва без да го търсиш, мислиш ... :)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1735 -: Май 25, 2009, 06:08:28 pm »
Да ,има неща които се случват по принцип,но едно посягане на живота или каквото и да е там което зависи от свободната воля,не е просто случка,при условие че ние сме активният и съзнателен фактор.

« Отговор #1736 -: Май 25, 2009, 07:54:03 pm »
не можеш да постигнеш свобода без да си отработил Сатурна си, не можеш да се рееш в облаците и да изпитваш чувството на освободеност без да си стъпил здраво на земята, без да имаш фундамента, върху който да стъпиш и ако прекрачиш границите на Сатурн неподготвен, то енергийте на висшите планети могат да бъдат крайно разрушителни....

« Отговор #1737 -: Май 25, 2009, 11:08:17 pm »
Чухте ли сега вица при Слави? Разказвам го по диагонала:

Предават то ТВ стъпването на Луната. Нийл Армстронг казва: "това е една голяма стъпка за човечеството..." и тук предаването прекъсва за два часа. Приблизително толкова е било необходимо на другите два астронавта да обезвредят руската мина, на който стъпва Армстронг и да изчегъртат надписа "Добро пожаловать"  ;D   ;D  ;D  ;D
Отдавна не се съм се хилила така!
« Последна редакция: Май 25, 2009, 11:32:09 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1738 -: Май 25, 2009, 11:35:13 pm »
не можеш да постигнеш свобода без да си отработил Сатурна си, не можеш да се рееш в облаците и да изпитваш чувството на освободеност без да си стъпил здраво на земята, без да имаш фундамента, върху който да стъпиш и ако прекрачиш границите на Сатурн неподготвен, то енергийте на висшите планети могат да бъдат крайно разрушителни....

Струва ми се, че се сещам чии са тези думи...  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #1739 -: Май 26, 2009, 12:10:44 am »

И как се отработва Сатрун?  ;)  ::)