Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849608 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #1780 -: Май 31, 2009, 01:01:30 pm »
Ще кажете ли нещо за квадратурата Венера-Уран? Виждам, че това е доста лош аспект. Лош най-вече по отношение на чувствата, които човека изпитва.

И по ваши лични наблюдения вярно ли е, че Уран при тази квадратура може да доведе до извращаване на чувствата и до желание за експерименти, най-вече в областта на секса?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1781 -: Май 31, 2009, 01:07:22 pm »
Уран/Венера- shit happens :P    Това може да е едно често проявление  ;D

Виж при Уран има възможности за крайности,нестандартни вкусове,шокиращи прояви и т.н.,но не всяко съзнание проявява именно тази страна на нещата.Други може да държат да правят всичко по свой стил,да са оригинални, свободни или трудно привързващи се.Но за целта се гледат и знаците и другите аспекти към тези планети.

« Отговор #1782 -: Май 31, 2009, 01:19:29 pm »
Познавам една Дева със съвпад на Венера и Уран във Везни - по-скучен човек не познавам  :-\. Толкова й липсваше въображение, че даже сватбената й рокля беше като на супердебелата й приятелка, а тя е фина  като статуйка и на нейната фигура би седяло каквото и да било добре.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1783 -: Май 31, 2009, 01:26:26 pm »
Истина е,че съвпада Венера/Уран може да те изненада по всякакъв начин-от безвкусица до непукизъм или нещо друго.
Важното е че с нещо ще се отличават във вкуса си,нещо "странно" трябва да има.Или просто да са "студени във любовта".Толкова много възможности има все пак  ;)

*

Helo

« Отговор #1784 -: Май 31, 2009, 01:55:52 pm »

Виж при Уран има възможности за крайности,нестандартни вкусове,шокиращи прояви и т.н.,но не всяко съзнание проявява именно тази страна на нещата.Други може да държат да правят всичко по свой стил,да са оригинални, свободни или трудно привързващи се.Но за целта се гледат и знаците и другите аспекти към тези планети.

Другите аспекти при този човек също показват доста проблеми с чувствата. Например - Луна в Козирог, Венерата, която е в Козирог е в квадратура и със Сатурн и с Уран. Тригон Венера-Юпитер също допълва някои неща, по отношение на чувствата.

Какво ще кажете за такъв човек? Явно не признава собствените си чувства дори и пред себе си.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1785 -: Май 31, 2009, 02:03:35 pm »
Напълно е възможно-или си ги признава,но му е трудно да ги сподели,да ги оформи материално или адекватно.С Луна и Венера в Козирог забрави да е от бързаците-ще му трябва много време преди да се привърже към някой,при това трябва да му създава чувство за сигурност и стабилност.Обикновено такива Луна и Венера само след сериозно обвързване и дълготраен контакт,са способни да разкрият истинските си чувства и отношение.Или просто изискват повече време въобще да възникнат  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #1786 -: Май 31, 2009, 05:21:01 pm »

алоуууууууууу Земята вика Сириус  :P я да не злословиш тъй бре... имам си го тоя квадрат цял животец, че и във взаимна рецепция са за капак... тъй кат гледам - да, дава и нестандартни неща /ама за другите не за мене  ;D ;D ;D /... за мен всичко си е нормално  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1787 -: Май 31, 2009, 06:58:00 pm »
Е то е ясно,че в отношението му е цаката,но това не значи че шитове или шокове на са ставали като събития във връзките,н'ъл тъй  ::)

*

Helo

« Отговор #1788 -: Май 31, 2009, 07:05:53 pm »
Е то е ясно,че в отношението му е цаката,но това не значи че шитове или шокове на са ставали като събития във връзките,н'ъл тъй  ::)

Синухе, я ми разкажи какво става при връзките на хората с тази квадратура. Много ме интересува. Ти явно имаш опит в това отношение.  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1789 -: Май 31, 2009, 07:10:11 pm »
Опит нямам слава богу (ако не броим доста Водолейски Венери ),но имам наблюдения.Ми не се гледа само един аспект за да се каже всичко,но ти вече не се ли научи да тълкуваш аспекти,че само подпитваш?  ::)

Обикновено такива хора изненадват себе си и околните си с избора си на това какво ценят или обичат т.е. ако логиката ти казва нещо за него,най-вероятно той ще направи точно обратното или ако очакваш то да стане по негова инициатива в определен момент,то ще е в друг  ;D Хайде,стига ти ключенца,напъни го това сивото дето ти вибрира в главицата  :P

« Отговор #1790 -: Май 31, 2009, 10:39:03 pm »
А бе Марая изчезна ли или се готви за избори  ;D?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1791 -: Май 31, 2009, 10:40:11 pm »
Предполагам...
Нали искаше да се пробва в политиката.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1792 -: Юни 02, 2009, 02:37:16 pm »
А бе Марая изчезна ли или се готви за избори  ;D?

;D ;D ;D, ей мъ на.....!гнусно и мръсно е в политическата кочина.отвратена съм и прекалено мотивирана да кажа край на всяка политика. ;D

сетила си се за мен! :)да не ви липсва личната ми драма ;D ;D ;D ;D?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1793 -: Юни 02, 2009, 07:02:39 pm »
Малиййй, шЪ'сЪ издавим, бре!  :D

« Отговор #1794 -: Юни 03, 2009, 09:08:53 pm »
ДНес е само сряда, а около мен хората говорят как изведнъж ежедневието им се е разбързало  :).  Аз съм като зашеметена. Усеща се директният Меркурий.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1795 -: Юни 04, 2009, 08:52:43 am »

*

Helo

« Отговор #1796 -: Юни 04, 2009, 11:10:52 pm »
Знаете ли каква е географската дължина и ширина на град Русе, въобще, откъде да открия. Какво да попълня на Longitude и Latitude. И каква е времевата зона на България? Прочетох от едно място, че на Time Zone за българия е + 02. ???  ???

За София разбрах, че е Sofia 42° 42' N     23° 20' E, ама за Русе каква е?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1797 -: Юни 04, 2009, 11:15:04 pm »
Ако нямаш програма,влез в astro.com и като въведеш Русе -координатите ще ти излязат.

*

Helo

« Отговор #1798 -: Юни 04, 2009, 11:37:32 pm »
Ако нямаш програма,влез в astro.com и като въведеш Русе -координатите ще ти излязат.

Къде по-точно да го въведа, че сега гледах, ама не можах да намеря?  ???

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1799 -: Юни 05, 2009, 07:06:18 am »
 Здравей Helo, може вече да си открила координатите  на гр.Русе, но за всеки случай ще напиша. 43 N50 и 25 Е57. Много интересно в astro.com данните са на името на Русчук, което е старото име на Русе.  Може и затова да не си го открила. Аз иначе за по бързо изписвам в Гугъл  географски координати и града. Може да пробваш.