Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850470 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #1800 -: Юни 05, 2009, 10:14:37 am »
Здравей Helo, може вече да си открила координатите  на гр.Русе, но за всеки случай ще напиша. 43 N50 и 25 Е57. Много интересно в astro.com данните са на името на Русчук, което е старото име на Русе.  Може и затова да не си го открила. Аз иначе за по бързо изписвам в Гугъл  географски координати и града. Може да пробваш.

Да, благодаря! Сега и аз го открих като написах географски координати в Гугъл. Ама в astro.com така и не го открих. Аз знам кое е старото име на Русе, ама в този сайт нещо не можах да го открия.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1801 -: Юни 05, 2009, 10:23:51 am »
astro.com автоматично зарежда координатите, след като напишеш името на града (Ruse). Може затова да няма база данни.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1802 -: Юни 05, 2009, 06:46:17 pm »
Урааааааааа! ;D
След едноседмични мъки влязох тук най -накрая и то с линк,пратен от приятелка..Ни с Гугъл,ни с мугъл ставаше..
Кво беше това чудо,не зная...
Бъбреците по кои планети/знаци/транзити се гледат?Чакам едносантиметров камък всеки момент да се яви на бял свят,ама нещо се е закучил пустият..С тоя пълен 8-ми дом от соларния няма да се учудя и до  рязане да се стигне.. :'(

*

Nebesna

« Отговор #1803 -: Юни 05, 2009, 07:18:41 pm »
Урааааааааа! ;D
След едноседмични мъки влязох тук най -накрая и то с линк,пратен от приятелка..Ни с Гугъл,ни с мугъл ставаше..
Бъбреците по кои планети/знаци/транзити се гледат?Чакам едносантиметров камък всеки момент да се яви на бял свят,ама нещо се е закучил пустият..С тоя пълен 8-ми дом от соларния няма да се учудя и до  рязане да се стигне.. :'(

Бъбреците май са по Везни. А за какво ти е операция...има по-съвременни методи. Разбиват ги с лазер.

« Отговор #1804 -: Юни 05, 2009, 07:40:01 pm »
Урааааааааа! ;D
Вземи си да пиеш чай от вишневи дръжки,много помага.Натовареният осми го отработи по друг начин ;)

*

Инти

• 2068
« Отговор #1805 -: Юни 07, 2009, 10:04:28 am »
Можех да избегна ужасната сцена и побоя, моят астролог ме посъвенва да не се срещам с Крис поне до рождения ми ден, признала обезобразената певица Риан пред адвокатите си. Звездата била застрашена в периода на т.нар. Сатурнова дупка от остри конфликти с нейния две години по-млад партньор, известният рапър Крис Браун. Тя обаче не се съобразила с астрологичната препоръка и вместо да присъства заедно с него на 51-та церемония за връчване на наградите Грами, се оказала пребита в болница с разцепени усни, синини и оттоци по лицето и кръвонасядания по цялото тяло.

« Отговор #1806 -: Юни 10, 2009, 09:34:00 am »
Обръщам се към момичетата ,които правят преводите тези дни с молба да ме извинят ,че ще намаля темповете си на работа .
От миналата седмица се чувствам много зле , с висока температура съм и лекарите не могат да установят причините . Има вероятност да ме вземат в болница за наблюдение ,но още не е ясно дали ще го направят. Сестра ми обеща ако се наложи да ме замести ,но тя е с ограничени възможности към време .

Отново моля за извинение и предварително ви благодаря за труда ,който полагате,както и за проявеното разбиране !

*

AH

• 2201
« Отговор #1807 -: Юни 10, 2009, 10:38:39 am »
Обръщам се към момичетата ,които правят преводите тези дни с молба да ме извинят ,че ще намаля темповете си на работа .
От миналата седмица се чувствам много зле , с висока температура съм и лекарите не могат да установят причините . Има вероятност да ме вземат в болница за наблюдение ,но още не е ясно дали ще го направят. Сестра ми обеща ако се наложи да ме замести ,но тя е с ограничени възможности към време .

Отново моля за извинение и предварително ви благодаря за труда ,който полагате,както и за проявеното разбиране !

сети се за минала ситуация или заболяване, което сега трябва да лекуваш по различен начин.
Нещата не опират до лекуващия лекар, а до теб - не е точно хронично и сега обострено, а по-скоро функционално и дори широскоспектърно лечение може да има ефект.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1808 -: Юни 10, 2009, 11:27:35 am »

Ей,Док,може да се засечем някъде по болниците с теб... :)Бързо диагностициране и още по-бързо оздравяване!
Ако има нещо за превод от руски,имай ме предвид.. ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1809 -: Юни 10, 2009, 01:27:23 pm »
Докторе да се оправяш !  ;)

И къде забегна оная снаха от към рожденния ти ден,да те излекува малко  :P

« Отговор #1810 -: Юни 10, 2009, 05:21:25 pm »
сети се за минала ситуация или заболяване, което сега трябва да лекуваш по различен начин.
Нещата не опират до лекуващия лекар, а до теб - не е точно хронично и сега обострено, а по-скоро функционално и дори широскоспектърно лечение може да има ефект.
Дано нещата да опират до това ,че взех да се притеснявам да не направя втори удар покрай температурата ,тоя съвпад на Юпито ,Нептун и Хирон ми прави тригон със съвпада  на Марс и Сатурн ,а в същото време и секстил към Слънцето ,което ми е управител на шести . Дали от това ,че вече един път преживях парализа си вкарвам разни акъли не знам ,но ми е напънато . В момента въпросния съвпад ми шари из дванадесети дом ,но е и близо до АСЦ .Верно е в различен знак ,но е само на девет градуса от АСЦ.

« Отговор #1811 -: Юни 10, 2009, 05:30:33 pm »
Докторе да се оправяш !  ;)

И къде забегна оная снаха от към рожденния ти ден,да те излекува малко  :P

Абе те кандидат жените не се задържат дълго . Последната забегна при най-добрия ми приятел ;D ;D ;D
Пречи ми  съвпада Венера и Юпи дето е в квадрат с Нептун  ,голям оптимист съм по отношение на противоположния пол ,толкова в розово ги виждам ,че чак си се чудя ;) ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1812 -: Юни 10, 2009, 05:37:36 pm »
Док, запазил си ведрото си чувство  ;D, това е добре. Може би имаш нужда от малко почивка и да намалиш темпото.

« Отговор #1813 -: Юни 10, 2009, 05:56:38 pm »
 ;D ;D ;D Щях да кажа ,че ще си почивам като изляза в пенсия ,но после се сетих ,че вече съм пенсионер ;D ;D ;D ;D ;D

Имах предвид възрастта за пенсия ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1814 -: Юни 10, 2009, 06:00:06 pm »
Що така? Почивката е готино нещо, само да можеше да ме видиш как се забавлявам последните дни  ;D

« Отговор #1815 -: Юни 10, 2009, 06:05:16 pm »
Докторче, дай да дойдем да те лекуваме с целувки  :P Шъ даде резултат, да знаеш!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1816 -: Юни 10, 2009, 06:08:50 pm »
Що така? Почивката е готино нещо, само да можеше да ме видиш как се забавлявам последните дни  ;D
Най-добре си почивам на бързи обороти.
Така както си го написала ми идва на ум ,че ще имаш нужда да отмаряш от почивката  :P ;D

« Отговор #1817 -: Юни 10, 2009, 06:11:19 pm »
Докторче, дай да дойдем да те лекуваме с целувки  :P Шъ даде резултат, да знаеш!
Много съм влюбчив  :P и може да доведе до неприятни резултати  ;D ;D ;D
Искаш да изживея някоя несподелена лИбоФ ли ? ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1818 -: Юни 10, 2009, 06:16:42 pm »
А не, въобще не си разбрал правилно  ;D, всъщност не разбирам какво имаш предвид  :P.
Не знам дали се шеегуваш за бързите обороти или наистина мислиш така. Вероятно си сериозен, като се има предвид, че си Овне. Имам си едно подобно чудо вкъщи. Ако знаеш колко години му трябваха да разбере, че в събота и неделя например може да се спи до 9 часа, не е нужно да ставаш в 6:30 и други такива дреболии.

« Отговор #1819 -: Юни 10, 2009, 06:28:08 pm »
Ай,ай ......... как е взело да си губи времето в сън  :o ;D