Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849236 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:"Говорилня"
« Отговор #1820 -: Юни 10, 2009, 06:33:46 pm »
Ай,ай ......... как е взело да си губи времето в сън  :o ;D
То е почти на 37 години  ;D   
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1821 -: Юни 10, 2009, 09:17:22 pm »
Измислих по-бърз начин за превод, можете да го пробвате, ако разбира се не съм последната, която се е сетила.  ;D

Копвате текста в преводача на Гугъл, после само коригирате и изглаждате. Малко по-трудно се оформят смислени изречения, но не е невъзможно. Утре на свежо ще си проверявам  творенията за композита.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

veshti4ka

« Отговор #1822 -: Юни 10, 2009, 09:25:16 pm »
Док, да вземеш да се оправяш бързо  :)  никакви температури в тая жега  ;)

« Отговор #1823 -: Юни 11, 2009, 08:35:54 am »
Док,
много позитивни пожелания за твоето бързо възтановяване, и не се опъвай остави енергията да си  свърши своето :)виж колко хора ти я пращат
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1824 -: Юни 11, 2009, 08:59:20 am »
Ако щете вярвайте ,но днес за пръв път от седмица съм с ниска температура  ??? .
Няма обяснение ,защото до вчера поддържах около 38,9 / 39,5 . Снощи заспах и не съм вземал лекарства ,които да я съборят , а тази сутрин термометъра отчете 37 и 2 .

П.п Изкарах направо скоростна диета . Свалих 10 кг и сега се кандидатирам за манекен на Бухенвалд  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1825 -: Юни 11, 2009, 09:19:31 am »

П.п Изкарах направо скоростна диета . Свалих 10 кг и сега се кандидатирам за манекен на Бухенвалд  ;D ;D ;D

Добре е,че се оправяш  :)

Абе на кой градус ти беше АСЦ- да не би Сатурна да ти прави опозиция към него или някоя планета в 1 дом,че такова сваляне на килца си е баш по Сатурн ?  ???   (че картата ти ми е май на другия комп ,а сега ме мързи да го включвам)

*

AH

• 2201
« Отговор #1826 -: Юни 11, 2009, 09:24:15 am »
Ако щете вярвайте ,но днес за пръв път от седмица съм с ниска температура  ??? .
Няма обяснение ,защото до вчера поддържах около 38,9 / 39,5 . Снощи заспах и не съм вземал лекарства ,които да я съборят , а тази сутрин термометъра отчете 37 и 2 .

Магията на мисли и думи – благодатно поле за изследване ;D
Групова изява на висш Сатурн- като се свърши нещо във физическия свят прилича на чудо ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1827 -: Юни 11, 2009, 09:27:14 am »
На мен пък вчера всички ми казаха,че съм напълняла.Направо се депресирах на тази тема.Не зная как ще ги свалям тези килограми.Те не са много,но все пак... :-[
Скарлетина хубаво ми каза,че съм предразположена,ама аз като не вярвах... :-[

*

Helo

« Отговор #1828 -: Юни 11, 2009, 11:47:03 am »
На мен пък вчера всички ми казаха,че съм напълняла.Направо се депресирах на тази тема.Не зная как ще ги свалям тези килограми.Те не са много,но все пак... :-[
Скарлетина хубаво ми каза,че съм предразположена,ама аз като не вярвах... :-[

Може да е защото си яла повече - ти си знаеш. А може да е и от отрицателно самовнушение, след като Скарлет ти е казала, че си много склонна към напълняване и ти следвала (може и несъзнателно) това, което "трябва" да се случи.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #1829 -: Юни 11, 2009, 12:01:38 pm »

Ето това са хубави новини! Пожелавам ти до вечерта съвсем да я няма, а утре (и за напред) да си като нов!  ;D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1830 -: Юни 11, 2009, 12:12:51 pm »
Баш си е от храната...На обяд кръчмичка с колеги,вечер пак...Мезенца,бирички.Изведнъж ми проличаха килцата.Сега се чудя как да ги сваля,а и съм с ниско кръвно,става ми лошо,когато не ям.  :D
« Последна редакция: Юни 11, 2009, 12:24:14 pm от Мia21 »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1831 -: Юни 11, 2009, 05:13:06 pm »
Е,че за асц . Рак вариацията в килцата е основен момент..Аз неусетно станах 48 от хиперактивност на всяко ниво  напоследък и май ще правя компания на Док,заприличах на тапициран скелет :'(..Забелязала съм,че при мен сваляне/качване основно се дължат на задържането на течности в организма ,не толкова на тлъстинките и съм жива камила-зимата не пия нищо почти,само през топлите месеци ,но и тогава не мога да се наливам с препоръчителните 2-3 литра..Някак инстинктивно явно организма не ще много водица..Та ,посещавайки лекаря-хомеопат,разбрах,че точно това ограничаване на течности ме е докарало до болежките,дето ги имам.. Сега се наливам с каквото мога,ама пък взе да ми се гади от храна...Шантава работа,непознато чуство ми е липсата на апетит и хапването по веднъж на ден,ама е факт..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1832 -: Юни 11, 2009, 06:11:34 pm »
Някой гледа ли новините по ТВ2 под надслов "Бойко Борисов в сатурнова дупка"?
Много се смях...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1833 -: Юни 11, 2009, 06:23:25 pm »
Ауууу, и затова ли си счупи крачето ;D?   Някъде гледах, че транзитен Сатурн му прави квадрат на Слънцето  :-[.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

malina

« Отговор #1834 -: Юни 11, 2009, 06:24:06 pm »
аз пък много се смях на кармичния му хороскоп - В предишния си живот той е бил самовлюбен рицар. ..   :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1835 -: Юни 11, 2009, 06:32:52 pm »
аз пък много се смях на кармичния му хороскоп - В предишния си живот той е бил самовлюбен рицар. ..   :P

Хм,да няма ЮЛВ в Овен или Марс съвпад възела ?  ::)

Сега пък аз докато си дирих карамфили,разбрах че карамфил на английски е carnation???

Още като видях думата и си викам-трябва да има нещо общо с инкарнация  ;D

И хоп ето я етимологията на думата от уикипедия:

"Some scholars believe that the name "carnation" comes from "coronation" or "corone" (flower garlands), as it was one of the flowers used in Greek ceremonial crowns. Others think the name stems from the Latin "caro" (genitive "carnis") (flesh), which refers to the original colour of the flower, or incarnatio (incarnation), which refers to the incarnation of God made flesh."

Я ся де ,кое от всичкото,някой да има повече инфо?  :-\ ;D

*

malina

« Отговор #1836 -: Юни 11, 2009, 07:32:59 pm »
Хм,да няма ЮЛВ в Овен или Марс съвпад възела ?  ::)

хех., дали и моя ЮЛВ в Овен означава, че съм била самовлюбена?! или може би рицарка?!  или и двете едновременно ..   ::) :P

*

crazy_666_999

« Отговор #1837 -: Юни 11, 2009, 10:04:13 pm »
От известно време насам хич не ми върви в отношенията с околните... :-\Всички ми се сърдят за пълни глупости. ??? :DКой планети трябва да гледам,щото направо вече ще откача >:(

« Отговор #1838 -: Юни 12, 2009, 06:18:41 pm »
Цял ден съм разстроена от една гледка сутринта. Както си карам по бул. България, гледам в гръб една жена, която като я огледах в огледалото, беше по нощница и вървеше по булеварда накуцвайки :'(  :'(  :'(. Трудно ходеше. Наблизо имаше полицаи дано да са я спрели. Просто съм размазана  :'(.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #1839 -: Юни 12, 2009, 06:50:10 pm »
Цял ден съм разстроена от една гледка сутринта. Както си карам по бул. България, гледам в гръб една жена, която като я огледах в огледалото, беше по нощница и вървеше по булеварда накуцвайки :'(  :'(  :'(. Трудно ходеше. Наблизо имаше полицаи дано да са я спрели. Просто съм размазана  :'(.

Луда ли изглеждаше или нормална?