Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 852152 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #1840 -: Юни 12, 2009, 06:52:42 pm »
Ми не знам. Аз чак като я подминах я видях в огледалото, че беше по нощница. Може да е избягала от някъде. Но пък се движеше близо до бордюра. Ох, не съм на себе си.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1841 -: Юни 12, 2009, 08:03:21 pm »
Бекъм рекламира бельото на Армани  :P  Аааа много е готино да вмъкнеш текста в лика! Не бях пробвала до сега.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1842 -: Юни 12, 2009, 08:23:58 pm »
Са сетиш  ;)

А туко що ми съобщиха следното Хира Ратан Манек идва в БГ  :o :) 

Наскоро му гледахме хороскопа,сега остава тия които отидат на лекцията му да го питат за часа му на раждане  ;) ;D

Може и да мина към Варна тогава,ще видим  ::)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1843 -: Юни 12, 2009, 10:26:52 pm »
Не знам за маговете и пророците, обаче тоя сайт ме изумява.
http://www.sabiansymbols.com

Винаги като си въртя на него, ми подава отговори хем по темата, хем каквито на мен ми се искат. При вас как е? Аз от нова година го въртя и все цели темата и ми надхвърля де се вика и най-смелите надежди.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1844 -: Юни 12, 2009, 10:43:13 pm »
Много умело ползват думите, така че лесно да навържеш смисъла за различни въпроси и ситуации. Освен това има много мъдрост във всяка мисъл. Нещо като верткален принцип, едни и същи неща могат да се кажат за различни случаи. А ти какво мислиш?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1845 -: Юни 12, 2009, 11:00:49 pm »
Ми то и tarot.com много добре са навързали думите, ама са твърде общи и верно стават за всичко.
Докато тия си пъхат и конкретен смисъл. И винаги в унисон с настоящето ми настроение. Бе не са толкова общи.
Няколко пъти са били общи и тогава нищо не мога да разбера. Ма в 80% от случаите захапват по съществото на желанието ми. Брей че чудо...

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1846 -: Юни 12, 2009, 11:03:30 pm »
Е, на  какво се дължи това?

Не съм казала, че са общи, друго имах предвид.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1847 -: Юни 13, 2009, 07:49:09 am »
Ми като имаш друго предвид, кажи си го.
Аз не мога да знам какво ти имаш предвид.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1848 -: Юни 13, 2009, 09:26:44 am »
Аз си го казах съвсем ясно  :), ти още не си казала на какво се дължи според теб това.

« Отговор #1849 -: Юни 13, 2009, 01:10:40 pm »
Някъде на дърветата срещу прозорците ми чурулика пиленце. Сигурно е влюбено  :-[.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1850 -: Юни 13, 2009, 01:23:41 pm »
Явно им е сезона.Или поне на врабченцата-оня ден както си стоя и на перваза на прозореца ми две дойдоха и чурулик чурулик почнаха да се тантросват  ;D :P Гледах ги около 2-3 мин -качва се мъжкото върху женското и хоп за 2-3 сек стои отгоре-слиза и след малко пак чурулик чурулик  ;D Явно му беше трудно да стои отгоре.Викам си дай да си взема телефона да си направя клипче-тамън почнах да снимам и ме фиксираха и си отлетяха  ;D Явно не искаха да станат известни  ;D

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #1851 -: Юни 13, 2009, 01:44:42 pm »
Някой да знае нещо за конфигурация Кама /Дамоклиев меч/?  :D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1852 -: Юни 13, 2009, 01:45:18 pm »
Аз си го казах съвсем ясно  :), ти още не си казала на какво се дължи според теб това.

Това са знаците на духа.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1853 -: Юни 13, 2009, 02:23:32 pm »
Къде може да се прочете повече за тези знаци? Какво имаш предвид?

*

kaily

• 5145
« Отговор #1854 -: Юни 13, 2009, 02:38:36 pm »
Питай админа и ще те залее.  ;D
Специално за знаците на духа, чеки да не го нервя.  :-[

Синхрония е другото име, думата е измислена от ученика на Фройд - Юнг.
Две събития, нямащи причинно следствена връзка едно с друго, но носещи смислово значение едно за друго.
По бабешки знаци.

Преди години не вярвах в тия неща, бях дала книги на Ошо на една позната и и бях загубила дирите няколко години. Един ден случайно се срещаме на пазара, разбираме се на другия ден, ако не вали да ходим на плаж, ако вали, да ида у тях да си прибера книжките. На другия ден валеше, отивам у тях и решавам да си взема пък аз 2-3 книжки от нейните за четене. Премятам една книга няколко пъти в ръце, зачитам я, оставям я, после пак попадам на нея. Накрая я оставих и взех две други, едната беше за Чък Норис. Прибирам се у нас, отварям тая за Норис, чета 10 страници и никъде не срещам името му. Викам бре, поглеждам корицата и се оказва, че това е оная книга, де оставих и не взех. "Силата на потока". Точно тя ме просветли за синхрониите и то не само със съдържанието си, ами и с тези и още няколко синхронии, които ми се случиха в рамките на 2 дена.

« Отговор #1855 -: Юни 13, 2009, 03:53:51 pm »
Довечера "Ясновидци" има двоен финален епизод. Да не го изпуснете, ако го следите, де.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1856 -: Юни 13, 2009, 04:44:16 pm »
Аз уж го следя, ама редовно го изпускам. Така че мерси за напомнянето, ще си вържа джуфка на пръста тоя път.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1857 -: Юни 13, 2009, 05:52:51 pm »
Благодаря, Kaily.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1858 -: Юни 13, 2009, 07:52:52 pm »
А пък снощи ме е ухапал комар по клепача и днес цял ден едното ми око е по-голямо от другото. Направо съм страшна в буквалния смисъл на думата, добре, че не ми се налага да излизам днес...

И аз съм патила от същото.Голямо шоу е.Все едно ме центрирал някой в очите.Даже след няколко поредни такива ухапвания съм развила фобия и вечер понякога,когато нямам включена машинка си ги крия с ръце или се завивам.Най ме е страх от комарите около очите да не ме хапят.
Иначе за около ден изчезва... ;D ;D ;D
« Последна редакция: Юни 13, 2009, 08:30:33 pm от Мia21 »

« Отговор #1859 -: Юни 13, 2009, 08:04:49 pm »
Сложила съм си мрежа на прозореца. Но от време на време, когато намерят друг път до леглото ми, сe пръскам с OFF на SC Johnson.