Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850615 Прегледи
*

Skarlet

Re:"Говорилня"
« Отговор #1880 -: Юни 14, 2009, 07:13:38 pm »
Предлагам ви да изненадаме транзитите  и да си направим среща на територията на гр. София, пък защо не и малко южно от нея, ако Скарлет се съгласи да ни води на Витоша в почивните дни. Има ли желаещи?

Колко му е.Ще ви водя на Витоша,но в събота,защото в неделя е ден за семейството. А ако не ви се ходи на Витоша,може и на по биричка.

« Отговор #1881 -: Юни 14, 2009, 07:33:04 pm »
Влезна /и излезна/ пеперуда в стаята ми. Знаете ли дали има поличба за това и какво означава  ::)?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

aiia

« Отговор #1882 -: Юни 14, 2009, 07:35:52 pm »
Е щом е излязла добре е, да не ти направи дрехите на дупки  ;D
Аз за паяк знам, на пари е, когато видиш паяк в стаята. При мен работи с пълна сила. Като видя паяк не го убивам, само обирам паяжините. Иначе нека си виреят в къщата ми, няма проблем  ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1883 -: Юни 14, 2009, 07:46:27 pm »
Предлагам ви да изненадаме транзитите  и да си направим среща на територията на гр. София, пък защо не и малко южно от нея, ако Скарлет се съгласи да ни води на Витоша в почивните дни. Има ли желаещи?

Колко му е.Ще ви водя на Витоша,но в събота,защото в неделя е ден за семейството. А ако не ви се ходи на Витоша,може и на по биричка.

На мен много ми се ходи на Витоша  :), събота е супер.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Skarlet

« Отговор #1884 -: Юни 14, 2009, 09:54:03 pm »
Влезна /и излезна/ пеперуда в стаята ми. Знаете ли дали има поличба за това и какво означава  ::)?

Не знам дали е поличба,ама това е като при пияниците-винаги си намират повод за празнуване и пиене.Та,какво пречи да има добра поличба като ти влезе пеперуда в стаята?  ;D Аз пък днес си намерих след много години в двора на Драгалевския манастир петлистна детелина,а малкия ми син-четирилистна. Дай Боже всекиму!

*

Skarlet

« Отговор #1885 -: Юни 14, 2009, 10:02:16 pm »
На мен много ми се ходи на Витоша  :), събота е супер.

Ами,тогава нека тези които са в София и имат желание да отидем заедно на Витоша някоя събота,да датат предложение и да се уговорим.Само да не е другата-на 20,че тогава не мога.Днес беше прекрасно горе-дръвчета,борчета,птички,чист въздух и най-важното-спокойствие.Возихме се на лифта,пък на връщане слизахме пеша.Зареждаш се с положителна енергия.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1887 -: Юни 15, 2009, 09:04:08 am »
На мен много ми се ходи на Витоша  :), събота е супер.

Ами,тогава нека тези които са в София и имат желание да отидем заедно на Витоша някоя събота,да датат предложение и да се уговорим.Само да не е другата-на 20,че тогава не мога.Днес беше прекрасно горе-дръвчета,борчета,птички,чист въздух и най-важното-спокойствие.Возихме се на лифта,пък на връщане слизахме пеша.Зареждаш се с положителна енергия.

Аурора, Кайли, Марая, Вещичка, Джени и всички останали  къде се скрихте? Ходи ли ви се на Витоша или предпочитате софийско заведение?

*

veshti4ka

« Отговор #1888 -: Юни 15, 2009, 09:09:30 am »
абе Кали, ква София, ква Витоша  ;D ;D ;D  аз съм във Варна, морето, сините вълни ..... тра-ла-лаааааа  :P

Скарлета като си домъкне дупето у Варна ши я заформим и тука  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #1889 -: Юни 15, 2009, 09:28:45 am »
Ще я заформим,ако дойда,че съпружеското тяло реши,че в Гърция или Турция ще ни излезе по-евтино да почиваме. Та,ще видим.Пък,тези които са в София,можем да се срещнем.

*

veshti4ka

« Отговор #1890 -: Юни 15, 2009, 09:52:14 am »
искаш да кажеш, че има голяма вероятност да ни пропуснеш тази година ли  :( ??? :'(

*

Skarlet

« Отговор #1891 -: Юни 15, 2009, 09:58:35 am »
искаш да кажеш, че има голяма вероятност да ни пропуснеш тази година ли  :( ??? :'(

Ми,има,но още не е сигурно нищо.Споко.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1892 -: Юни 15, 2009, 10:14:02 am »
абе Кали, ква София, ква Витоша  ;D ;D ;D  аз съм във Варна, морето, сините вълни ..... тра-ла-лаааааа  :P

Скарлета като си домъкне дупето у Варна ши я заформим и тука  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Абе не ви ли е срам да се съберете толкова хора на морето?  ;D А аз се чудя защо народа мълчи. Ама ако искате идвайте, аз рано или късно ще ходя със Скарлет на Витоша  ::), а после ще ходя и в Родопите.

*

veshti4ka

« Отговор #1893 -: Юни 15, 2009, 05:40:36 pm »
хора аз съм ИЗУМЕНА   :o :o :o :o :o  вижте това  http://weberbio.hit.bg/ceni.html

абстрахирам се от факта, че чичкото от снимката ми прилича на Дядо Коледа, ама тези продукти ми звучат като фантазия  :o :o :o

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1894 -: Юни 15, 2009, 07:24:29 pm »
Аз съм потресена и вгадена.
Пуснах си молба за кредитна карта, щото без нея не могат да се купуват самолетни билети по интернета примерно.
И днес ми отказаха, щото съм била неблагонадеждна. Заради нисък официален доход, при положение, че нямам деца под 18 години, имам собствено жилище, нямам кредити, имам висше и нам си още какво ме питаха.
Побесняла съм.
Това на фона на факта, че вчера у нас беше един съученик на щерка ми, който отиде да учи в Германия, там е втори курс, няма собственост, няма постоянна работа и е чужденец за там. И той има кредитна карта с кредитен лимит 10 000 евро ли беше или лева не запомних.

И сега той има кредитна карта, аз нямам.

Дей.а и държавата нещастна и смотана.  >:(

« Отговор #1895 -: Юни 15, 2009, 08:08:28 pm »
Миии, ти какво им каза, че работиш? Щото то кредита се дава на основание служебна бележка мин 3 заплати. Не претендирам да съм права  ::).
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1896 -: Юни 15, 2009, 08:19:46 pm »
Нямаше нужда нищо да им казвам, те сами правят проучване. И не са минимум 3, а 6, трябва да си на последната месторабота минимум 6 месеца. Аз пък таман направих 6 месеца, а преди това бях на друга, така че нямам прекъсване.
А приятелят на щерка ми каква служебна бележка е показал, че са му дали не само кредитна карта, ми и кредитен лимит баснословен за нашите условия.
Сигурно проблемът не е в служебната бележка, а в държавата.
Кои банки единствени в света дигнаха лихвите заради кризата?
Бе накъдето и да се обърнеш, навсякъде простотии.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1897 -: Юни 15, 2009, 11:27:03 pm »
Абе,хора,на какво е прилеп да влезе в стаята?Единият влезе и излезе,другият го заварихме увесен умрял върху пердето...Чудна работа.. >:(

*

Helo

« Отговор #1898 -: Юни 16, 2009, 12:16:57 am »
Абе,хора,на какво е прилеп да влезе в стаята?Единият влезе и излезе,другият го заварихме увесен умрял върху пердето...Чудна работа.. >:(

Сигурно живееш на морето. Там има много прилепи през лятото в последно време. А какво показва влизането им в стаята си е чисто суеверие. Направо ви се чудя на акъла как може да вярвате на такива неща. Какво било, ако влезе пеперуда, какво било, ако влезе прилеп, ако има паяк в стаята.
Спомням си как една потребителка в един друг форум беше видяла ОГРОМНО и страшно същество в кухнята си  ;D, което било твърде голямо, за да бъде мишка..., но и не могла да го види добре, значи било някакво непознато страшилище.  :P  :P  ;D  ;) Занимава около два дни потребителите с историята за чудовището и всички с интерес очакваха да видят какво ще се окаже.  ;D Разказваше за перипетиите си, за това как я било страх да влезе в кухнята и вратата стояла затворена. Мъжът й май и той не искал да влиза.  ;D После взела котката на помощ, с надежда да хване странното същество ... котката почнала да мяука жално и жената я пуснала пак на двора. И накрая разкриха чудовището... малка мишка.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #1899 -: Юни 16, 2009, 07:00:49 am »
Как различните зодии приемат мисълта, че са умрели?

Овен: „Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи… Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!“

Телец: След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него… И остава скептично настроен цял живот!

Близнаци: „Тук е страхотно… Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа… Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!“

Рак: „Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка.“

Лъв: „Нееее, не съм мъртъв! Не съм, не съм, не съм, не съм! Какви са тези хора с крила и бели мантии? И защо пеят? Не са в правилната тоналност! Мога да пея по-добре от тях! Този пък кой го направи диригент…“

Дева: След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел… Тъкмо й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.

Везни: „Я! Какъв красив тунел… А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души… Да я реализирам ли?“

Скорпион: „Ние скорпионите имаме поне девет живота… Една смърт не може да ме уплаши… А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?“

Стрелец:
„Хаха! Баси якото, човек! Издигам се…. Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там… Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните религии са в отделни видове рай? Хаха! Представяш ли си? Ииии… много готин тунел… Хахаха! Супер яко!“

Козирог:
Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите… Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава „Как да станем милионери в астралното пространство“ и подробен SWAT-анализ на живота им.

Водолей:
„Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран… И е скучен… Пълна мизерия е това! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. “ …след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения.

Риби: Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D