Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849354 Прегледи
*

Skarlet

Re:"Говорилня"
« Отговор #1900 -: Юни 16, 2009, 07:17:19 am »
Цитат
Рак: „Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка.“

Хахахаха,абе, надали живеят Раците до 125,ама е вярно че не ме интересуват фактите.Кой,какво,защо и как ???? Май мисълта ми е някъде напред в бъдещето,не тук и сега.

« Отговор #1901 -: Юни 16, 2009, 08:01:59 am »
Здравейте,родена съм на ........ г в 10.15 сутринта  Моля някоий да ми каже дали ми е заложено в картата оттегляне от социалния живот-от половин година чувствам че имам нужда да се осамотя сериозно-говоря за манастир или нещо подобно.Страхувам се да не пребързам,но в този свят не съм щастлива...Не знам дали е тук мястото,но не знам и към кого друг да се обърна-не вярвам на разните врачки по телевизията и рекламите.Объркана съм...
« Последна редакция: Юни 02, 2010, 10:57:40 pm от RazDwoenA »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1902 -: Юни 16, 2009, 08:43:44 am »
Здравейте,родена съм на 20.08.69 г в 10.15 сутринта  Моля някоий да ми каже дали ми е заложено в картата оттегляне от социалния живот-от половин година чувствам че имам нужда да се осамотя сериозно-говоря за манастир или нещо подобно.Страхувам се да не пребързам,но в този свят не съм щастлива...Не знам дали е тук мястото,но не знам и към кого друг да се обърна-не вярвам на разните врачки по телевизията и рекламите.Объркана съм...

Здравей, нищо подобно не ти е заложено, тъкмо обратното - имаш
Венера в Рак на МЦ ( за София -не си посочила място на раждане)
намери си социална среда за изява в която ще можеш да се грижиш
за другите, а си объркана, защото имаш Луна в съвпад с Нептун в Скорпи
в квадрат със Слънцето в Лъв - имаш силна интуиция, но се пази от такива " залитания".
Основния проблем е в миналото - Плутон е в съвпад с Кету - имаш
кармични задължения, които няма да разрешиш с оттегляне.

Имаш силен Марс в Стрелец, но не е аспектиран, трябва да се научиш как
да използваш тази огромна енергия, да действаш, както и енергията на Сатурна си в Телец,
който също е силен, но няма мажорни аспекти, за да стъпиш здраво на "земята".

П.С. Тази година Сатурн транзитира в Дева през Плутона ти и 12-ти дом,
до една година нещата ще се променят, когато Сатурн мине през Асцендента, ще преразгледаш собствената си стойност.
« Последна редакция: Юни 16, 2009, 08:50:28 am от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1903 -: Юни 16, 2009, 08:49:20 am »
Кайли, коя е банката?
В момента Райфайзен знам, че отказват кредити, всякакви без значение, но приемат документи и си взимат съответните такси за целта.
Наистина това е голям проблем в нашата държава, тя никога не мисли за хората си.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1904 -: Юни 16, 2009, 12:15:55 pm »
Банката е ЦКБ. И е банка на ТИМ.
Проблемът в нашата държава не са банките, а че няма държава, щото тя принадлежи на мафията.  >:(

Сега съм подала в ПИБ, да видим.
Е така, на инат и от спортна злоба.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1905 -: Юни 16, 2009, 01:12:35 pm »
Здравейте,родена съм на 20.08.69 г в 10.15 сутринта  Моля някоий да ми каже дали ми е заложено в картата оттегляне от социалния живот-от половин година чувствам че имам нужда да се осамотя сериозно-говоря за манастир или нещо подобно.Страхувам се да не пребързам,но в този свят не съм щастлива...Не знам дали е тук мястото,но не знам и към кого друг да се обърна-не вярвам на разните врачки по телевизията и рекламите.Объркана съм...

RazDwoena,имаш интересен хороскоп и е нормално да си задаваш такива въпроси,които крият търсенето на душата ти  :) Не си казала в кой град си родена,картата я изчислих и аз за София,някои планети са на границата на два дома и е важно данните да са възможно най-точни (както и проверка на самият час колкото е възможно).

Това което Moonlady ти понтира е така и аз малко ще допълня.Само че според мен имаш и някои натални фактори за това за което говориш-зависи кое в теб надделява.

Вътрешното недоволство,неясно избиране на призвание,роли и социална ангажираност или сравнително търсене до изясняване ти е заложено от квадрата Слънце-Луна/Нептун на вътрешно ниво ,както и на външно-Луната е управителка на 10 дом на призвание/кариера/социализиране .Съвпада Луна/Нептун в Скорпион дава дълбока и много чувствителна емоционалност,поради което психическото ти състояние и комфорт зависят много силно от средата в която се намираш (има склонност да попиваш чужда енергетика и емоции).Същевременно имаш и много дълбок ум, виждаш много страни на ситуации и елементи в подробности,което може да изостря до степен на дразнене това което виждаш около себе си.Вероятно имаш и силна интуиция и много точни преценки (Меркурий е много добре поставен и аспектиран от 3те "водни" планети Луна/Нептун/Плутон).Този съвпад на Меркурий с ЮЛВ заедно с Плутон е двойно кармично подчертаване,че в този живот продължаваш по пътя характерен за Дева (служене,използване на ума,силна нужда от опростяване на живота и очистване от всичко,което може да "замърси" усещането ти да бъдеш чиста и цялостна в самата себе си) и че също така е много вероятно да имаш вродени таланти,които в този живот трябва да отдаваш (интелектуална работа или работа с ръце ).Също така довършваш урока си за тотално овладяване на ума по принцип и начина по който той влияе на здравето ти.СЛВ в Риби като настояща задача,допълваща еволюционният ти път изисква обръщане към вярата,мистичното,развиване на доверие към цялото,към Висшата Сила,път удовлетворяващ повече душата ти,отколкото личността,божествено служене (да помагаш тогава когато съдбата или обстоятелствата те бутат,дори и това да не е свързано с професията ти или непременно със заплащане ).Само че първо трябва да се разрешат задачите по ЮЛВ тъй като той е много натоварен или талантите които имаш по него да ги отдаваш в посоката на СЛВ.
Желанието за усамотовяне най-вероятно ти идва от силната Дева,възлите в Дева/Риби,както и от Юпитер/Уран в 12 дом,които показват че си представяш духовният живот в някаква форма на изолация,което ще ти помогне да се самоизследваш допълнително-тези планети в 12 дом,както и Меркурий в картата ти предполагат потенциал за разбиране и използване на окултните принципи,желание да разбираш истината,а не просто да ти се внушава.И все пак съвпада Юпитер/Уран в 12 дом не говори за ортодоксална религия или поне за това да се подчиняваш сляпо на каквито и да е религии-всичко трябва да мине индивидуално през призмата на висшият ти разум или това което съвпада изцяло с индивидуалността ти.
Картата като цяло ти говори за дълбочина и сериозност,сила и стремеж към истината,което в едно повърхностно общество няма как да ти се отразява добре.Въпросът е да не се идентифицираш толкова със средата си и социалният си начин  на живот,колкото със съдържанието на душата ти.

В момента тройката Нептун/Хирон/Юпитер ти правят опозиция към Слънце и квадрат с Нептун.Опозицията те кара да усещаш именно тази вътрешна нестабилност в самоидентификацията,коя роля и място за теб са подходящи и същевременно те притискат да следваш по-възвишените си вътрешни стремежи,мечти ,да желаеш повече чиста любов и радост в живота си,особено във връзка с това да се занимаваш с неща,които смяташ за истински и изпълнени с живот.Квадрата Нептун/Нептун е известната духовна криза,когато се питаме до каква степен сме изградили мечтите си и дали нашите вярвания и идеали отговарят на начина ни на живот.Със сигурност си силно провокирана да поемеш някакъв нов път,който да отразява тях.

Преди половин година когато процеса е започнал при теб е имало някакво проглеждане за миналото ти ,както и вероятно някаква критичност в живота ти ,кармично разчистване от стари товари-Сатурн е бил върху ЮЛВ и Меркурий.Видяла си какво е работило преди за теб,какво сега не работи и как някои твои стари идеи и възгледи умират или се изчерпват.Тъй като това ще стане отново към края на лятото-това може да бъде периода на тоталното ти освобождение от някои стари вътрешни и външни ограничения(може да мине и със сътресения).В последствие ще си по-наясно с това как и накъде ще продължи пътят ти.

Разбира се има и някои други влияния,които засилват нещата,но клонят към едно и също-криза в самоусещането и преодоляване на някои стари възгледи или сформирането на нови,актуални,изкристализиране на това което носиш вътре на съвсем индивидуално ниво.

Прогр Слънце и Меркурий съвпадат точно с наталният Юпитер в 12 дом-определено ще те влече изолацията в манастир или друго подобно,където да можеш да се отдадеш в някаква степен на духовното си развитие/служене.
Разбира се последните могат да минат и без изолация или да е само временна като необходимост да се концентрираш повече върху себе си.

През 2006 си имала прогресивно Пълнолуние,след което намалящата фаза на Луната допълнително може да показва нужда от преориентация,оттегляне вероятно и след големи промени в живота ти или постигане на някои цели, стигане до определен таван,пожънване на това което вече е узряло окончателно-независимо какво и постепенен спад на енергия за влагане в минали дейности,обвързаности и пътища.

« Отговор #1906 -: Юни 16, 2009, 01:19:19 pm »
Здравейте на всички! :)Бих искала да ви помоля да направите хороскоп на дъще ря ми,че е попаднала в някаква дупка от известно време.Интелесувам си за любота й, /женитба/ и дали ще продължи обучението си и къде?
Тя е родена на 22.09.1987г. в 7:50ч., в гр.Кюстендил.Много ви моля да ми откликнете на молбата.Благодаря предварително :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1907 -: Юни 16, 2009, 02:02:43 pm »
Тази година Сатурн транзитира в Дева през Плутона ти и 12-ти дом,
до една година нещата ще се променят, когато Сатурн мине през Асцендента, ще преразгледаш собствената си стойност.

Да, особено като се има предвид, че мунданната опозиция между Сатурн и Уран е активирала оста на възлите в съвпад с Меркурий/Плутон, която стои в основата на конфигурация Хвърчило.
Преди около половин година, както споменава питащата, Сатурн транзитира през нат. Меркурий - управител на 12ти и 9ти дом в картата, а той от своя страна е в съвпад с Кету и Плутон. Затова никак не ме учудва желанието й за оттегляне от социални ангажименти, особено предвид това, че сравнително наскоро Юпитер е транзитирал през надира, най-ниската точка в хороскопа, в опозиция към управителя на Асцендента, а и през цялото това време, след преминаването му във Водолей, е транзитирал през 4 дом.

Сатурн в индийската карта отправя мажорен аспект към Луната, а те са в отношения на вражда (независимо кой какво говори, че може да се "надскочи" този аспект).
Първо се чудех да не би да е навлязла в период на Кету или Сатурн, но в момента е в период на Меркурий/Юпитер/Луна, след отминал вече Меркурий/Юпитер/Слънце.
За Лагна в Дева Юпитер и Луната са малефици, Слънцето управлява 12 дом. В индийската карта има Слънце и Меркурий в един знак с Кету в 12 дом, а Луната получава аспект от Сатурн, разположен в 8 дом. Същевременно Сатурн транзитира през Слънце/Меркурий/Кету в 12 дом и отправя аспект към Луната. Нормално е да изпита потребност от уединение, оттегляне от външни ангажименти...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1908 -: Юни 16, 2009, 04:48:48 pm »
Банката е ЦКБ. И е банка на ТИМ.
Проблемът в нашата държава не са банките, а че няма държава, щото тя принадлежи на мафията.  >:(

Сега съм подала в ПИБ, да видим.
Е така, на инат и от спортна злоба.

Да, знам, че е на ТИМ.  :) Нали съм от Варна. Всичко, което не е известно на обществото, даже знам за тях. Не, че има значение..
Права си. За мафията и за всичко. Виждам, че ти е накипяло, чувствам се по подобен начин, но засега си пазя енергията да я вложа в нещо смислено и да подобря живота си, не само да се ядосвам, че аз го умея това прекрасно.

Все пак се учудвам за тях, до преди известно време даваха, вероятно сега имат нова политика. Аз не съм ползвала услугите им и нямам лични впечатления. Пробвай ги всичките, това е добър вариант, накрая ще успееш.  :) 

*

kaily

• 5145
« Отговор #1909 -: Юни 16, 2009, 06:59:28 pm »
Не става, то не само че трябвало половин година при последен работодател, ми и трябвало постоянен договор. От ПИБ ми се обадиха, че немам проблем, ма само да извадя бележка, че вече съм на постоянен. Те сега работодателите масово сключват договори временни с половин година изпитателен срок. На 9 юни ми изтича половината година и щех да влезна в постоянен, ама аз баш на 9 юни подадох молба за напускане.
Бе майната и на тая кредитна карта, то не че ми трябва толкова.
Въпросът е, че винаги в тая държава, като речеи лееко да поизправиш глава, незабавно ти я натискат надолу - Ей, чш, къде си тръгнал и ти барабар Петко с мъжете.
Така съм се чувствала преди много години. Докато се шушкаш и си шумолиш долу в ниското, не те закачат. А навириш малко глава и оп обратно у блатото да не знаеш много.
Примката винаги ми е била около врата, точно толкова разхлабена, колкото да не я усещам, ако вървя лееко и лееко наведена. С очи към земята и самооцеляването. А реша да вдигна зор за перспектива и незабавно се затяга и почва да ме души.

Не издържам повече.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1910 -: Юни 17, 2009, 06:59:39 am »
Тази година Сатурн транзитира в Дева през Плутона ти и 12-ти дом,

Да, особено като се има предвид, че мунданната опозиция между Сатурн и Уран е активирала оста на възлите в съвпад с Меркурий/Плутон, която стои в основата на конфигурация Хвърчило.
........................................................................................
Нормално е да изпита потребност от уединение, оттегляне от външни ангажименти...

Явно дамата няма да се появи, затова избягвам да давам мнение на хора
с едно мнение във форума, но картата ми се видя интересна, та затова
поразгледах.....хмммм....този съвпад на Меркурий/Плутон - не ти ли напомня
същия в картата на Джон Наш.....като добавим и съвпада Луна/Нептун -
по-скоро бих предположила цикличен психически проблем, но това не е
за форума  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1911 -: Юни 17, 2009, 07:18:38 am »
по-скоро бих предположила цикличен психически проблем, но това не е
за форума  :-[

Да ти кажа, и аз близо една година съм в такъв период - на оттегляне от всички външни и лични ангажименти, извън чисто служебните... И не е токова страшно, все някога мисля, че ще отмине... Независимо какъв е проблемът при питащата мисля, че на всеки човек му се случва период на отдръпване е равносметка... преди, да речем, да поеме в друга посока или да вземе решение какво истински иска...
Но си права, темата не е за Говорилнята, а пък щом и дамата не се появи...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1912 -: Юни 17, 2009, 07:27:19 am »

Да ти кажа, и аз близо една година съм в такъв период - на оттегляне от всички външни и лични ангажименти, извън чисто служебните... И не е токова страшно, все някога мисля, че ще отмине... Независимо какъв е проблемът при питащата мисля, че на всеки човек му се случва период на отдръпване е равносметка... преди, да речем, да поеме в друга посока или да вземе решение какво истински иска...
Но си права, темата не е за Говорилнята, а пък щом и дамата не се появи...  :)

хахах.....и аз съм в такъв период на оттегляне, но на мене ми е време  ;)
не е толкова страшно наистина човек може да се концентрира върху
някой по-важни неща. Спомням си колко се раздаваше и сега е време
да направиш нещо полезно за себе си - може би това е целта на
временната изолация - концентриране  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1913 -: Юни 17, 2009, 02:24:10 pm »
Да, желанието да се раздаваме си има две страни. Всяко нарушаване на финото равновесие води до дисбаланс, а в момента наистина нямам излишна енергия, за да я хвърлям с пълни шепи... В Сатурн/Кету съм сега, и двамата хубостници не ми оставят много време за губене...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #1914 -: Юни 17, 2009, 06:29:32 pm »
 :o :o :o  горкият Меркурий  :'(

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2220211

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1915 -: Юни 18, 2009, 09:10:47 am »
Не става, то не само че трябвало половин година при последен работодател, ми и трябвало постоянен договор. От ПИБ ми се обадиха, че немам проблем, ма само да извадя бележка, че вече съм на постоянен. Те сега работодателите масово сключват договори временни с половин година изпитателен срок. На 9 юни ми изтича половината година и щех да влезна в постоянен, ама аз баш на 9 юни подадох молба за напускане.
Бе майната и на тая кредитна карта, то не че ми трябва толкова.
Въпросът е, че винаги в тая държава, като речеи лееко да поизправиш глава, незабавно ти я натискат надолу - Ей, чш, къде си тръгнал и ти барабар Петко с мъжете.
Така съм се чувствала преди много години. Докато се шушкаш и си шумолиш долу в ниското, не те закачат. А навириш малко глава и оп обратно у блатото да не знаеш много.
Примката винаги ми е била около врата, точно толкова разхлабена, колкото да не я усещам, ако вървя лееко и лееко наведена. С очи към земята и самооцеляването. А реша да вдигна зор за перспектива и незабавно се затяга и почва да ме души.

Не издържам повече.

"Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба на адвоката Венцислава Костова. Костова се чувства дискриминирана по признаците лично и обществено положение заради това, че банковите и небанковите институции отпускат лесно кредити на хора, работещи на безсрочен трудов договор, и значително по-трудно и при по-тежки условия - на хора, упражняващи свободна професия."
www.chernomore.bg

Хайде, Кайли, ти си на ход.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #1916 -: Юни 18, 2009, 09:19:08 am »
Благодаря на всички ви за вниманието което отделихте на проблемите и хороскопа ми-само ако знаете колко сте прави за всичко.Готова съм да дам допълнителна информация ,но моля ако е прекалено лично да ми отговаряте на Лични

*

missKapriz

« Отговор #1917 -: Юни 18, 2009, 09:21:37 am »
Благодаря на всички ви за вниманието което отделихте на проблемите и хороскопа ми-само ако знаете колко сте прави за всичко.Готова съм да дам допълнителна информация ,но моля ако е прекалено лично да ми отговаряте на Лични

Апропо-бях с ник RazDwoena 20.08.1969

*

kaily

• 5145
Re:зъби
« Отговор #1918 -: Юни 18, 2009, 07:17:18 pm »
Мерси сънрейн, ма ми се отще.
Неска па си счупих зъб.
Бе ко става с тия зъби бе!  >:(
Тоя Сатурн да се маща от тая опозиция на луничката ми, че откачих. Тая година кой кво прави, аз на зъбар ода. Мамка му и прасе.  >:(

*

kaily

• 5145
Re:ръце
« Отговор #1919 -: Юни 18, 2009, 09:21:10 pm »
А така, Маргарет Тачър преди седмица и Хилари Клинтън неска са си счупили ръка.
Зъбки, ръце и кости. А? Ьха!