Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848314 Прегледи
*

Skarlet

Re:"Говорилня"
« Отговор #1940 -: Юни 19, 2009, 10:32:23 pm »
Сигурно си права,но аз лично не съм видяла и чула тия дето афишират духовност. Като сме захванали тази тема,кого имаш предвид като казваш,че афишира знания? Тук всички даваме мнение по различни теми,аз поне не си спомням някой да е казал "Аз зная много или всичко". Ако имаш предвид реакцията ми към една от потребителките за царските числа,това беше съвсем импулсивна реакция,но не и парадиране на знания.Аз никога не съм била и няма да бъда номеролог.Пък и нямам претенции да знам всичко.Човек се учи докато е жив.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1941 -: Юни 19, 2009, 10:42:11 pm »
Нямам нищо против афиширането на знания в смисъл на споделянето им, стига това да не се прави с менторски тон. А и не визирах никой конкретно, вече отдавна го забравих... По ме дразнят опитите непрекъснато да се доказва духовност, погледнато отстрани изглежда доста нелепо... Смея да твърдя, че познавам доста напреднали в сферата на езотериката хора, и една от отличителните черти при тях е, че рядко го афишират. Има и друг тип хора, които с непрекъснати "мастурбации" на духовно-философски теми с повод и без повод си подхранват егото, като се опитват да докажат на другите и на себе си "нивото", което мислят, че са постигнали.  ;D Леко се отплеснах, шъ мъ извинявате.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #1942 -: Юни 19, 2009, 10:48:01 pm »
Аз поне от този форум нямам такива усещания,но може и да греша.Всеки има различен поглед.Я,бързо да си признава кой се праи на духовен!!!  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1943 -: Юни 19, 2009, 10:49:16 pm »
Разходи се из "Религия и Мистика" в дир-а и ще видиш...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #1944 -: Юни 19, 2009, 10:56:42 pm »
Разходи се из "Религия и Мистика" в дир-а и ще видиш...  ;D

Аз вече наминах тия дни и да ти кажа - не ме вълнуват. Изглежда съм си сбъркала професията,защото много бързо схващам,че нещо не случва.В блога си имам статистика и преди няколко дни ми направи впечатление,че съм много търсена в Гугъл.И кат разрових.....замириса на л..... И хич не искам да влизам там вече. Кой каквото прави,го прави за себе си. Да бълват колкото искат.

*

Helo

« Отговор #1945 -: Юни 19, 2009, 11:10:24 pm »
Разходи се из "Религия и Мистика" в дир-а и ще видиш...  ;D

А какво мислите за "Религия и мистика" във форума kaldata?  ::)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1946 -: Юни 20, 2009, 08:18:59 am »
Аз поне от този форум нямам такива усещания,но може и да греша.Всеки има различен поглед.Я,бързо да си признава кой се праи на духовен!!!  :P

Аз!  >:(
Се каните да мъ биете ли?!?  >:(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1947 -: Юни 20, 2009, 08:32:27 am »
Аз!  >:(

Щом го казваш, значи не си.  :P
Обикновено мегаломаниите трудно се осъзнават, камо ли да се признават...
И в повечето случаи се реагира чрез отрицание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #1948 -: Юни 20, 2009, 08:54:03 am »
Аз пък мисля,че истински духовните хора дори не го коментират този въпрос.Просто правят каквото трябва.Колкото до "неосъзнатите мегаломани",те си го получават от съдбата.Има кой да ги съди.

*

missKapriz

« Отговор #1949 -: Юни 20, 2009, 11:52:15 am »
Аз дълбоко вярвам в астрологията,но благодарение на някои ваши "колежки",които буквално са обсебили ефира и на тяхното меко казано повърхностно и аругантно отношение към хората,които звънят за помощ,съм безкрайно отвратена от тази нечиста комерсиалност-може би това е причината астролог да е донякъде "мръсна"дума в БГ.Тук обаче,четейки почти всичко,оставам с впечатление,че сте наистина знаещи и добронамерени,мечтая си да достигна някога вашето ниво,възприемам ви като по-висши същества...в смисъл по-сензитивни,по-проницателни!Хубаво би било да можеше да споделяте мнението си за "медийните" астролози и гадатели-кой е наистина знаещ и можещ и кой чиста проба шарлатанин,но ми е ясно,че това няма как да стане...Освен ако не пишете между редовете ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #1950 -: Юни 20, 2009, 03:27:31 pm »
...рекох, че ще ме разпнете...та да стана като...  ::) :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1951 -: Юни 20, 2009, 05:46:08 pm »
Интересно разговорче сте си спретнали....:)
От тези,които коментирате тази тема,нито една от вас не съм забелязала да се взима за прекалено "духовна"личност,въпреки,че си го имате покритието.
Обаче има една....,на моменти направо се изпотявам,когато я чета. ;D Ама то и за това е толкова интересно в този форум-трябва да има разнообразие.
Никой не ме е питал,но все пак и аз да си кажа мнението... ;D

*

Helo

« Отговор #1952 -: Юни 20, 2009, 06:20:54 pm »
Обаче има една....,на моменти направо се изпотявам,когато я чета. ;D

Коя е тая?  ;D  ;)  ;D  ;D 

*

Skarlet

« Отговор #1953 -: Юни 20, 2009, 07:15:00 pm »
Вместо да чоплите,пуснете БТВ и гледайте "Триъгълникът". Доколкото разбрах,става въпрос за Бурмудския триъгълник.  :) Сигурна съм,че ще бъде интересен.

« Отговор #1954 -: Юни 20, 2009, 07:34:13 pm »
Аз днес съм киноман. Гледах Знамение. Сега гледам Ангели и Демони  8) КОйто се интересува - качили са ги в Арената с  отлично качество на картината и превод /на Знамението не е много добър/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1955 -: Юни 20, 2009, 08:34:53 pm »
Аз харесвам Муси Дачева, и ми е интересен сайта й.Само Алена не харесвам, защото се изживява като пророчица.Нещо в нея не ми харесва, излъчване ли, тона с който раздава "присъдите".Но за всеки все пак има място под слънцето, аз лично не бих отишла при нея. :)

*

missKapriz

« Отговор #1956 -: Юни 20, 2009, 09:01:05 pm »
Аз харесвам Муси Дачева, и ми е интересен сайта й.Само Алена не харесвам, защото се изживява като пророчица.Нещо в нея не ми харесва, излъчване ли, тона с който раздава "присъдите".Но за всеки все пак има място под слънцето, аз лично не бих отишла при нея. :)
Напълно съм съгласна за Алена-много си е повярвала тази жена,прекалено сериозно се е взела...

*

kaily

• 5145
« Отговор #1957 -: Юни 20, 2009, 09:26:27 pm »
Знамение как е на английски?
Аз имам достъп само до замундата, мойта щерка там ме е уредила.
Ангели и демони го намерих на английски, без субтитри, сега ще го мъча. Като ми е тръгнало на тайнствено и загадъчно...

« Отговор #1958 -: Юни 20, 2009, 09:41:09 pm »
Знамение как е на английски?

Оригиналното име на филма е Knowing. Сега гледах в Замунда го няма. Какъв е проблема да се логнеш в Арена?

Ето ти сайт за субтитри subs.sab.bz

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1959 -: Юни 20, 2009, 10:17:08 pm »
Ма може ли свободно?  ???
Навремето май имаше някакви правила, пращаш, връщаш, нам си какво.
Е сега отивам и се хаквам.