Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 846897 Прегледи
*

Skarlet

Re:"Говорилня"
« Отговор #2000 -: Юни 21, 2009, 02:39:07 pm »
Ми кат не займ да си прайм реклама и да си градим имиджа върху трудно проверими мистерии като някои медийни звезди, тъй ще да е. Трябва да си измислим за учител по някой индийски гуру като Алена.  
 Немаш грижи!!Не си казала,не съм ти пуснала една темичка да та пооплюя и веднага щи напрая реклама.  ;D Майтапче!! Ти не знаиш ли,че съм учила при едно гуру,ма няма да му кажа името,че е тайна.  :P

Извинявайте,ма днес ма е хванала олигофренията.  ;D пообиколих горите тилилейски,заредих се с енергия и сега съм се разлигавила.  ;)

*

Skarlet

« Отговор #2001 -: Юни 21, 2009, 02:41:04 pm »
;D ;D ;D ;D ;D Успя, хорарна принцеске!

Въъйййй,е ся ме изкльопаха кат топло хлебче!!!! Пък има и кво да хапнеш от мен.  :P

*

missKapriz

« Отговор #2002 -: Юни 21, 2009, 02:42:13 pm »
Мисля че вече никой не се интересува от дипломи в рамки!Отдавна се научихме да делим хората на можещи и  неможещи !А за "висококвалифицираните"астроложки от ефира-без коментар-те са си капан за наивници,но пък когато човек е някъде на дъното се хваща за всяка спасителна сламка... А иначе не мисля,че да посещаваш курс е лошо или снобско-все пак всеки опит е добре дошъл.Аз като съвсем начинаеща имам хиляди въпроси,които ми е направо неудобно да задавам тук-представям си колко смешно и наивно биха ви звучали,докато на един курс ще питам наволя  : :)

*

Skarlet

« Отговор #2003 -: Юни 21, 2009, 02:58:10 pm »
Мисля че вече никой не се интересува от дипломи в рамки!Отдавна се научихме да делим хората на можещи и  неможещи !А за "висококвалифицираните"астроложки от ефира-без коментар-те са си капан за наивници.
  Аре ся, няма да се обиждаме,холам!!! Немой с лошо.  ;D Нали знаете,че всичко е драснато в хороскопа.Като ми е дошло на рамото,няма да го отритна,я.  ;D Аз обичам астрологията и бих се радвала да й се дава повече популярност.

*

Skarlet

« Отговор #2004 -: Юни 21, 2009, 03:04:19 pm »
Хей,момичета /пък и момчета,че нещо позамлъкнаха/,дайте да си размърдаме гънките с нещо интересно. Някой да даде предложение за интересен накус.Аз имам едно,ама тук нещо не си падате по политическите прогнози и анализи на картите на политиците. В ал бг ги разглеждаме,но нещо много мудно върви,пък аз нали съм от корпуса за бързо реагиране,мразим бавните неща. ;D Ако имате нещо наум,дайте да се учим. ;)

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #2005 -: Юни 21, 2009, 03:07:17 pm »
А всеки си учи уроците строго индивидуално. Транссатурновите планети дават шанс само веднъж в живота.
Опааа тук вече мигам недоумяващо :-[

*

Helo

« Отговор #2006 -: Юни 21, 2009, 03:11:39 pm »
Хей,момичета /пък и момчета,че нещо позамлъкнаха/,дайте да си размърдаме гънките с нещо интересно. Някой да даде предложение за интересен накус.Аз имам едно,ама тук нещо не си падате по политическите прогнози и анализи на картите на политиците. В ал бг ги разглеждаме,но нещо много мудно върви,пък аз нали съм от корпуса за бързо реагиране,мразим бавните неща. ;D Ако имате нещо наум,дайте да се учим. ;)

Обсъждали ли сте вече какво показва, че има голям шанс даден човек да бъде екстарсенс и това да му бъде професия? Разглеждали ли сте хороскопите на Ванга, Джуна... стига те да могат да бъдат открити?

А също това, което показва самоизолация. Доста известни хора - писатели, изобретатели и други избират доброволната самоизолация и остават така дълги години. Но, интересното е, че след периодите на изолация нерядко се ангажират с публични дейности.

*

Nebesna

« Отговор #2007 -: Юни 21, 2009, 03:13:44 pm »
;D ;D ;D ;D ;D Успя, хорарна принцеске!

Въъйййй,е ся ме изкльопаха кат топло хлебче!!!! Пък има и кво да хапнеш от мен.  :P

Ако беше Ред Бътлър, вместо Скарлет О`Хара можеше и това да стане... ;)

*

Nebesna

« Отговор #2008 -: Юни 21, 2009, 03:16:56 pm »
А всеки си учи уроците строго индивидуално. Транссатурновите планети дават шанс само веднъж в живота.
Опааа тук вече мигам недоумяващо :-[

Обяснявам. Плутон обикаля целия зодиак за приблизително 250 години, което е многократно повече от един човешки живот. Плутон никога не може да обиколи цялата ти натална карта докато си жива на тази земя. Той ще премине през една точка от твоя хороскоп САМО ВЕДНЪЖ и никога повече. Затова Плутоновите аспекти са неповторими. Затова пък са едни от най-продължителните (Плутон се движи много бавно). Не ти се дава втори шанс да поправиш грешките (ако си допуснал такива). Ако си схватлива, има шанс да си научиш урока при ратроградните му движения.
« Последна редакция: Юни 21, 2009, 03:22:26 pm от Небесна »

« Отговор #2009 -: Юни 21, 2009, 03:18:46 pm »
Според мен тя пита за "транссатурнови".
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #2010 -: Юни 21, 2009, 03:20:26 pm »
Уфффф! Това са планетите след Сатурн.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #2011 -: Юни 21, 2009, 03:47:18 pm »
Обяснявам. Плутон обикаля целия зодиак за приблизително 250 години, което е многократно повече от един човешки живот. Плутон никога не може да обиколи цялата ти натална карта докато си жива на тази земя. Той ще премине през една точка от твоя хороскоп САМО ВЕДНЪЖ и никога повече. Затова Плутоновите аспекти са неповторими. Затова пък са едни от най-продължителните (Плутон се движи много бавно). Не ти се дава втори шанс да поправиш грешките (ако си допуснал такива). Ако си схватлива, има шанс да си научиш урока при ратроградните му движения.
Много благодаря, сега ми стана ясно, т.е. ясно ми е че нищо не ми е ясно :'(

« Отговор #2012 -: Юни 21, 2009, 05:53:15 pm »
Някой да даде предложение за интересен накус.Аз имам едно,ама тук нещо не си падате по политическите прогнози и анализи на картите на политиците.

Ей ся ми светна /светкавиците ми светеха вчера  ;D/, че изборите са 2 дни преди лунно затъмнение  ???.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #2013 -: Юни 21, 2009, 06:28:57 pm »
Ей ся ми светна /светкавиците ми светеха вчера  ;D/, че изборите са 2 дни преди лунно затъмнение  ???.

Лелеее....като каза Лунното затъмнение, се сетих, че ми попада в
12-дом точно върху рачешката Луна  :(  
не знам накъде ще ме " изолира " повече, пък и периода на влияние е продължителен....

и за БГ политиците това е много лоша констелация  за избори
и взимане на важни решения при съставяне на правителство -
ще има доста " тъмни " неща.... и Марса е в квадрат на съвпада
Юпитер/Нептун - ще има нечестни и задкулисни игри...
« Последна редакция: Юни 21, 2009, 06:49:47 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

« Отговор #2014 -: Юни 21, 2009, 10:46:34 pm »
Аз в този "Триъгълник" не разбрах те спряха или не спряха събитието  :-\?

*

Skarlet

« Отговор #2015 -: Юни 22, 2009, 06:20:43 am »
Аз в този "Триъгълник" не разбрах те спряха или не спряха събитието  :-\?

Спряха го,като не позволиха на флота да извършат заплануваната операция по някакво взривяване/че не чух точно какво/. И триъгълника сам се затвори.Ама защо точно на тази дата и час,аз ли не чух,че около мен все е маймунарник  ;D ??
« Последна редакция: Юни 22, 2009, 10:41:07 am от Скарлет »

*

Asol

• 4140
« Отговор #2016 -: Юни 24, 2009, 01:57:42 pm »

*

mamma_mia

« Отговор #2017 -: Юни 24, 2009, 07:28:37 pm »
Здравейте  :)
Муси Дачева отвори новият си форум,ако искате прегледайте го :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2018 -: Юни 24, 2009, 07:42:19 pm »
Абе в тоя нов форум-къде го погледнах  :)....и чета:Второто Новолуние ще бъде на 22 юли сутринта в 29гр 26мин. в Рак. То ще бъде съчетано с Пълно слънчево затъмнение при което Слънцето и Луната ще са в почти точен съвпад с Южния лунен възел (Опашката на Дракона, Кету) ...
Ами то при мен ще е върху Сатурна ми,който е на AC-то откъм 12-ти.Какво означава това,бре??? :o

« Отговор #2019 -: Юни 24, 2009, 07:46:21 pm »
Здравейте  :)
Муси Дачева отвори новият си форум,ако искате прегледайте го :)

Мерси. Дай линк, моля.