Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 846707 Прегледи
*

Skarlet

Re:"Говорилня"
« Отговор #2040 -: Юни 29, 2009, 09:24:20 pm »
А как смятате, ако планетите в личния хороскоп показват, че даден човек най-вероятно ще бъде доста красив, а той не е, на какво се дължи това?

Най-вероятно неправилно тълкуване.  ;)

*

Helo

« Отговор #2041 -: Юни 29, 2009, 09:40:20 pm »
А как смятате, ако планетите в личния хороскоп показват, че даден човек най-вероятно ще бъде доста красив, а той не е, на какво се дължи това?

Най-вероятно неправилно тълкуване.  ;)

Мммм не знам...

А за Сатурн в съвпад с Асцендента в композитната карта пише, че означава, че двете личности са свързани толкова силно, че изглежда, че почти нищо не може да разруши връзката. Причината за това не е толкова в положителното привличане между двете личности, а защото двете личности са силно свързани помежду си по начин, който изглежда предопределен от съдбата. Дори и единият от тях да иска да се отдели от връзката, това може да бъде трудно по различни причини - материални обстоятелства, психологически нужди или други фактори, които изглеждат извън контрола на двамата участници.

Вие имате ли лични наблюдения точно над тази позиция? Аз я имам с един човек и определено се чувствам точно по описания начин.  ???

*

Nebesna

« Отговор #2042 -: Юни 29, 2009, 10:22:40 pm »
А за Сатурн в съвпад с Асцендента в композитната карта
Вие имате ли лични наблюдения точно над тази позиция? Аз я имам с един човек и определено се чувствам точно по описания начин.  ???

Като чуя съдбовност се сещам по-скоро за Плутон. Сатурн се свързва с чувството за дълг, общите отговорности и сигурността. Сатурн в първи дом (според мен) може означава, че още в началото си връзката е била сериозна, а също и, че двойката ще показва едно сериозно лице пред света.

*

Helo

« Отговор #2043 -: Юни 29, 2009, 10:37:24 pm »
А за Сатурн в съвпад с Асцендента в композитната карта

Като чуя съдбовност се сещам по-скоро за Плутон. Сатурн се свързва с чувството за дълг, общите отговорности и сигурността. Сатурн в първи дом (според мен) може означава, че още в началото си връзката е била сериозна, а също и, че двойката ще показва едно сериозно лице пред света.

astro.com дава точно такова тълкувание на композитната карта. О там го преписах. И е съвсем точно за начинът, по който се чувствам определението. Но ние с този човек реално не сме свързани, не и с материални обстоятелства или каквото и да е друго нещо, което да ни задължава един към друг, а просто с психологическа нужда да бъдем заедно, да общуваме - поне аз изпитвам това. Макар, че връзката е сложна.

Даже накрая на описанието на този аспект в astro.com пише:

Ако някой от двамата чувства връзката като капан, от който иска да избяга, но не може, той трябва да си зададе въпроса защо двамата са заедно. Понякога хората са заедно по причини, които нямат нищо общо с щастието.

*

Helo

« Отговор #2044 -: Юни 29, 2009, 10:40:16 pm »
Но този човек има Луна и Венера в Козирог и мога да се осланям само на интуицията си, за да разбера какво изпитва всъщност.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2045 -: Юни 30, 2009, 12:34:01 pm »
Плутон в Козирог-От Космоса откриха ханския дворец в Болгар
Какво ли още ще се разкрие  ::)

http://svejo.net/home/link_summary/304665-Ot-Kosmosa-otkriha-hanskiq-dvorec-v-Bolgar?feature=6
http://history.rodenkrai.com/index.php/arheologiq/20090627328/dvorec_na_voljka_bylgariq_zasechen_ot_spytnik/menu_id_59.html

*

Nebesna

« Отговор #2046 -: Юни 30, 2009, 11:40:05 pm »
На една мутра му се родил син. "Честито!"-казала акушерката - "Две и петстотин"
"Ей ти 5 бона. Давай детето и да заминавам!"  ;D ;D ;D

*

aiia

« Отговор #2047 -: Юли 02, 2009, 06:36:35 pm »
 ;D ;D ;D Не мога да спра да се смея!!!

Младоженци от Обединеното кралство ще хапват печени филийки до края на живота си, защото 24 от гостите на сватбата им купили еднакви подаръци - тостери.

Клеър и Стюарт Лайнли разказват, че поискали от 160-те си гости пари или ваучери, за да купят с тях каквото им е необходимо и за да не се получи дублиране в даровете. Все пак обаче хората дошли на тържеството с красиво опаковани кутии.

В началото младоженците се усъмнили, че нещо не е наред, защото много от пакетите били с еднаква форма и размери. Помислих си, че е доста странно, казва Клеър.

Когато започнахме да ги разопаковаме, заизлизаха тостер след тостер, все още не може да повярва тя. Повечето от тостерите били купени от един и същи магазин и когато младоженците отишли да ги върнат, служителите на касата не могли да спрат да се смеят.

Накрая се оказало, че това не е съвпадение, а шега, организирана от приятелите на младоженеца.

"На ергенското ми парти момчетата ме питаха какво искам да ни купят. Казах им, че предпочитаме пари или ваучери, защото не искам да се окажем с хиляда тостера вкъщи", разкзва 31-годишният автомонтьор.

Тогава обаче един от приятелите му решил да се пошегува и накарал останалите да купят тостери.

"На сутринта след сватбата, когато започнахме да разопаковаме подаръците, знаех, че нещо не е както трябва, защото вече бях получил 15 съобщения, в които ме питаха дали съм закусвал препечени филийки", смее се Стюарт.

Със съпругата си върнали 23 от тостерите, но все пак решили да задържат един.
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #2048 -: Юли 03, 2009, 02:35:21 pm »
Да поговорим за това кое определя външността на тялото - преди говорихме за лицето и гледахте снимки, но сега питам за тялото.

Например, за Везни знам, че дават тънки китки и глезени. Някой от вас беше писал преди време кое дава хубави крака, обаче не помня. Един мой познат твърди, че Юпитер давал дупе и по-големи гърди при жените.  ;D  :P  ;D

Вярно ли е това?  ::)

*

Nebesna

« Отговор #2049 -: Юли 03, 2009, 05:53:10 pm »
Да поговорим за това кое определя външността на тялото - преди говорихме за лицето и гледахте снимки, но сега питам за тялото.

Например, за Везни знам, че дават тънки китки и глезени. Някой от вас беше писал преди време кое дава хубави крака, обаче не помня. Един мой познат твърди, че Юпитер давал дупе и по-големи гърди при жените.  ;D  :P  ;D

По асцендента, позицията на неговия господар и аспектите към Асцендента се получават сведения за физическото тяло на родения (външността като цяло).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2050 -: Юли 03, 2009, 06:26:23 pm »
Забелязала съм, че Рачешка Венера или друга лична планета в Рак при дамите дава доста женствено излъчване, мекота не само в чертите, но и във формите.  :)
Огнените знам, че са по-едри фигури, въздушните беше споменато, те са фини, гъвкави, изваяни, земните, дето най-си ги любяяя, имат много добре сложени тела.  :P     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2051 -: Юли 03, 2009, 06:28:57 pm »

По асцендента, позицията на неговия господар и аспектите към Асцендента се получават сведения за физическото тяло на родения (външността като цяло).

Интересно. Като се замисля аз би трябвало тогава да съм далеч по-слабичка, а съм тип по-женствена .. Плутон ми е в 11 дом, нали е въздушен, и е във Везни. Към асцендента имам квадрат на Сатурн, Слънце.
Как мислиш, Небесна? Но пък първи дом ми е в Стрелец .. явно и той дава отражение. 

*

Helo

« Отговор #2052 -: Юли 03, 2009, 06:38:56 pm »
Интересно. Като се замисля аз би трябвало тогава да съм далеч по-слабичка, а съм тип по-женствена .. Плутон ми е в 11 дом, нали е въздушен, и е във Везни. Към асцендента имам квадрат на Сатурн, Слънце.
Как мислиш, Небесна? Но пък първи дом ми е в Стрелец .. явно и той дава отражение.  

За жените Телци казват, че са характерни по-женствените форми, тип секс бомба. Майка ми е Телец и асцендент Телец, обаче няма големи бомби.  ::) Ха сега де!  8) Иначе има тънка талия и оформен ханш, ама не и бомби. Мисля, че ще е малко сложно да се разпознае външността на човека само по картата.  ::)

« Отговор #2053 -: Юли 03, 2009, 06:40:18 pm »

Стрелец управлява бедрата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #2054 -: Юли 03, 2009, 06:45:46 pm »
А според кое може да се предположи дали жената ще има големи гърди?  ::)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2055 -: Юли 03, 2009, 06:45:50 pm »
Да, Аурора, значи обяснимо.  ;D
Абе може по картата, но се преплитат нещата и вероятно е лесно да се обърка човек.

Юпитер свързвам аз с "бомбите".  :P Незнам за Телеца, може .. има логика, Венерини работи са си туй, нали.  ::)  

*

Helo

« Отговор #2056 -: Юли 03, 2009, 06:48:08 pm »
Луната влияе ли на външността, ако не е разположена в първи дом?

и

Вярно ли е, че Скорпионите дават по-обемно, в смисъл на по-сексапилно дупе?  ???

;D  ;D  ???

::)

Аз сега като имам Марс, Сатурн и Плутон - и трите в Скорпион в първи дом и самият първи дом също в Скорпион, ако бях мъж можеше да се предположи, че ще имам голямо достойнство, нали така...  ::)  :P  :P

А тези Скорпиони дали ми дават интуиция като са в първи дом?
« Последна редакция: Юли 03, 2009, 07:01:46 pm от Helo »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2057 -: Юли 03, 2009, 08:49:48 pm »
Мисля, че ще е малко сложно да се разпознае външността на човека само по картата.  ::)

Така е, особено по западна астрология.
По-скоро може да се хване излъчването, донякъде и пропорциите, но общо взето външността трудно се познава по хороскоп.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #2058 -: Юли 03, 2009, 09:05:47 pm »
А вярно ли е, че Стрелец давал по-конска физиономия. Викам си, Стрелец като дава конски черти на лицето, Великобритания защо не  е под знака на Стрелец?  :o  :P  :P  ;D  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2059 -: Юли 03, 2009, 09:10:38 pm »
Това пък отде го прочете?
Вярно е, че на някои жени, повлияни от знака Стрелец (Слънце, Луна, Асцендент) им отива бретонче и са много секси като си вържат косата на конска опашка. Но не мисля, че нещата трябва да се възприемат и тълкуват толкова буквално.
То по тази логика всички Слънца и Асценденти във Везни трябва да са първи красавици, ама далеч не всички са.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.