Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850452 Прегледи
*

Nebesna

Re:"Говорилня"
« Отговор #2060 -: Юли 03, 2009, 09:36:06 pm »
А вярно ли е, че Стрелец давал по-конска физиономия. Викам си, Стрелец като дава конски черти на лицето, Великобритания защо не  е под знака на Стрелец?  :o  :P  :P  ;D  ;D

Ха-ха-ха! ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #2061 -: Юли 04, 2009, 08:38:32 pm »
А Сатурн в Първи дом освен младоликост дава ли и инфантилизъм в зряла възраст?

Питам, защото като дете бях много сериозна и мисленето и поведението ми беше като на зрял човек. Сега е по-скоро обратното.

Значи Сатурн в този дом освен на външността влияе по подобен начин и на характера, на начина, по който човек се чуства?
 Тук има хора със Сатурн в Първи дом, нека те да кажат дали е имало разлика в характера и отношението им към живота между детската и тийнейдръжската възраст и зряла възраст, в посока - леека инфантилизация или това е само при мен.  ::)

« Отговор #2062 -: Юли 04, 2009, 09:17:11 pm »
Сега но новитие Станишев разправя, че вярвал на интуицията си и в парламента усещал много негативна енергия  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2063 -: Юли 04, 2009, 09:17:49 pm »
Едната от двете ми най-дълготрайни връзки бе с мъж със Сатурн в 1 дом.
Та нито бе особено младолик, нито инфантилен. Дори напротив, изглеждаше някак си по-зрял и вглъбен за възрастта си, рано се отдели от семейството и впоследствие започна самостоятелен бизнес (по специалността, която бе завършил) и още преди да изкара сатурново завръщане постигна онази независимост, за която всеки мечтае.
Инфантилен беше по-скоро в емоционален план, във връзките си, но не е в живота като цяло.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2064 -: Юли 04, 2009, 10:06:56 pm »
А Сатурн в Първи дом освен младоликост дава ли и инфантилизъм в зряла възраст?

Питам, защото като дете бях много сериозна и мисленето и поведението ми беше като на зрял човек. Сега е по-скоро обратното.

Значи Сатурн в този дом освен на външността влияе по подобен начин и на характера, на начина, по който човек се чуства?
 Тук има хора със Сатурн в Първи дом, нека те да кажат дали е имало разлика в характера и отношението им към живота между детската и тийнейдръжската възраст и зряла възраст, в посока - леека инфантилизация или това е само при мен.  ::)

Не мога да кажа,че съм инфантилна,даже напротив,сериозна съм,дори и в ситуации,в които не трябва да съм такава.Доста се шегувам на моменти,освен ако това не се възприема като "залитане" в тази посока.Според мен,може да има връзка Сатурн на Ац единствено с това,че изглеждам доста по-млада за годините си,по думите на хора около мен-познати и непознати.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2065 -: Юли 04, 2009, 10:09:08 pm »
 ти на колко си? ако не е тайна :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2066 -: Юли 04, 2009, 10:23:18 pm »
ами защото никът ти е 21 и се чудех дали това са години ;D явно не  са
но да сатурн откъм 12 или 1 особено, ако близо да асц дава доста подмладяващ изглед

сатурн в тези позиции дава   не толкова инфантилност, колкото неразбиране на емоционалния план на другоя човек, особено, ако той не е логически подплътен. Разбирането и емоционалната съпрочастност се нуждаят от обосновка и по- лесно се вярва не на усещания, но на "представяне"
 за разлика например от луна, нептун, уран в близост до ац
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2067 -: Юли 04, 2009, 10:34:10 pm »
сатурн в тези позиции дава   не толкова инфантилност, колкото неразбиране на емоционалния план на другоя човек, особено, ако той не е логически подплътен. Разбирането и емоционалната съпрочастност се нуждаят от обосновка и по- лесно се вярва не на усещания, но на "представяне"
 за разлика например от луна, нептун, уран в близост до ац

С това твърдение мисля,че мога да се съглася донякъде.Наистина ми е доста трудно,на моменти да разбера отсрещния човек,ако за мен няма логика.Ама не съм убедена дали и при другите не е така. :-\
А колкото до усещанията,с моята Луна в Риби няма как да не разчитам на тях,на моменти съм като "попивателна"направо.Една дума или жест може да ме разплаче. :)

*

Helo

« Отговор #2068 -: Юли 04, 2009, 10:37:03 pm »
рано се отдели от семейството и впоследствие започна самостоятелен бизнес (по специалността, която бе завършил) и още преди да изкара сатурново завръщане постигна онази независимост, за която всеки мечтае.

Според теб на какво се дължи това, при положение че за хората със Сатурн в Първи дом се казва, че преди Сатурновото завръщане ще виждат трудности и блокади навсякъде, другите ще се опитват да ги ограничават, контролират? Може би е в това, че рано се е отделил от семейството си? Какво мислите? Или от другите неща в хороскопа?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2069 -: Юли 04, 2009, 10:50:24 pm »
Чак пък трудности и блокади...Много силно казано.Не са ме ограничавали и контролирали-никой,дори и семейството ми.Проблеми имах по време на Сатурновото завръщане.Тогава беше най-големия ми ад.Много тежък период. :(
« Последна редакция: Юли 04, 2009, 10:57:16 pm от Мia21 »

*

Nebesna

« Отговор #2070 -: Юли 05, 2009, 01:45:27 pm »
По канал 1 започва някакъв документален френско-италиански филм "Генезис". Изглежда интересен.

*

Nebesna

« Отговор #2071 -: Юли 05, 2009, 01:58:32 pm »
Филмът е тъп.

« Отговор #2072 -: Юли 05, 2009, 02:03:12 pm »
 ;D  ;D  ;D

« Отговор #2073 -: Юли 06, 2009, 06:48:30 pm »
Колеги, дали покупка на телевизор  ;D между две затъмнения е добра идея. Че днес се влюбих в едно LCD  ::)

*

Nebesna

« Отговор #2074 -: Юли 06, 2009, 07:31:47 pm »
Колеги, дали покупка на телевизор  ;D между две затъмнения е добра идея. Че днес се влюбих в едно LCD  ::)

Погледни Луната в кой знак се намира. За електроника - изчакай да влезе във Водолей.

« Отговор #2075 -: Юли 06, 2009, 07:33:22 pm »
Оооо, благодаря, Небесна!  :)

*

Nebesna

« Отговор #2076 -: Юли 06, 2009, 07:35:54 pm »
Абе, Аурорче, не я ли разбърка вече тая салата? ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #2077 -: Юли 06, 2009, 07:41:24 pm »
И мен ме дразни  ;D. Нещо не ми подхожда на натюрела  :-[ Ще я махна.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2078 -: Юли 06, 2009, 08:09:35 pm »
И на мен,тази моята май не ми пасва мноооо...Ама карай!Има закачка в нея,предизвикателна е. ;) ;D

« Отговор #2079 -: Юли 06, 2009, 08:24:22 pm »
Повече ми харесва от Кийра Найтли.  :)