Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848934 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:"Говорилня"
« Отговор #2420 -: Август 12, 2009, 10:31:42 pm »
И аз нищо не виждам, ма за всеки случай си нарекох няколко желания.  ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #2421 -: Август 12, 2009, 10:44:06 pm »
Да ви питам , дали знаете някакъв сайт за изчисляване в какъв лунен ден съм родена и фазата на луната тогава?

*

Nebesna

« Отговор #2422 -: Август 13, 2009, 01:09:00 am »
Да ви питам , дали знаете някакъв сайт за изчисляване в какъв лунен ден съм родена и фазата на луната тогава?

Изтегли си руските програми Zet 8 r.r Zet 7 Geo. Автоматично с построяването на картата в горния ляв ъгъл ти показва на кой лунен ден си родена.

*

veshti4ka

« Отговор #2423 -: Август 13, 2009, 07:08:45 am »
и аз не ги видях Персеидите  :'( :'( :'( :'(  нищо не се видя хем живея почти до гората  :-\

*

veshti4ka

« Отговор #2424 -: Август 13, 2009, 07:32:21 am »
хъммм приятели ей ся вече се притесних  :(  току що прочетох, че съм родена на 9 лунен ден и той бил ден на сатаната  :o :o :o  ъъъъ това трябва ли да ми дава поводи за притеснение? някой от вас знае ли ги тези неща  ???

"9 - лунен ден Символи: Млечният път. Камъни: черна перла, александрит, марион. Тяло: гърди. Свързан с Рак. Много черен ден. Едно от местата на Сатаната в знака на Рака. Ден на илюзии, заблуждения, лъжи, отравяния. В този ден можете да се занимавате със себе си, с очистителни процедури. Опасност от само интоксикации на организма. Противофазният ден ( 23-ти ) също е тежък. Храненето в неблагоприятните дни - 9, 15, 29 и 4, 18, 23, 26 - не яжте животинска храна. Не бива да се гладува, но и да не се преяжда, да не се употребява алкохол. Хората, родени в този ден, трябва да се изчистват от шлаките - както физически, така и астрални."
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=2120

па тя и Луната ми е в рак  ??? ??? ??? ??? ???

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2425 -: Август 13, 2009, 07:37:16 am »
Малко на име го докарваш този Сатана ;D

*

Helo

« Отговор #2426 -: Август 13, 2009, 07:56:30 am »
хъммм приятели ей ся вече се притесних  :(  току що прочетох, че съм родена на 9 лунен ден и той бил ден на сатаната  :o :o :o  ъъъъ това трябва ли да ми дава поводи за притеснение? някой от вас знае ли ги тези неща  ???

Споко! Сатаната не е това, което е. Совите не са това, което са.  ;D

Първо си отговори на въпроса за кой Сатана става въпрос и какво общо има християнството с това. Това поверие за деветия ден християнството ли го е въвело и защо? Пък и както може да се досети човек, Сатана не е това, което християнството твърди, че е .  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #2427 -: Август 13, 2009, 07:58:34 am »
Малко на име го докарваш този Сатана ;D

не бееееееееее хахахаааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  името Вещичка идва от мотото на първият ми роман "Повелителката на вещиците" което е следното:

"Жените сме една такава, особена порода същества – смесица от вещици, русалки и самодиви. Само и единствено от човека срещу нас зависи, кое от тези същества ще извади на показ и дали ще съумее да събере квинтесенцията на всички тях и да я запази само за себе си…"

та по този въпрос, смисълът на думата "вещичка" е съвсем различен от вещицата на семейство Адамс например  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2428 -: Август 13, 2009, 08:03:23 am »
Хело бе, аз изобщо не съм се и сещала за християнството като го прочетох онова по-горе. просто ми настръхна косата от прочетеното /а да накараш мойта кошница да настръхне си е живо геройство  ;D /... просто думата "сатана" я свързвам с тъмните сили и нещо гадно, грозно и лошо  :D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2429 -: Август 13, 2009, 08:10:42 am »
ООоооооооо, не вярвай на всичко което четеш.
На теб ли да ги казвам тези работи. Аз пък на друго място прочетох, че родените в деветия лунен ден деца ще имат дълъг и ползотворен живот-  справка  лунен календар на Тамара Глоба.
 Този сатана само като е видял маргарина как плува в тоалетната чиния- направо се е отказал от теб. ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2430 -: Август 13, 2009, 08:18:04 am »
 ;D ;D ;D ;D ;D

бе то ясно, че не вярвам щото до сега на тази възраст кво ли не можеше да ми се случи, ама пак се постреснах де  ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2431 -: Август 13, 2009, 08:21:06 am »
Бях извън града и успях да видя персеидите. :) :) :)

*

Helo

« Отговор #2432 -: Август 13, 2009, 08:33:32 am »
Хело бе, аз изобщо не съм се и сещала за християнството като го прочетох онова по-горе. просто ми настръхна косата от прочетеното /а да накараш мойта кошница да настръхне си е живо геройство  ;D /... просто думата "сатана" я свързвам с тъмните сили и нещо гадно, грозно и лошо  :D

И аз свързвам тази дума точно с това, с което и ти. Но християнството е било доста силно и за тези векове, през които е контролирало мислите, живота и старховете на хората, е успяло да наложи нови символи и предполагам нови егрегори. Ако приемем, че Сатана съществува като егрегор, създаден от наистина вярващите в него, то мисля, че егрегорът му е доста силен и съответства на образа, който е наложен от хирстиянството. А ако няма такъв егрегор (пък даже и да има), то няма от какво да се плашиш.

« Последна редакция: Август 13, 2009, 01:08:03 pm от Helo »

*

Helo

« Отговор #2433 -: Август 13, 2009, 08:34:07 am »

Как беше?  ;D  ::)

Снима ли ги?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2434 -: Август 13, 2009, 09:29:00 am »

Как беше?  ;D  ::)

Снима ли ги?
Не съм ги снимала.
Хубаво беше, но небеше "като дъжд". Само няколко видяхме по-ярки и с хубава диря в небето, останалите бяха като светли чертички гледани през лека мъгла.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2435 -: Август 13, 2009, 09:52:13 am »
И аз видях една падаща звезда в понеделник вечерта. Прекарах нощта в палатка на 200 м от връх Вихрен откъм мраморната му страна. Много беше красиво. Падащата звезда премина като самолет над нас, но с много по-висока скорост, даже в първия момент не се сетих, че е метеорит. Всички падащи звезди, които съм виждала досега са се движели вертикално.

Желания вече много трудно си измислям, понеже през последните години се сбъднаха голяма част от тях.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #2436 -: Август 13, 2009, 12:18:45 pm »
    Същият този метеоритен дъжд съм го гледала през 2005г. в Бодрум. Беше 3 часа сутринта, бях вперила очите в небето, а наоколо съскаха сови. Само гледам една, две, три падащи звезди, а след това една голяма като футболна топка падна съвсем близо до мен някъде, бях онемяла и нямах време за реакция. Просто седях като омагьосана и неуспях нищо да си пожелая  ::).

*

veshti4ka

« Отговор #2437 -: Август 13, 2009, 05:38:06 pm »
абе да си питам аз тука щото не моа намеря темата  :-[   съвпад на Ас на единия с Плутон на другия нали дава много силна кармична връзка - щото имам едни такива усещания в момента  :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #2438 -: Август 13, 2009, 05:56:09 pm »
Плутон е по съдбата и кармата пък ако е в аспект с важни точки и лични планети още повече.  Предполагам зависи от цялата синастрия.  :) Ако асцендента е твоя, може да ти променят светогледа из основи  :P

*

veshti4ka

« Отговор #2439 -: Август 13, 2009, 06:13:26 pm »
Плутон е по съдбата и кармата пък ако е в аспект с важни точки и лични планети още повече.  Предполагам зависи от цялата синастрия.  :) Ако асцендента е твоя, може да ти променят светогледа из основи  :P

тцъ... Плутона е моя, а АС-то е на една приятелка  ???  и понеже покрай мен започна да си променя наистина тотално мирогледа и аз взех нещо да се усъмнявам... но не съм гледала синастрия, а по случайност открих, че Ас-то и е в съвпад с Плутона ми...