Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850164 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:"Говорилня"
« Отговор #2440 -: Август 13, 2009, 06:39:57 pm »
...а съвпад между Сатурн и асцендента на другия какво дава?

*

veshti4ka

« Отговор #2441 -: Август 13, 2009, 06:51:25 pm »
абе да си питам аз тука щото не моа намеря темата  :-[   съвпад на Ас на единия с Плутон на другия нали дава много силна кармична връзка - щото имам едни такива усещания в момента  :-\

Да наистина дава много силна кармична връзка.И при това трайна и трудна за контролиране.Човечето с плутон в съвпад с моя асц. ме обсебва изцяло и доминира на всички нива.Все пак трябва да се пгледнат и другите аспекти ,за да се каже нещо със сигурност. :-\

ами така като гледам възлите ни са в квадрат, нейният Сатурн е в секстил с моя и Ас-то ми, Слънцето и е в съвпад с Марса ми - това е което виждам като аспекти по тежки... иначе наистина май е така както казваш - тя може и два пъти дневно да идва към нас да се видим и винаги ме разпитва за всичко и иска да научи всичко, което зная... понякога се чувствам адски странно щото децата ми не се държат така с водолейската си майка  ;D ;D ;D  не ми е неприятно, напротив - радвам се, че мога да помогна, но понякога се страхувам да не навредя заради факта, че ме слушат с отворени очи и уши...  :(

Асол, Сатурна също е силно кармична планета и предполагам е същото  ???

*

Helo

« Отговор #2442 -: Август 13, 2009, 07:13:20 pm »

Ами май дава отношения като на родител към дете.Хора на които можеш да разчиташ.Имаше и друго,че се явява като учител в живота :)

Тъжен, защо си тъжен  :(, а не весел  ;D::)

*

Helo

« Отговор #2443 -: Август 13, 2009, 07:23:43 pm »

Сатурн в съвпад с Асцендента, показва, че двете личности са свързани толкова силно, че изглежда, че почти нищо не може да разруши връзката. Причината за това не е толкова в положителното привличане между двете личности, а защото двете личности са силно свързани помежду си по начин, който изглежда предопределен от съдбата. Дори и единият от тях да иска да се отдели от връзката, това може да бъде трудно по различни причини - материални обстоятелства, психологически нужди или други фактори, които изглеждат извън контрола на двамата участници. - това пише astro.com

Така е! Аз имам или по-точно имах връзка с един човек и с него бяхме така. И аз се чувствах точно така. А този човек имаше същият аспект и с един негов приятел и мога да разкажа за това как поне единият в продължение на години се е чувствал свързан с другия, ама да не ме четат сега от някъде, няма да разказвам.

*

veshti4ka

« Отговор #2444 -: Август 13, 2009, 07:46:56 pm »
Хело ,тъжен съм защото от един месец съм безработен-съкратиха ме.А за ника измисли някое хубаво име-хем ще ми станеш кръстница.Наистина ще го сменя :) :)

нидей рива чадо, и аз съм така от ноември ама нещо хич не ми пука  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #2445 -: Август 13, 2009, 07:55:02 pm »
Хело ,тъжен съм защото от един месец съм безработен-съкратиха ме.А за ника измисли някое хубаво име-хем ще ми станеш кръстница.Наистина ще го сменя :) :)

Трябва да помисля. Сега веднага не мога да се сетя. Аз моя ник го мислих дълго, ама бях решила веднага да се регистрирам и като не можах да измисля нищо, избрах нещо, което да звучи като "Здрасти" - да се види, че съм оптимистично и приятелски настроена.  ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2446 -: Август 13, 2009, 08:01:29 pm »
Много интересно, и на мен  ми беше хрумнало да питам тъжен, защо е тъжен. Някак си този ник му приляга изобщо. Даже се загледах в картинката да видя какво е това под пентаграма, ама неможах да разбера какво е.  Иначе за имена хич не ме бива. Аз даже и моето не си харесвам.... ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2447 -: Август 13, 2009, 08:03:02 pm »
стига бре тъжньо, до тогаз ша са научиш да ядеш слънчева светлина и тамън и нас ша научиш  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #2448 -: Август 13, 2009, 08:06:49 pm »

нидей рива чадо, и аз съм така от ноември ама нещо хич не ми пука  ;D ;D ;D

Уж не ми пука ама се очертава дълга и гладна зима.Та напролет ако ме няма във форума да знайш че съм вече в духовния свят ;D ;D ;D

Що? Ти до сега къде си бил?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #2449 -: Август 13, 2009, 08:08:13 pm »
хахахаааааааааааааааааааа чак Урана ми се изчерви вече от смях....

аз имах в предвид да правиш конкуренция на Манек бре  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2450 -: Август 13, 2009, 08:13:37 pm »
мииииииии доколкото се сещам Манек са е пробвал за 400 и кусур дни на слънчева светлина само - начи можело  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #2451 -: Август 13, 2009, 08:19:13 pm »
бе то туй - ясно... ама докат са научим ша минат поне 300 години  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #2452 -: Август 13, 2009, 09:06:00 pm »
Небесна тенкс. :)Още съм на гости , но като се завърна в къщи ще си  я изтегля. ;)

*

Helo

« Отговор #2453 -: Август 13, 2009, 09:14:42 pm »
Кажете, безплатно ли е изтеглянето на Zet от тук?

http://www.zaytsev.com/downloads.html

Досега никога не съм използвала Zet и не знам.

*

Skarlet

« Отговор #2454 -: Август 13, 2009, 09:16:34 pm »

Да.

*

Helo

« Отговор #2455 -: Август 13, 2009, 09:18:12 pm »

Да.

А какъв е този ценоразпис тук?

http://www.zaytsev.com/order.html

*

Skarlet

« Отговор #2456 -: Август 13, 2009, 09:48:50 pm »
Извинявай,Хело,но пише много ясно.Това са различни видове програми,с различни функции и те са платени.На страницата на горния линк си има показано и описано как да се изтегли.И аз не знам перфектно английски,но явно съм добре с ориентацията.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2457 -: Август 14, 2009, 01:16:44 am »
Съвсем се отнесох снощи да гледам пика на звездопада,но преди два часа видях ярка падаща звезда ... :)
Тая вечер с колегите си правихме барбекю под липите в училищния двор.. ;DЛуди за връзване,ама хубав купон стана.. ;DЯвно Луната в Телец си иска своето... :P

*

Nebesna

« Отговор #2458 -: Август 14, 2009, 02:00:31 am »
мииииииии доколкото се сещам Манек са е пробвал за 400 и кусур дни на слънчева светлина само - начи можело  ::)

Мисля си ,че след 2012 все повече хора ще живеят само със слънчева светлина.Наистина там е бъдещето. :-\ :-\

Остава само еритроцитите ни да се напълнят с хлорофил вместо с хемоглобин и да за започнем да фотосинтезираме. Земята ще се напълни със зелени човечета. ;D ;D ;D

Абе, къде ги видяхте тия падащи здезди? Аз пропуснах шоуто! Тююююх! Язък, значииии!
« Последна редакция: Август 14, 2009, 02:09:37 am от Небесна »

« Отговор #2459 -: Август 14, 2009, 02:14:00 am »
Нещо не ми се спи  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.