Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849463 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:"Говорилня"
« Отговор #2520 -: Август 15, 2009, 11:33:31 am »
Mia21, пожелавм ти бързо възстановяване  :). На 11-ти луната е била в Овен, намаляваща. Добре е ч, е била намаляваща. Не съм следила, ако си казала на какъв орган е била операцията, но ако не е нещо по /или във  :-\/ главата не би трябвало да те притеснява. Това обаче се преценява преди, а не след нея. НОа важното е, че вече си си в къщи. За рецидив може би трябва да погледне картата ти някой, който се занимава повече с медицинска астрология. Не мисли за това сега.

Много ти благодаря,Aurora! :-*
То е дребна работа,не е на главата/Слава Богу!/.За 10 минути работа,обаче трябваше при много добър специалист,защото ако не се направи както трябва може рецидивира.С пълна упойка,защото е много болезнено.Бях в болница в София и съм много доволна,страхотни специалисти.Перфектно си свършиха работата,но все пак е Божа работа какво ще стане.Сега ми е интересно каква е била картината в момента.Можех да попитам преди това,но вече го бях решила твърдо и не ми пукаше кое как е.
За операции кое е важно да се гледа,освен Луната?Питам чисто практически... ;) :)

*

veshti4ka

« Отговор #2521 -: Август 15, 2009, 11:33:44 am »
абе Хело, ти кво си мислиш, че не зная че е така ли  ;D ;D ;D туй си ми е ясно като бял ден  :P  но някак църквата я свързвам с едни канони дето ти е меко казано доста трудничко да промениш нещо... иначе кръста в християнството е "зает" от египетският кръст. първият символ на християнството е бил рибата  :P

знам ги тези неща, но туй око там не ми се връзва и туй то... има нещо нередно според мен...  

*

veshti4ka

« Отговор #2522 -: Август 15, 2009, 11:35:03 am »
Мия, много се радвам, че операцията ти е минала успешно  :)  пожелавам ти и бързо и леко възстановяване!

*

Helo

« Отговор #2523 -: Август 15, 2009, 11:37:45 am »
знам ги тези неща, но туй око там не ми се връзва и туй то... има нещо нередно според мен...  

Всъщност, като се замислиш за това кой е създал християнството, ще видиш, че е напълно нормално този символ да стои в църквите.  ;)

*

Nebesna

« Отговор #2524 -: Август 15, 2009, 11:38:34 am »
Привет на всички!Вече се завърнах! :-*
Сега лежа у нас и се възстановявам.Във вторник-на 11-ти август между 10.30-11 часа мина операцийката,сега ще гледам звездите как са били... ;)Дано да е успешна и да не ми прави рецидиви!На някой ако му се занимава може и той да погледне...

Добре е, че не е в главата или на лицето. С Луна в Овен не се пипа орган, управляван от Овена. А иначе, че се гледат още господаря на 6-ти дом - здавето и на 8-ми дом - дом на хирургията и наличието на планети в тези домове - дали са зловредни или благотворни, както и техните аспекти.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2525 -: Август 15, 2009, 11:38:39 am »
Миа, добре се завърнала и бързо възстановяване.  :)

*

Nebesna

« Отговор #2526 -: Август 15, 2009, 11:39:56 am »

Всъщност, като се замислиш за това кой е създал християнството, ще видиш, че е напълно нормално този символ да стои в църквите.  ;)

Дали е нормално или не, не решаваме ти или аз. Има си църковни канони. И църквата в Рупите не искаха да я признаят, щото не била изографисана, според каноните.

*

veshti4ka

« Отговор #2527 -: Август 15, 2009, 11:41:56 am »

Всъщност, като се замислиш за това кой е създал християнството, ще видиш, че е напълно нормално този символ да стои в църквите.  ;)

хъммм я пак помисли - ДА вярно е, че е напълно нормално, но колко от това което ние знаем като инфо и факти се толерира от църквата а? защо ранното християнство е чупило идеята за прераждането от библията а? знаеш ли че и една стотна от това което ние коментираме тук ако го споменеш на дедо поп и той ще те анатемоса за вечни времена... този символ се връзва с нашите знания, но не и с канона на църквата... аз затова исках Док да се включи тука, но явно му е писнало от кокошки и ни е заебал  :'( :-\ ???

*

Nebesna

« Отговор #2528 -: Август 15, 2009, 11:47:18 am »

Всъщност, като се замислиш за това кой е създал християнството, ще видиш, че е напълно нормално този символ да стои в църквите.  ;)

хъммм я пак помисли - ДА вярно е, че е напълно нормално, но колко от това което ние знаем като инфо и факти се толерира от църквата а? защо ранното християнство е чупило идеята за прераждането от библията а? знаеш ли че и една стотна от това което ние коментираме тук ако го споменеш на дедо поп и той ще те анатемоса за вечни времена... този символ се връзва с нашите знания, но не и с канона на църквата... аз затова исках Док да се включи тука, но явно му е писнало от кокошки и ни е заебал  :'( :-\ ???

Док ти отговори, бе жена. Окото е всевиждащото око на Бог, а триъгълника - светата троица.

*

Helo

« Отговор #2529 -: Август 15, 2009, 11:50:06 am »

Дали е нормално или не, не решаваме ти или аз. Има си църковни канони. И църквата в Рупите не искаха да я признаят, щото не била изографисана, според каноните.

Истинските причини остават скрити.

Църквата в Рупите се свързва с баба Ванга. Знаем, че официално църквата не признава такива работи, каквито е правила тя. Ако някой ще прави чудеса, то това ще е само Христос.  ;D

Тя църквата не признава и астрологията, но астрологията се е промъкнала и там и в доста стари църкви в Европа и поне в една в България има изображения на зодиака.

Бог създава зодиака, за да контролира чрез него своето творение - хората:

http://www.drturi.com/images/church/GOD%20n%20Zodiac%201.jpg

*

Nebesna

« Отговор #2530 -: Август 15, 2009, 11:51:06 am »

Истинските причини остават скрити.

Църквата в Рупите се свързва с баба Ванга. Знаем, че официално църквата не признава такива работи, каквито е правила тя. Ако някой ще прави чудеса, то това ще е само Христос.  ;D

Тя църквата не признава и астрологията, но астрологията се е промъкнала и там и в доста стари църкви в Европа и поне в една в България има изображения на зодиака.

Ти сама си отговори на въпроса.

*

veshti4ka

« Отговор #2531 -: Август 15, 2009, 11:52:29 am »
бе той отговори, но не обясни с подробности дали го има и в други църкви... аз честно си признах, че на друго място не съм го виждала...

и по дяволите само аз ли виждам, че този символ е на илюминатите и масоните бре  >:(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2532 -: Август 15, 2009, 11:55:59 am »
Много благодаря на всички ви!Сладкиши! :-*
Между другото ви четях в болницата през телефона,но не можех да пиша,така и не разбрах защо.Така,че пак си бях тук,с вас.:)
Господарите на 6-ти и 8-ми са ми Юпитер и Уран,никакви аспекти нямат.Според мен си е добре картинката,а и си се чувствам доста добре.Това е най-важното.:)

*

Helo

« Отговор #2533 -: Август 15, 2009, 11:56:30 am »
бе той отговори, но не обясни с подробности дали го има и в други църкви... аз честно си признах, че на друго място не съм го виждала...

и по дяволите само аз ли виждам, че този символ е на илюминатите и масоните бре  >:(

Вещичке, виж това видео и ще видиш, че този символ го има в църкви и катедрали.

http://www.youtube.com/watch?v=diQjUaexQWo

Мия, успех!

*

veshti4ka

« Отговор #2534 -: Август 15, 2009, 11:59:28 am »
Хело, като ми пращаш линк към ютуб барем ела и ръчни бате Любо по задника - нета ми е кошмар и не мога да отворя един клип и за 10 часа  :'( :'( :'(

*

ga3l

« Отговор #2535 -: Август 15, 2009, 12:00:53 pm »
.. и по дяволите само аз ли виждам, че този символ е на илюминатите и масоните бре  >:(

Спокойно, и аз го виждам ..  :)  То даже имало писана книга по въпроса: http://www.helikon.bg/books/313/642483_sveshteniiat-triagalnik.-balgarskata-sleda-v-istoriiata-na-operativnoto-masonstvo.html

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2536 -: Август 15, 2009, 12:01:45 pm »
Хело, като ми пращаш линк към ютуб барем ела и ръчни бате Любо по задника - нета ми е кошмар и не мога да отворя един клип и за 10 часа  :'( :'( :'(

Рестартирай си модема,ама го изчакай поне 2-3 минути.

*

Nebesna

« Отговор #2537 -: Август 15, 2009, 12:02:43 pm »

той и пречупеният кръст бил по-древен символ, ама Хитлер го е взаимствал за своята организация....и вече се свързва с фашизма.

*

Helo

« Отговор #2538 -: Август 15, 2009, 12:05:37 pm »
Хело, като ми пращаш линк към ютуб барем ела и ръчни бате Любо по задника - нета ми е кошмар и не мога да отворя един клип и за 10 часа  :'( :'( :'(

Най-отгоре
http://jmarg.files.wordpress.com/2008/07/img_0801.jpg

*

veshti4ka

« Отговор #2539 -: Август 15, 2009, 12:07:40 pm »
.. и по дяволите само аз ли виждам, че този символ е на илюминатите и масоните бре  >:(

Спокойно, и аз го виждам ..  :)  То даже имало писана книга по въпроса: http://www.helikon.bg/books/313/642483_sveshteniiat-triagalnik.-balgarskata-sleda-v-istoriiata-na-operativnoto-masonstvo.html

Гали иде ми да та разцалувам по носа да знаеш  ;D  вече взех да си мисля, че само аз откачам - не че ми пука де - за мен луда си е комплимент  ;D  тая книга май ще е интересна...  но аз продължавам да твърдя, че това не е символ за православна църква  >:(

Миа, ни става - просто нета си е такъв смотан  :'(  пробвала съм всичко, но нищо не става, а от БТК вдигат рамене - в града същия нет е супер, но тук е като пиян охлюв...