Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848421 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #2640 -: Август 16, 2009, 05:01:59 pm »
Напротив! Ти го каза и си ми виждала картата. Когато веднъж го обсъждахме в тази тема, аз си сложих тук снимката, за да ме прецениш по външния вид, когато ти казах, че водя спор с едни приятели за това какъв ми е асцендента. Ти видя снимката ми и ми каза, че имам типично изълчване на асцендент Везни с привкус на Скорпион.
 И като съм казала нещо от един поглед,то е меродавно,така ли? Хич не ти помня нито снимката подробно,нито хороскопа. Това,че си пълна не означава задължително,че си Везни.Аз цял живот съм била като манекен на Аушвиц.Напълнях след 40 -те години.А ти си млад човек. Още повече едно е да видиш човек отблизо,да поговориш с него,да видиш излъчването и маниерите му,да го прецениш след поне половин часов разговор,друго е да му мернеш снимката за 1 минута и хоп,Скарлет била казала???  ;D

Но аз не съм пълна!  ???

Е, ако тегло от 52-53 кг означава пълна, тогава съм.

*

veshti4ka

« Отговор #2641 -: Август 16, 2009, 05:05:41 pm »
Скарлет, докато ти търся сега онези постове, в които твърдиш, че съм с асцендент Везни, намерих едни твои спомени, които много подхождат на дама с асцендент Везни:  ;D

Това нали ти си го направила?  ;D ;D

Цитат
Цитат на: Скарлет в юли 20, 2009, 11:28:14

Чакай да те уморя докрай.   ;D Пак като младо гадже,веднъж тръгвам на среща.Минавам си пред блока и един млад левент-съсед реши,че ще ми прасне с прашка една скобичка в чорапогащника.Както се бях накиприла за срещата,само се обърнах,настигнах го и го стоварих на земята от бой.Егати момчетата! Не смееха после не само да ме закачат,но и да ме свалят.Когато съм ядосана,огън излиза от ноздрите ми и забравям да спра да бия.Това е лошо.Веднъж и един мъж уплаших,който ме засече с колата и щях да навървя цяла колона коли.Само вдигнах ръчната и докато стигна до колата му,вече си вдигаше стъклото на колата.Е,как да ми изневерят,като съм луда.

Хело, тази реакция е провокирана от емоции, а емоциите са по Луната. на Скарлета Луната е овнешка и тази и реакция е напълно нормална  ;)

опитваш се да правиш психологични анализи, а не можеш да различиш една емоционална реакция от държане пред обществото.

*

veshti4ka

« Отговор #2642 -: Август 16, 2009, 05:07:06 pm »
Хело, я да та питам аз нещо лично - веждите ти какви са? не говоря като ги оскубеш, а преди да си започнала да ги скубеш - оформени или събрани и рошави. /не се заяждам - питам защото има връзка/  ;)

*

Helo

« Отговор #2643 -: Август 16, 2009, 05:07:52 pm »
Открих го! Ето на тази страница сме си говорили и съм те питала какъв ми е асцендента.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1055.msg41151.html#msg41151

Твоите думи, когато видя снимката ми:

Цитат
Ми,да,имаш си излъчването на Везни с привкус на Скорпион.А нисичка ли си? Представях си те точно такава.  :P

*

Skarlet

« Отговор #2644 -: Август 16, 2009, 05:08:55 pm »
Но аз не съм пълна!  ???
 Възможно е.Казах ти-нямам спомен.В съзнанието ми е останал спомен за кръгло,пухкаво да го нарека лице. Ако помнех всичко и всеки,досега щях да съм останала без мозък. Не споря,щом ти харесва,бъди с асц.Везни.А колкото до това,което ми мушиш в очите от моето минало,да ти каже кака ти,че аз съм преди всичко Рак и със стелиум в Рак.А Рака се управлява от Луната,която ми е в дивия Овен.Влиянието на Луната е най-силно в детството.Вземи прочети малко повече,преди да спориш,че ме караш да ставам груба.А това не го обичам по принцип.

« Отговор #2645 -: Август 16, 2009, 05:16:55 pm »
Имах преди време колежка с АС Везни и Плутон на асцендета. Резултата - бяла кожа, перфектни черти на лицето, много хубава и .....пълничка. Отслабна, но след 2 години си ги върна, защото обича вечер да си пийва по 1-2 бирички, а как носи но алкохол не е истина. Смайваше чужденците.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2646 -: Август 16, 2009, 05:18:50 pm »
Но аз не съм пълна!  ???
 Възможно е.Казах ти-нямам спомен.В съзнанието ми е останал спомен за кръгло,пухкаво да го нарека лице. Ако помнех всичко и всеки,досега щях да съм останала без мозък. Не споря,щом ти харесва,бъди с асц.Везни.А колкото до това,което ми мушиш в очите от моето минало,да ти каже кака ти,че аз съм преди всичко Рак и със стелиум в Рак.А Рака се управлява от Луната,която ми е в дивия Овен.Влиянието на Луната е най-силно в детството.Вземи прочети малко повече,преди да спориш,че ме караш да ставам груба.А това не го обичам по принцип.

много МОЛА , да бъда ЗВИНЕНА, ама ВИЕ г-жо РАЧЕСО , нема ли да погледнете темата за стационарния юпитер, ами преподавате безплатни уроци по астрология ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2647 -: Август 16, 2009, 05:20:00 pm »
Ма,кои Телци са кротки и миролюбиви,бееее? Да ти пратя моя баща,да видиш кво е двоен Телец,с Луна в Близнаци и Марс в Риби. Лавира,лицемерничи,води задкулисни игри и невероятен инат.  ;D

И моя тати е такъв представител без Рибешките истории - не стига, че двоен Телец, ми и Марс и Луната му там, а Меркурий в Овен. Е такова говедце наистина няма.  ;D
Обаче с такива хора като си заобграден направо ти каляват нервите и характера.

Но, както вече сте споменали важно е в какво ще бъде впрегнат ината. Познавам много Телци и някои от тях са го проумяли каква движеща сила може да е ината, не само да бъдат магарета, даже могат въобще да не бъдат, ако това го осъзнаят, колкото се може по-рано.  :)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #2648 -: Август 16, 2009, 05:30:01 pm »
много МОЛА , да бъда ЗВИНЕНА, ама ВИЕ г-жо РАЧЕСО , нема ли да погледнете темата за стационарния юпитер, ами преподавате безплатни уроци по астрология ;D

Вече съм на маса и с бира в ръка.  ;D   :P А и нямам желание да ставам учителка,нищо че имам Слънце и Меркурий в 9 дом. За стационарните планети има много изписано,та да седна и аз да приказвам. Поне не сега,че ме чака печено пиле.  ;)

*

Skarlet

« Отговор #2649 -: Август 16, 2009, 05:35:45 pm »
И да кажа още нещо,като съм набрала инерция-Луната представя емоционалността.Човек може да е миролюбив и кротък от всяка зодия,стига Луната му да не е в "див" знак.
А на Хело ще кажа,че в обществото като цяло не съм такава,каквато съм била на 15 или 16 години.Не,че ако стане и сега някъде бой няма да съм на първа линия.Зависи от ситуацията.Но ако някой постъпи несправедливо и посегне да бие човек,който е с мен или пък недай Боже на детето ми,ела да видиш какво ще му се случи,Хело.

« Отговор #2650 -: Август 16, 2009, 05:46:07 pm »
Хело !

Сега да видим дали а си спомням правилно твоята снимка .
снимка в заведение  , на едно кестеняво момиче с неподредена прическа . Очи кафеви и бледо жълтеникав тен на лицето .
Облеклото не си спомням точно , но като цяло съвсем семпло .

*

Helo

« Отговор #2651 -: Август 16, 2009, 05:48:59 pm »
Хело !

снимка в заведение  , на едно кестеняво момиче с неподредена прическа . Очи кафеви и бледо жълтеникав тен на лицето .

Да, но очите ми са сини или синьозелени. Правилно си спомняш.  ;D

Кожата ми е бяла, но май на снимки изглежда жълтеникава.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2652 -: Август 16, 2009, 05:50:36 pm »

Вече съм на маса и с бира в ръка.  ;D   :P А и нямам желание да ставам учителка,нищо че имам Слънце и Меркурий в 9 дом. За стационарните планети има много изписано,та да седна и аз да приказвам. Поне не сега,че ме чака печено пиле.  ;)

наздраве скарлетка ;D и приятна вечеря!а това ,че се налага да преподаваш ;D,го приеми , щото ко дъ тъ праим с тоз 9-ти дом.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2653 -: Август 16, 2009, 05:53:41 pm »
Хело !

Чист и бистър ли е цвета на очите или иглеждат мътни ?

*

Helo

« Отговор #2654 -: Август 16, 2009, 05:55:15 pm »
Хело !

Чист и бистър ли е цвета на очите или иглеждат мътни ?

Ми, зависи от момента и от светлината.  ???  ::)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2655 -: Август 16, 2009, 05:56:21 pm »
Странно изявление за човек, който набързо построи и публикува грешна карта, дори я и коментира :)

Ами сложи истинската тогава.Публикувал съм карта по твои данни или нарочно слагаш грешни?Или не си наясно с терминологията?
Венера на АСЦ видях,а не Венера в 1 дом или каквото и да е друго.Или датата 18/10/1966 и град Плевен са грешни?

Внезапно се сетих за една доста популярна и емблематична с "деликатното" си поведение личност със Слънце и Асц  Везни за затвърждение и Венера на Асц - Слави Трифонов ;D ;D ;D

И не виждам кое му е странното-това че съм коментирал дадена карта,не значи че имам желание цялостно да се занимавам с нея,още повече че това вече си е сериозна работа дето никой не ми е възлагал, нито възнамерявам да приемам.Пък и с този или друг час натални позиции и аспекти си остават и си казват доста  8)

*

Skarlet

« Отговор #2656 -: Август 16, 2009, 05:56:53 pm »
наздраве скарлетка ;D и приятна вечеря!а това ,че се налага да преподаваш ;D,го приеми , щото ко дъ тъ праим с тоз 9-ти дом.

Ми,наздраве! А вечерята ша я подмина,щото биричката е калорична и заедно с фъстъчките,ще ми дойде таман.Предпочитам да пиша,вместо да преподавам.Не ме влече,поне засега.Неам нерви да бъда учител.Там си трябва спокойствие и търпение,а аз обичам около мен да е енергично/меко казано/.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2657 -: Август 16, 2009, 05:58:07 pm »
Хело, я да та питам аз нещо лично - веждите ти какви са? не говоря като ги оскубеш, а преди да си започнала да ги скубеш - оформени или събрани и рошави. /не се заяждам - питам защото има връзка/  ;)

И кво ако са оформени по природа?

*

Skarlet

« Отговор #2658 -: Август 16, 2009, 06:04:01 pm »
Цитат
Внезапно се сетих за една доста популярна и емблематична с "деликатното" си поведение личност със Слънце и Асц  Везни за затвърждение и Венера на Асц - Слави Трифонов ;D ;D ;D

Ха,за него пък забравих в лудницата.За ква деликатна личност иде реч,като има Луна в Стрелец,в квадрат с Уран? Ами хапливия Меркурий в Скорпион??? Той може да е деликатен извън шоуто си- в обществото.Там не знам.  ;)

« Отговор #2659 -: Август 16, 2009, 06:09:51 pm »
Като цяло твоята нимка ми е запечатанаа в сънанието , макар да не съм правил коментар  за нея .
Първата ми мисъл ,когато я видях беше , че няма никаква емоция / макар , че имаше нещо като усмивка / . Вторачен и остър поглед . За  цвета на очите както виждаш съм останал с убеждението,че са тъмни . Веждите не си ги спомням както и формата  на устата . Губят ми се .

Колегите могат да кажат това описание на коя зодия подхожда .