Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851626 Прегледи
*

missKapriz

Re:"Говорилня"
« Отговор #2680 -: Август 16, 2009, 07:27:20 pm »
Цитат
Незнам какво толкова държиш на този асцендент Везни.  Аз самата съм с такъв асцендент, повярвай ми май повече ми пречи, отколкото да ми помага.
Що така,Марая :oС какво ти пречи?Аз пък си го харесвам-укротява ми много лъвския бяс-особено след 35-тата година,дето казват,че по се усещал Асц.Обаче като се замисля май от него ми идва и перфекционизма,а то около мен всичко перфектно! ,че малко се изнервям ;)Иначе с какво ти пречи на теб?

*

Helo

« Отговор #2681 -: Август 16, 2009, 07:31:46 pm »
Хело бе, ти са ебаваш с мен вече... как да ти кажа по снимка като в момента съм на две менти вече и отде да съм сигурна кво виждам  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ооооооооо, я да се стегнеш и да ми кажеш кво виждаш!  >:(  ;D ;D :P :P :P :P ;D ;D ;D

Кво като си пила!  ;D ;D ;D

Нищо, утре като се поокопитиш ще ми кажеш.  :P

Хело , кажи ми да не си се ориентирала към войниклъка или медицината? ;D ;D ;D

В никакъв случай! Аз не съм толкова проста, че да ставам войник. А медицината ме влече, както и психиатрията и психологията, но като чета за болести ме хваща хипохондрията. Това не е за мен.

Евентуално си представям в един неясен момент в бъдещето да пиша книги за неща, свързани със сравнителната митология.
Дотогава ще трябва да изчета доста и да направя доста проучвания. Но други преди мен вече са ги направили.  ;D Това, което наскоро ме зарадва и ми даде надежда, че ще успея, освен добрите предпоставки за това в хороскопа ми е поредицата от интервюта, които гледах с автора на книги по сравнителна митология Джоузеф Камбъл и видях, че той разсъждава по същия начин, по който и аз. Това много ме зарадва. Ми, това е, което искам.  ::)

Мислиш ли, че ставам за това?

Аз мисля, че ставам, ама ти си кажи честно, без заобикалки какво мислиш!

*

Skarlet

« Отговор #2682 -: Август 16, 2009, 07:35:29 pm »
Цитат
Незнам какво толкова държиш на този асцендент Везни.  Аз самата съм с такъв асцендент, повярвай ми май повече ми пречи, отколкото да ми помага.
Що така,Марая :oС какво ти пречи?Аз пък си го харесвам-укротява ми много лъвския бяс-особено след 35-тата година,дето казват,че по се усещал Асц.Обаче като се замисля май от него ми идва и перфекционизма,а то около мен всичко перфектно! ,че малко се изнервям ;)Иначе с какво ти пречи на теб?

Ти не се впрягай на всеки.Кво се косиш? На който не му харесва,нЕма вкус.И аз не обичам като ме правят на луда или като ме гледат в очите и ме лъжат,но ни ми влиза,ни ми излиза.Затова и не се заяждам.Нека си мислят,че съм патка.  ;D ;D Всеки харесва нещо или не харесва.Всички не можем да сме си любими и симпатични.  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #2683 -: Август 16, 2009, 07:54:26 pm »
Аз съм с рошави вежди по рождение, но нямам кой знае какво Плутоново влияние.
Кои други Планети дават неподредени вежди?
п.п.Асц. лъв давали такива (моят асц също е спорен)?

« Отговор #2684 -: Август 16, 2009, 07:59:48 pm »

Да ти кажа дали си Лъв на Ас може да се предположи дори по пожодката или стойката. Иначе, аз с АС ЛЪв и аз имам черни лъскави вежи. Оформям ги допълнително, щото мрязя занемарения външен вид. Все пак съм Везна.  

Познавам няколко "лъвици" с АС в Лъв и слънце в първи дом....като кобилки са.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2685 -: Август 16, 2009, 08:02:18 pm »
Мис Каприз, объркала си ми ника с този на Марая.   Не става въпрос, че изобщо не ми харесва асцедента , то всеки асцендент си има и добри и лоши страни. Най-много ми пречи нерешителността. Дори и като пиша все премислям, някой да не засегна, да не се обиди...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2686 -: Август 16, 2009, 08:04:11 pm »

Да ти кажа дали си Лъв на Ас може да се предположи дори по пожодката или стойката. Иначе, аз с АС ЛЪв и аз имам черни лъскави вежи. Оформям ги допълнително, щото мрязя занемарения външен вид. Все пак съм Везна. 
Незнам дали ми помните снимката, както и да е , от нея не си личеше, но имам доста изправен гръб, енергична походка и лееко неподредена коса (дори и след фризьор). след След 30-тата година станах по-интровертна, което не е много характерно за асц. лъв.

« Отговор #2687 -: Август 16, 2009, 08:09:23 pm »

Незнам дали ми помните снимката, както и да е , от нея не си личеше, но имам доста изправен гръб, енергична походка и лееко неподредена коса (дори и след фризьор). след След 30-тата година станах по-интровертна, което не е много характерно за асц. лъв.
Аз винаги съм била интровертна и не обичам изявите и публичността. Нямам планети в 8-ми или 12-ти дом. Но в прогресията ми Слънцето след 7-8 година, доколкото си спомням е влязло в Скорпион. Сега направи ингрес в Стелец. Следващата годиа дирекционното АС ще се премести във Везни - предполагам всико това ще промени и социализацията ми.

*

missKapriz

« Отговор #2688 -: Август 16, 2009, 08:09:37 pm »
Уф,Мари,съжалявам :)А за това си права-и аз все гледам да няма недоволни.Обаче,когато Везните са на преден план.А като излезе Лъвчо стой та гледай-няма нещо дето да не мога да го изстрелям на някого в лицето ;DНо общо взето уравновесяват  :)
Скарлет,гледам все повече да не ми пука и си мисля,че все повече успявам-не само като външна изява.Отработвам се ;DИначе и аз много са  кефя да са прая на тъпа блондинка ;D ;D ;DИ баш като са заблудят нацяло-хоп,Лъвска прегръдка. ::)
Да кажа и за веждите-като малка имах една само ;DСега са култивирани и опитомени,с чупка!Везнишка му суетност...

*

Skarlet

« Отговор #2689 -: Август 16, 2009, 08:20:07 pm »

Аз винаги съм била интровертна и не обичам изявите и публичността. Нямам планети в 8-ми или 12-ти дом. Но в прогресията ми Слънцето след 7-8 година, доколкото си спомням е влязло в Скорпион. Сега направи ингрес в Стелец. Следващата годиа дирекционното АС ще се премести във Везни - предполагам всико това ще промени и социализацията ми.

Да ти кажа,мисля че не е до прогресивния асцендент.До скоро и моя беше в Скорпион и сега влезе в Стрелец.По-скоро си е до натал.Ако нямаш планети в 10 дом,нормално е да нямаш влечение към публичност.Пък то и съдбата си знае.Ако нещо на човек ве му е писано,няма да стане или обратното. Откакто се помня все съм в социализацията.  ;D ;D ;D

missKapriz ,на мен също не ми е безразлично дали ще нараня и обидя някого.Винаги се съобразявам.Но си има граници.Никога не съм се чувствала неуверена и това е от Луната ми.Право напред,каквото и да става.Взимам бързо решения,изобщо не съм колеблива. Май моя асц. не е Везни,ама тез трапчинки не знам от где са.  ;D ;D ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2690 -: Август 16, 2009, 08:20:50 pm »
  Мис Каприз,  какво направи с килограмите. И аз до 35 та година бях с идеално тегло, но в последните три години качих 10кг и немога да ги сваля.  Нещо волята ме е напуснала, защото преди за здраве си правех профилактично един ден в седмицата само на вода, чай мед и лимон.  Сега и два часа немога да издържа без храна... :-X

*

missKapriz

« Отговор #2691 -: Август 16, 2009, 08:27:38 pm »
Слава на Бога всичко си е постарому с кг :)Малко см около талията,но все още се забелязва де-не съм се окръглила.Висока съм 170,60 кг.Ям всеки ден! по един шоколад с лешници-иначе ми става лошо.По едно време бях почнала да пълнея даже и само от вода-оказа се че имам здравословен проблем,но като си пия хапчетата се оправи.

« Отговор #2692 -: Август 16, 2009, 08:29:27 pm »

Да ти кажа,мисля че не е до прогресивния асцендент.До скоро и моя беше в Скорпион и сега влезе в Стрелец.По-скоро си е до натал.Ако нямаш планети в 10 дом,нормално е да нямаш влечение към публичност.Пък то и съдбата си знае.Ако нещо на човек ве му е писано,няма да стане или обратното. Откакто се помня все съм в социализацията.  ;D ;D ;D

Да, нищо нямам. Затова пък в 4-ти имам Меркурий, Венера и нептун  :) .....и Луна в Рак. ПРава си. Обяснимо е така.

*

Skarlet

« Отговор #2693 -: Август 16, 2009, 08:34:04 pm »

Да, нищо нямам. Затова пък в 4-ти имам Меркурий, Венера и нептун  :) .....и Луна в Рак. ПРава си. Обяснимо е така.

Вземи погледни в темата за изборите,че те чакам цял живот.  ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #2694 -: Август 16, 2009, 08:42:55 pm »
Да се похваля, че днес ми е съвпада на транз Сатъра с натален . ;DПоследната доза....
Освен велико чистене след ремонт на баня няма с какво да се похваля.Егати и възвръщането! ;D ;D

« Отговор #2695 -: Август 16, 2009, 08:52:52 pm »
От 22,15 по Нова ще дават Вики, Кристина, Барселона. Хавиер Бардем е голяяяям сладур!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2696 -: Август 16, 2009, 09:07:34 pm »
Хавиер Бардем е голяяяям сладур!

Ногу влюбчива Везна си ти !  :P

За мен най-доброто качество у един мъж е да е невидим  ;D Но аз обичам да гушкам и да мачкам  :P :P  :P Ох, само някой, който ми харесва да ми падне в ръчичките  ;D

Ха сега остава Хавиер да стане невидим във филма и вече ще е твой тотален любимец!  ;D Ма недей го чака,а си хвани някое Близначе-ще имаш да му търсиш отраженията,хич няма да го усещаш като е до теб,само като лек свеж полъх на вятъра  ;)

« Отговор #2697 -: Август 16, 2009, 09:12:39 pm »
Много ме развесели, Синухе!  ;D

*

Skarlet

« Отговор #2698 -: Август 16, 2009, 09:12:53 pm »
недей го чака,а си хвани някое Близначе-ще имаш да му търсиш отраженията,хич няма да го усещаш като е до теб,само като лек свеж полъх на вятъра  ;)

Абсолютно вярно! Но ако не беше такова моето Близначе,сигурно нямаше да изкараме 30 години заедно.  

*

missKapriz

« Отговор #2699 -: Август 16, 2009, 09:14:37 pm »
Цитат
Ма недей го чака,а си хвани някое Близначе-ще имаш да му търсиш отраженията,хич няма да го усещаш като е до теб,само като лек свеж полъх на вятъра  Намигване
Малиииии,туй за Близнаците мн верно!Уж са двама,угода нямат,а понякога ни единия не усещаш ::)Само лек полъх дето казваш,Синухе,а може и по-бурен вятър