Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847067 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:"Говорилня"
« Отговор #2700 -: Август 16, 2009, 09:18:34 pm »
Хахаха,естествено че е вярно-от време на време дори аз сам усещам себе си като този вятър дето сам себе си подухва (Лунен Близнак)  : :D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2701 -: Август 16, 2009, 09:19:32 pm »
Мерси,мерси!Хубави думи за Близнаците. ;) ;D
Кой друг,освен мен тук е Близнаци?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2702 -: Август 16, 2009, 09:23:29 pm »
Небесна,де си ма душа (Луната влезе в Рак и на душа ще се обръщаме) ?Само тебе те няма тука да се позабляваме малко  :) ;D

*

missKapriz

« Отговор #2703 -: Август 16, 2009, 09:29:12 pm »
Цитат
То може и да има,ама дали знаят къде са,като може сами да са се издухали в неизвестна посока ;D ;DНай-добре си направете ена двуЛИЧНА БЛИЗНАШКА ;D ;D :PМн ще е забавно.Аз не съм Близнак,ама живея с един дето половината му планети барабар със Слънцето и Асцендента са в Близнаци-МНОГОЗНАК му викам,тъй че ще ми е интересно :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2704 -: Август 16, 2009, 09:29:21 pm »
Мен що ме з...те така,никой нищо не каза за моя асцендент.Пак с Хело се разправяме. ;D
И слънчевото затъмнение взе да ми се губи.Тъкмо се зарадвах,че е по остта 1-7 и ще ходим по гаджета,а започнах друго да си мисля.Да не би да сме го видяли грешно-да е по 6-ти-12ти?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2705 -: Август 16, 2009, 10:13:24 pm »
Асцендентът се свързва с физическото тяло, Миа.
Така че няма нищо чудно затъмнение или дирекция към АС да се отрази по някакъв начин върху здравето и тонуса...
Мога да го потвърдя с наскорошното слънчево затъмнение в 7* Водолей, дето беше в края на януари... На моя близка АС й е в същия градус. Добре, че по същото време и Юпитер беше там.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2706 -: Август 16, 2009, 10:17:37 pm »
Цитат
То може и да има,ама дали знаят къде са,като може сами да са се издухали в неизвестна посока ;D ;DНай-добре си направете ена двуЛИЧНА БЛИЗНАШКА ;D ;D :PМн ще е забавно.Аз не съм Близнак,ама живея с един дето половината му планети барабар със Слънцето и Асцендента са в Близнаци-МНОГОЗНАК му викам,тъй че ще ми е интересно :-[

Мислете си вие,че сме издухали нанякъде.Нищо важно не изтърваме.Не сме като Девичките да се забиваме с подробностите и да пропускаме същественото.Аз лично съм се изумявала с тях,как въобще им се занимава с такива глупости... ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2707 -: Август 16, 2009, 10:31:34 pm »
Небесна,де си ма душа (Луната влезе в Рак и на душа ще се обръщаме) ?Само тебе те няма тука да се позабляваме малко  :) ;D

Ей, ма на Синухе, приятелю! Днеска цял ден се разхождахме с племенничката в Морската градина на Варна....по люлки и въртележки. Голям кеф! Требе да се обърне внимание и на семейството, че как иначе, нали Луната е в Рак (а на мен господарят на Асц. ми е заврян в Рак). Ко ши кайш? Двоен Водолей със семейно чувство. Хахаха! Такава съм.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2708 -: Август 16, 2009, 11:48:30 pm »

Ей, ма на Синухе, приятелю! Днеска цял ден се разхождахме с племенничката в Морската градина на Варна....по люлки и въртележки. Голям кеф! Требе да се обърне внимание и на семейството, че как иначе, нали Луната е в Рак (а на мен господарят на Асц. ми е заврян в Рак). Ко ши кайш? Двоен Водолей със семейно чувство. Хахаха! Такава съм.

Много хубаво,забавлявай народа вместо мен тогава,че аз съм вече на неделна киновечер  ;D

Че как няма да си семейна душа,с упр на АСЦ в Рак  :)

« Отговор #2709 -: Август 17, 2009, 12:15:46 am »
По Хистори пак гледам някакъв филм за маите. Как Слънцето ще се издигне до центъра на Млечния път  ::) На тази дата Земята щяла да извърши някакво много ряко срещано движение  ??? ??? ??? около оста си.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2710 -: Август 17, 2009, 12:24:02 am »
Аз пък гледам поредицата за Маите дето Тъжньо ни препрати към колибката и съм много доволен  :)

« Отговор #2711 -: Август 17, 2009, 09:43:22 am »
  Синухе, това щото прогр.Асц и прог.Луна ми са в Рак, затова ли напоследък към всичко живо около мен се обръщам с "Душа", "Душата", чак се чувствам като циганка  ;D.

*

ga3l

« Отговор #2712 -: Август 17, 2009, 11:04:48 am »
От 22,15 по Нова ще дават Вики, Кристина, Барселона. Хавиер Бардем е голяяяям сладур!

Да, така е. Поздравления за добрия вкус! На мен също ми въздейства много силно ..   ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2713 -: Август 17, 2009, 11:58:10 am »
  Синухе, това щото прогр.Асц и прог.Луна ми са в Рак, затова ли напоследък към всичко живо около мен се обръщам с "Душа", "Душата", чак се чувствам като циганка  ;D.

Разбира се-просто си се настроила на водещата енергия,което означава че си в добра връзка с текущите си скрити изменения  ;)

От септември и аз съм с прог Луна в Рак -та ще ти правя компания!  ;D

.Хубаво ще е да се отвори нова тема и да се коментира,но първо нека да го гледат повече хора, за да има и повече мнения.

Ще го коментираме в темата за филмите,аз ще се включа като го изгледам,защото не се зоря-гледам по една серия на ден  ;)

*

Helo

« Отговор #2714 -: Август 17, 2009, 12:24:08 pm »
Цитат
Е какви отзиви-само положителни като ще си ловец на вампири,е да можеше и анунаки да ловуваш

Синухе, като спомена анунаките, виж тази богиня на ацтеките, която е Богиня на земята и огъня, майка на всички богове и майка на звездите. Тя олицетворява поглъщащата майка, в която са съчетани едновремменно утробата и гроба. Но това съчетание присъства при всяка Богиня на Земята.

Да ти прилича по нещо на анунаките? А също и на Кали. ;)

« Отговор #2715 -: Август 17, 2009, 12:25:24 pm »
Къде сте Водолеи?От страница 129 чакам някой да каже как се чувства с тези 3 ретро планети в знака и двата си
управителя в опозиция.Покажете се моля,щото и аз съм Водолей и си търся подобни за да си говорим за това.

« Отговор #2716 -: Август 17, 2009, 12:29:35 pm »
Здравей Нова 60! :)

На мен тричките ми правят тригон към натални Слънце/Уран и /да не кажа голяма дума/ чувствам се добре. Също правят опозиция на АС-то ми.

Съжалявам, не мога да споделя водолейска опитност  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2717 -: Август 17, 2009, 12:35:16 pm »

Ми змийска главица и зъбки вършат ли работа?  ;D

*

Helo

« Отговор #2718 -: Август 17, 2009, 12:39:31 pm »

Ми змийска главица и зъбки вършат ли работа?  ;D

Носи огърлица от човешки сърца, ръце и черепи, също като Кали.  ;)

Ей затова обичам сравнителната митология. Защото виждаш, че по целия свят всичко е еднакво.

*

veshti4ka

« Отговор #2719 -: Август 17, 2009, 12:40:38 pm »
Къде сте Водолеи?От страница 129 чакам някой да каже как се чувства с тези 3 ретро планети в знака и двата си
управителя в опозиция.Покажете се моля,щото и аз съм Водолей и си търся подобни за да си говорим за това.

привет Нова 60  :P

на мен асцедента ми е водолей и трите диванета ми бяха в съвпад с ас-то точно преди да се обърнат ретро. докато ми бяха на ас-то пътешествах из другите измерения насън  ;D  а сега си е заспала работа... отделно Урана ми е в 1 дом, а Сатурна в 7 дом - мииииииии нищо особено... мен обикновено ме тресат на друго подсъзнателно/съзнателно ниво и много много не ми дават бог знае какви събития на физическото ниво  :-[