Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847234 Прегледи
*

Nebesna

Re:"Говорилня"
« Отговор #2840 -: Август 24, 2009, 11:52:48 pm »
Цитат
А, ако неаспектираната планета е детронирана или ретроградна, би ли казала, че е силна?

Що се сванахте за думата ретроградна?

Ако е обърната навътре - значи действа навътре.

*

Helo

« Отговор #2841 -: Август 24, 2009, 11:53:34 pm »
Сега нервите си ли трябва да пазя заради Уран?

Стрелец и Уран са нервите.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #2842 -: Август 24, 2009, 11:54:37 pm »

А, ако неаспектираната планета е детронирана или ретроградна, би ли казала, че е силна?

Аз зарад туй се зачекнах, ма си права говорим за различни неща. Многу мъй сраммм!  :-X
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Nebesna

« Отговор #2843 -: Август 24, 2009, 11:57:31 pm »
Небесна, нямам право да споря с теб, защото зная много по-малко. Но в индийската астрология ретро планета има специални достойнства и се смята по-силна. Дори марс неаспектиран във везни познавам. Много е активен човекът. Марсът му е много силен. И аз смятам, че имам неаспектиран ретро юпитер, но се считам голяма късметлийка и т.н.

Аз от индийска астрология не разбирам и никога не съм изучавала. Избрала съм да боравя с друга система и не е редно да ги смесвам. Ти си тълкувай по индийската, щом така предпочиташ. Тука няма място за спор изобщо. Това са две различни системи.

Например, разбрах от Лили, според индийците Марс и Юпитер били приятелски настроени един към друг и не трябва да се притеснявам от квадратурата между тези две планети. Да, обаче аз имам някои болести, които са свързани именно с този аспект.

*

Nebesna

« Отговор #2844 -: Август 25, 2009, 12:11:12 am »

Стрелец управлява кръвотворенето (черния дбор), бедрата, тазобедрените стави, седалищния нерв, образуването на жлъчните сокове, задния дял на хипофизата, свързана с обменните процеси и обонянието, усвояването на гликогена.

Уран управлява висшата нервна дейност, синапсите и пренасянето на нервните импулси, двигателните процеси независими от волята, пулса и перисталтиката.

По втори дом са шийните прешлени, щитовидната жлеза, гласните струни, гърло, трахея, глътка, сливици, усвояването на въглеводородите.

*

Helo

« Отговор #2845 -: Август 25, 2009, 12:23:31 am »

Стрелец управлява кръвотворенето (черния дбор), бедрата, тазобедрените стави, седалищния нерв, образуването на жлъчните сокове, задния дял на хипофизата, свързана с обменните процеси и обонянието, усвояването на гликогена.

Уран управлява висшата нервна дейност, синапсите и пренасянето на нервните импулси, двигателните процеси независими от волята, пулса и перисталтиката.

По втори дом са шийните прешлени, щитовидната жлеза, гласните струни, гърло, трахея, глътка, сливици, усвояването на въглеводородите.

Дотук единственото попадение е от 2-ри дом - проблеми с гърлото, ама нали съм със стелиум в Телец, много ясно, че това е уязвима част. До преди една година имах често гнойни ангини.

Като бебе съм се разболяла и не са могли да ме излекуват с антибиотици и затова имах проблеми със синусите.

*

Nebesna

« Отговор #2846 -: Август 25, 2009, 12:31:56 am »

Дотук единственото попадение е от 2-ри дом - проблеми с гърлото, ама нали съм със стелиум в Телец, много ясно, че това е уязвима част. До преди една година имах често гнойни ангини.

Като бебе съм се разболяла и не са могли да ме излекуват с антибиотици и затова имах проблеми със синусите.

А имаш ли нарушето обоняние?

*

Helo

« Отговор #2847 -: Август 25, 2009, 12:43:45 am »

А имаш ли нарушето обоняние?

Не, но честно казано се е случвало преди някои миризми да не ги усещам. Например, някой ми дава да помириша нещо, което миришело странно, а аз нищо не усещам. Ама в момента не мисля, че имам нарушено обняние. Усещам всички миризми.

Това с обонянието къде го видя?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2848 -: Август 25, 2009, 12:56:15 am »

стрелеца няма нищо общо с нервите!
водолей и уран , дори за уран мога да допълня и кръвното. ;)
мерка също!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #2849 -: Август 25, 2009, 11:38:00 am »
Как бихте тълкували Нептун на върха на Тау-квадратура към Марс и Венера? Нептун в 3-ти, Венера в 6-ти, Марс в 12-ти. Нептун в Стрелец, Венера в Овен, Марс във Везни.

Доста предизвикателен аспект. От една страна опозицията на Марс и Венера, като Марс е в знака на Венера, а Венера в знака на Марс.

Квадратурата на Нептун към Марс нарушава нормалното протичане на енергията и на двете планети и може да даде смяна на хиперактивност с меланхолия.

Квардратурата с Венера дава нестабилни връзки. Но жената, която има този аспект е щастливо омъжена. Има и деца.

Как бихте тълкували подобна квадратура?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2850 -: Август 25, 2009, 10:26:53 pm »
Присетих се за оня френски самолет, де изчезна без вест и кост и бяха открити останки седмици по-късно.
полет АF447
Някой мяркал ли е дали са установени причините за катастрофата последно?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2851 -: Август 26, 2009, 08:32:12 am »
Имало проблем май с някакви части на двигателите на компанията за производство на самолети AIRBUS.Впоследствие започнаха масово да подменят тази част на всички машини от този тип по света.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #2852 -: Август 26, 2009, 05:45:38 pm »
Това присъства в едно меню в Доспат  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2853 -: Август 26, 2009, 06:32:37 pm »
Мадона в България!!! :-*

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2394391

*

Nebesna

« Отговор #2854 -: Август 26, 2009, 07:23:07 pm »
Починал е Александър Божков - мир на праха му!

*

Nebesna

« Отговор #2855 -: Август 26, 2009, 07:39:38 pm »
Що замлъкнахте, бе?  ::)

Я, вижте какви интересни аспекти има:

Марс на 0-1 гр. Рак
Венера на 0-1 гр. Лъв
Меркурий 0-1 гр. Везни
Плутон 0-1 гр. Козирог
А утре в 7,00ч. и Луната ще бъде на 0-1 гр. Стрелец.

« Отговор #2856 -: Август 26, 2009, 07:49:06 pm »
И аз гледах вчера, че за няколко часа Марс и Венера бяха за няколко часа заедно в Рак  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #2857 -: Август 26, 2009, 07:55:20 pm »
 ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2858 -: Август 26, 2009, 08:08:45 pm »
Що замлъкнахте, бе?  ::)

Я, вижте какви интересни аспекти има:

Марс на 0-1 гр. Рак
Венера на 0-1 гр. Лъв
Меркурий 0-1 гр. Везни
Плутон 0-1 гр. Козирог
А утре в 7,00ч. и Луната ще бъде на 0-1 гр. Стрелец.

Да,наистина замлъкнахме.Скарлет и нея я няма...Защо?
Аз си имам обяснение за мен.Слънцето в момента ми опозиционира Луната,а си имам и натална квадратура.И ми едно кривооо.Отделно страдам за едно бивше гадже.Там съм изтървала всички влакове и ми е тъжно... :-[

*

Helo

« Отговор #2859 -: Август 26, 2009, 08:13:17 pm »
Слънцето в момента ми опозиционира Луната,а си имам и натална квадратура.И ми едно кривооо.

Я кажи как се чувстваш по принцип с наталната си квадратура на Слънцето и Луната.

Точно това се чудех, понеже едни приятелки имат опозиция на Слънцето и Луната и се чудя как ли се чувстват с нея. Освен това и двете имат квадратура на Нептун с Марс. За едната знам, но другата изглежда понася нещата много по-леко - поне на пръв поглед.