Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851754 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:"Говорилня"
« Отговор #2860 -: Август 26, 2009, 08:21:49 pm »
Слънцето в момента ми опозиционира Луната,а си имам и натална квадратура.И ми едно кривооо.

Я кажи как се чувстваш по принцип с наталната си квадратура на Слънцето и Луната.

Точно това се чудех, понеже едни приятелки имат опозиция на Слънцето и Луната и се чудя как ли се чувстват с нея. Освен това и двете имат квадратура на Нептун с Марс. За едната знам, но другата изглежда понася нещата много по-леко - поне на пръв поглед.

Не вярвам на някой да му е леко с този аспект.Само че,аз отдавна съм си го усетила и се стремя да не го набивам на невинни хора около мен.Усещам страхотни вътрешни противоречия със себе си.То беше обяснявано много пъти тук във форума.Просто вътрешна неудовлетвореност.Искаш,искаш нещо,случи се,и пак си недоволен.

*

veshti4ka

« Отговор #2861 -: Август 26, 2009, 08:23:45 pm »
Що замлъкнахте, бе?  ::)

Я, вижте какви интересни аспекти има:

Марс на 0-1 гр. Рак
Венера на 0-1 гр. Лъв
Меркурий 0-1 гр. Везни
Плутон 0-1 гр. Козирог
А утре в 7,00ч. и Луната ще бъде на 0-1 гр. Стрелец.

да да да да да то и затуй и мен ма няма  ;D   Марса преди час ми е бил в точен съвпад с Луната.... мъкаааааа ... пък у кенефо нема компютър и тв  :'( ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #2862 -: Август 26, 2009, 08:30:15 pm »

Просто вътрешна неудовлетвореност.Искаш,искаш нещо,случи се,и пак си недоволен.

Аз мисля, че повечето хора са така и това едва ли е от лоши аспекти на Слънцето и Луната.

« Отговор #2863 -: Август 26, 2009, 08:32:28 pm »
По-скоро така се чувстват хора, на които Слънцето и Луната с в квадратура по знак.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2864 -: Август 26, 2009, 08:49:50 pm »
Слънцето в момента ми опозиционира Луната,а си имам и натална квадратура.И ми едно кривооо.

Я кажи как се чувстваш по принцип с наталната си квадратура на Слънцето и Луната.

Точно това се чудех, понеже едни приятелки имат опозиция на Слънцето и Луната и се чудя как ли се чувстват с нея. Освен това и двете имат квадратура на Нептун с Марс. За едната знам, но другата изглежда понася нещата много по-леко - поне на пръв поглед.

Не вярвам на някой да му е леко с този аспект.Само че,аз отдавна съм си го усетила и се стремя да не го набивам на невинни хора около мен.Усещам страхотни вътрешни противоречия със себе си.То беше обяснявано много пъти тук във форума.Просто вътрешна неудовлетвореност.Искаш,искаш нещо,случи се,и пак си недоволен.

Да,Аурора.Моите са в квадратура.Слънце в Близнаци-Луна в Риби.

*

Nebesna

« Отговор #2865 -: Август 26, 2009, 09:00:31 pm »

Не бой се! Повечето откроили се личности имат квадратура между светилата. Тази неудовлетвореност се превръща във вечен двигател.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2866 -: Август 26, 2009, 09:16:05 pm »

Не бой се! Повечето откроили се личности имат квадратура между светилата. Тази неудовлетвореност се превръща във вечен двигател.

Да,ама питаш ли ми душичката?!:) Не можеш да се израдваш.А и с тези Близнаци винаги си не раздвоен,а разпеторен,а и Луната е в двойнствен знак-Риби.Тъкмо се впечатля от едно и на секундата виждам и негативна страна.Ама карай,не се оплаквам,просто споделям какво е усещането. ;)

*

Nebesna

« Отговор #2867 -: Август 26, 2009, 09:33:19 pm »

Да,ама питаш ли ми душичката?!:) Не можеш да се израдваш.А и с тези Близнаци винаги си не раздвоен,а разпеторен,а и Луната е в двойнствен знак-Риби.Тъкмо се впечатля от едно и на секундата виждам и негативна страна.Ама карай,не се оплаквам,просто споделям какво е усещането. ;)

Мия, ако това ще те успокои, опозицията Уран-Сатурн по оста Риби-Дева отива към разпадане. Това ще те отпусне малко. ...Това си е голям повод за празнуване за родените с натоварени мутабелни знаци.

« Отговор #2868 -: Август 26, 2009, 09:38:51 pm »
Мия, ако това ще те успокои, опозицията Уран-Сатурн по оста Риби-Дева отива към разпадане. Това ще те отпусне малко. ...Това си е голям повод за празнуване за родените с натоварени мутабелни знаци.

Имам много приятели родени средата на 60-те години. Те са с натален съвпад на Уран/Плутон или Марс в опозиция на Сатурн по оста Дева-Риби. Наистина им беше много тежко.

*

Nebesna

« Отговор #2869 -: Август 26, 2009, 09:41:27 pm »
По БТВ започва филм за Антоний и Клеопатра

*

Helo

« Отговор #2870 -: Август 26, 2009, 09:45:54 pm »

Имам много приятели родени средата на 60-те години. Те са с натален съвпад на Уран/Плутон или Марс в опозиция на Сатурн по оста Дева-Риби. Наистина им беше много тежко.

Защо им е било тежко? Какво по-точно са чувствали и им се е случвало?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #2871 -: Август 26, 2009, 10:30:25 pm »
Има ли някой запознат със системата ТЕС/Техника за емоционална свобода/? :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2872 -: Август 26, 2009, 10:57:09 pm »

Ух, да, добре, че напомни, че откога я чакам да отмине със свито сърце. На мен ми квадратира Марс и направооо....та наближава купона, но как да се радваш като после не се знае какви планети пак ще ни разпънат.  ::)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2873 -: Август 26, 2009, 11:00:52 pm »

Е не бих могла да ги описвам по именно и по хороскопно  ;D. Просто отбелязах, че това е била тенденция за тази генерация. :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2874 -: Август 26, 2009, 11:05:13 pm »
Изобщо не отива към разпад.
Точно тая вечер Кайнер ме поля със студена душ.
Вика - радвайте се докле е време, че септември опозицията Сатурн Уран пк се затяга.
И верно си е.
 :(

Лонда, какво имаш предвид под Техника за емоционална свобода/?
Имам подобна, но се нарича май за естественото освобождение

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2875 -: Август 26, 2009, 11:26:06 pm »

Благодаря ти,Небесна!От кога е започнала тази опозиция по принцип и кога ще свърши окончателно?Видя ми се цяла вечност...:-[

*

Helo

« Отговор #2876 -: Август 26, 2009, 11:41:43 pm »

Е не бих могла да ги описвам по именно и по хороскопно  ;D. Просто отбелязах, че това е била тенденция за тази генерация. :)

Че аз не съм искала да описваш поименно и хороскопно, а да опишеш как са се чувствали и защо.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #2877 -: Август 26, 2009, 11:59:32 pm »

Благодаря ти,Небесна!От кога е започнала тази опозиция по принцип и кога ще свърши окончателно?Видя ми се цяла вечност...:-[
Извинявай, че аз ти отговарям, но съм лично засегната, та зная. Много отчетливо започна да се усеща от ноември 2008. Поради движенивето на двете планети ту се разхлабва, ту се стяга. Много точна беше през февруари 2009. Пикът й ще е от средата до края на юли 2010, когато ще образува точен тау-квадрат с плутон в козирог. Но тогава вече ще премине в кардиналните овен-везни, а юпитер ще е в съвпад с урана, та ще е пълна "веселба". После ще започне да се разхлабва окончателно, защото сатурнът ще напредне във везни.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2878 -: Август 26, 2009, 11:59:46 pm »
Изобщо не отива към разпад.
Точно тая вечер Кайнер ме поля със студена душ.
Вика - радвайте се докле е време, че септември опозицията Сатурн Уран пк се затяга.
И верно си е.
 :(

Кайли,ти какво говориш за тази опозиция па сега?!Край няма ли? :-\

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2879 -: Август 27, 2009, 12:03:58 am »
In September, It may seem as if old problems have returned as a troublesome opposition of Saturn and Uranus becomes briefly becomes more powerful ....